Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Tailor Brands Review 2024: Είναι αυτό το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας λογότυπων;

Tailor Brands Review 2023: Είναι αυτό το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας λογότυπων;

Αν αναρωτιέστε πού μπορείτε να πάτε για να κινήσετε την επιχειρηματική σας ιδέα, το Tailor Brands είναι μια ολοκληρωμένη λύση για να την πραγματοποιήσετε. Ένα ενιαίο κατάστημα όπου μπορείτε να τα κάνετε όλα, μπορείτε να καταχωρήσετε την εταιρεία σας, να δημιουργήσετε ένα λογότυπο, να αναπτύξετε περιουσιακά στοιχεία και να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία.

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη μιας επωνυμίας είναι τα δημιουργικά στοιχεία που απαιτούνται για να συνδεθείτε με το κοινό σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό και να παραμείνετε αξέχαστοι είναι να έχετε ένα αποτελεσματικό λογότυπο. Κατασκευαστής λογότυπων Tailor Brands σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στη δημιουργία όμορφων λογότυπων που βοηθούν τις επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Εάν αναρωτιέστε εάν οι ισχυρισμοί του εργαλείου δημιουργίας λογότυπών του είναι αληθινοί, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να χτίζετε την επωνυμία σας με ένα ξεχωριστό λογότυπο για να τα συνδυάσετε όλα μαζί.

Σχετικά με τα Tailor Brands

Το Tailor Brands είναι μια επιχειρηματική λύση που βοηθά τους ιδιώτες να δημιουργήσουν επιχειρήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Μια πλατφόρμα all-in-one, καθιστούν εύκολη τη μετατροπή ιδεών σε πραγματικότητα για όλους. Με το Tailor Brands, μπορείτε να προγραμματίσετε, να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία.

Αυτό που ξεκίνησε ως ένας τρόπος αυτοματοποίησης της δημιουργίας λογοτύπου, αφού συνειδητοποίησε ότι δύο άλλες επιχειρήσεις χρειάζονταν στοιχεία σχεδιασμού γρήγορα μετατράπηκε σε μια πλατφόρμα που καλύπτει ολόκληρο τον χώρο δημιουργίας επιχειρήσεων. Ό,τι χρειάζεστε για να απογειώσετε τα πράγματα, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Ανάγνωση:  Οι καλύτεροι ιστότοποι για εύρεση εργασίας

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

 • Έναρξη μιας LLC
 • Δημιουργία λογότυπου
 • Λήψη τομέα
 • Δημιουργία ιστοσελίδας
 • Δημιουργία επαγγελματικών καρτών
 • Δημιουργία ψηφιακών επαγγελματικών καρτών
 • Λήψη επαγγελματικού γραμματοκιβωτίου
 • Δημιουργία επώνυμων εμπορευμάτων
 • Καταχώρηση της επιχείρησής σας στο Google

Οφέλη από τη χρήση του κατασκευαστή λογότυπων Tailor Brands

Η επωνυμία σας ξεκινά με το σχεδιασμό ενός λογότυπου που κάνει μια δήλωση και η Tailor Brands εγγυάται ότι θα έχετε ένα διακριτικό λογότυπο που είναι αποκλειστικά δικό σας. Εδώ είναι μερικά οφέλη:

