Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Wincher Review: Αξίζει τον κόπο;

Wincher Review: Αξίζει τον κόπο;

Σε αυτήν την κριτική Wincher, θα συζητήσω πόσο καλό (ή κακό) είναι οι δυνατότητες παρακολούθησης κατάταξης Wincher. Επίσης, ποιες άλλες δυνατότητες και δεδομένα παρέχει; Μπορεί να παρακολουθεί την καθημερινή κατάταξη; Μπορεί να εμφανίσει ιστορικά δεδομένα; Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάταξη των ανταγωνιστών; Θα δούμε.

Βασικά, αν ψάχνετε για έναν απλό, εύχρηστο ανιχνευτή κατάταξης, βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Και όχι, αυτό δεν είναι ένα βήμα πωλήσεων.

Wincher είναι 100% δωρεάν για 14 ημέρες (δεν απαιτούνται κάρτες), Έτσι, μπορείτε να επαληθεύσετε όλες τις δηλώσεις σε αυτήν την κριτική Wincher πριν χρειαστεί να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα.

Λοιπόν, ας σας παρουσιάσουμε;

Εισαγωγή Wincher

Το tagline του Wincher λέει – “Το πιο απλό εργαλείο SEO στον κόσμο». Και, πρέπει να πω ότι είναι ακριβώς αυτό. Αυτό δεν είναι απλώς ένα tagline ή ένας “αξίωση”.

Ωστόσο, δεν είναι ακριβώς ένα “εργαλείο SEO”, είναι περισσότερο σαν “το πιο απλό πρόγραμμα παρακολούθησης κατάταξης στον κόσμο”. Λοιπόν, ναι, το Wincher είναι ένας ανιχνευτής βαθμών που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τάξεις σας (δωρεάν για 14 ημέρες.)

Ορισμένες άλλες δυνατότητες που προσφέρει το Wincher περιλαμβάνουν:

  • Έρευνα ανταγωνισμού
  • Βασική έρευνα λέξεων-κλειδιών
  • Καθημερινές ενημερώσεις
  • Συσκευή + τοποθεσία + ταξινομήσεις βάσει γλώσσας.
  • Κοινή χρήση λογαριασμού/ πρόσβαση πολλών χρηστών
  • Αναφορές με λευκή ετικέτα

Βασικά, εάν η “παρακολούθηση κατάταξης” είναι αυτό που χρειάζεστε, υποθέτω ότι ο χρόνος σας θα επενδυθεί καλά σε αυτήν την κριτική Wincher.

Ας ξεκινήσουμε τότε;

Αυτοματοποιημένη ανάκτηση λέξεων-κλειδιών

Δεν είστε σίγουροι ποιες λέξεις-κλειδιά να παρακολουθήσετε; Ίσως, αυτή είναι η πρώτη φορά που παρακολουθείτε τις τάξεις σας; Λοιπόν, ο Wincher μπορεί να γίνει ο νέος καλύτερος φίλος σας.

Το λέω γιατί μόλις προσθέσετε το domain σας στο Wincher, κάνει τη δουλειά σας για εσάς.

Προσθέτει αυτόματα 20 λέξεις-κλειδιά σχετικές με τον τομέα σας αμέσως. Προφανώς, μπορείτε να επιλέξετε να το παραλείψετε και να μην αφήσετε τον Wincher να το κάνει αυτό, είναι δική σας επιλογή.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις λέξεις-κλειδιά σας με μη αυτόματο τρόπο ή να ανεβάσετε ένα αρχείο .csv/.txt που περιέχει τις λέξεις-κλειδιά σας.

Έτσι, όσον αφορά το ξεκίνημα, θα έλεγα ότι είμαι εντυπωσιασμένος.

Διεπαφή χρήστη Wincher

Ακόμα κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά έναν ανιχνευτή κατάταξης, θα καταλάβατε το Wincher σαν να το χρησιμοποιούσατε για δεκαετίες. Δείτε πώς φαίνεται το ταμπλό:

Για αρχή, υπάρχει η γραμμή πλοήγησης στο επάνω μέρος. Αυτό σας επιτρέπει να επισκεφτείτε τις άλλες σελίδες/δυνατότητες που προσφέρει το Wincher.

