Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Wondershare Video Converter Review 2024 (Ultimate)

Wondershare Video Converter Review 2023 (Ultimate)

Ήμουν με αρκετούς μετατροπείς βίντεο στη ζωή μου, και παρόλο που αυτό Wondershare Video Converter Η κριτική ξεκίνησε ως κριτική “Μετατροπέας βίντεο”, στην πραγματικότητα θα καταλήξει να είναι πολύ περισσότερα από αυτό, αυτό είναι μια υπόσχεση.

Ο απλός λόγος είναι ότι οι περισσότεροι μετατροπείς βίντεο με τους οποίους έχω διασταυρωθεί, είναι απλοί μετατροπείς βίντεο.

Wondershare; Είναι πολλά περισσότερα από αυτό.

Είναι προφανώς ένας μετατροπέας βίντεο, αλλά εκτός από αυτό είναι επίσης:

 • Καυστήρας
 • Πρόγραμμα λήψης πολυμέσων
 • Βίντεο
 • Επεξεργαστής βίντεο
 • Βίντεο
 • Και ακόμη και μπορεί να χρησιμεύσει ως Media Streamer

Έτσι, η μία πτυχή που είναι ξεκάθαρη είναι ότι το Wondershare έχει πολλές δυνατότητες. Επιτρέψτε μου να σας καθοδηγήσω με μια λεπτομερή εικόνα του τι ακριβώς σας προσφέρεται.

Ανασκόπηση Wondershare Video Converter: – Λεπτομερείς δυνατότητες Insight:-

Εύκολη διεπαφή χρήστη: –

Το πρώτο πράγμα που θα προσέξετε με Wondershare είναι η εξαιρετική φιλικότητα προς τον χρήστη.

Ακόμα κι αν είναι η πρώτη σας φορά με οποιονδήποτε μετατροπέα βίντεο ή οποιαδήποτε άλλη λειτουργία του, δεν θα νιώσετε χαμένοι.

Σχεδόν κάθε δυνατότητα που μπορεί να χρειαστείτε έχει καταχωρηθεί στην επάνω γραμμή για εύκολη πρόσβαση.

Στη συνέχεια, η μορφή εξόδου και οι προκαθορισμένες επιλογές είναι διαθέσιμες στην ίδια την πλαϊνή γραμμή. Το θέμα μου είναι ότι δεν θα χρειαστεί να πάτε για ψάρεμα για επιλογές.

3-Κλικ Διαδικασία μετατροπής:-

Εκτός από τη διεπαφή χρήστη, η ίδια η διαδικασία μετατροπής βίντεο είναι εξαιρετικά εύκολη.

Μπορείτε να δείτε ένα απλό κουμπί “Προσθήκη βίντεο” ακριβώς κάτω από την επάνω γραμμή, να επιλέξετε τη μορφή εξόδου του βίντεο και να κάνετε κλικ στη μετατροπή!

Λοιπόν, ναι, είναι τόσο απλό.

Μετατροπέας βίντεο

Υποστηριζόμενα αρχεία: –

Ποια αρχεία μπορείτε να μετατρέψετε; Λοιπόν, σχεδόν κάθε μορφή! Υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων MP4, AVI, FLV καθώς και όλα τα “όχι και τόσο δημοφιλές» μορφές αρχείων όπως .tivo, 3g2 κ.λπ.

Ανάγνωση:  Το ShadeYou VPN Review επισημαίνει εξαιρετικές δυνατότητες υπηρεσίας

Δεν είναι δυνατό για μένα να απαριθμήσω κάθε υποστηριζόμενη μορφή αρχείου εδώ γιατί τότε αυτή θα ήταν μια λίστα που δεν τελειώνει ποτέ.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο (αδύνατο) για να συναντήσετε μια μορφή βίντεο που πρέπει να μετατρέψετε αλλά το Wondershare δεν θα υποστηρίζει.