 • Χωρίς προκατασκευασμένα πρότυπα
  Με τα πρότυπα να πωλούνται σχεδόν για οτιδήποτε, η εμφάνιση κοπτικού μπισκότου κουράζεται γρήγορα. Γιατί να μοιάζεις με κάποιον άλλον όταν δεν χρειάζεται; Τα λογότυπα που δημιουργούνται με τα Tailor Brands είναι μοναδικά, προσαρμοσμένα σχέδια που δημιουργούνται από AI. Δεν θα δείτε άλλη εταιρεία με το λογότυπό σας.
 • Σχεδιάστε βέλτιστες πρακτικές
  Όταν δημιουργείτε αξιομνημόνευτα λογότυπα, υπάρχουν ορισμένες βέλτιστες πρακτικές που είναι καθολικές, όπως καθαρό και απλό, αρκετό λευκό κενό κ.λπ. Το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης καταλαβαίνει ήδη πώς πρέπει να φαίνεται το λογότυπό σας σε σχέση με το σχεδιασμό. Αν και μπορεί να μην ξέρετε τι να κάνετε, το εργαλείο ξέρει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε – ο κατασκευαστής λογότυπου σας κάλυπτε.
 • Εύχρηστος
  Ο κατασκευαστής λογότυπων της Tailor Brands είναι απλός και εύκολος στη χρήση. Εισαγάγετε τις πληροφορίες σας και αυτό που ψάχνετε και ο κατασκευαστής λογότυπων κάνει τα υπόλοιπα. Δεν υπάρχουν δύσκολα προγράμματα για να μάθετε που θα σας μπερδέψουν. Θα λάβετε διαφορετικά σχέδια ως βάση και μπορείτε να παίξετε με τα δείγματα μέχρι να μείνετε ικανοποιημένοι.
 • Προμηθευτός
  Τα λογότυπα μπορεί να κοστίζουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες δολάρια. Ο κατασκευαστής λογότυπων της Tailor Brands δεν είναι απλώς προσιτός, είναι μια λύση που σας βοηθά να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα. Θα λάβετε ένα ποιοτικό λογότυπο χωρίς να χρειάζεται να βρείτε, να προσλάβετε και να πληρώσετε έναν γραφίστα.
 • Προσαρμόσιμο
  Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχετε ένα σχέδιο που προσαρμόσατε μόνοι σας. Τα χρώματα, η εικονογραφία, οι γραμματοσειρές και οτιδήποτε σχετίζεται με το λογότυπό σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς για να προσαρμόσετε και να παίξετε, για να κάνετε το σχέδιό σας ιδιαίτερα ξεχωριστό.
 • Μορφές αρχείων
  Είναι σημαντικό να έχετε το λογότυπο της εταιρείας σας διαθέσιμο σε πολλά αρχεία υψηλής ανάλυσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές πλατφόρμες. Το Tailor Brands σάς επιτρέπει να κατεβάσετε το λογότυπό σας σε Vector EPS, SVG και PNG για να συνεργαστείτε με οποιαδήποτε εταιρεία εκτύπωσης.
 • Πρόσθετα σχέδια
  Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επαγγελματικών καρτών, banner, επώνυμων εμπορευμάτων και πολλά άλλα. Αυτά τα δημιουργικά στοιχεία απαιτούνται για να αποκτήσετε ορατότητα, ενώ ταυτόχρονα προσελκύετε και προσελκύετε το κοινό σας. Αυτό είναι ένα εργαλείο all-in-one που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας συνεκτικής επωνυμίας.
Ανάγνωση:  Τα καλύτερα προγράμματα για τρισδιάστατους εκτυπωτές

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Tailor Brands logo maker

Λοιπόν, πώς χρησιμοποιείτε τον κατασκευαστή λογότυπων Tailor Brands; Υπάρχουν έξι απλά βήματα για να δημιουργήσετε ένα αξέχαστο και επαγγελματικό λογότυπο για την επιχείρησή σας με αυτό το εργαλείο AI:

 • Στοιχεία επιχείρησης
  Πρέπει να έχετε κατά νου ένα όνομα εταιρείας πριν ξεκινήσετε. Εισαγάγετε το όνομα της εταιρείας σας και τον τύπο της επιχείρησης για την οποία δημιουργείτε ένα λογότυπο. Η προσθήκη πρόσθετων λεπτομερειών σχετικά με το τι κάνει η επιχείρηση βοηθά το εργαλείο στη δημιουργία σχεδίων ειδικά για τον κλάδο. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για το είδος του λογότυπου που θέλετε.