Μετά, υπάρχει ένα φίλτρο. Μπορείτε να επιλέξετε τη χρονική περίοδο, την ομάδα λέξεων-κλειδιών, την τελευταία θέση και να ελέγξετε τις κατατάξεις ειδικά για αυτά τα κριτήρια.

Ανάγνωση:  Freedsound νέα διεύθυνση του αρχικού ιστότοπου Ιανουάριος 2024

Στη συνέχεια είναι μια καρτέλα επισκόπηση (θα συζητηθεί λεπτομερώς αργότερα) εμφάνιση λεπτομερειών σχετικά με την κατάταξή σας.

Και τέλος, υπάρχει μια λίστα που δείχνει όλες τις λέξεις-κλειδιά που παρακολουθείτε και άλλες λεπτομέρειες που σχετίζονται με αυτές.

Ακόμα κι αν αγνοήσετε την παραπάνω εξήγηση, είμαι σίγουρος ότι θα είχατε καταλάβει το στιγμιότυπο οθόνης, σωστά; Τόσο απλός είναι ο Wincher.

Καρτέλα Επισκόπηση

Στον πίνακα ελέγχου σας, θα δείτε μια “καρτέλα επισκόπηση” για όλες τις λέξεις-κλειδιά που παρακολουθείτε. Δείτε πώς φαίνεται:

Αναφορά επισκόπησης από το Wincher

Θα παρατηρήσετε πρώτα τη μέτρηση “Αλλαγές θέσης”. Εμφανίζει το “καθαρό σύνολο” των αλλαγών των λέξεων-κλειδιών σας. Αυτό μπορεί να είναι λέξεις-κλειδιά που αποκτήθηκαν ή λέξεις-κλειδιά που χάθηκαν.

Δηλαδή, εάν παρακολουθείτε 10 λέξεις-κλειδιά, 6 από τις οποίες κέρδισαν κατάταξη και 2 τάξεις χάθηκαν, κερδίσατε 4 θέσεις. Έτσι, η ενότητα “Αλλαγές θέσης” θα εμφανίσει +4.

Στη συνέχεια, εμφανίζει τη “μέση θέση”. Όπως είναι σαφές, εάν παρακολουθείτε 100 λέξεις-κλειδιά, ελέγχει τη θέση όλων των λέξεων-κλειδιών που παρακολουθούνται και υπολογίζει τον μέσο όρο τους.

Θέλετε να ξέρετε πόση επισκεψιμότητα αποφέρουν οι λέξεις-κλειδιά που παρακολουθείτε; Η μέτρηση “επισκεψιμότητα” το δείχνει αυτό.

Το να βλέπετε τις λέξεις-κλειδιά σας στη θέση #1 είναι καθαρό κίνητρο, έτσι δεν είναι; Η μέτρηση “Πρώτη θέση” δείχνει ακριβώς αυτό. τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών αποκλειστικά στη θέση #1. Δείχνει επίσης το υπ’ αριθ. των λέξεων-κλειδιών που έχασαν πρόσφατα την #1 θέση (στη μικρή, κόκκινη γραμματοσειρά).

Και τέλος, η σελίδα θα σας εμφανίσει μια “λίστα θέσεων”. Δηλαδή, σας λέει πόσες λέξεις-κλειδιά υπάρχουν στις 2-3/ 4-10/31-100 και σε άλλες «αγκύλες θέσης».

Λεπτομερής λίστα λέξεων-κλειδιών

Χωρίς να χρειάζεται να πάτε πουθενά αλλού, ο ίδιος πίνακας ελέγχου σας εμφανίζει επίσης μια λίστα λέξεων-κλειδιών.

Αυτό περιέχει όλες τις παρακολουθούμενες λέξεις-κλειδιά σας, ταξινομημένες σε μια λίστα κατάταξης από υψηλή προς χαμηλή.

Έκθεση κατάταξης από τον Wincher

Για κάθε λέξη-κλειδί, εμφανίζει την καλύτερη σελίδα (η διεύθυνση URL που κατατάσσεται).

