Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

YoKart Review – Η καλύτερη λύση για να ξεκινήσετε B2B και B2C Multi-Vendor Marketplaces

YoKart Review – Η καλύτερη λύση για να ξεκινήσετε B2B και B2C Multi-Vendor Marketplaces

Ανησυχείτε για το τεράστιο κόστος που συνεπάγεται η δημιουργία μιας αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου; Χάρη στην τεχνολογία, έφερε την τόσο αναγκαία καινοτομία στο οικοσύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που μείωσε σημαντικά το κόστος που απαιτείται για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής αγοράς πολλών προμηθευτών.

Μια τέτοια οικονομικά αποδοτική λύση αγοράς είναι το YoKart, το οποίο δίνει την τέλεια ευκαιρία σε επίδοξους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν γρήγορα μια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου. Αποφάσισα να αναθεωρήσω και να κατανοήσω κάθε γωνιά και γωνία αυτής της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου για να σας βοηθήσω να πάρετε μια ενημερωμένη απόφαση πριν επιλέξετε μια πλατφόρμα για να δημιουργήσετε την ηλεκτρονική σας αγορά. Ας ξεκινήσουμε με την ανασκόπηση του YoKart για να δούμε τα «τι είναι» και τα «γιατί» αυτής της πλατφόρμας.

YoKart Review: Επισκόπηση

YoKart είναι μια αυτο-φιλοξενούμενη και βασισμένη σε άδειες λύση αγοράς. Η πλατφόρμα είναι γεμάτη με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που διατίθενται σε πολύ οικονομική τιμή. Το YoKart διαθέτει τρία επίπεδα συστήματος ασφαλείας, το οποίο φτάνει στην πλατφόρμα σε επίπεδο επιχείρησης. Προσφέρει επίσης κρυπτογράφηση SSL, η οποία κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται από και προς τον διακομιστή.

Όπως γράφτηκε στον ιστότοπο της YoKart, η πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν τεχνική υποστήριξη 12 μηνών (δεν γίνεται προσαρμογή τρίτου μέρους). Διαβάζοντας τις διαδικτυακές κριτικές στο Capterra, το Software Advice και άλλους ιστότοπους, διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι με τις δυνατότητες και την υπηρεσία πριν και μετά την πώληση της Yokart.

Ανάγνωση:  Φράσεις Instagram για φωτογραφίες, ιστορίες και βίντεο προς δημοσίευση

Εξερεύνησα το YoKart εξετάζοντας πολλές περιπτώσεις χρήσης και διαπίστωσα ότι είναι κατάλληλο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και για μεγάλες επιχειρήσεις. Το πλεονέκτημα του YoKart είναι ότι η κλιμάκωση δεν είναι πρόβλημα, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε από μικρές και να αναπτύξετε την εκκίνηση σας σε μια μεγάλη εταιρεία καθώς η επιχείρησή σας εξελίσσεται.

Σχεδιασμός UX/UI

Όσον αφορά το UX & UI, το YoKart βρίσκεται ψηλά ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου πολλών προμηθευτών. Η παρεχόμενη διεπαφή διευκολύνει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τους πωλητές να παρακολουθούν τις αντίστοιχες δραστηριότητές τους. Υπάρχουν τέσσερις διεπαφές, οι οποίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και να παρατηρηθούν στο demo του YoKart. Οι τέσσερις διεπαφές είναι οι εξής:

 • Frontend
 • Προβολή αγοραστή
 • Προβολή διαχειριστή
 • Προβολή πωλητών

Και οι τέσσερις προβολές μοιράζονται το ίδιο σχέδιο σχεδίασης αλλά διαφέρουν ως προς τη λογική και τη λειτουργία. Ολόκληρη η πλατφόρμα, λόγω της ανταπόκρισης στη φύση της, δεν παρεμποδίζει το UX και παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία σε όλα τα μεγέθη οθόνης. Για υψηλότερο ποσοστό μετατροπών, η πλατφόρμα παρέχει εύκολη και βελτιστοποιημένη ολοκλήρωση αγοράς. Επιτρέπει στους καταναλωτές να πληρώνουν στο νόμισμα της επιλογής τους, καθώς η πλατφόρμα διαθέτει 15 ενσωματωμένες πύλες πληρωμής και μετρητά στη μονάδα παράδοσης. Επίσης, οποιαδήποτε άλλη πύλη πληρωμής μπορεί να ενσωματωθεί στο σύστημα.

