Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Stravopys Review 2024: Δημιουργήστε ψηφιακό μενού για το εστιατόριό σας

Stravopys Review 2023: Δημιουργήστε ψηφιακό μενού για το εστιατόριό σας

Μοιραστείτε το μενού/κατάλογο προϊόντων σας και αποδεχτείτε παραγγελίες από πελάτες απλά κοινοποιώντας έναν κωδικό QR! Αν αυτό σας ενδιαφέρει, αυτή η κριτική του Stravopys είναι για εσάς.

Δεν ακούγεται ξεπερασμένο το μενού χαρτιού; Οι πελάτες πρέπει να περάσουν από σελίδες προσπαθώντας να βρουν αυτό που θέλουν;

Με το Stravopys, μπορούν να παραδώσουν τα μενού στα τηλέφωνά τους, σε δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, μπορούν απλώς να αναζητήσουν απευθείας το δίσκο/αντικείμενό τους αντί να πρέπει να το αναζητήσουν. Ναι, σε κάνει να φαίνεσαι και cool, έτσι δεν είναι;

Ας δούμε αν αξίζει το Stravopys. Ω, είπα ότι είναι 100% δωρεάν για δοκιμή; Είναι, οπότε μην το βάζετε ακόμα στις τσέπες σας.

Τι είναι το Stravopys;

Συμφωνώ, το όνομα δεν είναι ακριβώς περιγραφικό. Στραβοπύς είναι βασικά μια δημιουργία μενού κωδικού QR (και πολλά άλλα).

Με πιο απλά λόγια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό μενού στο οποίο ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση απλώς σαρώνοντας έναν κωδικό QR.

Όταν ο κωδικός QR σας σαρώνεται, οι χρήστες προσγειώνονται σε έναν ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει όλα τα μενού, τις υποκατηγορίες και οτιδήποτε άλλο.

Επιπλέον, το Stravopys μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λήψη και παράδοση παραγγελιών. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ολόκληρη την επιχείρησή σας αμέσως, χωρίς ούτε μία πρίζα! Απλώς αναφέρετε όλα όσα μπορείτε να μαγειρέψετε/πουλήσετε, να λάβετε παραγγελίες, να τα παραδώσετε απευθείας στον πελάτη. Δεν χρειάζονται εστιατόρια ή επενδύσεις εκατομμυρίων δολαρίων!

Στην κορυφή του μενού, το Stravopys μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσφέρει σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης στο WiFi σας, να παρακολουθεί τι αναζητούν οι χρήστες στον ιστότοπό σας και πολλά άλλα.

Διεπαφή χρήστη

Μου αρέσει να ξεκινώ με το UI. Αυτό συμβαίνει επειδή εάν μια εφαρμογή δεν είναι φιλική προς το χρήστη, οι δυνατότητές της ακυρώνονται. Τα χαρακτηριστικά δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα, δεν συμφωνείτε;

Ευτυχώς, ο Stravopys συμφωνεί και ακολουθεί την πολύ παραδοσιακή διάταξη που αποτελείται από την επάνω γραμμή, την αριστερή πλαϊνή γραμμή και την κεντρική οθόνη.

Ανάγνωση:  Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της επιχείρησής σας

Η αριστερή πλευρική γραμμή είναι βασικά η “λίστα δυνατοτήτων”. Σχεδόν όλα όσα μπορείτε να κάνετε με το Stravopys μπορείτε να τα βρείτε στην αριστερή μπάρα.

Η επάνω γραμμή εμφανίζει το “κατάστημά” σας (εστιατόριο/καφέ ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση) και σας επιτρέπει να προσθέσετε νέες εγκαταστάσεις.

Υπάρχει μια δευτερεύουσα επάνω γραμμή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κατηγορίες για το μενού σας.

Το Stravopys σας ξεκινά ακόμη και με ένα μενού επίδειξης, ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε από το απόλυτο μηδέν. Μπορείτε απλά να αρχίσετε να επεξεργάζεστε τα στοιχεία/εικόνες σε αυτά τα μενού για να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα.

Το μενού που έχετε μπορεί να ελεγχθεί εύκολα και με μόνο κλικ χρησιμοποιώντας τα τρία μικρά κουμπιά που εμφανίζονται δίπλα στο όνομα του μενού.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει τίποτα που να φαίνεται περίπλοκο ή δύσκολο να γίνει κατανοητό, έτσι δεν είναι;

Ανεξάρτητες κατηγορίες μενού

Το Stravopys σάς επιτρέπει να δημιουργείτε “κατηγορίες μενού”. Από προεπιλογή, λαμβάνετε “Πρωινό”, “Κύριο πιάτο” και “Επιδόρπιο”.

Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε οτιδήποτε άλλο θέλετε στη λίστα. Π.χ. έχω προσθέσει το “Updateland special” απλώς για να δείξω πώς λειτουργεί.

Ανεξάρτητες κατηγορίες μενού

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε “υποκατηγορίες” σε μια κύρια κατηγορία. Είναι καλύτερο για σενάρια όπως «πρωινό > ευρωπαϊκό / ινδικό / κινέζικο > λαχανικό / μη λαχανικό» και ούτω καθεξής.

Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε επίσης να «απαγορέψετε παραγγελίες» για μεμονωμένες κατηγορίες. Φανταστείτε ότι έχετε αντικείμενα που είναι διαθέσιμα μόνο συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, λοιπόν, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κατηγορία για όλες τις άλλες ώρες!

Δεκάδες διαθέσιμες προσαρμογές στοιχείων

 • Όντας μια εφαρμογή “μενού”, υποθέτω ότι οι προσαρμογές που μπορείτε να κάνετε στα μεμονωμένα τρόφιμα είναι υψίστης σημασίας, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, κάθε στοιχείο που προσθέτετε σας δίνει 4 κύριες επιλογές:

 • Γενικός
 • Παραλλαγές
 • Επεκτάθηκε
 • Και ειδική προσφορά.

Ας ξεκινήσουμε με τις γενικές προσαρμογές;

ξεκινήστε με τις γενικές προσαρμογές

 • Τίτλος: Το όνομα του φαγητού
 • Υπότιτλος: Είναι βασικά σαν μια σύντομη συναρπαστική φράση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
 • Περιγραφή: Εδώ περιγράφετε το φαγητό, τα συστατικά και άλλες λεπτομέρειες.
 • Τιμή: Είμαι σίγουρος ότι ξέρετε τι είναι αυτό.
 • Ποσό
 • Και η εικόνα.

Αν και αυτό καλύπτει όλες τις γενικές λεπτομέρειες, μπορείτε φυσικά να προσθέσετε άλλες πληροφορίες στην καταχώρισή σας.

Ανάγνωση:  Περικοπή βίντεο στο Διαδίκτυο

Η καρτέλα “παραλλαγή” σάς επιτρέπει να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία στο κύριο στοιχείο. Π.χ. εάν το κύριο προϊόν μου είναι μια πίτσα, μπορώ να προσθέσω ντομάτες, τυρί, ντιπ ως επιπλέον είδη.

καρτέλα παραλλαγή

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε «ομάδες» στο ίδιο αντικείμενο. Π.χ. μπορώ να προσθέσω μια ομάδα μη λαχανικών και μια ομάδα λαχανικών, το καθένα με τα δικά του πρόσθετα είδη στο κύριο είδος «Πίτσα».

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι “Εκτεταμένες” προσαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε.

Εκτεταμένες προσαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε

 • Τύπος αντικειμένου: Μπορείτε να προσθέσετε τον ακριβή ‘τύπο’ του στοιχείου που έχετε προσθέσει. Μπορεί να είναι ένα πιάτο/ποτό/ναργιλέ κ.λπ.
 • Ο χρόνος μαγειρέματος σάς επιτρέπει να καθορίσετε τον αναμενόμενο χρόνο μαγειρέματος για το πιάτο.
 • Νέο: Όταν είναι ενεργοποιημένο, θα εμφανιστεί μια ετικέτα “νέα” στο στοιχείο που υποδεικνύει μια πρόσφατη προσθήκη στο μενού.
 • Ετικέτα για νέο: Μπορείτε να επιλέξετε τι ακριβώς θα πρέπει να λέει η ετικέτα όταν ενεργοποιείτε το κουμπί “νέο”. Μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες είναι – «φρέσκες», «πρέπει να δοκιμάσεις» κ.λπ.
 • Επίπεδο πικάντικου: Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε από ήπιο/μέτριο/ζεστό/ και εξαιρετικά καυτερό.
 • Αλλεργιογόνα: Εάν προσθέτετε συστατικά στα οποία κάποιος μπορεί να είναι αλλεργικός, μπορείτε να τα αναφέρετε εδώ για να μην αρρωστήσουν οι πελάτες σας. Μπορεί επίσης να προσθέσει εμπιστοσύνη και φήμη για την επιχείρησή σας.
 • Χορτοφάγος: Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής θα εμφανίσει ένα εικονίδιο για χορτοφάγους δίπλα στο φαγητό.