Στη συνέχεια, βλέπετε τη μέτρηση “χαρακτηριστικά” στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης; Στην πραγματικότητα σημαίνει “χαρακτηριστικά SERP”.

Εάν εμφανίζεται δίπλα σε μια λέξη-κλειδί, υποδηλώνει ότι η λέξη-κλειδί σας εμφανίζεται σε μία από τις λειτουργίες SERP. Εάν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο που εμφανίζεται, θα σας πει ακριβώς για ποια λειτουργία SERP εμφανίζεται η λέξη-κλειδί σας.

Κριτική Wincher

Προσέξατε το μπλε εικονίδιο «i» πάνω; Εμφανίζεται όταν η λέξη-κλειδί σας εμφανίζεται για το απόσπασμα #1! Αναλυτικά, σωστά;

Οι άλλες μετρήσεις που εμφανίζονται είναι “Θέση” που μου λέει τη θέση για τη λέξη-κλειδί μου, “Αλλαγή” που δείχνει αν έχασα/κέρδισα βαθμολογίες, “CPC” για τη λέξη-κλειδί, “Όγκος” και, τέλος, “Επισκεψιμότητα” από κάθε μεμονωμένη λέξη-κλειδί.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λέξεις-κλειδιά σε “ομάδες”. Αυτό σας επιτρέπει να αναζητάτε, να βρίσκετε και να διαχειρίζεστε αυτές τις λέξεις-κλειδιά ευκολότερα και καλύτερα στο Wincher.

Αυτά είναι σχεδόν τα πάντα όσον αφορά την “παρακολούθηση κατάταξης”. Και πρέπει να πω ότι είναι λεπτομερές και κατανοητό, έτσι δεν είναι;

Ιστορικό κατάταξης

Αυτό μοιάζει περισσότερο με μια δευτερεύουσα δυνατότητα που προσφέρεται στη λίστα λέξεων-κλειδιών. Μπορείτε να επιλέξετε να δείτε το “ιστορικό κατάταξης” των λέξεων-κλειδιών. Στην πραγματικότητα, περισσότερες από μία λέξεις-κλειδιά μπορούν να ελεγχθούν ταυτόχρονα.

Ανάγνωση:  Εξατομικευμένες εμπειρίες αγορών: Πώς η ανάπτυξη εφαρμογών Shopify αυξάνει την αφοσίωση των χρηστών

Αναφορά ιστορικού κατάταξης από το Wincher

Όπως δείχνει το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, οι χρωματικές γραμμές δείχνουν τα σκαμπανεβάσματα που βλέπει μια λέξη-κλειδί στις μηχανές αναζήτησης.

Το βρίσκω πιο χρήσιμο μετά από μια ενημέρωση της Google. Με βοηθά να δω την απόδοση των λέξεων-κλειδιών μου πριν και μετά την ενημέρωση.

Ανάλυση ανταγωνισμού

Θέλετε να δείτε πώς αποδίδετε σε σύγκριση με έναν άλλο τομέα; Η καρτέλα “Ανταγωνιστές” κάνει ακριβώς αυτό για εσάς.

Όταν επισκεφθείτε για πρώτη φορά την καρτέλα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν ανταγωνιστή. Απλώς προσθέστε έναν τομέα.

Στη συνέχεια θα σας δείξει κάτι σαν αυτό:

Ανάλυση ανταγωνισμού με Wincher

Η πρώτη μέτρηση είναι η “Μέση θέση”. Αυτό εμφανίζεται για όλες τις λέξεις-κλειδιά που παρακολουθείτε, που παρακολουθούνται για τον τομέα σας, καθώς και για τον τομέα των ανταγωνιστών σας.

Στη συνέχεια, εμφανίζει την επισκεψιμότητα για κάθε τομέα από τις παρακολουθούμενες λέξεις-κλειδιά (αυτή δεν είναι η συνολική επισκεψιμότητα για τους τομείς, αλλά προέρχεται αποκλειστικά από τις λέξεις-κλειδιά που παρακολουθούνται.)

