Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Zutrix Review: Είναι ο καλύτερος έλεγχος SERP;

Zutrix Review: Είναι ο καλύτερος έλεγχος SERP;

Αναθεώρηση Zutrix- Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία ελέγχου SERP; Αυτό θα συζητήσουμε σε όλη αυτή την κριτική.

Αυτή η κριτική είναι εντελώς αμερόληπτη, ειλικρινής και διαφανής. Ως αποτέλεσμα, θα συζητήσω όχι μόνο τις δυνατότητες, αλλά και τα προβλήματα που φέρνει το εργαλείο.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες, όλα όσα αναφέρονται παρακάτω θα εξηγηθούν λεπτομερώς:

Zutrix Review 2023

Εάν πιστεύετε ότι αυτά θα σας πάρουν μια ιδέα για το εργαλείο, προχωρήστε με αυτήν την αναθεώρηση Zutrix.

Επισκόπηση Zutrix

Zutrix είναι ένα εργαλείο παρακολούθησης κατάταξης, αλλά, είναι επίσης πολύ περισσότερα. Φέρνει από μόνη της μια ολοκληρωμένη λύση SEO που περιλαμβάνει έρευνα ανταγωνισμού καθώς και έρευνα λέξεων-κλειδιών.

Η εταιρεία είναι αρκετά νέα και ωστόσο μπορεί να υπερηφανεύεται για 50.000+ πελάτες που πληρώνουν. Στην πραγματικότητα, εταιρείες όπως η Buzzfeed, η Corsair και η Zalando αποτελούν ήδη μέρος της πελατειακής της βάσης.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά για την εταιρεία, έτσι δεν είναι;

Ούτως ή άλλως, δεν χρειάζεται να δεχθείτε τα λόγια μου. Αφού περάσετε από αυτήν την κριτική Zutrix, μπορείτε να δοκιμάσετε το Zutrix δωρεάν για 7 ημέρες!

Δοκιμάστε το Zutrix δωρεάν για 7 ημέρες

Διεπαφή χρήστη

Μπορεί να ακούγομαι προκατειλημμένος, αλλά είμαι ερωτευμένος με την «ευκολία» που μου προσφέρει η Zutrix. Ακολουθεί η διεπαφή χρήστη που θα σας καλωσορίσει αμέσως μόλις συνδεθείτε:

Ακόμα και με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις τι είναι τι. Η αριστερή πλευρική γραμμή σάς επιτρέπει να πλοηγηθείτε σε όλες τις διαφορετικές δυνατότητες που προσφέρει το εργαλείο.

Η επάνω γραμμή στην κεντρική οθόνη εμφανίζει συνολικά δεδομένα για τον λογαριασμό μου. Αυτό περιλαμβάνει τομείς, λέξεις-κλειδιά, όχι. της ανανέωσης μου έμεινε κ.λπ.

Η κεντρική οθόνη εμφανίζει δεδομένα κατάταξης σε βάθος. Αυτό περιλαμβάνει την υπ’ αριθ. λέξεων-κλειδιών στις κορυφαίες θέσεις και ένα φίλτρο ημέρας.

Με λίγα λόγια, προσθέτω απλώς τις λέξεις-κλειδιά μου και τελείωσα! Αυτή η μία σελίδα μου δίνει όλα τα δεδομένα που χρειάζομαι, δεν απαιτούνται πρόσθετα άλματα σελίδας.

Αν πάω στη σελίδα του έργου μου, εμφανίζονται πολύ περισσότερα δεδομένα το ίδιο απλά.

Έκθεση κατάταξης UpdateLand από τη Zutrix

Όπως δείχνει το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, εμφανίζει:

 • Μέση μεταβολή
 • Top 1
 • Top 3
 • Top 5
 • Και οι 100 κορυφαίες λέξεις-κλειδιά.

Στα δεξιά, το γράφημα εμφανίζει επίσης την απόδοση του κινητού.

Αν κάνω κύλιση προς τα κάτω, λαμβάνω μεμονωμένες μετρήσεις για κάθε λέξη-κλειδί.