Τέλος, η τελευταία δυνατή προσαρμογή είναι η «ειδική προσφορά». Μπορείτε βασικά να προσθέσετε κάνετε αυτές τις ειδικές καταχωρίσεις με ειδικές τιμές. Επισημαίνονται στο μενού σας και ενδέχεται να λάβουν περισσότερες παραγγελίες.

Κωδικοί QR WiFi χωρίς κωδικό πρόσβασης

Αν νομίζατε ότι το Stravopys ήταν μόνο για μενού και φαγητό, κάνατε λάθος.

Η Stravopys σας επιτρέπει επίσης να προσφέρετε εύκολα δωρεάν WiFi στους πελάτες στο τραπέζι σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς WiFi QR.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε το SSID σας (το όνομα του WiFi σας) και τον κωδικό πρόσβασης. Η διαδικασία στην καλύτερη περίπτωση δεν διαρκεί μόλις ένα λεπτό.

Κωδικοί QR WiFi χωρίς κωδικό πρόσβασης

Απλώς ζητήστε από τους πελάτες σας να σαρώσουν αυτούς τους κωδικούς και θα συνδεθούν αμέσως στο WiFi σας.

Προσκαλέστε μέλη της ομάδας

Η Stravopys καταλαβαίνει ότι η διαχείριση οποιασδήποτε επιχείρησης είναι ευκολότερη με μια ομάδα, μάλλον την έχεις, έτσι δεν είναι;

Ανάγνωση:  Το οικιακό σας δίκτυο ενδέχεται να μην είναι ασφαλές – Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Φυσικά μπορείτε να προσκαλέσετε μέλη της ομάδας στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή του Stravopys.

Αναλυτικά στατιστικά

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα μεγάλα υπολογιστικά φύλλα και οι τσακισμένοι αριθμοί. Αλλά, αυτό είναι ένα κρίσιμο μέρος της επιχείρησής σας, οποιασδήποτε επιχείρησης στην πραγματικότητα, έτσι δεν είναι;

Η Stravopys το κάνει αυτό εύκολο. Εμφανίζει σχεδόν κάθε κρίσιμη πληροφορία όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία του Stravopys.

Αναλυτικά στατιστικά

Για αρχή, θα εμφανίσει τις συνολικές σαρώσεις QR, τις συνολικές κατηγορίες στο μενού σας, τις συνολικές υποκατηγορίες, τα στοιχεία μενού κ.λπ.

Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε τον «αριθμό προβολών μενού» κατά ημερομηνία και ώρα. Σας βοηθά να προσδιορίσετε τις ώρες αιχμής για το μενού σας.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτά δεν εμφανίζονται ως βαρετά στατιστικά. Αντίθετα, τα πάντα εμφανίζονται σε καθαρά γραφήματα και γραφήματα κουτιών που κάνουν τα πράγματα λιγότερο βαρετά.

Προσαρμογή κεφαλίδας

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σε αυτήν την ανασκόπηση του Stravopys, η σάρωση του κωδικού QR οδηγεί τους χρήστες στο ψηφιακό μενού σας, το οποίο είναι βασικά ένας ιστότοπος. ι

Φυσικά, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης της κεφαλίδας σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την κεφαλίδα (γενικά το όνομα της επιχείρησής σας)προσθέστε ένα tagline και την εικόνα που εμφανίζεται.

Προσαρμογή κεφαλίδας

Όλα αυτά χρειάζονται λιγότερο από 3 κλικ και 1 λεπτό στην καλύτερη περίπτωση, σίγουρα έκαναν τα πράγματα εύκολα, έτσι δεν είναι;

Πάρτε παραγγελίες και δημιουργήστε μια επιχείρηση

Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος Strovopys. Προσωπικά δοκίμασα το Stravopys περισσότερο για αυτό το χαρακτηριστικό παρά τις ικανότητές του για τον κώδικα QR.

Οπότε, με αφήνει να «δέχομαι παραγγελίες». Τώρα, αυτό πρακτικά μου επέτρεψε να δημιουργήσω το εστιατόριο/κέτερινγκ/καφετέρια μου ή πολλές άλλες επιχειρήσεις. Εφόσον έχω μια ομάδα που μπορεί να μαγειρέψει/παραδώσει άλλα παρόμοια προϊόντα, μπορώ να φτιάξω το μενού μου και να αρχίσω να δέχομαι παραγγελίες.

