Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

UPDF – Ένα δημοφιλές λογισμικό PDF που πρέπει να υπάρχει για Mac

UPDF – Ένα δημοφιλές λογισμικό PDF που πρέπει να υπάρχει για Mac

Η λεγόμενη μορφή «PDF» δεν είναι μια ολοκαίνουργια εφεύρεση. Από την έναρξή τους το 1993, τα PDF έχουν απλοποιήσει την ανάγνωση και την πλοήγηση σε ψηφιακά έγγραφα. Τα αρχεία φαίνονται ίδια σε κάθε υπολογιστή ή συσκευή, ανεξάρτητα από το πώς προβάλλονται. Εφόσον ενδιαφέρεστε μόνο για την ανάγνωση του ψηφιακού εγγράφου, αυτό παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα.

Τώρα, γρήγορα προς τα εμπρός στο παρόν. Όσον αφορά την κοινή χρήση και την ανάγνωση, τα PDF έχουν γίνει το νέο πρότυπο σε διάφορους οργανισμούς. Αντί να διαβάζουν μόνο PDF, οι χρήστες μπορούν πλέον να τα επεξεργάζονται και να τα προσαρμόζουν με τη βοήθεια του λογισμικού PDF.

Ίσως σκέφτεστε ότι ποιο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF είναι αξιόπιστο, σωστά; Μην ανησυχείτε, πρόκειται να εξετάσουμε ένα νέο και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας PDF γνωστό ως UPDF. Είναι ένα πραγματικά απλό, γρήγορο και εντελώς δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF. Μπορείτε επίσης να το δείτε ως εναλλακτική λύση του Adobe Acrobat.

Το UPDF το έχει κάνει πολύ εύκολο επεξεργαστείτε κείμενο σε PDF σε Mac. Λόγω της τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε χαρακτηριστικό, προσφέρει την αποτελεσματικότητα που αναζητούν οι άνθρωποι στις μέρες μας. Έτσι, πιστεύουμε ότι το UPDF είναι το μοναδικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που θα σας επιτρέψει όλες τις δυνατότητες σε ένα ενιαίο λογισμικό.

Ανάγνωση:  Βασικές συμβουλές για τη διοργάνωση μιας επιτυχημένης εξέτασης μέσω webcam proctored

Χαρακτηριστικά του UPDF για Mac

Ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά του UPDF:

 • 4 Λειτουργίες ανάγνωσης: Χρησιμοποιώντας το UPDF, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τέσσερις τρόπους ανάγνωσης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Διατίθενται λειτουργίες κύλισης μίας σελίδας, κύλισης μίας σελίδας, προβολής δύο σελίδων και κύλισης δύο σελίδων. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα αρχείο, επιλέξτε μία από αυτές τις λειτουργίες, η οποία εξαλείφει την ανάγκη των χρηστών να περιμένουν την πλήρη φόρτωση κάθε σελίδας.
 • Σημειώστε το PDF: Στο χαρτί, η σήμανση είναι απαραίτητη, ειδικά όταν επισημαίνονται βασικά τμήματα. Η χρήση της δυνατότητας σχολιασμού του UPDF μπορεί να σας βοηθήσει να εργάζεστε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Εκτός από τη λήψη σημειώσεων, μπορείτε να επισημάνετε, να υπογραμμίσετε και να διαγράψετε ορισμένες ενότητες σημαντικών εγγράφων χρησιμοποιώντας αυτό το καινοτόμο εργαλείο. Τα σχήματα και τα πλαίσια κειμένου ενδέχεται να επιταχύνουν και να απλοποιήσουν τη διαδικασία προσθήκης κειμένου. Οι αυτοκόλλητες σημειώσεις θα είναι άμεσα διαθέσιμες σε εσάς καθώς προχωράτε στο PDF σας.

 • Επεξεργασία PDF: Σε αυτό το απλό λογισμικό, μπορείτε να αλλάξετε το στυλ γραμματοσειράς, το χρώμα και το μέγεθος του κειμένου σε αρχεία PDF. Όταν εργάζεστε με αρχεία PDF, μπορείτε να επιτύχετε μια τακτοποιημένη και τακτοποιημένη διάταξη προσαρμόζοντας τον προσανατολισμό του κειμένου όπως απαιτείται. Τα αρχεία PDF είναι πλήρως στον έλεγχό σας, επειδή μπορείτε να κόψετε, να περιστρέψετε, να επεξεργαστείτε, να αφαιρέσετε ή να διαγράψετε εικόνες.
 • Μετατροπή PDF με OCR: Για να διασφαλιστεί ότι το αρχείο που έχει μετατραπεί έχει την ίδια υψηλή ποιότητα με το αρχικό, το UPDF για Mac έχει κάνει τη μετατροπή αρχείων εύκολη. Τα αρχεία PDF σας μπορούν να μετατραπούν σε διάφορες δημοφιλείς μορφές αρχείων, όπως π.χ PDF σε Word (.doc), OpenOffice Calc (.xls), PowerPoint (.ppt), RTF (.rtf), Text (.txt) και HTML (.html), XML και Adobe Acrobat (.pdf/a).
Ανάγνωση:  Η σχέση μεταξύ στρες και καρκίνου

 • Οργάνωση σελίδων: Μπορείτε εύκολα να περιστρέψετε, να αναδιατάξετε, ακόμη και να αλλάξετε τον προσανατολισμό των σελίδων PDF όταν χρησιμοποιείτε το UPDF. Εάν δεν χρειάζεστε καμία από τις σελίδες PDF, μπορείτε να τις διαγράψετε ή να τις αφαιρέσετε.

3. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του UPDF

Πλεονεκτήματα

 • Εκπληκτική σχεδίαση και διαισθητικό UI.
 • Αποτελεσματικός Μετατροπέας PDF.
 • Ασφαλές στη χρήση, δεν χρειάζεται να ανεβάσετε αρχείο.
 • Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF με ελάχιστο κόστος για λειτουργίες επί πληρωμή.
 • Συμβατό με Windows, Android, macOS και iOS.
 • 24/7 υποστήριξη πελατών.
 • Γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές.
 • Συχνές ενημερώσεις για καλύτερη εμπειρία χρήστη

Μειονεκτήματα

 • Λείπουν ορισμένες λειτουργίες, αλλά θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον.

Τιμολόγηση UPDF

Με το UPDF, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα. Η εγγραφή για έναν λογαριασμό είναι το μόνο που απαιτείται για την πρόσβαση στη δωρεάν έκδοση. Για να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση, δεν χρειάζονται στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Ωστόσο, στο UPDF για Mac, η δωρεάν έκδοση έχει ορισμένους περιορισμούς. Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε ένα αρχείο κάθε μέρα και να μετατρέπετε πέντε αρχεία δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το UPDF σε όλες τις πλατφόρμες με τον ίδιο λογαριασμό, εάν αγοράσετε ένα Πρόγραμμα Συνδρομής ή μια Διαρκή Άδεια μία φορά.

Στο μέλλον, το UPDF μπορεί επίσης να παρέχει μια έκδοση premium για Windows, iOS και Android. Εφόσον έχετε ήδη πληρώσει για την έκδοση Mac, μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε την έκδοση premium των Windows. Για λειτουργίες επί πληρωμή, η τιμή είναι 14,99 $/τρίμηνο, 29,99 $/έτος και 49,99 $/διαρκές.

Ανάγνωση:  Πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα μισθοδοσίας από εταιρείες;

Θα λάβετε τις ακόλουθες δυνατότητες σε εκδόσεις επί πληρωμή:

Πρόγραμμα συνδρομής

 • Πλήρης πρόσβαση στο UPDF σε όλες τις πλατφόρμες
 • Απεριόριστη επεξεργασία εγγράφων
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Δεν υπάρχουν όρια μεγέθους αρχείων
 • Υποστήριξη πελατών
 • Δωρεάν ενημερώσεις και αναβαθμίσεις

Διαρκής Άδεια

 • Πλήρης πρόσβαση στο UPDF σε όλες τις πλατφόρμες
 • Απεριόριστη επεξεργασία εγγράφων
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Δεν υπάρχουν όρια μεγέθους αρχείων
 • Υποστήριξη πελατών
 • Δωρεάν ενημερώσεις σε αυτήν την έκδοση

Τελικές Λέξεις

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, ουσιαστικά δεν υπάρχει όριο στη χρήση των PDF. Λόγω της προσαρμοστικότητάς τους, έχουν βρει μια θέση σε κάθε κλάδο. Μια σύμβαση ή νομική συμφωνία μπορεί να δημιουργηθεί σε μορφή PDF από μια δικηγορική εταιρεία και στη συνέχεια να υπογραφεί ψηφιακά ή αυτοπροσώπως από πολλά μέρη.

Οι λογιστικές εταιρείες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν αρχεία PDF για να αποθηκεύουν τις συναλλαγές, τις χρεώσεις και τις πιστώσεις τους, μετατρέποντάς τα από το Excel. Προκειμένου να υπογραφεί από τρίτο μέρος και στη συνέχεια να εξασφαλιστεί, προτείνεται στις εταιρείες να μετατρέψουν πρώτα την αρχική τους εργασία σε PDF.

Στον σημερινό κόσμο, η ζωή χωρίς πρόγραμμα επεξεργασίας PDF είναι κάπως δύσκολη. Από ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων επεξεργασίας PDF, το UPDF ξεχωρίζει ως ένα εξέχον πρόγραμμα επεξεργασίας PDF δωρεάν στη χρήση.

Το UPDF παρουσιάζει πολλές νέες δυνατότητες κάθε μήνα. Μέχρι το τέλος του 2023, αναμένεται ότι το UPDF θα κυκλοφορήσει λειτουργίες όπως δημιουργία φόρμας, συμπλήρωση φόρμας, φόρμα υπογραφής, συγχώνευση PDF, συμπίεση PDF, ψηφιακή υπογραφή, διαδικασία δέσμης και πολλά άλλα. Μπορείς δωρεάν λήψη UPDF και χρησιμοποιήστε όλες τις δυνατότητες δωρεάν τώρα.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό You.com; Ένας γρήγορος οδηγός!

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στο UPDF, καθώς έχει σχεδιαστεί για να συμβαδίζει με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να γνωρίζετε ότι κάθε εργαλείο που χρησιμοποιείτε είναι η πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση.

Τους επόμενους μήνες, θα έχετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους τρόπους για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για επεξεργασία PDF. Σαρώστε έγγραφα και φωτογραφίες σε αρχεία PDF με δυνατότητα επεξεργασίας και αναζήτησης χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα OCR (Optical Character Recognition) του UPDF.