Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

TunesKit AceMovi – Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα απλό πακέτο [Review]

TunesKit AceMovi – Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα απλό πακέτο [Review]

Η επεξεργασία βίντεο θεωρείται συχνά μια σχετικά δύσκολη εργασία. Αλλά πρέπει πραγματικά να είναι τόσο δύσκολο; Λοιπόν, οι δημιουργοί του TunesKit AceMovi σκέφτονται διαφορετικά.

Το AceMovi είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας ταινιών που ισχυρίζεται ότι διευκολύνει έναν τυπικό χρήστη να δημιουργεί βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς εις βάθος τεχνικές γνώσεις. Για να καταλάβουμε αν αυτός ο ισχυρισμός είναι αληθινός, θα πρέπει να εμβαθύνουμε — και αυτό είναι το θέμα αυτού του άρθρου. Spoilers alert: είναι πραγματικά πολύ καλό!

Τούτου λεχθέντος, διαβάστε για να μάθετε όλα όσα έχουμε ανακαλύψει TunesKit AceMovi. Συζητάμε τα θετικά του, δηλαδή τα θετικά που φέρνει στο τραπέζι. Μετά από αυτό, συζητάμε επίσης μερικούς από τους περιορισμούς του AceMovi. Ας βουτήξουμε.

Πρώτα πρώτα – Γιατί να σκεφτείτε ακόμη και το TunesKit AceMovi;

Το AceMovi υπόσχεται να φέρει πολλές premium χαρακτηριστικά σε ένα προσιτό όριο τιμής. Εάν είχατε ασχοληθεί με την επεξεργασία βίντεο στο παρελθόν, γνωρίζετε ότι το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μπορεί να αποδειχθεί πολύ ακριβό. Για παράδειγμα, αν λάβετε το Finalcut Pro στο Mac σας, θα σας φέρει πίσω με μια καλή τιμή 300 $.

Ανάγνωση:  Μπορεί το Turnitin να εντοπίσει το Google Bard; Λεπτομέρειες για να ακολουθήσετε!

Από την άλλη, το AceMovi είναι μια αρκετά προσιτή επιλογή για αυτά που προσφέρει. Για μια τιμή μόλις 20 $, είναι πραγματικά μια γροθιά. Δεν είναι όλα για την τιμή όμως. Το AceMovi έρχεται με τόνους χαρακτηριστικών που συνήθως βρίσκονται μόνο στις πιο ακριβές εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω.

Χαρακτηριστικά του TunesKit AceMovi

Με αυτό το πρόβλημα, ας δούμε τις πιο σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει το TunesKit AceMovi.

1. Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών

Πρώτα και κύρια, το AceMovi είναι ένα εργαλείο πολλαπλών πλατφορμών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο σε υπολογιστές με Windows όσο και σε Mac. Το Unline Finalcut Pro, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο σε Mac, το AceMovi θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε τύπο υπολογιστή.

Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να ξεκινήσετε την επεξεργασία σε μια πλατφόρμα αλλά να συνεχίσετε το έργο σε άλλον υπολογιστή από διαφορετική πλατφόρμα. Συνολικά, η υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

2. Υποστήριξη πολλαπλών μορφών

Ένα εργαλείο επεξεργασίας δεν είναι χρήσιμο εάν επεξεργάζεται μόνο MP4. Οι σύγχρονες κάμερες βγάζουν πλάνα σε διάφορες μορφές και το εργαλείο επεξεργασίας της επιλογής σας πρέπει να τα υποστηρίζει όλα. Ευτυχώς, το AceMovi είναι αρκετά διαφορετικό ως προς τις μορφές και τις συσκευές που υποστηρίζει.

Με απλά λόγια, μπορεί να εισάγει και να επεξεργαστεί σχεδόν όλα τα είδη μορφών βίντεο που έχουν τραβηχτεί σε διαφορετικά smartphone, όπως iPhone και τηλέφωνα Samsung, καθώς και υλικό RAW από επαγγελματικές κάμερες.

Ανάγνωση:  Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube σε Full HD, 4K υψηλής ευκρίνειας...

3. Όλα τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας

Εάν είστε κάποιος που ψάχνει για ένα εργαλείο που μπορεί να κάνει τα βασικά της επεξεργασίας, το AceMovi μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Δεν είναι ότι το AceMovi δεν έχει προηγμένες λειτουργίες, απλώς τυχαίνει ότι το AceMovi είναι υπέροχο για αρχάριους λόγω της απίστευτα εύκολης διάταξής του και του τρόπου με τον οποίο είναι διαρρυθμισμένες οι διάφορες λειτουργίες για να τις εξερευνήσετε.

Προσθήκη μεταβάσεων, μουσικής, αποκοπής, περικοπής, κοπής, κοινής χρήσης, εφέ — όλα είναι εκεί.