 • Επιλέξτε το στυλ σας
  Υπάρχουν πολλά στυλ λογότυπων στην αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε το στυλ που θα ταιριάζει καλύτερα με την αισθητική σας. Βλέποντας πώς θα είναι το καθένα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λεκτικά σημάδια, αρχικά ή λογότυπα εικονιδίων. Τώρα, μπορεί να αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά σε καθένα από αυτά, σωστά; Το αρχικό λογότυπο είναι ακριβώς αυτό – ένα αρχικό. Ένα γράμμα μπορεί να έχει ένα σχέδιο τυλιγμένο γύρω του. Το λεκτικό σήμα μπορεί να είναι μόνο μία λέξη ή να έχει ένα αρχικό ή ένα εικονίδιο μαζί με τη λέξη. Τέλος, το λογότυπο εικονίδιο είναι όταν έχετε ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει την επωνυμία. Μπορεί να έχετε μια ιδέα για το είδος του στυλ που θέλετε, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το στυλ καθώς πηγαίνετε για να ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική που αναζητάτε. Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές για να σας δώσει έναν οδηγό.
Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε αίθουσα διαδικτυακής επικοινωνίας χρησιμοποιώντας το Linkello

 • Επιλογή γραμματοσειράς
  Εδώ αρχίζει πραγματικά η διασκέδαση. Παρακολουθήστε πώς το λογότυπό σας αρχίζει να ζωντανεύει με τα αγαπημένα σας στυλ γραμματοσειράς. Κάθε γραμματοσειρά δεν λειτουργεί καλά με ορισμένα λογότυπα. Σε συνεργασία με το εργαλείο AI, θα μπορείτε να αντικατοπτρίζετε τέλεια την προσωπικότητα της επωνυμίας σας στις γραμματοσειρές που χρησιμοποιείτε και στις καλύτερες επιλογές για μια απλοϊκή και επαγγελματική εμφάνιση.

 • Δείτε το να λειτουργεί
  Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Αφού προσθέσετε το στυλ και τις γραμματοσειρές, τώρα μπορείτε να καθίσετε και να αφήσετε το εργαλείο να αναπτύξει ένα συνεκτικό σχέδιο. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα έχετε τα αρχικά στάδια ενός λογότυπου που θα λατρέψετε.
 • Προσαρμογή
  Μόλις το εργαλείο AI παρέχει διάφορα σχέδια, μπορείτε να επιλέξετε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που θέλετε. Ανά πάσα στιγμή, αν δεν σας αρέσουν οι σχεδιαστικές επιλογές, μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό μέχρι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Θυμηθείτε, αυτό το σχέδιο θα αντιπροσωπεύει την εταιρεία σας, επομένως θα πρέπει να συμμετέχετε πλήρως στη διαδικασία. Μόλις αποκτήσετε το αρχικό σχέδιο, προσαρμόστε το με γραμματοσειρές, χρώματα, εικονίδια και ό,τι άλλο θέλετε για ένα μοναδικό σχέδιο αποκλειστικά δικό σας.

 • Κατεβάστε
  Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το σχέδιό σας, το επόμενο βήμα είναι να το κατεβάσετε για χρήση. Η πλατφόρμα είναι ισχυρή και σας επιτρέπει να δείτε πώς θα μοιάζουν οι διαφορετικοί τύποι στοιχείων που δημιουργείτε. Η δημιουργία του λογότυπου είναι δωρεάν. Αγοράζετε μόνο αφού αποφασίσετε τι θέλετε και τα διαφορετικά αρχεία που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας και άλλα υλικά μάρκετινγκ.
Ανάγνωση:  Αποκαλύφθηκε το Bot Protection: Η πανοπλία που χρειάζεστε στην ψηφιακή εποχή

Τιμολόγηση

Τα Tailor Brands καθιστούν εξαιρετικά εύκολη την εργασία εντός του προϋπολογισμού σας. Υπάρχουν τρία προγράμματα συνδρομής στο Tailor Brands: Το Basic είναι 9,99 $ μηνιαίως ή 3,99 $ ετησίως. Το πρότυπο είναι 19,99 $ μηνιαίως ή 5,99 $ ετησίως. και Premium στα 14,99 $ μηνιαίως ή 12,99 $ ετησίως.

Δεν είναι κακό για να βρείτε όλα όσα χρειάζεται η νέα σας επιχείρηση σε ένα μέρος, σωστά; Ελέγξτε μόνοι σας τα εργαλεία. Εάν δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε, το Tailor Brands είναι το σωστό μέρος για να ξεκινήσετε.