Ανάγνωση:  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Claude Pro; Σε 4 Εύκολα Βήματα!

Για καλύτερη εμπειρία αγοραστών και πωλητών, η YoKart τους προσφέρει εφαρμογές Android και IOS.

Τιμολόγηση & Επιχειρηματικό Μοντέλο

Το επιχειρηματικό μοντέλο της YoKart βασίζεται σε άδεια χρήσης σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε μία φορά και το σύστημα θα είναι για πάντα δικό σας. Σε αντίθεση με τις λύσεις που βασίζονται στο Saas, δεν χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαίες προμήθειες ή τέλη συναλλαγής ανά πώληση προϊόντος.

Υπάρχουν 3 προγράμματα που φιλοξενούνται μόνοι τους, τα οποία ξεκινούν από 1299 $ (Go Quick), 3999 $ (Go Custom Lite) και 6999 $ (Go Custom)

Εκτός από το σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια σε όλα τα πακέτα. Στο Go quick, θα έχετε προεπιλεγμένη σχεδίαση, ενώ στο Go Custom lite & Go Custom, θα έχετε μια προσαρμοσμένη σχεδίαση.

Ένας άλλος καλός λόγος για την επιλογή της πλατφόρμας Yokart είναι ότι προσφέρει δωρεάν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ για 6 μήνες σε όλα τα προγράμματα που φιλοξενεί.

Ένα πράγμα που βρήκα πολύ ενδιαφέρον στην ενότητα τιμολόγησης τους είναι οι “Ευέλικτοι όροι πληρωμών”, που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης της αγοράς έχει την ευελιξία να πραγματοποιεί πληρωμές στα ορόσημα.

Λειτουργίες φιλικές προς τον διαχειριστή και τον προμηθευτή

Όλοι οι πωλητές μπορούν να δουν λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τα προϊόντα που πωλούνται και να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την εφαρμογή μιας καλύτερης επιχειρηματικής στρατηγικής. Η πλατφόρμα προσφέρει δυνατότητες καταλόγου προϊόντων και μαζικής εισαγωγής/εξαγωγής για εύκολη μεταφόρτωση προϊόντων χωρίς καμία κωδικοποίηση.

Οι πωλητές ή οι πωλητές μπορούν εύκολα να ενημερώσουν τα ονόματα προϊόντων, τις περιγραφές, το SKU, την ποσότητα, το μοντέλο, τις εικόνες κ.λπ. με λίγα κλικ. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα έξυπνο ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης κριτικών προϊόντων για τη συλλογή και διαχείριση κριτικών αγοραστών.

Ανάγνωση:  Αναθεώρηση Upwork: Είναι το Upwork νόμιμο ή απάτη;
Χαρακτηριστικά Yokart

Επιπλέον, το YoKart υφίσταται συνεχώς βελτιώσεις. Στην τελευταία του έκδοση, η Yokart ισχυρίζεται ότι η πλατφόρμα μπορεί να χειριστεί έως και 500.000 προϊόντα.

Ως ιδιοκτήτης αγοράς, μπορείτε να κερδίσετε έσοδα μέσω προμηθειών, συνδρομών και διαφημίσεων. Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα πακέτα συνδρομών πωλητών από το backend και μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τη σύνοψη πωλήσεων, τους χρήστες, την επισκεψιμότητα και τις αναφορές εσόδων στον διαισθητικό πίνακα ελέγχου διαχειριστή.