4. Εγγραφή οθόνης

Κατά καιρούς, μπορεί να χρειαστεί να εγγράψετε την οθόνη σας για διάφορους σκοπούς, για παράδειγμα, ηχογραφώντας μια παρουσίαση. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, το AceMovi μπορεί να είναι χρήσιμο. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ακόμη και πολλά από τα κορυφαία σκυλιά στον χώρο επεξεργασίας βίντεο δεν προσφέρουν. Αλλά το AceMovi το κάνει.

Αν και θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής της συσκευής σας, συχνά δεν είναι τόσο αξιόπιστα και μπορεί να μην λειτουργούν καλά. Για παράδειγμα, το Windows recorder λειτουργεί μόνο σε παιχνίδια, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τίποτα άλλο. Η συσκευή εγγραφής του MacOS, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να εγγράψει τον εσωτερικό ήχο του υπολογιστή σας, μπορείτε να εγγράψετε ήχο μόνο μέσω μικροφώνου.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το AceMovi. Με αυτό το εύχρηστο εργαλείο, μπορείτε να εγγράψετε την οθόνη σας σε υπολογιστές με Windows και Mac με ευκολία.

Ανάγνωση:  Επισκόπηση και αναφορές είναι οι ενότητες σε ποιο προϊόν Hootsuite;

5. Φιλικό προς αρχάριους

Κατά τη διάρκεια του εκτεταμένου χρόνου μας με το TunesKit AceMovi, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι είναι πραγματικά πολύ καλό όσον αφορά τη διαισθητική και την ευκολία χρήσης. Εάν έχετε έστω και την παραμικρή εικόνα για την επεξεργασία, μπορείτε να μάθετε το AceMovi σε λίγες ώρες και να δημιουργήσετε συναρπαστικά βίντεο με ευκολία.

Συνδυάζοντας αυτό με το γεγονός ότι το TunesKit παρέχει δωρεάν σεμινάρια για να μάθετε για το λογισμικό του, μπορούμε να προτείνουμε με ασφάλεια το AceMovi τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες συντάκτες.

6. Τόνοι Επιλογών Εξαγωγής

Αφού επεξεργαστείτε το βίντεό σας, μπορείτε να το εξαγάγετε σε διάφορες μορφές για να το ανεβάσετε σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ή συσκευές. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ανεβάσετε στο Facebook ή στο Instagram, το MP4 είναι η προεπιλεγμένη μορφή που πρέπει να ακολουθήσετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να ανεβάσετε το βίντεο στη βιβλιοθήκη σας στο Apple Photos και να το διατηρήσετε στο iCloud, η μορφή HEIC μπορεί να είναι η καλύτερη για εσάς.

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, το AceMovi θα πρέπει να μπορεί να τις χειριστεί. Χάρη στις πολλές διαθέσιμες επιλογές μορφής, θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια επιλογή εξαγωγής που δεν υπάρχει.

Πλεονεκτήματα του AceMovi

Εδώ είναι τα καλύτερα πράγματα που βρήκαμε για το TunesKit AceMovi κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής μας με αυτό.

 1. Η τιμή είναι σημαντικά χαμηλότερη από τις περισσότερες από τις άλλες επιλογές εκεί έξω.
 2. Υποστηρίζει υπολογιστές Windows και Mac εξίσου.
 3. Πραγματικά εύκολο να ρυθμίσετε και να ξεκινήσετε.
 4. Η διεπαφή είναι εύκολη στην κατανόηση και διαισθητική.
 5. Ακόμη και οι αρχάριοι που ασχολούνται με την επεξεργασία μπορούν να ξεκινήσουν με το AceMovi και να δημιουργήσουν βίντεο καλής ποιότητας σε ελάχιστο χρόνο.
 6. Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων και μορφές εξαγωγής.
 7. Όλα τα βασικά και προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας είναι εκεί.
 8. Τόνοι μεταβάσεων, φίλτρων και εφέ.
 9. Υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη με stock media που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας.
 10. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για την πλήρη έκδοση.
Ανάγνωση:  Οι καλύτερες λύσεις για προπόνηση σε VR με το Oculus

Μειονεκτήματα του AceMovi

Εδώ είναι τα λίγα μειονεκτήματα του TunesKit AceMovi που μπορεί να σας ενοχλήσουν.

 1. Δεν υπάρχει έκδοση Linux, από τώρα.
 2. Η βιβλιοθήκη πόρων πρέπει να επεκταθεί.

Η κατώτατη γραμμή

Θέτοντας τα όλα στη θέση τους, γνωρίζουμε ότι θέλετε να μάθετε εάν το AceMovi αξίζει τα χρήματά σας. Με απλά λόγια, είναι. Λαμβάνοντας υπόψη τη χαμηλή τιμή και τους τόνους των διαθέσιμων λειτουργιών, το AceMovi είναι απαραίτητο για όλα τα είδη προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο, αρχάριους και επαγγελματίες.