Αξιολόγηση Zutrix

Μου δείχνει τις ταξινομήσεις για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλαγή 1 ημέρας/7 ημερών και 30 ημερών, αλλαγή διάρκειας ζωής, θέσεις έναρξης και ένα μίνι γράφημα που δείχνει την απόδοση.

Εάν τυχαία κολλήσετε σε μια σελίδα, έχει λεπτομερείς οδηγούς για να σας βοηθήσει! Θα υπάρχει πάντα ένας σύνδεσμος “μάθετε περισσότερα” που θα οδηγεί σε άρθρα πλούσια σε στιγμιότυπα οθόνης σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας επάνω αριστερά.

Ανάγνωση:  Συμβουλές για φωτογραφίες προφίλ LinkedIn + οδηγός μεγέθους

Οδηγός Zutrix

Ετυμηγορία: Με βάση τη διεπαφή χρήστη και τα εμφανιζόμενα δεδομένα, θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να κατανοηθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Θα βαθμολογήσω τη διεπαφή χρήστη με 5/5.

Παρακολούθηση βάσει συσκευής και URL

Αυτό δεν είναι το πρώτο εργαλείο ανάλυσης SERP που χρησιμοποιώ. Τα περισσότερα άλλα είτε προσφέρουν παρακολούθηση κατάταξης μόνο για επιτραπέζιους υπολογιστές είτε χρεώνουν επιπλέον για αποτελέσματα για κινητά.

Ευτυχώς, η Zutrix προσφέρει παρακολούθηση τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δωρεάν! Στην πραγματικότητα, με αφήνει να επιλέξω τι θέλω να παρακολουθήσω. Μπορώ να παρακολουθώ μία συσκευή ξεχωριστά ή να παρακολουθώ και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Επιπλέον, μαζί με τις λέξεις-κλειδιά, μου επιτρέπει επίσης να εισάγω ακριβείς διευθύνσεις URL. Αυτό είναι προαιρετικό, αλλά όταν χρησιμοποιείται, οι κατατάξεις μπορούν να παρακολουθούνται όχι μόνο για τη λέξη-κλειδί αλλά για αυτήν τη διεύθυνση URL συγκεκριμένα.

Συσκευή Zutrix και παρακολούθηση κατάταξης βάσει URL

Πρέπει να αναφέρω ένα ζήτημα εδώ εάν θέλω να διατηρήσω αυτήν την κριτική Zutrix ειλικρινή και διαφανή. Το Zutrix δεν διαθέτει δυνατότητα “μεταφόρτωση λέξεων-κλειδιών”. Δηλαδή, δεν μπορώ απλώς να ανεβάσω τη λίστα με τις λέξεις-κλειδιά που θέλω να παρακολουθήσω. Πρέπει να εισαχθούν χειροκίνητα.

Η μικρή ανακούφιση εδώ είναι η δυνατότητα αυτόματης πρότασης. Μόλις αρχίσετε να πληκτρολογείτε, ανακτά αυτόματα μερικές λέξεις-κλειδιά που μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε.

Ετυμηγορία: Θα το βαθμολογήσω με 4/5 για τις λειτουργίες της συσκευής και του URL, αλλά χάνει ένα αστέρι λόγω έλλειψης λίγων λειτουργιών.

Παρακολούθηση κατάταξης με στόχευση γεωγραφικής και γλώσσας

Υπάρχουν στιγμές που θέλω να παρακολουθώ την κατάταξή μου για μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Η Zutrix το επιτρέπει. Μπορώ να επιλέξω από οποιαδήποτε από τις χώρες του πλανήτη.

Το πιο σημαντικό, επιτρέπει τη στόχευση βάσει γλώσσας για την ίδια τοποθεσία. Π.χ. οι κατατάξεις μου διαφέρουν στην Ινδία με βάση την ακριβή γλώσσα που χρησιμοποιεί ο χρήστης.

Ευτυχώς, το Zutrix επιτρέπει τον καθορισμό της τοποθεσίας, καθώς και της γλώσσας για την τοποθεσία!

Ετυμηγορία: Και τα δύο αυτά φίλτρα βοηθούν στην απόκτηση πολύ πιο ακριβών και συγκεκριμένων δεδομένων κατάταξης. Ένα 5/5 χωρίς αμφιβολία!