Προσφέρει μερικές αρκετά προηγμένες δυνατότητες παραγγελίας, οι οποίες είναι:

Πάρτε παραγγελίες και δημιουργήστε μια επιχείρηση

Δεν απαιτούνται απολύτως δεξιότητες «κατασκευής ιστοσελίδων». Υπάρχει ακόμη και μια ολοκληρωμένη φόρμα. Συλλέγει πληροφορίες όπως όνομα πελάτη, διεύθυνση, ειδικά σχόλια για την παραγγελία, αριθμό τηλεφώνου. και τα λοιπά.

Φυσικά, αυτά τα πεδία μπορούν να προσαρμοστούν με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα “επιτυχίας” που θα εμφανίζεται μόλις υποβληθεί μια παραγγελία.

Ομοίως, μπορείτε να ορίσετε πώς θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση. Μπορείτε να ορίσετε e-mail ή/και Telegram. Η ρύθμιση του αυτοματισμού συνομιλίας Telegram είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη.

Ανάγνωση:  Ο οδηγός σας για το 2024 για το πώς να ράψετε στο ikok

Τέλος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε 3 τρόπους πληρωμής, αυτοί μπορεί να είναι online/με μετρητά ή τερματικός.

3 διαδικτυακοί τρόποι πληρωμής

Απλώς είπα ότι μπορείτε να δέχεστε πληρωμές μέσω διαδικτύου, έτσι δεν είναι; Αλλά πόσο δύσκολο/σύνθετο ή ολοκληρωμένο είναι αυτό; Σε αυτή την περίπτωση, είναι μια βόλτα στο πάρκο.

Στη σελίδα “Ρυθμίσεις παραγγελίας”, λαμβάνετε 3 τρόπους ηλεκτρονικής πληρωμής που μπορείτε να ορίσετε. Αυτά είναι:

Σχέδια Τιμολόγησης Stravopys

Έτσι, προκύπτει το τελευταίο ερώτημα, πόσο κοστίζει το Stravopys;

Τίποτα! Λοιπόν, όχι για τη δίκη τουλάχιστον.

Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 100% που δεν χρειάζεται την πιστωτική σας κάρτα ή οποιαδήποτε τέτοια λεπτομέρεια. Απλώς πληκτρολογήστε ένα αναγνωριστικό e-mail και θα αποκτήσετε τον δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό Stravopys.

Όσον αφορά τα προγράμματα επί πληρωμή, υπάρχει ένα μόνο πρόγραμμα, αλλά η τιμολόγηση διαφέρει ανάλογα με τον όρο πληρωμής σας.

Σχέδια τιμολόγησης Stravopys

 • Τυπικό πρόγραμμα/ μηνιαίο: 19,00 $/μήνα
 • Ετήσιο πρόγραμμα: 199,00 $/μήνα (2 μήνες δωρεάν).

Υπάρχει ένα επιπλέον πρόγραμμα “Δίκτυο” που σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και 20 εγκαταστάσεις/επιχειρήσεις και κοστίζει 499,00 $/έτος.

Τελικές λέξεις- Κριτική Stravopys

Αυτό είναι περίπου παιδιά. Ώρα για την προσωπική μου άποψη εδώ, ε;

Κατά τη γνώμη μου, εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης όπου οι πελάτες σας παραγγέλνουν φαγητό, η Stravopys σας πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο. Είναι πιο εύκολο, πιο απλό και πιο γρήγορο για όλους.

Εάν δεν έχετε ακόμη μια επιχείρηση και θέλετε να ξεκινήσετε, η Stravopys σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση, τομέας, σελίδα προορισμού, διακομιστής. Απλώς καταχωρίστε τα προϊόντα σας και αρχίστε να παραδίδετε τις παραγγελίες.

Η χρήση της πλατφόρμας είναι όσο πιο απλή θα μπορούσε να είναι, είμαι σίγουρος ότι τα συνημμένα στιγμιότυπα συμφωνούν με το ίδιο, έτσι δεν είναι;

Συνολικά, θα έλεγα ότι είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος. Ωστόσο, γιατί να δεχτώ τον λόγο μου; Πηγαίνετε να εγγραφείτε, είναι 100% δωρεάν και είναι ο καλύτερος τρόπος να το κρίνετε μόνοι σας, έτσι δεν είναι;