Οι επόμενες μετρήσεις σχετίζονται όλες με θέσεις. Εμφανίζουν απλώς τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών που κατατάσσονται στις διαφορετικές αγκύλες θέσης και για τους δύο τομείς.

Σημειώστε ότι μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους από 1 ανταγωνιστές για τον τομέα σας. Στην πραγματικότητα, έχω προσθέσει 6 χωρίς κανένα πρόβλημα και σαφώς θα επιτρέψει μερικά ακόμα.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Αυτή είναι η άλλη ενότητα/χαρακτηριστικό που προσφέρει το Wincher. Αν και, επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής, δεν είναι ακριβώς το εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών στο οποίο ίσως έχετε συνηθίσει.

Η σελίδα έρευνας λέξεων-κλειδιών εμφανίζει αυτόματα μια λίστα με λέξεις-κλειδιά που πιστεύει ότι είναι πιο σχετικές με τον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα προσθέσετε στη λίστα παρακολούθησης κατάταξης, εάν το επιθυμείτε.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε νέες λέξεις-κλειδιά. Ωστόσο, δεν θα ήταν πολύ χρήσιμο εάν η λέξη-κλειδί δεν είναι σχετική με τον ιστότοπό σας.

Να τι λαμβάνω χωρίς να χρειάζεται να ψάξω τίποτα:

Έρευνα λέξεων-κλειδιών Wincher

Για κάθε λέξη-κλειδί, μου δείχνει αν ο τομέας μου εμφανίστηκε στα 100 καλύτερα αποτελέσματα, την εκτιμώμενη επισκεψιμότητα, τον όγκο αναζητήσεων, τον ανταγωνισμό και το CPC.

Αλλά, αν προσπαθήσω ξαφνικά να αναζητήσω μια νέα, τυχαία λέξη-κλειδί. Πχ Tesla, δεν θα μου έδειχνε κανένα αποτέλεσμα. Επειδή, δεν έχω αναφέρει ποτέ τη λέξη-κλειδί στον τομέα μου και δεν σχετίζεται/σχετική με το περιεχόμενό μου.

Έτσι, η ενότητα έρευνας λέξεων-κλειδιών είναι μια μεγάλη βοήθεια εάν χρειάζεστε νέες λέξεις-κλειδιά για να προσθέσετε στη λίστα παρακολούθησης. Αλλά, δεν είναι πολύ χρήσιμο εάν πρέπει να βρείτε “νέα” λέξη-κλειδί για να εργαστείτε.

Προγραμματισμένες αναφορές με λευκή ετικέτα

Υπάρχει αυτή η καρτέλα “αναφορά” στη γραμμή πλοήγησης (ανατρέξτε στο πρώτο στιγμιότυπο οθόνης).

Βασικά μου επιτρέπει να δημιουργήσω λεπτομερείς, επαγγελματικές και πλούσιες σε γραφήματα αναφορές για τους τομείς και τις λέξεις-κλειδιά μου.

Εάν είστε πρακτορείο ή σύμβουλος άλλων, αυτό θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Τι καλύτερο; Μπορείτε να προσθέσετε λευκή ετικέτα στην αναφορά, με το δικό σας λογότυπο και επωνυμία, δωρεάν!

Μπορείτε είτε να στείλετε αυτήν την αναφορά απευθείας σε αναγνωριστικά e-mail είτε να την κατεβάσετε.

Ανάγνωση:  Πώς το AI μεταμορφώνει τον Ιστό

Προσφέρει επίσης προηγμένες επιλογές προγραμματισμού. Μπορείτε να επιλέξετε να στέλνετε την αναφορά καθημερινά/εβδομαδιαία ή μηνιαία. Ορίστε την ακριβή ημέρα της εβδομάδας που θα πρέπει να σταλεί η αναφορά.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε την περίοδο κατάταξης (1 μήνας, 1 εβδομάδα κ.λπ.) που θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε έκθεση.

Ακριβώς πάνω από την καρτέλα “Επισκόπηση”, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να προσθέσετε το δικό σας κείμενο.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο ποιες μετρήσεις θέλετε να συμπεριλάβετε/εξαιρέσετε από την καρτέλα επισκόπηση. Π.χ. αλλαγές θέσης/ μέση θέση/ κυκλοφορία/ κατανομή θέσης κ.λπ.

