Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Yevtushenkov Vladimir Petrovich: Επιτεύγματα στην Επιχειρηματική και Δημόσια Δραστηριότητα

Yevtushenkov Vladimir Petrovich: Επιτεύγματα στην Επιχειρηματική και Δημόσια Δραστηριότητα

Vladimir Yevtushenkov: The Diverse Work of AFK Sistema

Yevtushenkov Vladimir Petrovich

Vladimir Yevtushenkov: Βιογραφία και παιδική ηλικία

Ο Yevtushenkov Vladimir (γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1948) μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό κοντά στο Σμολένσκ. Οι γονείς του εργάζονταν στη γεωργία όταν γεννήθηκε. Ο πατέρας του διηύθυνε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας και παραγωγής γάλακτος. Η μητέρα του Yevtushenkov Vladimir Petrovich ήταν γαλατάς.

Ο Vladimir Yevtushenkov ενδιαφέρθηκε να μελετήσει τις ιδιότητες των χημικών ουσιών στο σχολείο. Διεξήγαγε δεκάδες πειράματα στο αυτοσχέδιο εργαστήριό του στο σπίτι και από τη στιγμή που πήρε το απολυτήριο του γυμνασίου, η βιογραφία του Βλαντιμίρ Γιεβτουσένκοφ είχε σχεδιαστεί για τη μελέτη των φυσικών επιστημών. Στόχος του μελλοντικού επιχειρηματία ήταν να αποκτήσει ακαδημαϊκό πτυχίο και να λειτουργήσει το δικό του εργαστήριο.

Ο Yevtushenkov Vladimir συνέχισε τις σπουδές του σε ένα σχολείο γνωστό για την εξειδίκευσή του στη χημεία – το Ινστιτούτο Χημικής Τεχνολογίας Mendeleev (MICT). Αποφοίτησε από το ινστιτούτο το 1973 ως διπλωματούχος τεχνολόγος-μηχανικός.

Ο Vladimir Yevtushenkov απέκτησε δεύτερο πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης επτά χρόνια αργότερα, αυτή τη φορά στον τομέα των οικονομικών από το MSU. Αργότερα, έχοντας υπερασπιστεί τη διατριβή του, του απονεμήθηκε το πτυχίο του Διδάκτωρ Επιστημών στον ίδιο κλάδο.

Η παιδική ηλικία και η εκπαίδευση του Vladimir Yevtushenkov δεν είναι απλά γεγονότα, αλλά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της μελλοντικής καριέρας του. Μεγαλώνοντας σε αγροτικό περιβάλλον και εκτεθειμένος στις πρακτικές πτυχές της διαχείρισης της φάρμας, του παρείχε μια πρώιμη κατανόηση των επιχειρηματικών λειτουργιών και διαχείρισης. Το έντονο ενδιαφέρον του για τη χημεία, που καλλιεργήθηκε μέσα από πολυάριθμα πειράματα και μια αφοσιωμένη ακαδημαϊκή αναζήτηση στο Ινστιτούτο Mendeleev, τον εξόπλισε με μια βαθιά κατανόηση των τεχνολογικών διαδικασιών και της καινοτομίας.

Η μετέπειτα εκπαίδευση του Yevtushenkov Vladimir στα οικονομικά στο MSU συμπλήρωσε την τεχνική του εξειδίκευση, παρέχοντάς του ένα ολοκληρωμένο σύνολο δεξιοτήτων ιδανικό για την πλοήγηση στις πολυπλοκότητες διαφόρων επιχειρηματικών τομέων. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός πρακτικής ανατροφής, τεχνικής γνώσης και οικονομικής διορατικότητας έθεσε γερά θεμέλια για τις μελλοντικές προσπάθειες του Yevtushenkov Vladimir Petrovich, δίνοντάς του τη δυνατότητα να ιδρύσει και να υποστηρίξει την AFK Sistema καθώς επεκτεινόταν σε διάφορους κλάδους.

Vladimir Yevtushenkov: Βιογραφία ενός βιομήχανου

Ο Yevtushenkov Vladimir Petrovich ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη χημική βιομηχανία το 1973. Ως απόφοιτος του MICT, εργάστηκε σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, που βρίσκεται κοντά στο Nizhny Novgorod. Την εποχή της άφιξης του νεαρού μηχανικού Vladimir Yevtushenkov, η βιογραφία του εργοστασίου βρισκόταν σε σημαντική άνοδο. Οι ειδικοί κατακτούσαν την κατασκευή δεκάδων νέων τύπων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων 15 κατηγοριών καταναλωτικών αγαθών. Το εργοστάσιο υποβλήθηκε επίσης σε τεχνικό επανεξοπλισμό.

