Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

SMhack Review: Καλύτερο εργαλείο κοινωνικής διαχείρισης

SMhack Review: Καλύτερο εργαλείο κοινωνικής διαχείρισης

SMhack Review: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται σε άνοδο, ήταν για το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Παρόλο που οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανθούν, δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να δημοσιεύσουμε, να αλληλεπιδράσουμε και να αλληλεπιδράσουμε με το κοινό μας για κάθε κοινωνικό δίκτυο, έτσι δεν είναι;

Εκεί θα πρέπει να σας σώσει αυτή η κριτική SMhack, γνωρίσαμε το SMhack μόλις τον περασμένο μήνα, και ειλικρινά ήταν όλα όσα ισχυριζόταν ότι ήταν, και μετά μερικά. Ως εκ τούτου, σκεφτήκαμε να παρουσιάσουμε αυτήν την κριτική για το SMhack εδώ σε εσάς.

Είναι το πλήρες πακέτο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης! Εάν είστε διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μια ομάδα ανθρώπων που πρέπει να ολοκληρώσουν εργασίες και έργα ή απλώς ένα άτομο με λίγους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το SMhack σάς βοηθά να αυτοματοποιήσετε το πλήρες παιχνίδι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

 • Αυτοματοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Δημοσίευση, ουρά και προγραμματισμός αναρτήσεων.
 • Engage: Αυτόματη απόκριση και αύξηση της συνδεσιμότητας της επωνυμίας.
 • Ανάλυση Ανταγωνισμού: Δείτε και συγκρίνετε την απόδοση των ανταγωνιστών σας.
 • Analytics: Λάβετε λεπτομερείς αναφορές για τις καμπάνιες σας, οι οποίες σας βοηθούν να βελτιώσετε τη συνολική σας απόδοση.

Και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, ως εκ τούτου, σκοπεύω να σας καθοδηγήσω σε κάθε μεμονωμένη δυνατότητα που προσφέρει το SMhack σε όλη αυτή την ανασκόπηση του SMhack και, στη συνέχεια, μπορείτε να είστε ο κριτής και η κριτική επιτροπή της ετυμηγορίας εάν το SMhack αξίζει τον χρόνο και την προσοχή σας.

Χαρακτηριστικά SMhack

Το SMhack εμπορεύεται κυρίως ως ένα «απλό λογισμικό διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης». Αυτό που σημαίνει για εμάς ως χρήστες είναι ότι οτιδήποτε και οτιδήποτε σχετίζεται με τη διαχείριση και την αυτοματοποίηση της κοινωνικής μας παρουσίας καλύπτεται από το SMhack!

Τώρα, όπως συνηθίζεται σε εμάς, ξεκινάμε κάθε αξιολόγηση με τη διεπαφή χρήστη της πλατφόρμας ή των εργαλείων. Απλά επειδή αυτό είναι το σημείο εκκίνησης και η πρώτη πτυχή που παρατηρεί κάποιος για οποιοδήποτε προϊόν, έτσι δεν είναι;

Εάν η διεπαφή χρήστη δεν είναι απλή, εύκολη στη χρήση και φιλική προς το χρήστη, ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά είναι το προϊόν, οι χρήστες θα το εγκαταλείψουν επειδή σε κανέναν δεν αρέσει να χρησιμοποιεί διεπαφές με καθυστέρηση ή να αναζητά επιλογές ή λειτουργίες.

Διεπαφή χρήστη

Όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη με το SMhack, θα έλεγα ότι είναι απλή, κομψή και αυτοπεριγραφική. Δεν θα χαθείτε κυνηγώντας λειτουργίες, επιλογές ή κουμπιά, επειδή ό,τι προσφέρει το SMhack, έχει τοποθετηθεί ακριβώς στο ταμπλό καλωσορίσματος.

Χωρίζεται σε:

 • Top-Bar
 • Αριστερή πλαϊνή γραμμή
 • Και κεντρική οθόνη.