Παρόμοιος έλεγχος προσφέρεται και στον «πίνακα λέξεων-κλειδιών». Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε την «ταξινόμηση» της λίστας λέξεων-κλειδιών για τις αναφορές σας.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε την αναφορά είτε στα Αγγλικά είτε στα Σουηδικά.

Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά “χαρακτηριστικά” σε ολόκληρη αυτή την κριτική Wincher.

Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είστε αναγκασμένοι να πληρώσετε επιπλέον για όλο τον έλεγχο ή τη λευκή επισήμανση.

Παρακολούθηση κατάταξης βάσει τοποθεσίας και γλώσσας

Εάν το κοινό/πελάτες σας είναι από τις ΗΠΑ, δεν έχει νόημα να παρακολουθείτε την κατάταξή σας για την Ιαπωνία τώρα, σωστά;

Με το Wincher, μπορείτε να επιλέξετε την ακριβή τοποθεσία για την οποία θέλετε να παρακολουθείτε τις βαθμολογίες σας.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη γλώσσα για την παρακολούθηση της κατάταξής σας.

Πχ στην Ινδονησία το Google χρησιμοποιείται και στα αγγλικά και στα ινδονησιακά, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να επιλέξετε ποια γλώσσα θέλετε να παρακολουθείτε.

Κατατάξεις επιτραπέζιων υπολογιστών/κινητών & καθημερινές ενημερώσεις

Γιατί το αναφέρω αυτό ως ξεχωριστό “χαρακτηριστικό” σε αυτήν την κριτική Wincher; Επειδή, δεν επιτρέπουν όλα τα προγράμματα παρακολούθησης κατάταξης την παρακολούθηση κατάταξης βάσει συσκευών.

Και, αυτά που το κάνουν, συχνά χρεώνουν επιπλέον. Ο Wincher δεν το κάνει. Μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευή σας, δωρεάν.

Και γεια, είναι σημαντικό. Ακόμα κι αν κατατάσσεστε #1 για τη λέξη-κλειδί σας στον υπολογιστή σας, δεν κατέχετε απαραίτητα αυτή τη θέση στις αναζητήσεις για κινητά.

Ομοίως, οι «καθημερινές ενημερώσεις» είναι επίσης εξίσου σπάνιες. Τα περισσότερα άλλα εργαλεία (τουλάχιστον σε αυτή την τιμή) φαίνεται να ενημερώνει την κατάταξη μία φορά την εβδομάδα ή δύο φορές στην καλύτερη περίπτωση.

Το Wincher από την άλλη παρέχει καθημερινές ενημερώσεις.

Ένας λογαριασμός, πολλοί χρήστες

Δουλεύετε σε ομάδες; Πολλοί χρήστες διαχειρίζονται έναν ιστότοπο ίσως; Έχεις πελάτες υποθέτω; Λοιπόν, σε έναν μόνο λογαριασμό Wincher μπορείτε να προσθέσετε πολλούς χρήστες.

Έχουν πλήρη, απεριόριστη πρόσβαση στους τομείς/έργα σας. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε έναν λογαριασμό Wincher μεταξύ των μελών της ομάδας, των συνεργατών, των συναδέλφων και των πελατών σας.

Πιστεύω ότι ο κάτοχος του λογαριασμού Wincher θα πρέπει να έχει κάποιο έλεγχο σχετικά με το τι πρέπει ή να μην μοιράζεται με τους προσκεκλημένους χρήστες. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατό.

Σχέδια τιμολόγησης Wincher – Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών + Έκπτωση 90%.

Το Wincher προσφέρει πολλές δυνατότητες και είναι δωρεάν. Λοιπόν, είναι για τις πρώτες 14 ημέρες τουλάχιστον. Δεν απαιτούνται κάρτες ή οικονομικές πληροφορίες. Απλώς πληκτρολογήστε ένα αναγνωριστικό email και είστε έτοιμοι.