Εκδόσεις εξόδου: –

Το Wondershare δεν σας απογοητεύει και με τις μορφές αρχείων εξόδου. Στην πραγματικότητα, ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους υπογράφω αυτή την κριτική του Wondershare Video Converter είναι το γεγονός ότι υποστηρίζει πάνω από 150 διαφορετικές μορφές για τη μετατροπή των αρχείων σας.

Τεχνικά, εάν υπάρχει μια μορφή βίντεο, μπορείτε να μετατρέψετε το αρχείο σας σε αυτήν τη μορφή χρησιμοποιώντας το Wondershare και πιστέψτε με όταν το λέω αυτό, το Wondershare έχει πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες λίστες μορφών εξόδου που έχω δει ποτέ με οποιονδήποτε μετατροπέα βίντεο.

Μετατροπές για συγκεκριμένες συσκευές:-

Όχι μόνο οι μορφές βίντεο, το Wondershare είναι έτοιμο να σας προσφέρει αυτό το “κάτι επιπλέον” που όλοι λαχταρούν.

Σας επιτρέπει να μετατρέπετε βίντεο με βάση τον συγκεκριμένο “Τύπο συσκευής”. Μπορείτε να επιλέξετε τις συσκευές σας ανάμεσα σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς, όπως:-

 • Μοντέλα iPhone
 • iPad
 • AppleTV

μορφές εξόδου

Και σχεδόν μια ντουζίνα άλλες μορφές που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να μπορείτε να επωφεληθείτε από την καλύτερη δυνατή ποιότητα στη συγκεκριμένη συσκευή.

Διαθέτει επίσης “πρότυπα” μετατροπής εξόδου, που σημαίνει ότι από τη λίστα μετατροπών μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο με βάση τη συσκευή σας για να μετατρέψετε το βίντεό σας σε μια συγκεκριμένη ποιότητα και μορφή που ταιριάζει καλύτερα στη συσκευή σας.

Τώρα προφανώς υπάρχουν πάνω από χίλιοι μετατροπείς βίντεο στον πλανήτη, αλλά δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν που να προσφέρει μετατροπές τόσο συγκεκριμένες και ξεχωριστές όπως αυτός και αυτός είναι και πάλι ένας άλλος προωθητής που με έκανε να ολοκληρώσω αυτήν την κριτική του Wondershare Video Converter.

30x ταχύτερες μετατροπές με την υποστήριξη της τεχνολογίας APEXTRANS:-

Αυτό που κάνει το Wondershare να ξεχωρίζει από το πλήθος είναι το γεγονός ότι δεν μετατρέπει απλώς βίντεο σε πολλές μορφές, αλλά το κάνει με μια ασυνήθιστη ταχύτητα.

Ανάγνωση:  Ahrefs Review 2024: Αξίζει τα χρήματα αυτό το εργαλείο SEO;

Διαθέτει 30 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες με τη βοήθεια της τεχνολογίας μετατροπής APEXTRANS, που τον καθιστά αναμφισβήτητα τον ταχύτερο μετατροπέα στη βιομηχανία.

Και το καλύτερο μέρος; Δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή απώλεια ποιότητας!

Τώρα υπάρχουν μετατροπείς που είναι γρήγοροι και υπάρχουν μετατροπείς που σας προσφέρουν βίντεο εξαιρετικής ποιότητας, αλλά και οι δύο δυνατότητες σε μια ολοκληρωμένη λύση; Αυτό είναι σπάνιο!

Διαβάστε στη συνέχεια: Το κορυφαίο 10 λογισμικό δημιουργίας DVD για Windows και Mac

Πρόγραμμα λήψης (και συσκευή εγγραφής)

wondershare Downloader Recorder

Τώρα που το Wondershare υπερδυνάμεις ως μετατροπέας έχουν καθιερωθεί, ας ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στις άλλες ειδικότητες του.

Η λήψη βίντεο από διαδικτυακούς ιστότοπους ροής βίντεο είναι πονοκέφαλος. Δεν υπάρχουν πολλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό, και αν υπάρχουν, κοστίζουν μια περιουσία.