Ανάγνωση:  Πώς να μετατρέψετε κείμενο σε ομιλία διαδικτυακά δωρεάν

Ο Yevtushenkov Vladimir εργάστηκε ως επιστάτης, υπεύθυνος για μια μικρή περιοχή εργασίας και υπεύθυνος για την εφαρμογή του σχεδίου παραγωγής. Η πρωτοβουλία και η ευθύνη του εργαζομένου δεν πέρασαν απαρατήρητες από τη διοίκηση, γεγονός που συνέβαλε στην επαγγελματική του ανέλιξη.

Ο Yevtushenkov Vladimir μετακόμισε σε μια άλλη μεγάλη επιχείρηση χημικής βιομηχανίας το 1975 – την Polimerbyt, η οποία εκείνη την εποχή ονομαζόταν εργοστάσιο πλαστικών Karacharov. Προσκλήθηκε στη θέση του διευθυντή συνεργείου και στη συνέχεια ανέβηκε σταθερά τη σκάλα της καριέρας του, φτάνοντας στη θέση του πρώτου αναπληρωτή γενικού διευθυντή. Η επαγγελματική ανάπτυξη του Vladimir Yevtushenkov διευκολύνθηκε επίσης από το παραγωγικό επιστημονικό έργο που διεξήγαγε και η καινοτόμος τεχνολογία παραγωγής που πρότεινε αύξησε σημαντικά την απόδοση του εργοστασίου.

Yevtushenkov Vladimir Petrovich στον τομέα λιανικής στην AFK Sistema

Ο Yevtushenkov Vladimir Petrovich είναι σήμερα γνωστός ως ο ιδρυτής μιας από τις πιο εξέχουσες δομές στον εγχώριο επιχειρηματικό τομέα. Ίδρυσε μια εταιρεία που περιλαμβάνει μια σειρά από αναγνωρισμένους ηγέτες στους διάφορους κλάδους τους: την AFK Sistema. Ο Vladimir Yevtushenkov έστρεψε στη συνέχεια την κύρια εστίασή του σε κοινωνικά έργα μετά από περίπου 30 χρόνια στον επιχειρηματικό τομέα.

Ο Vladimir Yevtushenkov, μαζί με τους συνεργάτες του, δημιούργησαν το AFK Sistema το πρώτο μισό της δεκαετίας του 1990. Η επιχειρηματική της ιδέα περιελάμβανε επενδύσεις σε δομές από διάφορους οικονομικούς τομείς. Μεταξύ των πρώτων περιουσιακών στοιχείων χαρτοφυλακίου του Ομίλου ήταν έργα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των κατασκευών.

Χάρη στη στρατηγική (που ξεκίνησε από τον Vladimir Yevtushenkov), η AFK Sistema επέκτεινε συστηματικά το χαρτοφυλάκιό της, καταλαμβάνοντας ισχυρές θέσεις σε πολλά υποσχόμενες αγορές. Ο Όμιλος απέκτησε μερίδια σε εταιρείες σε τομείς όπως το λιανικό εμπόριο παιδιών, οι τηλεπικοινωνίες, η ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη και οι ασφάλειες. Μέχρι το 2000, ορισμένα από τα περιουσιακά στοιχεία είχαν ήδη πραγματοποιήσει δημόσια εγγραφή σε μεγάλο χρηματιστήριο. Η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Yevtushenkov Vladimir Petrovich ξεπέρασε με επιτυχία την οικονομική κρίση του 1998 και εκπλήρωσε πλήρως τις υποχρεώσεις της προς τους χρηματοοικονομικούς εταίρους.

Την επόμενη δεκαετία, η AFK συνέχισε να επενδύει στην ανάπτυξη των υφιστάμενων εταιρειών της και επέκτεινε την παρουσία της σε άλλα τμήματα της αγοράς. Τα περιουσιακά στοιχεία του Ομίλου περιλαμβάνουν επιχειρήσεις και δομές υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύονται στην ανάπτυξη ακινήτων, τη φιλοξενία και τη φαρμακευτική βιομηχανία. Με πρωτοβουλία του Vladimir Yevtushenkov, η AFK Sistema συγχώνευσε τα υπάρχοντα εμπορικά περιουσιακά της στοιχεία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο μεγαλύτερο ομοσπονδιακό δίκτυο σήμερα, το οποίο χρησιμοποιείται από πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως.