Χρήσιμα χαρακτηριστικά για το μάρκετινγκ

Το YoKart συνοδεύεται από πολλά βοηθήματα μάρκετινγκ για να διευκολύνει τη ζωή ενός ιδιοκτήτη και πωλητή αγοράς. Το 91% των αγοραστών προτιμά να επισκέπτεται ξανά έναν ιστότοπο που προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια. Με το YoKart, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις εκπτώσεις μεταβαίνοντας στη διαχείριση CMS και στη συνέχεια επιλέγοντας εκπτωτικά κουπόνια.

Εκπτωτικά κουπόνια Yokart

Η έξυπνη σύσταση προϊόντος είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που τονίζεται στην πλατφόρμα, όπου οι πελάτες μπορούν να δουν μια λίστα με το προτεινόμενο προϊόν. Αυτή η λίστα καθορίζεται με βάση τα προϊόντα που προβάλλονται περισσότερο, προστίθενται στο καλάθι αγορών, επισημαίνονται ως αγαπημένα, προστίθενται στη λίστα επιθυμιών κ.λπ. Η πλατφόρμα είναι πλούσια σε λειτουργίες βελτιστοποίησης SEO. Επιπλέον, υπάρχουν δυνατότητες μάρκετινγκ στο σύστημα, όπως διαχείριση συνεργατών, ιστολόγιο, κοινή χρήση προϊόντων και κέρδη κ.λπ.

Ενσωματωμένες ενσωματώσεις με εργαλεία τρίτων:

Μια άλλη σημαντική πτυχή για την εξέταση μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το πόσο εύκολα μπορεί να ενσωματωθεί με εργαλεία και εφαρμογές τρίτων. Κατά την εξέταση του YoKart, διαπίστωσα ότι συνοδεύεται από πολλά ενσωματωμένα εργαλεία ενσωμάτωσης τρίτων, για παράδειγμα, Google Analytics, Mail Chimp, Google Maps, Shipstation, Stripe κ.λπ.

Ανάγνωση:  Risk online: οι καλύτερες λύσεις για να διασκεδάσετε κατακτώντας!

Συμπέρασμα:

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του YoKart;

 • Καταπληκτική σχεδίαση και εμπειρία UX/UI
 • Συνοδεύεται από εφαρμογές για κινητά, ενσωματωμένες πύλες πληρωμής και ενσωματώσεις τρίτων
 • Άδεια ζωής, μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών
 • Εύκολη διαχείριση προϊόντων και μπορεί να χειριστεί έως και 500.000 προϊόντα
 • Πλήρως προσαρμόσιμη και ευέλικτη λύση
 • Βοηθήματα μάρκετινγκ που διευκολύνουν τη ζωή ενός ιδιοκτήτη και πωλητή αγοράς

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του YoKart;

Κατά την αναθεώρηση του Yokart, δεν βρήκα παρακάτω χαρακτηριστικά και οφέλη:

 • Χωρίς δωρεάν θέματα
 • Δεν υπάρχουν πρόσθετα ακόμα
 • Όχι στο κοινωνικό εμπόριο

Συνολικά, το YoKart είναι η απόλυτη πλατφόρμα για την έναρξη της αγοράς B2B ή B2C πολλών προμηθευτών. Η πλατφόρμα παρέχει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά σε οικονομική τιμή.

Συγκρίνοντας τις δυνατότητές του με άλλες πλατφόρμες αγοράς πολλών προμηθευτών, όπως το CS-Cart, το YoKart μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως η πιο φιλική προς τον χρήστη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεδομένου ότι προσφέρει εύκολη επεκτασιμότητα και διαισθητική εμπειρία χρήστη, το YoKart μπορεί να θεωρηθεί ως η κατάλληλη πλατφόρμα για την έναρξη μιας αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου.