Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Spocket Review: Είναι ο καλύτερος προμηθευτής Dropshipping;

Spocket Review: Είναι ο καλύτερος προμηθευτής Dropshipping;

Ανασκόπηση Spocket- Είναι πραγματικά ο καλύτερος προμηθευτής dropshipping στον πλανήτη; Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τα προϊόντα και τους προμηθευτές που χρειάζεται η επιχείρησή σας στο dropshipping; Αυτό ακριβώς θα συζητήσω σε αυτό το κομμάτι.

Μερικοί από εσάς έχουν ήδη επιχειρήσεις dropshipping, ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν να ξεκινήσουν εκ νέου. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η κριτική Spocket πιθανότατα δεν θα ήταν χάσιμο του χρόνου σας.

Είναι αυτό ένα βήμα πωλήσεων Spocket; Λοιπόν, η πλατφόρμα προσφέρει 100% δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Οπότε όχι. Πληρώνετε μόνο αν σας αρέσει αφού το χρησιμοποιήσετε για 14 ημέρες.

Ας βουτήξουμε τότε;

Τι είναι το Spocket;

SpocketΤο tagline του λέει -“Βρείτε καταπληκτικά προϊόντα για να πουλήσετε».

Βασικά, είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να βρείτε προμηθευτές dropshipping και να συνδέσετε το κατάστημά σας μαζί τους.

Με άλλα λόγια? Είναι ένα μαγικό ραβδί. Φανταστείτε ότι δεν έχετε ακόμη κατάστημα, δεν ξέρετε καν τι να πουλήσετε ή τι να πουλήσετε. Αλλά, θέλετε να ξεκινήσετε το dropshipping;

Το Spocket σάς επιτρέπει να βρείτε τα πιο δημοφιλή προϊόντα σε πωλήσεις, με τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους με ένα μόνο κλικ χρησιμοποιώντας τα φίλτρα του!

Οι αγοραστές σας έρχονται στο κατάστημά σας > εισαγάγετε τα στοιχεία αποστολής τους > κάντε κλικ στην ολοκλήρωση αγοράς. Εγινε!

Οι προμηθευτές Spocket σας λαμβάνουν τις πληροφορίες των αγοραστών σας και στέλνουν τα προϊόντα απευθείας σε αυτούς. Κρατάς τα κέρδη. Απλό, σωστά;

Δεν υπάρχει ούτε “ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας”! Το λιγότερο ενδιαφέρον είναι, δεν θα συμφωνούσατε;

$178.492 σε 3 μήνες

Είμαι σίγουρος ότι αυτό τράβηξε την προσοχή σας. Λοιπόν, υπάρχει αυτός ο τύπος που έκανε ακριβώς αυτό χρησιμοποιώντας το Spocket και περιέγραψε όλα τα βήματα για το πώς το έκανε! Λοιπόν, ναι, αυτή η μελέτη περίπτωσης είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο δοκίμασα αρχικά το Spocket. Μόλις τελειώσετε με αυτό το κομμάτι, σας προτρέπω να το ελέγξετε για περισσότερες συμβουλές (ή απλώς κίνητρο;).

Διασύνδεση χρήστη Spocket

Μία από τις αγαπημένες μου πτυχές με το Spocket; Το UI τους!

Το έχουν κάνει εξαιρετικά απλό, μοντέρνο και εύκολο στη χρήση.

Στην πραγματικότητα, δεν είχα προηγούμενη εμπειρία dropshipping και παρόλα αυτά μπορούσα να χρησιμοποιήσω το Spocket με ευκολία.

Εδώ είναι ο κύριος πίνακας ελέγχου:

Είναι αρκετά αυτονόητο, έτσι δεν είναι;

Εισαγάγετε τις λέξεις-κλειδιά σας για να αναζητήσετε απευθείας προϊόντα. Ή, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά προκατηγοριοποιημένα προϊόντα.

Ανάγνωση:  Dumpor – Instagram Story Viewer ανώνυμα

Κάτω από αυτό λαμβάνετε τα φίλτρα αναζήτησης. Έχω συζητήσει λεπτομερώς τα φίλτρα αργότερα σε αυτήν την κριτική του Spocket.

Η αριστερή πλευρική γραμμή χρησιμοποιείται για την πλοήγηση στον ιστότοπο. Μπορείτε να ελέγξετε τα μηνύματά σας (πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, λεπτομέρειες αργότερα)τα προϊόντα σας, λίστα εισαγωγών και πολλά άλλα.

Ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα;

Προφανώς, για κάθε κατάστημα, τα «προϊόντα» είναι τα πιο σημαντικά, σωστά;

Έτσι, το Spocket έχει ένα αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο προϊόντων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Μερικές μόνο από τις διαθέσιμες κατηγορίες περιλαμβάνουν:

Προιόντα σποτ

 • Σπίτι και κήπος
 • αξεσουάρ
 • Μπάνιο & ομορφιά
 • Είδη υπόδησης
 • Παιδιά & μωρά
 • Παιχνίδια
 • Κατοικίδια
 • Περίπου μια ντουζίνα άλλοι.

Κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες έχει πολύ λεπτομερείς υποκατηγορίες.

Αυτό απλώς κάνει τα πράγματα πιο εύκολα στη δουλειά, έτσι δεν είναι;

Έχει ακόμη και μια δυνατότητα αιτήματος προϊόντος που επιτρέπει στους dropshippers να ζητούν προϊόντα που δεν είναι ήδη διαθέσιμα στο Spocket.

Το θέμα είναι ότι, ανεξάρτητα από το πάθος ή τα ενδιαφέροντά σας, πιθανότατα θα μπορείτε να βρείτε έναν αξιοπρεπή προμηθευτή για αυτό που σας ενδιαφέρει εδώ.

Προηγμένα φίλτρα αναζήτησης

Το Spocket έχει περισσότερα προϊόντα από όσα μπορούμε να μετρήσουμε. Δεν είναι εύκολο ή πρακτικό να κάνετε αναζήτηση σε όλα με βάση τις κατηγορίες προϊόντων τους, σωστά;

Για να το λύσει αυτό, η πλατφόρμα προσφέρει τα φίλτρα αναζήτησης.

φίλτρα αναζήτησης σπόκετ

Όπως δείχνει το στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να φιλτράρετε τα προϊόντα σας με βάση:

 • Πηγή αποστολής
 • Premium προϊόντα (*Κάντε κύλιση προς τα κάτω για λεπτομέρειες)
 • Ωρα αποστολής
 • Κόστος αποστολής
 • Μέγεθος αποθέματος.

Μπορείτε ακόμη και να «ταξινομήσετε» τα προϊόντα ανάλογα με την τιμή, τη συνάφεια, τον χρόνο καταχώρισης και ακόμη και τον χρόνο αποστολής.

Εάν αυτά τα φίλτρα δεν είναι αρκετά, έχει επίσης μια δυνατότητα “προηγμένου φίλτρου”. Αυτό ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο με πολλά πρόσθετα φίλτρα, όπως:Φίλτρα προηγμένης αναζήτησης Spocket

 • Κόστος αντικειμένου
 • Προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις
 • Κορυφαίοι προμηθευτές κ.λπ.

Τώρα, αυτό είναι κάτι που μου επιτρέπει να φτιάξω το κατάστημά μου όπως ακριβώς θέλω. Στην πραγματικότητα, το φίλτρο «best seller» μεμονωμένα είναι αρκετό για να με βοηθήσει να βρω κερδοφόρα προϊόντα σε δευτερόλεπτα!

Εάν δεν έχετε ακόμη κατάστημα, μπορείτε να μεταβείτε στο Spocket > επιλέξτε μια κατηγορία > εφαρμόστε το φίλτρο “best seller” > επιλέξτε ένα προϊόν και δημιουργήστε το κατάστημά σας γύρω από αυτό!

Προηγμένη ρύθμιση τιμολόγησης

Εάν διαθέτετε πολλά προϊόντα, η μη αυτόματη τιμολόγηση τους είναι χρονοβόρα και εξαντλητική, έτσι δεν είναι;

Το Spocket έχει αυτήν την καρτέλα “Παγκόσμοι κανόνες τιμολόγησης”. Αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε συγκεκριμένους κανόνες για την τιμολόγησή σας. Μπορείτε να ορίσετε τις τιμές σας σύμφωνα με:

Δυνατότητα τιμολόγησης Spocket

 • Πολλαπλασιαστής
 • Τοις εκατό
 • Ή σταθερές τιμές.

Αυτό διασφαλίζει ότι πουλάτε πάντα τα προϊόντα σας με το επιθυμητό περιθώριο κέρδους, χωρίς να επιβαρύνετε υπερβολικά τους πελάτες σας.

Το χαρακτηριστικό είναι κάτι που είναι πολύ πρακτικό καθώς και εύκολο στη ρύθμιση, δεν συμφωνείτε;

Ανάγνωση:  ZimaBlade Review: Personal Server για Cyber ​​Natives

Premium προϊόντα

Αυτό είναι άλλο ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά με το Spocket.

Είναι βασικά ένα φίλτρο αναζήτησης, αλλά εξίσου χρήσιμο με το φίλτρο “best-seller”.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το φίλτρο “premium” και αυτό θα σας δείξει προϊόντα που έχουν μαζικές εκπτώσεις. Επίσης, αυτά τα προϊόντα αποστέλλονται πολύ πιο γρήγορα από τα κανονικά προϊόντα.

καταχωρήσεις spocket premium

Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά μεταξύ της τιμής σας και της τιμής λιανικής είναι τεράστια, πράγμα που σημαίνει πολύ μεγαλύτερα κέρδη για εσάς.

Επικοινωνήστε απευθείας με τους προμηθευτές

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έχουν χάσει πολλούς από τους ανταγωνιστές του Spocket.

Βασικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους προμηθευτές στο Spocket χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο σύστημα συνομιλίας!

Αυτό εξαλείφει πολλή ταλαιπωρία. Μπορείτε να ζητήσετε δείγματα, να εκκαθαρίσετε τυχόν διαπραγματεύσεις για τα τέλη ή απλώς να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον ε;

Μπορείτε να απολαύσετε αυτήν τη δυνατότητα με επιπλέον 5,99 $/μήνα.

Επαλήθευση προμηθευτή

Πώς βρίσκετε προμηθευτές που είναι καλύτεροι από άλλους; Μια θεμιτή ερώτηση, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, εάν κάνετε κλικ στο όνομα χρήστη ενός προμηθευτή, το Spocket σας δίνει το ιστορικό του.

Προμηθευτές σποτ

Όπως δείχνει το στιγμιότυπο οθόνης, μπορώ να ελέγξω έναν προμηθευτή:

 • Ηλικία στο Spocket
 • Χώρα αποστολής
 • Χρόνος επεξεργασίας
 • Ποσοστό επιτυχίας εκπλήρωσης παραγγελίας
 • Καθώς και πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Αυτό σας επιτρέπει να συγκρίνετε διάφορους προμηθευτές και να επιλέξετε αυτόν που φαίνεται καλύτερος από τους άλλους.

ΗΠΑ/ΕΕ/AliExpress + παγκόσμιοι προμηθευτές

Μια σημαντική παρανόηση με το Spocket είναι ότι επιτρέπει μόνο σε προμηθευτές ΗΠΑ/ΕΕ. Αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια.

Η πλατφόρμα δίνει προτεραιότητα και προτιμά προμηθευτές από τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Ωστόσο, δέχεται προμηθευτές από όλο τον κόσμο εάν και όταν και τα δύο μέρη καταλήξουν σε αμοιβαία συμφωνία.

Προμηθευτές σποτ

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα “προηγμένα φίλτρα” που αναφέρονται παραπάνω για να λάβετε προμηθευτές από άλλες τοποθεσίες.

Επίσης, το Spocket μπορεί να ενσωματωθεί με το AliExpress. Το άκουσες καλά. Υπάρχει αυτή η μικρή επέκταση Chrome που ονομάζεται AliScrapper.

Σας επιτρέπει να βρείτε προϊόντα στο AliExpress και να τα εισάγετε στον λογαριασμό σας Spocket με λίγα κλικ!

Εισαγωγές και επεξεργασίες προϊόντων με ένα κλικ

Εντάξει, θα είμαι ειλικρινής. Αυτό δεν είναι ένα τεράστιο χαρακτηριστικό “wow”. Ωστόσο, θα πρέπει να σας εξηγήσει πόσο εύκολη είναι η χρήση της πλατφόρμας.

Έτσι, προσθέτετε τα προϊόντα που σας αρέσουν στο κατάστημά σας χρησιμοποιώντας το απλό κουμπί «Προσθήκη στη λίστα εισαγωγής». Δεν απαιτείται χειροκίνητη λήψη φωτογραφιών ή σύνταξη μεγάλων περιγραφών.

Ωστόσο, μου αρέσει το γεγονός ότι το Spocket μου επιτρέπει να επεξεργαστώ τα προϊόντα πριν τα προωθήσω στο ζωντανό κατάστημά μου.

Spocket review

Μπορείτε να επεξεργαστείτε όχι μόνο τον τίτλο και το κείμενο, αλλά και την περιγραφή, τις παραλλαγές, τις εικόνες και φυσικά την τιμολόγηση ξεχωριστά για κάθε προϊόν.’

Αιτήματα προϊόντων

Αυτή είναι μια δυνατότητα που είναι διαθέσιμη μόνο στο σχέδιο Empire/Unicorn. Αυτό είναι το πιο ακριβό πρόγραμμα στο Spocket, αλλά αυτό σας δίνει πρόσβαση στη λειτουργία “αίτημα προϊόντος”.

Ανάγνωση:  Στατιστικά Whatsapp

Εάν έχετε κατά νου συγκεκριμένα προϊόντα και δεν είναι ακόμα στο Spocket, μπορείτε να ζητήσετε να τα αποθηκεύσετε. Προφανώς, τα αιτήματα μπορεί να μην ικανοποιούνται πάντα.

Εγγυημένη έκπτωση 25%-40% στα προϊόντα

Η Spocket έχει αυτήν τη ρήτρα στη «συμφωνία προμηθευτή» της που διασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα Spocket πωλούνται με ελάχιστη έκπτωση 25% στις τιμές λιανικής τους.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε εγγυημένο κέρδος 25% σε σχέση με τη λιανική τιμή των προϊόντων. Κατά καιρούς, οι εκπτώσεις φτάνουν έως και 40% ανάλογα με το προϊόν και τον προμηθευτή.

Επώνυμα τιμολόγια

Το branding είναι πολύ σημαντικό. Δεν θα συμφωνούσατε; Πρέπει να δημιουργήσετε αντίκτυπο στους πελάτες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε πελάτες και να τους κάνετε να επιστρέψουν στο συγκεκριμένο κατάστημά σας.

Στην πραγματικότητα, το ήξερες αυτό

82% εταιρείες συμφωνήστε ότι είναι φθηνότερο να διατηρείς παρά να αποκτάς νέους πελάτες».

Το Spocket σάς επιτρέπει να δημιουργείτε επώνυμα τιμολόγια για τους πελάτες σας. Δηλαδή, θα γεμίσει τα τιμολόγια με τα λογότυπα και την επωνυμία σας.

Σημειώστε ότι είναι διαθέσιμο μόνο στα δύο πιο ακριβά σχέδια και όχι στη βάση (φθηνότερο) σχέδιο.

Ενσωματώνεται με τις περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Και οι δύο γνωρίζουμε ότι το Shopify είναι ο κυρίαρχος της αγοράς όσον αφορά το dropshipping ή τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου γενικά.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να συνδέσετε το Spocket σε:Ενσωματώσεις σποτ

 • Wix
 • Μεγάλο εμπόριο
 • Felex
 • SquareSpace
 • Ecwld
 • Woocommerce και πολλά άλλα.

Οπότε ναι, ανεξάρτητα από το πού φιλοξενείται το κατάστημά σας, πιθανότατα μπορείτε να το συνδέσετε στο Spocket.

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν σίγουρα μερικές εξαιρέσεις στις οποίες το Spocket δεν μπορεί να συνδεθεί. Δυστυχώς, το Amazon και το Etsy βρίσκονται σε αυτή τη λίστα.

Πόσο κοστίζει το Spocket;

Τα χαρακτηριστικά είναι εντυπωσιακά. Χορηγείται. Όμως, πόσο κοστίζει το Spocket; Μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά; Έχει λογική τιμή;

Λοιπόν, είναι 100% δωρεάν! Καμία υπερβολή.

Μπορείς δοκιμάστε το Spocket 100% δωρεάν για 14 ημέρες. Πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά γενναιόδωρο χρονικό πλαίσιο όταν πρόκειται να δοκιμάσετε ένα εργαλείο, σωστά;

Πακέτα τιμολόγησης

 • Δωρεάν: Αυτό είναι ένα πρόγραμμα “μόνο για προβολή”. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Spocket και τα προϊόντα του, αλλά δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην πράξη.
 • Εκκίνηση: 24,99 $/μήνα
 • Pro: 49,99 $/μήνα- Πρόσβαση σε 25 προϊόντα “premium” και επώνυμη τιμολόγηση.
 • Empire: 99,99 $/μήνα- 10.000 premium και 10.000 μοναδικά προϊόντα.

