Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Top 5 gadget που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα

Top 5 gadget που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα

Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική σας υγεία και ευεξία. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις του τρόπου ζωής μας και η συνολική αύξηση του στρες επηρεάζουν άμεσα τον ύπνο μας, οδηγώντας σε κακό ύπνο ή αϋπνία. Ωστόσο, καθώς ζούμε στον εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας, καινοτόμα gadget που επικεντρώνονται στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου μας έχουν σχεδιαστεί από εταιρείες όπως η Hapbee, η Hatch και πολλές άλλες.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις πέντε κορυφαίες επωνυμίες των οποίων οι συσκευές μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμάστε καλύτερα και να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, ώστε να αισθάνεστε χαλαροί και ανανεωμένοι κάθε πρωί.

Χάμπι

Το έξυπνο φορητό εξοπλισμό ύπνου της HapbeeΤο e for the day είναι ευκολοφόρετο και φορητό, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία του μαγνητικού πεδίου για να επηρεάσετε τη διάθεσή σας. Το Hapbee προσφέρει ακόμη και ένα μαξιλάρι ύπνου που μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το μαξιλάρι σας. Τα επαναστατικά τους gadget εκπέμπουν χαμηλές συχνότητες για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να μειώσετε το άγχος, βελτιώνοντας και ενισχύοντας έτσι τις υγιεινές συνήθειες ύπνου.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι συσκευές του Hapbee εκπέμπουν κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF) που φέρουν χαμηλές υπογραφές μαγνητικής ενέργειας για να βελτιώσουν τον κύκλο του ύπνου σας. Αυτά τα κύματα μιμούνται ορισμένες συχνότητες που προκαλούν ύπνο για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αποκοιμηθείτε εύκολα. Οι συσκευές τους μπορούν επίσης να παρακολουθούν τα μοτίβα αναπνοής και ύπνου, τον καρδιακό ρυθμό και τις κινήσεις σας, καθώς και να παρέχουν πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου σας.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου της Hapbee μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έξυπνα στρώματα και μάσκες ύπνου για να λάβετε μια εις βάθος ανάλυση ύπνου. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής διάθεσης και να ελέγχετε τις ρυθμίσεις διάθεσης. Με στόχο της Hapbee να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου χωρίς τη χρήση ναρκωτικών, χημικών ή άλλων διεγερτικών, η πατενταρισμένη τεχνολογία της λειτουργεί καλύτερα για ενεργό ή συνταξιούχο στρατιωτικό προσωπικό, επαγγελματίες αθλητές, σπα και ομάδες χρόνιων ασθενειών.

Επιπλέον, η Hapbee στοχεύει να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα καθώς και να εστιάσει με τη βοήθεια των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού του μαξιλαριού Sleep and Relief και του λαιμού Hapbee. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποστήριξη πλάτης ενώ κάθεστε ή ταξιδεύετε, για να ξεκουράσετε ένα καταπονημένο μέλος ή ακόμα και κατά τη μελέτη και τον διαλογισμό, κάτι που μπορεί να τονώσει τον εγκέφαλό σας σύμφωνα με μια προκαθορισμένη διάθεση.

Ανάγνωση:  Πώς να ενεργοποιήσετε το ESPN.com σε μια έξυπνη τηλεόραση εύκολα

Κουπόνια Hapbee και εκπτωτικούς κωδικούς

Δαχτυλίδι Oura

Το Oura Ring είναι ένα δαχτυλίδι παρακολούθησης υγείας και ύπνου που ανιχνεύει τον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία του σώματος και την κίνηση στον ύπνο σας. Αυτό το δαχτυλίδι διατίθεται σε ασημί, χρυσό, μαύρο, ροζ χρυσό και stealth χρώματα. Αναλύει τα πρότυπα ύπνου σας και σας ενημερώνει πότε:

  • Χρειάζεστε περισσότερο ύπνο
  • Μπορεί να αρρωστήσεις
  • Ώρα να πιέσετε τον εαυτό σας

Στην εφαρμογή Oura, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τον ύπνο σας και να σας βοηθήσει να κάνετε ορισμένες προσαρμογές για να βελτιστοποιήσετε το πρόγραμμα άσκησης και τη ρουτίνα ύπνου σας. Σας βοηθά να εστιάσετε ξανά το ρολόι του σώματός σας. Θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες του βαθύ, ελαφρύ και REM ύπνου σας στην εφαρμογή και τυχόν διακυμάνσεις στον καρδιακό σας ρυθμό ηρεμίας.