Και τις περισσότερες φορές, τα εργαλεία που υπόσχονται να το κάνετε είναι εξαιρετικά περιορισμένα, ας πούμε ίσως στο Youtube και το Dailymotion στην καλύτερη περίπτωση.

Αυτό είναι πάλι μια πτυχή όπου το Wondershare σπάει όλα τα όρια. Μαζί με τον μετατροπέα, έχετε και ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο.

Σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από σχεδόν όλες τις δημοφιλείς, κοινές πλατφόρμες ροής βίντεο, όπως:-

 • Youtube
 • DailyMotion
 • AOL
 • Hulu
 • Και μια ντουζίνα ακόμα!

Εγγραφή βίντεο: –

Λοιπόν, είναι μια άλλη μέθοδος με την οποία το Wondershare σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε αντιγραφή-επικόλληση της διεύθυνσης URL του βίντεο, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “εγγραφή” απευθείας στο βίντεο.

Αυτό θα καταγράψει και θα αποθηκεύσει το βίντεο σε υψηλή ποιότητα στο σύστημά σας, το οποίο είναι το ίδιο με τη λήψη του.

Όχι μόνο αυτό, μπορείτε ακόμη και να καταγράψετε τις βιντεοκλήσεις και τα σεμινάρια σας για μελλοντικές αναφορές. Βασικά καταγράφει οτιδήποτε και ό,τι παίζει στην οθόνη σας, καθιστώντας το ένα είδος καθολικού προγράμματος λήψης βίντεο ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία παίζεται το βίντεο.

Επόμενο Διαβάστε: Top 10 Best Software Stittching Photo

Μετατροπές Youtube σε MP3:-

Χρειάζεστε μόνο τον ήχο από ένα βίντεο στο YouTube; Η λήψη του πλήρους βίντεο δεν καταναλώνει μόνο περισσότερο εύρος ζώνης και δεδομένα, αλλά και χρόνο.

Ανάγνωση:  Bitcoin Review 2024 - Πώς γίνεται δημοφιλές μεταξύ των διασημοτήτων

Λοιπόν, ένα άλλο φτερό που μπορώ να προσθέσω στο κάλυμμα αυτής της κριτικής Wondershare Video Converter είναι ότι με το Wondershare μπορείτε να κάνετε λήψη του “Youtube Mp3” απευθείας από οποιοδήποτε βίντεο YouTube!

Επεξεργασία βίντεο: –

Απλώς όταν πιστεύουμε ότι το Wondershare δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο, επιστρέφει και μας εκπλήσσει.

Εκτός από τις μετατροπές και τη λήψη βίντεο, σας επιτρέπει επίσης να ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ βίντεο. Παρόλο που το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι βασικό, παρέχει τα περισσότερα από τα κοινά χαρακτηριστικά που μπορεί να επιθυμείτε σε ένα βασικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Ο επεξεργαστής σάς επιτρέπει:-

 • Καλλιέργεια
 • Γυρίζω
 • Αφανής σφραγίδα χάρτου
 • Προσθέστε υπότιτλους
 • Προσθήκη ειδικών εφέ κ.λπ.

Καυστήρας:-

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα ήθελα να συζητήσω σε αυτήν την κριτική του Wondershare Video Converter είναι η δυνατότητα εγγραφής βίντεο του Wondershare.

Το Wondershare έρχεται επίσης ενσωματωμένο με πρόγραμμα εγγραφής βίντεο που σας επιτρέπει να εγγράψετε τα βίντεο που έχουν μετατραπεί καθώς και τα εγγενή βίντεο σε οποιοδήποτε CD/DVD της επιλογής σας.

Το Burner δεν καίει απλώς τα βίντεό σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε από μια σειρά προκατασκευασμένων προτύπων βίντεο για να χαρείτε τα πράγματα όταν παρακολουθείτε το βίντεο.