Συνολικά, θα έλεγα ότι τα πακέτα έχουν λογική τιμή.

Όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες ή λογαριασμούς PayPal.

Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων. Γενικά θα έλεγα ότι είναι πρόβλημα αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Είναι πολύ γενναιόδωρο με τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, σωστά; Πιστεύω ότι αυτό εξαλείφει την ανάγκη για πολιτική επιστροφής χρημάτων, δεν συμφωνείτε;

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα για να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή, υπάρχει χρέωση 0,99 $. Αυτό δεν επιστρέφεται. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το PayPal εάν θέλετε να αποφύγετε τη χρέωση.

Ανάγνωση:  Η εφαρμογή Soul παρουσιάζει τη σειρά "Mobius" με τις τάσεις στο Chinajoy 2024

Υποστήριξη

Η υποστήριξη του Spocket είναι εντυπωσιακή.

Υπάρχει μια ζωντανή συνομιλία 24Χ7. Είναι πραγματικά διαθέσιμο όλη την ημέρα (και νύχτα) και δεν είναι απλώς ένα τέχνασμα μάρκετινγκ.

Το προσωπικό είναι αρκετά φιλικό, οι χρόνοι απόκρισης δεν ξεπερνούν ποτέ περισσότερο από λίγα λεπτά στην καλύτερη περίπτωση.

Φυσικά μπορείτε να συνδεθείτε μαζί τους μέσω e-mail. Αυτό απλώς δεν χρειάστηκε ποτέ από την προσωπική μου εμπειρία.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με το Spocket

Εδώ είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις και τις ερωτήσεις που έχω δει γύρω από το Spocket-

#1. Το Spocket επιτρέπει μόνο προμηθευτές ΗΠΑ/ΕΕ;

Όχι. Το προεπιλεγμένο φίλτρο έχει μόνο προμηθευτές ΗΠΑ/ΕΕ. Ωστόσο, έχει προμηθευτές από όλο τον πλανήτη, μπορούν να βρεθούν πηγαίνοντας σε εξελιγμένα φίλτρα.

#2. Έχω απεγκαταστήσει το Spocket, θα λάβω επιστροφή χρημάτων;

Δεν θα μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων αφού ξεκινήσετε τη συνδρομή επί πληρωμή, ωστόσο, λαμβάνετε δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε το πρόγραμμα από τον λογαριασμό σας πριν από την έναρξη της συνδρομής επί πληρωμή.

#3. Μπορώ να προσαρμόσω τις παραγγελίες Spocket για την επωνυμία μου;

Ναι όχι. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα “τιμολόγιά” σας εάν είστε στο πρόγραμμα Pro ή Empire. Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τα ίδια τα πακέτα.

#4. Χρειάζεται να έχω κατάστημα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το Spocket;

Όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spocket χωρίς να έχετε ακόμη κατάστημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να συνδέσετε ένα κατάστημα οποιαδήποτε στιγμή αργότερα.

#5. Μπορώ να γίνω προμηθευτής με το Spocket;

Ναί. Το Spocket είναι 100% δωρεάν για τους προμηθευτές. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τέλος εγγραφής ή χρέωση ανά πώληση. Εάν είστε κατασκευαστής ή χονδρέμπορος, το να γίνετε προμηθευτής στο Spocket μπορεί να είναι πραγματικά ωφέλιμο για να αυξήσετε την ανάπτυξη των πωλήσεών σας!

Αναθεώρηση Spocket- Τελική ετυμηγορία (είναι καθόλου καλό?)

Κατά την προσωπική μου άποψη, το Spocket είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες πλατφόρμες προμηθευτών dropshipping στον κλάδο.

Από την αρχή, το UI καθώς και τα χαρακτηριστικά δεν αφήνουν πολλά να είναι επιθυμητά.

Θα μπορούσατε κυριολεκτικά να έχετε ένα προϊόν + ένα κατάστημα να λειτουργεί μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ακόμα κι αν το δω καθαρά από την οπτική του «εργαλείου έρευνας», βοηθάει να βρούμε προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε δευτερόλεπτα!

Τώρα, δεν θα σας ζητούσα να εμπιστευτείτε αυτήν την κριτική Spocket με δεμένα μάτια. Γιατί θα έπρεπε; Πήγαινε να το δοκιμάσεις μόνος σου. Με τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών δεν χάνετε ούτε δεκάρα, σωστά;