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών

Αυτή είναι μια δυνατότητα beta που παρουσίασε πρόσφατα η Zutrix. Είναι ένα εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών αλλά με μια ανατροπή.

Για οποιαδήποτε λέξη-κλειδί που εισάγω, μου εμφανίζει δεδομένα για “μοναδικές σχετικές λέξεις-κλειδιά”. Π.χ. μπαίνω στο “Semrush” και μου εμφανίζει Ahrefs, Spyfu, Semrush vs. Similarweb και άλλες παρόμοιες λέξεις-κλειδιά.

Αυτό που μου άρεσε προσωπικά είναι ότι δεν εμφανίζει απλώς “λέξεις-κλειδιά μακριάς ουράς” για την ίδια λέξη-κλειδί. Αντιθέτως, εμφανίζει σχεδόν νέες, διαφορετικές, μοναδικές λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται απλώς με τον όρο αναζήτησής μου ανά κλάδο ή εξειδικευμένη θέση.

Για κάθε λέξη-κλειδί, μου δείχνει επίσης τον όγκο αναζήτησης, τον ανταγωνισμό, το CPC και την τάση.

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Zutrix

Ο ανταγωνισμός υπολογίζεται από το “100” αλλά υπάρχει επίσης άμεση υπόδειξη (χαμηλό/μεσαίο/υψηλό) για καλύτερη κατανόηση.

Ετυμηγορία: Θα το βαθμολογήσω με 5/5 όσον αφορά την “εύρεση νέων σχετικών λέξεων-κλειδιών”.

Ανάγνωση:  Ορισμός WAN (Δίκτυο ευρείας περιοχής) Με Παράδειγμα – Techchink

Λέξη-κλειδί Εργαστήριο

Αυτή είναι η παραδοσιακή δυνατότητα έρευνας λέξεων-κλειδιών που γνωρίζουμε. Σε αντίθεση με το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών που αναφέρθηκε παραπάνω, αυτό δεν εμφανίζει σχετικές λέξεις-κλειδιά. Αντιθέτως, εμφανίζει μετρήσεις ειδικά για τις εισαγόμενες λέξεις-κλειδιά.

Σημειώστε ότι το Zutrix είναι πρωτίστως ένας ανιχνευτής κατάταξης και ως εκ τούτου μειώνει τις προσδοκίες σας.

Μου επιτρέπει να εισάγω μια λέξη-κλειδί και εμφανίζει δεδομένα που περιλαμβάνουν:

Εργαστήριο λέξεων-κλειδιών Zutrix

 • Δυσκολία λέξης-κλειδιού: Με βοηθά να αξιολογήσω τη δυσκολία της λέξης-κλειδιού.
 • Κατάταξη τομέα: Εμφανίζει τους κορυφαίους τομείς.
 • Μετρήσεις για τους κορυφαίους τομείς: Εμφανίζει την αρχή του τομέα και την αξιολόγηση Z*
 • Χαρακτηριστικά SERP: Εμφανίζει τα χαρακτηριστικά SERP που υπάρχουν για τη λέξη-κλειδί που αναζητήθηκε.
 • Ανταγωνισμός: Δεν εμφανίζει τους τομείς ή τον αριθμό. Υποδηλώνει μάλλον εάν ο ανταγωνισμός είναι “υψηλός/χαμηλός ή μεσαίος”.
 • CTR: Αναλύει το CTR για όλους τους κορυφαίους τομείς!
 • Ενταση ΗΧΟΥ

*Βαθμολογία Z: Είναι μια προηγμένη μέτρηση που σχεδιάστηκε από τη Zutrix (εξ ου και το «Ζ»). Υπολογίζει και δείχνει τους τομείς που θα πρέπει να λάβουν υψηλότερο SERP.

Το μόνο μου πρόβλημα; Χρειάζονται μερικά λεπτά για να ληφθούν τα δεδομένα της λέξης-κλειδιού.

Από τη θετική πλευρά, η δυνατότητα υποστηρίζει τις κατ’ απαίτηση ενημερώσεις της Zutrix! Δηλαδή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί «ανανέωση» ανά πάσα στιγμή και να λαμβάνετε άμεσες ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για τη λέξη-κλειδί που αναζητήσατε.