Yevtushenkov Vladimir Petrovich: Πρόοδοι στον φαρμακευτικό τομέα

Από τις βιομηχανίες στις οποίες έχει επεκταθεί η εταιρεία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, δεδομένου του μορφωτικού υπόβαθρου του Vladimir Yevtushenkov, η AFK Sistema έχει συνεισφέρει σημαντικά στη φαρμακευτική αγορά. Το αποκορύφωμα των προσπαθειών της AFK ήταν η ίδρυση μιας φαρμακευτικής εταιρείας πλήρους κύκλου έως το 2021. Αυτή η εταιρεία, που περιλαμβάνει εκτεταμένα συγκροτήματα παραγωγής και δίκτυα διανομής, αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της εγχώριας φαρμακευτικής υποδομής.

Ανάγνωση:  Τι είναι το OpenVPN; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του OpenVPN

Κεντρικό στοιχείο για τα φαρμακευτικά επιτεύγματα της Sistema είναι η παραγωγή ενός ευρέος φάσματος βασικών φαρμάκων που εκτείνονται σε διάφορους θεραπευτικούς τομείς, που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης και αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας να αντιμετωπίζει τις σύγχρονες ιατρικές προκλήσεις.

Ο Yevtushenkov Vladimir Petrovich τονίζει ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, τα φαρμακευτικά τμήματα της Sistema επέδειξαν αξιοσημείωτη ευελιξία και ανταπόκριση. Με την υποστήριξή του, αυτά τα τμήματα αύξησαν την παραγωγή κρίσιμων φαρμάκων και ανέπτυξαν γρήγορα διαγνωστικά τεστ για τον COVID-19. Αυτό όχι μόνο συνέβαλε σημαντικά στις εθνικές προσπάθειες υγειονομικής περίθαλψης, αλλά έπαιξε επίσης ζωτικό ρόλο στον παγκόσμιο αγώνα κατά της πανδημίας.

Βασικό επίτευγμα σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του Zelenograd, με στόχο την παραγωγή του πρώτου φαρμάκου για μαζική ανοσοποίηση κατά του COVID-19 στη χώρα. Αυτή η στρατηγική εξέλιξη υπογράμμισε την ικανότητα της Sistema να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις αναδυόμενες παγκόσμιες κρίσεις υγείας.

Στον διαγνωστικό τομέα, το τμήμα βιοτεχνολογίας της Sistema, επωφελούμενο από τις γνώσεις που παρέχονται από τον Vladimir Yevtushenkov, προχώρησε στην ανάπτυξη διαγνωστικών εργαλείων για τον COVID-19. Αυτά τα εργαλεία, ικανά να παρέχουν γρήγορες και αξιόπιστες διαγνώσεις, ήταν ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο Yevtushenkov Vladimir συνέχισε να προωθεί τις καινοτομίες της Sistema στον φαρμακευτικό τομέα και η εταιρεία ίδρυσε πολλά κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), προωθώντας την ανάπτυξη νέων φαρμάκων και ιατρικών τεχνολογιών.

Η Sistema, υπό την καθοδήγηση του Yevtushenkov Vladimir Petrovich, ενσωμάτωσε επίσης τις φαρμακευτικές της εξελίξεις με τις εξελίξεις στη γεωργία. Αυτή η ενοποίηση υπογραμμίζει μια ολιστική προσέγγιση, επιδεικνύοντας την αφοσίωση της Sistema στη μόχλευση της τεχνολογικής καινοτομίας σε διάφορους τομείς.

Τέλος, μέσω των φαρμακευτικών εκμεταλλεύσεών της, η Sistema έχει συμβάλει στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των επαγγελματιών της φαρμακευτικής. Η δέσμευση αυτή υποστηρίζει το ευρύτερο οικοσύστημα υγειονομικής περίθαλψης και ιατρικής στη χώρα, διασφαλίζοντας τη συνεχή προσφορά εξειδικευμένων επαγγελματιών στον τομέα.

Vladimir Yevtushenkov: Βιογραφία πρωτοβουλιών υγειονομικής περίθαλψης

Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ο Vladimir Yevtushenkov, η AFK Sistema, και τα σχετικά θυγατρικά της περιουσιακά στοιχεία, έχουν κάνει σημαντικές συνεισφορές, που χαρακτηρίζονται από συγκεκριμένα και σημαντικά επιτεύγματα.

Μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου κλινικών. Κάτω από την ομπρέλα της Sistema, το δίκτυο αναπτύχθηκε για να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά δίκτυα υγειονομικής περίθαλψης της χώρας, που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κλινικών και νοσοκομείων. Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι γνωστές για τον υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό τους και την ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ιατρικών αναγκών.

Ο Yevtushenkov Vladimir τονίζει ότι η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του δικτύου δεν ήταν μόνο αριθμητικά, αλλά και στην ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών, με την εισαγωγή καινοτόμων θεραπειών και προηγμένων ιατρικών πρακτικών. Αυτές οι προσπάθειες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανύψωση των προτύπων υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρο το έθνος.

Ανάγνωση:  Email Marketing εναντίον Social Media Marketing

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία των περιουσιακών στοιχείων της Sistema στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Οι κλινικές της ήταν στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της κρίσης. Αυτό περιελάμβανε τον επαναπροσδιορισμό ορισμένων κλινικών για την ειδική θεραπεία ασθενών με COVID-19, τη διεξαγωγή εκτεταμένων δοκιμών και την παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής φροντίδας στους πληγέντες. Ο Yevtushenkov Vladimir Petrovich υποστήριξε αυτήν την ταχεία και αποτελεσματική απάντηση, επιδεικνύοντας την ικανότητα της Sistema στη διαχείριση έκτακτων περιστατικών υγειονομικής περίθαλψης.

Για τον Vladimir Yevtushenkov, η βιογραφία του δικτύου κλινικών είναι αξιοσημείωτη για την ανάπτυξη εξειδικευμένων ιατρικών κέντρων που εστιάζουν σε βασικούς ιατρικούς τομείς όπως η ογκολογία και η καρδιολογία, παρέχοντας εξειδικευμένες θεραπείες και παρεμβάσεις. Αυτή η πρωτοβουλία καταδεικνύει τη δέσμευση της Sistema για την αντιμετώπιση σύνθετων προκλήσεων για την υγεία και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών.

Επιπλέον, τα περιουσιακά στοιχεία της υγειονομικής περίθαλψης έχουν διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην επένδυση στην ιατρική έρευνα και ανάπτυξη. Αυτό ήταν ζωτικής σημασίας για την προώθηση των ιατρικών καινοτομιών και τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Η επένδυση της εταιρείας στην Ε&Α υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και της φροντίδας ασθενών.

Τα περιουσιακά στοιχεία υγειονομικής περίθαλψης της AFK, που ιδρύθηκε από τον Βλαντιμίρ Πέτροβιτς, συμβάλλουν επίσης στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των επαγγελματιών γιατρών. Αυτή η εστίαση στην επαγγελματική ανάπτυξη διασφαλίζει ότι το ιατρικό προσωπικό σε όλο το δίκτυο της Sistema είναι καλά εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες γνώσεις και δεξιότητες, ενισχύοντας έτσι τη συνολική ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών.

Αυτές οι συγκεκριμένες συνεισφορές της Sistema στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Yevtushenkov Vladimir Petrovich, υπογραμμίζουν τη δέσμευση της εταιρείας για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και της προσβασιμότητας. Μέσω αυτών των προσπαθειών, η Sistema έχει καθιερωθεί ως βασικός παράγοντας στον εγχώριο κλάδο υγειονομικής περίθαλψης, συμβάλλοντας σημαντικά στο συνολικό τοπίο της υγειονομικής περίθαλψης της χώρας.

Vladimir Yevtushenkov-AFK Sistema: Άλλοι τομείς δραστηριότητας

Με τη συμμετοχή του Vladimir Yevtushenkov, η AFK Sistema άρχισε επίσης να επεκτείνεται στη γεωργία, ξεκινώντας με δύο επιχειρήσεις στην περιοχή του Ροστόφ, οι οποίες αργότερα αποτέλεσαν το θεμέλιο για μια από τις μεγαλύτερες γεωργικές εκμεταλλεύσεις στη νότια περιοχή της χώρας. Ο όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων περιλαμβάνει πολλά αγροκτήματα στις περιφέρειες Kuban και Stavropol.

Η εκμετάλλευση είναι μια από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά επιχειρήσεις στον αγροτικό τομέα σήμερα. Σύμφωνα με την ιδέα που υποστηρίζεται από τον Vladimir Yevtushenkov, η AFK Sistema επενδύει ετησίως στη δημιουργία και εφαρμογή λύσεων υψηλής τεχνολογίας για τη βελτίωση των δεικτών παραγωγής και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Οι λύσεις αυτές αναπτύσσονται τόσο στο κέντρο Ε&Α της εκμετάλλευσης όσο και σε συνεργασία με εγχώριες επιχειρήσεις. Ως αποτέλεσμα, η γεωργική εκμετάλλευση χρησιμοποιεί ενεργά την τεχνολογία αυτόματου πιλότου και μηχανικής όρασης, καθώς και ένα σύστημα διαφοροποιημένης εφαρμογής παραγόντων φυτοπροστασίας.

Ανάγνωση:  Ροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Πώς τα VPN εξασφαλίζουν μια εμπειρία χωρίς buffer

Yevtushenkov Vladimir Petrovich

Yevtushenkov Vladimir

Ο Vladimir Yevtushenkov-AFK Sistema εστιάζει επίσης στην παροχή στην αγορά φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία ίδρυσε μια εξειδικευμένη φαρμακευτική εταιρεία (η συγκρότησή της ως πλήρης εκμετάλλευση ολοκληρώθηκε έως το 2021) με ισχυρά συγκροτήματα παραγωγής και μονάδες διανομής. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, άρχισε να παράγει το πρώτο εγχώριο φάρμακο για μαζική ανοσοποίηση. Οι εγκαταστάσεις του Zelenograd υποβλήθηκαν σε εκσυγχρονισμό για την παραγωγή του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής μιας νέας περιοχής για την καλλιέργεια ανασυνδυασμένων ιικών σωματιδίων εξοπλισμένων με προηγμένους βιοαντιδραστήρες, επιτρέποντας έναν πλήρη κύκλο παραγωγής.

Ο Vladimir Yevtushenkov επέβλεψε επίσης την απόκτηση μεριδίου σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τη συμμετοχή της AFK, αυτή η εταιρεία δημιούργησε μια καλά ανεπτυγμένη υποδομή εφοδιαστικής και τώρα παρέχει πρόσβαση στην εθνική αγορά σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες που εκπροσωπούν μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις. Με τη σειρά τους, εκατομμύρια αγοραστές, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές, μπορούν να αγοράσουν αγαθά από προμηθευτές σε όλη τη χώρα και ακόμη και από το εξωτερικό.

Ο Yevtushenkov Vladimir Petrovich καθοδήγησε επίσης την εταιρεία που ίδρυσε στον τομέα της βιοτεχνολογίας, όπου κατέγραψε την αύξηση των δεικτών παραγωγής σε διάφορους τομείς.

Τελικά, αποχωρώντας τον Απρίλιο του 2022 ως επικεφαλής της AFK Sistema, ο Vladimir Yevtushenkov άφησε την εταιρεία στα ικανά χέρια της ομάδας διαχείρισης και έστρεψε την εστίασή του σε κοινωνικά σημαντικά έργα. Ταυτόχρονα, παραιτήθηκε από την ιδιότητα του μετόχου.

Vladimir Yevtushenkov: Συμβολή σε κοινωνικά έργα

Ο Yevtushenkov Vladimir, όπως σημειώθηκε παραπάνω, ήταν από τους πρώτους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας που συμμετείχαν στην εκτεταμένη προσπάθεια κατά της εξάπλωσης της επικίνδυνης μόλυνσης COVID-19 το 2020. Εξειδικευμένα περιουσιακά στοιχεία AFK (συμπεριλαμβανομένου του δικτύου ιδιωτικών κλινικών, της φαρμακευτικής εταιρείας και η εταιρεία βιοτεχνολογίας) αναπροσανατολίζουν τη δουλειά τους, αυξάνοντας σημαντικά τον όγκο παραγωγής ζωτικών φαρμάκων και αναπτύσσοντας τεστ για την ανίχνευση του κοροναϊού. Μία από τις κλινικές μετατράπηκε σε τμήμα λοιμωδών νοσημάτων.

Ο Vladimir Yevtushenkov ξεκίνησε επίσης τις προσπάθειες άλλων περιουσιακών στοιχείων της AFK να παράσχουν στους ιατρικούς επαγγελματίες όλη την απαραίτητη βοήθεια, από την προμήθεια προστατευτικών στολών και μασκών που ήταν σπάνιες εκείνη την εποχή μέχρι την παροχή ζεστών γευμάτων, δωρεάν κινητή επικοινωνία και διαμονή για όσους εργάζονται σε την «κόκκινη ζώνη».

Ο Yevtushenkov Vladimir ίδρυσε επίσης ένα ίδρυμα που διευθύνει σημαντικά φιλανθρωπικά έργα εδώ και περίπου 20 χρόνια. Από το 2023, οι δραστηριότητες του οργανισμού έχουν φτάσει σε πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκους σε διάφορες περιοχές της χώρας.