Πρόγραμμα ροής μέσων: –

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό χαρακτηριστικό που θα συζητούσα σε αυτήν την αναθεώρηση Wondershare Video Converter είναι οι δυνατότητές του για ροή πολυμέσων.

Είναι κυριολεκτικά ο ένας και μοναδικός μετατροπέας βίντεο που σας επιτρέπει να κάνετε ροή πολυμέσων από τον υπολογιστή σας σε άλλες συσκευές όπως έξυπνες και τυπικές τηλεοράσεις, iPad, τηλέφωνα κ.λπ.

Μπορεί να κάνει ροή πολυμέσων τόσο σε έξυπνη τηλεόραση όσο και σε τυπική τηλεόραση με τη βοήθεια του Roku, του ChromeCast και άλλων συσκευών.

Εάν διαθέτετε συσκευή με πιστοποίηση DLNA, η πρόσβαση στα αρχεία πολυμέσων σας είναι απρόσκοπτη από οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό βελτίωσης βίντεο

Σχέδια τιμολόγησης: –

Ίσως έχετε την εντύπωση ότι μετά από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί να κάψετε μια τρύπα στην τσέπη σας αν αγοράσετε το Wondershare. Λοιπόν να σου πω, δεν θα το κάνεις!

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα στα Windows 11

Το Wondershare είναι αναμφίβολα ένα «εμπορικό» προϊόν, αλλά η δημοτικότητά του τους παρέχει το πλεονέκτημα του «μαζικού κοινού», επομένως μπορούν να αποκομίσουν καλά κέρδη ακόμη και με φτηνές τιμές.

Υπάρχουν βασικά 4 πακέτα:-

Τιμή Wondershare Video Convertor

 • Άδεια 1 έτους: – 39,95 $
 • Άδεια ζωής για 1 υπολογιστή: – 59,95 $
 • Άδεια ζωής για 2-5 υπολογιστές: – 99,95 $
 • Business License: – Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το πόσους υπολογιστές θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Wondershare.

Τελικές λέξεις: –

Έτσι, αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να καταθέσω όσον αφορά αυτήν την κριτική Wondershare Video Converter.

Τα χαρακτηριστικά που έχω συζητήσει είναι απλώς μια γεύση του τι μπορεί να κάνει το Wondershare, γιατί προφανώς, δεν είναι δυνατό για μένα να περάσω από κάθε μεμονωμένη δυνατότητα που προσφέρεται, έτσι δεν είναι;

Εν πάση περιπτώσει, είμαι σίγουρος ότι τα χαρακτηριστικά μιλούν από μόνα τους και έχουν ζωγραφίσει μια γραφική εικόνα για το Wondershare.

Δεν θα σου πω να πας ή να μην πας με το Wondershare. Επειδή, παρόλο που προσωπικά είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος με το προϊόν, πιστεύω ότι θα πρέπει να το δοκιμάσετε μόνοι σας πριν πηδήξετε.

Έτσι απλά κατευθυνθείτε προς το επίσημη ιστοσελίδακαι κατεβάστε το προϊόν. Μην ανησυχείτε, σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Και πιστεύω ότι ένας μήνας είναι περισσότερο από αρκετός χρόνος για να δοκιμάσετε το προϊόν. Στην πραγματικότητα, η προσφορά πολιτικής επιστροφής χρημάτων ενός μήνα είναι απλώς ένα μέτρο εμπιστοσύνης που έχει η ομάδα στο προϊόν της, διαφορετικά δεν θα διακινδύνευαν να προσφέρουν ένα τέτοιο χρονικό πλαίσιο.

Οπότε, βασικά, αν πάτε με το Wondershare, δεν περιορίζεστε μόνο σε έναν “μετατροπέα βίντεο”, αλλά τεχνικά λαμβάνετε 6 διαφορετικά προϊόντα στην τιμή του 1!

Οπότε αυτό είναι μια ανακεφαλαίωση όσον αφορά αυτήν την κριτική Wondershare Video Converter. Πείτε μου τη γνώμη σας για την κριτική, καθώς και για το προϊόν.