Ετυμηγορία: Θα το βαθμολογήσω 4/5. Οι εμφανιζόμενες μετρήσεις είναι εντυπωσιακές, ο βαθμός χάνεται λόγω ταχύτητας.

Έρευνα Ανταγωνισμού

Αυτό είναι και πάλι ένα χαρακτηριστικό που προσφέρει η Zutrix ως μπόνους. Καμία καμπάνια SEO δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς παρακολούθηση, μελέτη, ανάλυση και ίσως ακόμη και αντιγραφή των ανταγωνιστών σας σε κάποιο βαθμό, έτσι δεν είναι;

Η καρτέλα “Ανταγωνιστές” στην αριστερή πλευρική γραμμή μου επιτρέπει να κάνω ακριβώς αυτό. Μάλιστα, μόλις κάνω κλικ στο κουμπί «Προσθήκη ανταγωνιστών», μου προτείνει αυτόματα ανταγωνιστές.

Έτσι, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας, μπορείτε να αρχίσετε να τους παρακολουθείτε.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ούτε στον αριθμό των ανταγωνιστών!

Μόλις προσθέσετε τους ανταγωνιστές σας, η Zutrix τους συγκρίνει για τις λέξεις-κλειδιά που έχετε προσθέσει στο πρόγραμμα παρακολούθησης κατάταξης.

Έρευνα Ανταγωνισμού με τη Zutrix

Σημειώστε ότι συγκρίνει μόνο τις «τάξεις». Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανίζει κατατάξεις τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά για τις λέξεις-κλειδιά, για κάθε έναν από τους συγκριτικούς τομείς. Ωστόσο, δεν θα λαμβάνετε μετρήσεις τομέα, πληροφορίες επισκεψιμότητας ή άλλα δεδομένα SEO.

Αλλά και πάλι, εξυπηρετεί τον σκοπό του.

Ετυμηγορία: Παρά την έλλειψη χαρακτηριστικών, αξίζει μια βαθμολογία 5/5 επειδή μου επιτρέπει να συγκρίνω τις τάξεις. Δεν ισχυρίζεται ποτέ το αντίθετο από άλλα χαρακτηριστικά.

Αναφορές

Αυτό είναι ένα μη SEO, εκτελεστικό μέρος μιας καμπάνιας, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές χρησιμοποιώντας το Zutrix; Προφανώς μπορείς!

Από προεπιλογή, στέλνει αναφορές σε μορφή PDF καθημερινά για τις λέξεις-κλειδιά που παρακολουθείτε. Ωστόσο, οι επιλογές προσαρμογής είναι εντυπωσιακές.

Για αρχή, μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα. Μπορεί είτε να είναι:

 • Κάθε μέρα
 • Κάθε 2 μέρες
 • Εβδομαδιαίος
 • Ανά δύο εβδομάδες
 • Ή Μηνιαία.
Ανάγνωση:  E-mail συγγνώμης στους πελάτες

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια πληθώρα ζωνών ώρας. Τέλος, μπορεί να επιλεγεί και μια ακριβής ώρα της ημέρας για την αναφορά.

Προσφέρει επίσης την επιλογή συμπερίληψης ή εξαίρεσης «δεδομένων ανταγωνιστών». Εάν το κάνετε, τα αποτελέσματα που δημιουργήσαμε νωρίτερα σε αυτήν την κριτική Zutrix χρησιμοποιώντας την καρτέλα “Ανταγωνιστές” επισυνάπτονται επίσης στην αναφορά σας.

Επιπλέον, δημιουργεί ζωντανές διαδικτυακές αναφορές! Δηλαδή, αναφορές τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με μια μοναδική, προσαρμοσμένη διεύθυνση URL. Δεν απαιτούνται λήψεις PDF ή e-mail!

Αυτή η αναφορά είναι «ζωντανή». Τα δεδομένα εκεί αλλάζουν ανάλογα με το πότε κάποιος τα ελέγχει. Είναι τέλειο για κοινή χρήση αναφορών και προόδου με πελάτες και ομάδες, έτσι δεν είναι;

Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε αυτόν τον σύνδεσμο είτε “δημόσιο” ή “ιδιωτικό”. Εάν το κάνετε “ιδιωτικό”, ο έλεγχος της αναφοράς θα απαιτούσε εξουσιοδότηση (σύνδεση). Οι δημόσιες αναφορές είναι προσβάσιμες από οποιονδήποτε, χωρίς καμία εγγραφή ή εξουσιοδότηση.