Ανοιγμα

Το Hatch παρέχει έξυπνες συσκευές ύπνου που λειτουργούν ως μηχανήματα λευκού θορύβου, φώτα ανάγνωσης δίπλα στο κρεβάτι, ξυπνητήρια ανατολής και διευκολυντές ρουτίνας. Μπορείτε ακόμη να βρείτε ηρεμιστικά τοπία μαζί με καθοδηγούμενους διαλογισμούς. Τα προϊόντα τους περιλαμβάνουν προϊόντα ύπνου «Restore» για ενήλικες και προϊόντα ύπνου «Rest» για παιδιά. Με το Rest, το Hatch διασφαλίζει ότι οι γονείς θα βρουν άφθονη ξεκούραση και μια νύχτα άνετου ύπνου καθώς το παιδί τους πετά στα όνειρα.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες Twitter για την επιχείρησή σας

Το Hatch παρέχει ακόμη και πολλαπλές επιλογές λευκού θορύβου, όπως η βροχή και τα κύματα του ωκεανού, επιπλέον της λειτουργίας νυχτερινού φωτός που μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της εφαρμογής τους. Η λειτουργία έξυπνου φωτισμού τους είναι διαθέσιμη στο Hatch Restore και μπορεί να μειώσει τα φώτα για να δώσει σήμα στο σώμα σας να κοιμηθεί. Το Hatch διαθέτει επίσης έναν βοηθό ύπνου για να σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε καλά.

Κουπόνια και εκπτωτικούς κωδικούς

Dodow

Σύμφωνα με το BuzzFeed, το Dodow «προβάλλει ένα ηρεμιστικό μπλε φως, το οποίο λειτουργεί ως οδηγός για την αναπνοή σας και σας βοηθά να κοιμηθείτε φυσικά και κατά μέσο όρο 2,5 φορές πιο γρήγορα από ό,τι μόνοι σας». Το Dodow είναι ένα κυκλικό gadget ύπνου που χρησιμοποιεί απαλό παλμικό φως (που προβάλλεται στην οροφή) για να ρυθμίζει το μοτίβο της αναπνοής σας. Το παλλόμενο φως διαστέλλεται και αποσύρεται, ζητώντας σας να εισπνεύσετε όταν διαστέλλεται και όταν μαζεύεται.

Μπορείτε να πατήσετε τη συσκευή μία φορά για μια λειτουργία οκτώ λεπτών και δύο φορές για μια λειτουργία 20 λεπτών, μετά την οποία η συσκευή απενεργοποιείται μόνη της. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην επιβράδυνση του καρδιακού παλμού σας και στην πρόκληση μιας κατάστασης χαλάρωσης, η οποία λειτουργεί ως τεχνική έναρξης ύπνου. Το Dodow είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που παλεύουν με άγχος και συγκλονιστικές σκέψεις όταν προσπαθούν να κοιμηθούν.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε το αρχείο καταγραφής ελέγχου στο Discord;

Φως αφύπνισης Philips

Όταν ξυπνάς με τον σωστό τρόπο, τότε ολόκληρη η μέρα σου πηγαίνει καλά. Με αυτήν την οικονομική επιλογή, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ξυπνητήρι, ένα φως αφύπνισης και σβήσιμο, πέντε φυσικούς ήχους για να ξυπνήσετε, ένα φωτιστικό κομοδίνου, ένα κουμπί αναβολής και ένα αυτόματο φωτισμό με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης. Το φως αφύπνισης της Philips αυξάνει σταδιακά τη φωτεινότητα, λειτουργώντας ως ήλιος για να σας ξυπνήσει φυσικά. Η σωστή διαδικασία αφύπνισης διασφαλίζει ότι το ρολόι του σώματός σας ρυθμίζεται αναμένοντας φωτεινότητα σε μια συγκεκριμένη ώρα.

Φυσικά, το ξύπνημα και ο ύπνος μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας. Μια θετική επίδραση θα κρατήσει την ενέργειά σας σταθερή όλη την ημέρα. Καταπραϋντικοί ήχοι συνοδεύουν το αυξανόμενο φως για να δημιουργήσουν μια χαλαρή και θετική ατμόσφαιρα αφύπνισης.

4 γρήγορες συμβουλές για ψηφιακή αποτοξίνωση και καλύτερο ύπνο