Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Social Noor Review: Είναι το καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Social Noor Review: Είναι το καλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Ας μιλήσουμε με νούμερα, πάνω από το 70% των ανθρώπων αγοράζουν προϊόντα που βλέπουν στο Instagram! Οι περισσότεροι χρήστες του Instagram περνούν σχεδόν μια ώρα στην εφαρμογή κάθε μέρα! Α και Το Instagram πουλήθηκε για σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο Facebook! Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το 70% των ανθρώπων για να αγοράσουν προϊόντα από εσάς ή να εδραιώσετε την αξιοπιστία σας στην πλατφόρμα είναι αυτό που πραγματεύεται αυτή η κριτική του Social Noor.

Όσον αφορά την ουσιαστική ανάπτυξη του Instagram και άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης την τελευταία περίπου δεκαετία, αρκετές εταιρείες παρόμοιες με το Social Noor έχουν κάνει την παρουσία τους.

Έχει γίνει αρκετά μπερδεμένο το να μπορείς να επιλέξεις μια εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης έναντι της άλλης, επομένως σε αυτήν την ανασκόπηση του Social Noor θα σκαρφιστώ τις δυνατότητες που προσφέρει η εταιρεία, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους βοηθώντας σας να αποφασίσετε καλύτερα.

Λάβετε υπόψη ότι σε καμία στιγμή σε όλη αυτή την κριτική του Social Noor δεν ισχυρίζομαι ότι το Social Noor είναι η καλύτερη εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κλάδο, κάτι που θα αφήσω σε εσάς να αποφασίσετε μόλις περάσετε από αυτήν την αξιολόγηση του Social Noor.

Social Noor Review: Τι είναι το Social Noor;

Social Noor είναι ένα πρακτορείο Social Media Marketing, με πιο απλά λόγια παρέχει καλύτερη παρουσία στα social media στους χρήστες.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το νόμισμα στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τα like, οι ακόλουθοί τους, οι προβολές σε βίντεο κ.ο.κ. Όσο περισσότεροι αυτοί οι αριθμοί, τόσο πιο έγκυρη και επαγγελματική θεωρείται μια συγκεκριμένη μάρκα.

Το Social Noor βοηθά τους χρήστες να αυξήσουν αυτούς τους αριθμούς σε συγκριτικά μικρότερο χρονικό διάστημα, άμεσα ομοιόμορφα.

Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, καλά για μένα οι «αριθμοί» αξίζουν χίλιες παραγράφους! Δώστε μου την προσοχή σας για τα επόμενα δύο λεπτά για να διαπιστώσω εάν το Social Noor είναι ακόμη σημαντικό ή απαραίτητο, προτού μπείτε στις λεπτομέρειες αυτής της κριτικής του Social Noor.

Σημασία της κοινωνικής ανάπτυξης ή έκθεσης

500 εκατομμύρια+ χρήστες χρησιμοποιούν το Instagram κάθε μέρα! Αυτή είναι μια ομάδα καταναλωτών στην οποία θα ήθελε να εκτεθεί κάθε επιχείρηση, επωνυμία ή ακόμα και άτομο, έτσι δεν είναι;

Ανάγνωση:  Πώς να συμβαδίσετε με τις προσδοκίες των πελατών

Και δεν είναι μόνο το Instagram, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Ερευνητικό Κέντρο PEW, εδώ είναι το ποσοστό των ενηλίκων των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τις εμφανιζόμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις ηλικιακές ομάδες 18-24 ετών πολλές φορές/ημέρα το 2018. (Data Copyrights- Ερευνητικό κέντρο PEW, Graph Copyrights– UpdateLand).

Πάνω από 4 δισεκατομμύρια δημοσιεύσεις γίνονται like κάθε μέρα στο Instagram με σχεδόν 100 εκατομμύρια νέες δημοσιεύσεις καθημερινά. Και για να τα καλύψουμε όλα, πάνω από το 90% των παγκόσμιων κορυφαίων εμπορικών σημάτων χρησιμοποιούν ήδη το Instagram. Ξεπερνά ακόμη και το Facebook όσον αφορά την ενασχόλησή του με το Ποσοστό αφοσίωσης 2,2%.!

Συμπέρασμα? Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο στόχος σας, το Instagram είναι ένα τρένο που δεν πρέπει να χάσετε και αυτά τα δισεκατομμύρια χρήστες δεν θα ακολουθούν απλώς κάθε λογαριασμό που βλέπουν, εκτός εάν υπάρχει ήδη κάποια αρχή και αυτό είναι κάτι που το Social Noor ισχυρίζεται ότι παρέχει.

Πριν από μισή δεκαετία, η απλή δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να αυξηθούν τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα αυτό δεν είναι τόσο αλήθεια, ανεξάρτητα από την ποιότητα του περιεχομένου σας, κάθε νέος χρήστης που παραπαίει από το προφίλ σας είναι λιγότερο πιθανό να σας ακολουθήσει ή να σας θυμάται εάν το προφίλ δεν έχει ήδη σημαντικό αριθμό ακολούθων.

Το ίδιο ισχύει για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αν έχουν ήδη μερικές χιλιάδες likes/σχόλια, οι χρήστες αλληλεπιδρούν πιο εύκολα σε σύγκριση με μια φωτογραφία/βίντεο με 1-2 αφοσίωση.

Ένα πραγματικό παράδειγμα είναι ότι, όταν βλέπετε μια διαφήμιση για ένα προϊόν στο Instagram, πότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να αγοράσετε το προϊόν; Όταν η σελίδα διαφήμισης / προϊόντος έχει 1-2 likes ή όταν έχει χιλιάδες likes;

Τα λιγότερα likes/followers με κάποιο περίεργο τρόπο εμπνέουν «ψεύτικο προϊόν», «μη αυθεντικό», «όχι ποιοτικό προϊόν» και άλλες τέτοιες σκέψεις, παρόλο που δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, και δεν είναι πάντα αλήθεια!

Αυτή η ενότητα καθορίζει το γεγονός ότι οι αριθμοί στο Instagram ή σε άλλα προφίλ κοινωνικών μέσων έχουν σημασία. Ας αναλύσουμε εάν η πλατφόρμα μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να το επιτύχουν αυτό μέσω αυτής της κριτικής του Social Noor.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Ακολουθούν οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Social Noor και μια βαθύτερη εικόνα των άλλων χαρακτηριστικών του:

Ακόλουθοι στο Instagram

Οι οπαδοί του Instagram είναι μια από τις βασικές μετρήσεις που εξετάζει κάποιος πριν αποφασίσει πόσο αξιόπιστη ή επαγγελματική είναι οποιαδήποτε παρεχόμενη σελίδα στο Instagram.

Το Social Noor παρέχει οπαδούς στο Instagram, καθώς μπορούν να αγοραστούν τόσο λίγοι όσο 1000 και έως και 50.000 ακόλουθοι τη φορά.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε iOS και Android

Τιμολόγηση Social Noor

Η χαμηλότερη τιμή είναι 9,99 USD εφάπαξ για 1000 ακόλουθους, ακολουθούμενη από 39,99 USD για 5000, 59,99 USD για 10.000, 154,49 USD για 25.000 και τέλος 299,99 USD για 50.000 ακόλουθους.

Likes στο Instagram

Ο αριθμός των ακολούθων έχει σημασία μόνο όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στην ανάρτησή σας από τη ροή ειδήσεων και προσγειώνεται στο προφίλ, για να συμβεί αυτό, η ανάρτηση στη ροή ειδήσεων πρέπει να έχει σημαντικό αριθμό “μου αρέσει” που είναι επίσης μια υπηρεσία που προσφέρεται από τα Social Noor.

Ο χαμηλότερος αριθμός “μου αρέσει” που είναι διαθέσιμος για αγορά στο Social Noor είναι 25.000 για 69,99 $ USD. Ανέρχεται σε 50.000 για 99,99 USD, 75.000 για 139,99 USD, 100.000 για 169,99 USD και τέλος 200.000 για 319,99 USD

Προσαρμοσμένα σχόλια Instagram

Τα likes και οι ακόλουθοι δεν αρκούν όταν πρόκειται να δημιουργήσετε έναν εκπρόσωπο στο διαδίκτυο. Εάν έχετε χιλιάδες likes σε μια φωτογραφία, αλλά μόνο 4 ή 5 σχόλια, μπορεί να δημιουργήσει ένα κενό εμπιστοσύνης και οι χρήστες να αρχίσουν να αναρωτιούνται για τον λόγο της έλλειψης αφοσίωσης στις αναρτήσεις σας.

Ως εκ τούτου, τα προσαρμοσμένα σχόλια του Instagram από το Social Noor είναι μια υπηρεσία που θα δημοσιεύει επίσης σχόλια στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας διατηρώντας το like: την αναλογία σχολίων ανέπαφη και η δέσμευση θα φαινόταν σοβαρή.

Ο χαμηλότερος αριθμός σχολίων που μπορείτε να αγοράσετε είναι 250 για 33,99 USD, 500 σχόλια κοστίζουν 57,99 USD, 750 σχόλια κοστίζουν 79,99 USD, 1000 σχόλια θα σας απέφεραν 96,99 USD και τέλος 2000 σχόλια κοστίζουν 176,99 USD.

Προβολές βίντεο Instagram

Και τα βίντεο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί κάθε άλλη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο με χιλιάδες προβολές είναι πιο πιθανό να τραβήξει την προσοχή σας και να σας κάνει να το παρακολουθήσετε σε σύγκριση με ένα βίντεο με εκατοντάδες προβολές.

Το Social Noor πουλάει προβολές βίντεο ξεκινώντας από 76,99 USD για 25.000 προβολές, ακολουθούμενο από 119,99 USD για 50.000 προβολές, 75.000 προβολές κοστίζουν 159,99 USD, 100.000 προβολές κοστίζουν 199,99 USD.

Instagram Auto Likes

Μπορεί να μην έχουν όλοι όσοι χρειάζονται “μου αρέσει” το χρόνο ή την ενέργεια να αγοράσουν με μη αυτόματο τρόπο τα “μου αρέσει” για κάθε ανάρτηση με μη αυτόματο τρόπο, σε αυτό το σημείο μπορεί να βοηθήσει η υπηρεσία αυτόματης εμφάνισης “μου αρέσει”.

Βασικά είναι μια αυτοματοποιημένη έκδοση της υπηρεσίας “μου αρέσει” και παρέχει αυτόματα “μου αρέσει” σε νέες αναρτήσεις. Η τιμολόγηση ξεκινά από 43,19 δολάρια ΗΠΑ για 500 «μου αρέσει» και φτάνει τα 179,99 δολάρια ΗΠΑ για 2000 «μου αρέσει», ακολουθούμενη από 219,99 δολάρια ΗΠΑ για 2.500 «μου αρέσει», 3.000 «μου αρέσει» κοστίζουν 269,99 δολάρια ΗΠΑ και, τέλος, 5.000 από αυτά κοστίζουν 399 δολάρια ΗΠΑ.

Ανάγνωση:  Repurposing content: Στρατηγική διαχείριση μάρκετινγκ περιεχομένου

Αυτές ήταν οι άμεσες υπηρεσίες που προσφέρονται από το Social Noor, αλλά πιστεύω ότι μια εταιρεία αποτελείται από πολλές άλλες πτυχές και όχι μόνο από τα προϊόντα της, εδώ είναι μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά της που πρέπει να γνωρίζετε πριν δοκιμάσετε την πλατφόρμα.

Δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης

Η πρωταρχική πτυχή που με ενδιέφερε προσωπικά με το Social Noor ήταν η ανωνυμία του. Δεν ζητά τον κωδικό πρόσβασής σας ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική λεπτομέρεια. Δεν έχει καν σημασία ποιος είσαι στον φυσικό κόσμο.

Ως εκ τούτου, προφανώς ο κωδικός πρόσβασης ή οποιαδήποτε άλλη τέτοια ιδιωτική λεπτομέρεια που σχετίζεται με τον λογαριασμό δεν ζητείται. Δεν απαιτείται επίσης επαλήθευση.

Είναι πραγματικά τα Likes και οι ακόλουθοι;

Μια ερώτηση που αναδύεται σχεδόν πάντα όταν πρόκειται για αγορά likes και followers είναι, είναι πραγματικά τα προφίλ;

Λοιπόν, όσον αφορά το Social Noor, τα likes και οι followers είναι αληθινά, όσον αφορά τη δική μου εμπειρία μαζί τους.

Με τον όρο πραγματικό εννοώ ότι οι αριθμοί που εμφανίζονται στα like ή οι ακόλουθοι δεν είναι απλώς αριθμοί, αλλά είναι πραγματικά προφίλ με πραγματικό αριθμό αναρτήσεων, τους δικούς τους ακόλουθους και followers και οτιδήποτε άλλο.

Η λέξη real εξαιρεί επίσης τα Bots, τους αριθμούς που δημιουργούνται από υπολογιστή και οτιδήποτε άλλο δεν έχει πραγματικό προφίλ.

Είναι ενεργοί οι ακόλουθοι;

Ναι, αλλά όχι πάντα. Οι Όροι και Προϋποθέσεις τους αναφέρουν επίσης ότι τα προφίλ θα είναι σίγουρα αληθινά, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ενεργά.

Αν και αυτό είναι κατανοητό, λαμβάνοντας υπόψη το πώς η εταιρεία δεν μπορεί να ελέγξει ποιος χρήστης είναι ενεργός ή μη ενεργός στο προφίλ του/της.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αριθμοί θα είναι εκεί, με πραγματικά προφίλ συνδεδεμένα με αυτά, ωστόσο δεν είναι απαραίτητο αυτοί οι ακόλουθοι να αλληλεπιδράσουν ή να εμπλακούν πραγματικά με το περιεχόμενό σας.

Απόρριψη πολιτικής αντικατάστασης

Αν και προσφέρουν likes και follows με προστασία από πτώση, πράγμα που σημαίνει ότι τα likes και οι followers δεν θα εξαφανιστούν απλώς κάποια μέρα, έχουν μια πολιτική αντικατάστασης σε περίπτωση που συμβεί αυτό.

Ωστόσο, η πολιτική καλύπτει πτώσεις μόνο έως και 10.000 οπαδούς που έχουν απορριφθεί, επομένως εάν ο αριθμός των οπαδών που απορρίφθηκαν υπερβαίνει αυτό, και σε αυτήν την περίπτωση η αντικατάσταση θα είναι μόνο έως 10.000 ακόλουθοι.

Διαδικασία παραγγελίας

Εκτός από τα χαρακτηριστικά, η ευκολία της διαδικασίας παραγγελίας είναι κάτι που με παρέσυρε όταν έφτασα για πρώτη φορά στο Social Noor.

Η διαδικασία παραγγελίας απαιτεί λιγότερο από 2 λεπτά και 5 κλικ το πολύ! Μετά την επιλογή οποιουδήποτε προϊόντος, η σελίδα παραγγελίας είναι η εξής:

Απλώς συμπληρώστε το όνομα χρήστη του λογαριασμού και ένα αναγνωριστικό e-mail (απαιτείται για τη λήψη επιβεβαίωσης παραγγελίας και τιμολογίου), ελέγξτε την παραγγελία και πραγματοποιήστε την πληρωμή. Δεν χρειάζεται πυραυλική επιστήμη.

Ανάγνωση:  Groovy Bot Discord – Πώς να το χρησιμοποιήσετε με εντολές | Εντολές Groovy Bot

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω Paypal, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες σας για να πραγματοποιήσετε πληρωμές στο Social Noor διευκολύνοντας περαιτέρω τη διαδικασία.

Ο χρόνος παράδοσης είναι άμεσος, μόλις ληφθεί η παραγγελία, τα αποτελέσματα αρχίζουν να βγαίνουν σχεδόν αμέσως, ωστόσο, αν δεν συμβεί αυτό και δεν είναι ορατά αποτελέσματα για 48 ώρες, και εάν δεν ληφθεί επικοινωνία από την ομάδα σε αυτήν την περίπτωση, προσφέρουν πλήρη επιστροφή.

Είναι νόμιμη η αγορά Likes και Followers;

Ναι απολύτως. Τα likes και οι ακόλουθοι που αποκτώνται δεν κερδίζονται μέσω παράνομων μεθόδων όπως Hacking, Social Engineering ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια πρακτική .

Κανένας λογαριασμός ή χρήστης δεν βλάπτεται κατά τη διαδικασία και επομένως δεν υπάρχει παράνομη δραστηριότητα που να καθιστά απολύτως νόμιμη την αγορά των likes και των ακολούθων.

Άλλες Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Εκτός από τις υπηρεσίες που συζητήθηκαν στις παραπάνω ενότητες αυτής της κριτικής του Social Noor, η πλατφόρμα έχει επίσης συνδέσμους προς τις ακόλουθες υπηρεσίες στο υποσέλιδο της:

  • Αρέσει στη σελίδα Facebook
  • Προβολές Youtube
  • Συνδρομητές στο Youtube.

Αυτά μπορούν να παραγγελθούν στέλνοντας με μη αυτόματο τρόπο email στην ομάδα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας και ενημερώνοντάς τους για τις απαιτήσεις.

Τα σχέδια τιμολόγησης, οι τρόποι πληρωμής και οτιδήποτε άλλο μπορούν να συζητηθούν μέσω e-mail και μια αυτοματοποιημένη σελίδα παραγγελιών για αυτές τις υπηρεσίες δεν έχει παρασχεθεί από τον ιστότοπο μέχρι στιγμής.

Τελικές λέξεις για το Social Noor Review

Οπότε αυτό είναι ένα περιτύλιγμα όσο πάει αυτή η κριτική του Social Noor. Καθορίσαμε την ανάγκη ή τη σημασία των likes και των follow, ή τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και παρουσιάσαμε με διαφάνεια τα προσφερόμενα προϊόντα και απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις.

Τώρα για την τελική μου ετυμηγορία, πιστεύω ότι το Social Noor μπορεί να ενισχύσει το κοινωνικό παιχνίδι σας, ωστόσο επιτρέψτε μου να τα συνοψίσω όλα σε μια καθαρή ενότητα υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

  • Γρηγορη διανομή
  • Ολοκληρωμένο πακέτο.
  • Αποδεκτή εξυπηρέτηση: αναλογία τιμής.

Μειονεκτήματα:

  • Δεκτό μόνο Paypal.
  • Η σελίδα παραγγελίας μπορεί κάποια στιγμή να καθυστερήσει.

Αλλά αυτές ήταν απλώς οι απόψεις μου, ρίξτε τα δύο σεντ σας σε αυτήν την κριτική του Social Noor καθώς και στην πλατφόρμα γενικά. επίσης εάν έχετε ερωτήσεις ή αμφιβολίες σχετικά με την πλατφόρμα ή τις υπηρεσίες της.