Ετυμηγορία: Δεν υπάρχει λόγος να μην βαθμολογήσετε αυτές τις αναφορές 5/5. Είναι απλά, εύκολα κατανοητά, λεπτομερή και αυτοματοποιημένα.

Αναφορές με λευκή ετικέτα

Είστε πρακτορείο ή εργάζεστε σε ένα; Έχετε πελάτες; Ακόμη και όταν δεν το κάνετε, μοιράζεστε την αναφορά σας με την ομάδα και τους υπαλλήλους σας;

Αντί για “Zutrix.com”, το δικό σας λογότυπο φαίνεται καλύτερα σε τέτοιες αναφορές, έτσι δεν είναι; Προσθέτει επαγγελματισμό.

Το Zutrix επιτρέπει το White-Labelling στις αναφορές για τις οποίες μόλις μιλήσαμε. Είναι πολύ απλό στην πραγματικότητα.

Έπρεπε μόνο να προσθέσω το λογότυπό μου και μια ετικέτα (διεύθυνση ιστότοπου). Όλες οι αναφορές από τις προγραμματισμένες αναφορές ή τη σελίδα κοινής χρήσης τομέα εμφανίζουν στη συνέχεια την επωνυμία μου και όχι το Zutrix.

Το διασκεδαστικό μέρος είναι ότι επιτρέπει την προσθήκη περισσότερων από μία λευκών ετικετών. Έτσι, αν είστε ιδιοκτήτης πολλών ομάδων ή χειρίζεστε πολλές εταιρείες, είναι ένα όφελος! Μπορείτε να εκχωρήσετε μη αυτόματα κάθε λευκή ετικέτα σε ξεχωριστούς πόρους!

Ειδοποιήσεις πολλαπλών καναλιών

Εάν εργάζεστε σε έργα με χρονοδιάγραμμα, αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Το Zutrix έχει τη δυνατότητα να στέλνει ειδοποιήσεις μέσω:

 • Τηλεγράφημα
 • Χαλαρότητα
 • Και E-mail.

Κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή κατάταξης στις λέξεις-κλειδιά σας, λαμβάνετε ειδοποίηση για ένα ή όλα αυτά τα κανάλια, ανάλογα με τις επιλογές σας.

Το καλύτερο κομμάτι? Μπορείτε να διαμορφώσετε τι ενεργοποιεί αυτές τις ειδοποιήσεις. Π.χ. μπορείτε να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις να αποστέλλονται όταν η λέξη-κλειδί σας είναι επάνω ή κάτω. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαμορφώσετε τον ακριβή αριθμό αλλαγών που θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε είτε να ορίσετε ειδοποιήσεις για “όταν η λέξη-κλειδί είναι X επάνω” ή “είναι X κάτω”. Το X μπορεί να είναι οποιοσδήποτε αριθμός, από το 1 έως το 30 και υποδηλώνει την «αλλαγή» στις τάξεις σας.

Αυτό διασφαλίζει ότι τα εισερχόμενά σας δεν είναι ανεπιθύμητα και ενοχλείστε μόνο όταν το θέλετε.

Ειδοποιήσεις

κατάλαβα! Μόλις συζήτησα τις ειδοποιήσεις σε αυτήν την κριτική Zutrix, δεν είναι το ίδιο πράγμα; Όχι, δεν είναι. Είναι παρόμοιο, αλλά όχι πανομοιότυπο.

Ανάγνωση:  Τι είναι τα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων — και γιατί χρειάζεστε ένα;

Έτσι, οι ειδοποιήσεις είναι κάτι που δεν αποστέλλονται σε εσάς σε κανάλι τρίτου μέρους. Αντίθετα, απλώς αποθηκεύονται στον πίνακα ελέγχου Zutrix. Μπορείτε να τα δείτε ανά πάσα στιγμή.