Ανάγνωση:  Ανασκόπηση Monavi Video Editor Plus – Αξίζει να το αποκτήσετε το 2024;

Έναρξη δωρεάν δοκιμής 14 ημερών

Ωστόσο, μου άρεσαν και τα σχέδια τιμολόγησης τους. Πληρώνετε μόνο για τον “αριθμό τομέων” που παρακολουθείτε.

Επιπλέον, τα σχέδια είναι προσαρμοστικά. Δηλαδή, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε περισσότερους τομείς ανά πάσα στιγμή/ημέρα του έτους χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να τελειώσει ο μήνας.

Λοιπόν, το πρώτο domain κοστίζει 10,00 ευρώ/μήνα. Τυχόν επιπλέον τομείς που προσθέτετε μετά από αυτό κοστίζουν μόλις 3,00 EUR/μήνα.

Ομοίως, 100 λέξεις-κλειδιά μπορούν να παρακολουθηθούν με κάθε τομέα χωρίς καμία επιπλέον πληρωμή. Μπορείτε να προσθέσετε λέξεις-κλειδιά σε μπλοκ των “100” για 3,00 EUR/100 λέξεις-κλειδιά.

Για να πάρετε μια ιδέα, ακόμα κι αν παρακολουθείτε 50 ιστότοπους και 5.000 λέξεις-κλειδιά, θα πληρώνετε μόνο 157,00 ευρώ/μήνα.

Αν με ρωτάτε, θα έλεγα ότι είναι αρκετά φθηνό. Πιθανώς ένα από τα φθηνότερα σχέδια τιμολόγησης ποτέ.

Αλλά ρε, περίμενε! Τι θα λέγατε για έκπτωση 90%; Ξοδέψατε το χρόνο σας σε αυτήν την κριτική Wincher, είναι δίκαιο να σας ευχαριστήσω για αυτό, έτσι δεν είναι;

Μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση 90% εάν αγοράσετε μέσω του προσαρμοσμένου συνδέσμου έκπτωσης Wincher παρακάτω-

Λάβετε έκπτωση 90% τώρα

Έχω πληρώσει κυριολεκτικά σχεδόν 10 φορές αυτό το ποσό για ανιχνευτές κατάταξης. Σίγουρα, είναι πιο πλούσιες σε δυνατότητες στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά σπάνια χρησιμοποιώ αυτές τις λειτουργίες για τις οποίες είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω.

Wincher review τελική ετυμηγορία- Αξίζει τον κόπο;

Λοιπόν, αξίζει τον κόπο ο Wincher; Λοιπόν, για αρχή θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά απλό και φιλικό στους αρχάριους. Φυσικά, επαγγελματίες και ειδικοί μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εξίσου εύκολα.

Όσον αφορά το rank tracking, θα έλεγα ότι κάνει καλά τη δουλειά του. Τα εμφανιζόμενα δεδομένα, η συχνότητα ενημέρωσης και ακόμη και η διεπαφή χρήστη είναι ενδιαφέροντα (με τα γραφήματα και τα γραφήματα του.)

Τα άλλα χαρακτηριστικά, όπως η έρευνα ανταγωνισμού, η αναφορά κ.λπ. το καθιστούν επιπλέον επιθυμητό πρόγραμμα παρακολούθησης κατάταξης.

Προφανώς, στερείται πολλαπλών χαρακτηριστικών αν το συγκρίνετε με μια “σουίτα SEO όπως το SEMrush”. Αλλά hey, δεν είναι μια σουίτα SEO. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του “rank-tracking”, είναι εντυπωσιακό.

Είμαι προφανώς εντυπωσιασμένος. Αλλά, δεν πρέπει να είσαι. Ίσως απλώς προσπαθώ να σας «πουλήσω» το εργαλείο; Ως εκ τούτου, θα σας παροτρύνω να το δοκιμάσετε δωρεάν. Είναι 100% δωρεάν για 14 ημέρες. Τι σε εμποδίζει, ε;

Δοκιμάστε το Wincher τώρα

Και με αυτό, υπογράφω αυτήν την κριτική Wincher παιδιά. Πρώτα, δοκιμάστε το, μετά επιστρέψτε και πείτε μου τη γνώμη σας για αυτό.