Δείχνουν τις αλλαγές στην κατάταξή σας. Εμφανίζονται η «προηγούμενη κατάταξη» και η «νέα κατάταξη» μαζί με την αλλαγή. Αναφέρεται επίσης ο όγκος αναζήτησης για κάθε λέξη-κλειδί.

Αναφέρονται αλλαγές κατάταξης τόσο για φορητές όσο και για επιτραπέζιους υπολογιστές για να διατηρούνται τα πράγματα ακριβή.

Προσφέρει ακόμη και «θετικές» και «αρνητικές» καρτέλες. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να βρείτε εύκολα το είδος των αλλαγών που αναζητάτε.

Ετυμηγορία: Σίγουρα 5/5.

Πόσο κοστίζει το Zutrix;

Έχω συζητήσει σχεδόν κάθε κύριο (και δευτερεύον) χαρακτηριστικό που προσφέρει η εταιρεία σε όλη αυτή την κριτική Zutrix.

Ωστόσο, ένα σημαντικό ερώτημα παραμένει. Πόσο κοστίζει? Οχι πολύ.

Προσφέρει συνολικά 4 σχέδια. Είναι οι εξής:

 • 9,00 $/μήνα – 50 λέξεις-κλειδιά/ χωρίς προσαρμοσμένους συνδέσμους αναφοράς/ πρόσβαση σε όλες τις ενότητες.
 • 28,00 $/μήνα – 250 λέξεις-κλειδιά/ προσαρμοσμένοι σύνδεσμοι αναφοράς/ πρόσβαση σε όλες τις ενότητες.
 • 54,00 $/μήνα – 500 λέξεις-κλειδιά/ όλα τα χαρακτηριστικά
 • 99,00 $/μήνα – 1000 λέξεις-κλειδιά/ όλα τα χαρακτηριστικά / Λευκή ετικέτα.

Λειτουργεί ακόμη και ως ο καλύτερος δωρεάν έλεγχος SERP. Δωρεάν γιατί προσφέρει 100% δωρεάν δοκιμή 7 ημερών!

Δοκιμάστε το Zutrix δωρεάν για 7 ημέρες

Υποστήριξη

Η τελευταία πτυχή που θα ήθελα να θίξω σε αυτήν την κριτική Zutrix είναι η υποστήριξή τους. Αν και το εργαλείο είναι σίγουρα αρκετά απλό, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια μερικές φορές, έτσι δεν είναι;

Τώρα, υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία 24Χ7. Το μόνο πρόβλημα? Δεν είναι ακριβώς «ζωντανό». Σίγουρα απαντούν και η ομάδα είναι αρκετά φιλική και καλή με απαντήσεις επίσης. Απλώς, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικά λεπτά πριν λάβετε μια απάντηση.

Ετυμηγορία: 3/5. Παίρνει 3 βαθμούς για τη φιλικότητα και την ποιότητα των απαντήσεων. Χάνει 2 βαθμούς γιατί δεν είναι 24Χ7.

Αναθεώρηση Zutrix – Τελική ετυμηγορία

Είναι το Zutrix ο καλύτερος έλεγχος SERP στον κλάδο; Χωρίς καμία προκατάληψη ή ευνοιοκρατία, θα πω ότι έχει πλήρως τις δυνατότητες που απαιτούνται για να πάρει αυτό το στέμμα. Προς το παρόν, σίγουρα οφείλονται κάποιες βελτιώσεις, ωστόσο, είναι τόσο καλό όσο και άλλα εργαλεία ανάλυσης SERP εκεί έξω.

Οι κατατάξεις είναι σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο τις κατατάξεις σας ανά πάσα στιγμή και συνδυάζει λειτουργίες έρευνας λέξεων-κλειδιών και έρευνας ανταγωνισμού!

Το επίπεδο ελέγχου που προσφέρει, ειδικά με τις τοποθεσίες, τις γλώσσες και τη ζωντανή κοινή χρήση είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Οπότε, με λίγα λόγια, θα ολοκληρώσω αυτήν την κριτική Zutrix λέγοντας πηγαίνετε να το δοκιμάσετε. Έχετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών ούτως ή άλλως, τι έχετε να χάσετε;

Δοκιμάστε το Zutrix δωρεάν για 7 ημέρες