Η επάνω οθόνη περιέχει συνδέσμους προς τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρει το SMhack, και συγκεκριμένα:

 • Καθήκοντα
 • Δημοσιεύω
 • Αρραβωνιάζω
 • Αναλύει
 • Ανταγωνισμός

Και η άκρα δεξιά πλευρά της επάνω γραμμής περιέχει το όνομα του λογαριασμού σας, το οποίο σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αναπτυσσόμενο μενού που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Ανάγνωση:  CometChat Review: Ανακαλύψτε ξανά τα ψηφιακά σας στοιχεία με ένα εύκολο στη χρήση σύστημα συνομιλίας

Η αριστερή πλευρική γραμμή λειτουργεί ως “Παράθυρο επιλογών” για τη δυνατότητα που έχετε επιλέξει από την επάνω γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές στην αριστερή πλευρική γραμμή αλλάζουν με βάση τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε από την επάνω γραμμή. Για παράδειγμα, η αριστερή πλευρική γραμμή θα έχει διαφορετικές επιλογές για τη σελίδα “Δημοσίευση”, τη σελίδα “Διαγωνισμός” και ούτω καθεξής.

Στην κεντρική οθόνη γίνεται όλη η δράση, μπορείτε να δείτε τα πραγματικά “δεδομένα” (Μηνύματα / Αναφορές) και οτιδήποτε άλλο στην κεντρική οθόνη.

Συμπερασματικά, δεν υπάρχει τίποτα στο SMhack που να φαίνεται να είναι αόριστα κατασκευασμένο ή να προκαλεί σύγχυση, είναι όλα σχεδιασμένα όσο πιο απλά γίνεται και οποιοσδήποτε ακόμη και την πρώτη του μέρα στην πλατφόρμα θα γινόταν φίλος από την πλατφόρμα κατά την πρώτη του επίσκεψη.

Επισύναψη προφίλ

Ο λόγος που τραγουδάω επαινετικά τραγούδια για το SMhack είναι ότι είναι φτιαγμένο με τη μέγιστη προσοχή και ακρίβεια από την αρχή.

Το πρώτο βήμα της προσθήκης προφίλ στο SMhack είναι επίσης αρκετά απλό. Δεν χρειάζεται να αγγίξετε ούτε μία γραμμή κώδικα, ούτε απαιτείται ενσωμάτωση API. Απλώς επιλέξτε την πλατφόρμα που θέλετε να επισυνάψετε από το αναδυόμενο παράθυρο.

Και παραχωρήστε πρόσβαση στο SMhack στον λογαριασμό σας με ένα μόνο κλικ (που απαιτείται για τη δημοσίευση της ανάρτησης χρονοδιαγράμματος, την παρακολούθηση της προόδου και άλλες δυνατότητες).

Εγινε!

Καθήκοντα:

Το Tasks είναι το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε την ομάδα σας συνολικά, σας επιτρέπει να αναθέσετε έργα και εργασίες στα μέλη της ομάδας σας.

Η οργάνωση όχι μόνο σας βοηθά να εκτελείτε τις εργασίες σας συστηματικά, αλλά σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε, να βελτιώνετε και να αναλύετε τη διαδικασία.

Γενικά, οι περισσότερες άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες «Team-management» χρεώνουν μια περιουσία μόνο και μόνο για να προσφέρουν αυτό το χαρακτηριστικό, με το SMhack, αποκτάτε αυτήν τη δυνατότητα σχεδόν δωρεάν εκτός από ένα ολόκληρο οπλοστάσιο άλλων υπερδυνάμεων.

Οι προηγμένες λειτουργίες σάς επιτρέπουν επίσης να εγκρίνετε καθώς και να ακυρώνετε εργασίες. Επίσης, μπορείτε να εκχωρήσετε συγκεκριμένους ρόλους με συγκεκριμένα προνόμια σε διαφορετικά μέλη της ομάδας σας.

Η ομάδα μας προσωπικά δεν είναι «μεγάλου μεγέθους», αλλά ακόμη και τότε η ανάθεση εργασιών και η επίβλεψη της προόδου κάτω από μια οθόνη είναι μια μεγάλη λύση προβλημάτων.

Αρραβωνιάζω

Σύμπλεξη

Αυτή είναι η δυνατότητα που σας επιτρέπει να προσελκύσετε αυτόματα το κοινό σας. Τώρα ακόμα κι αν είστε μικρό πρακτορείο, θα έχετε τουλάχιστον 3 πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook / Twitter και Instagram)και δεν είναι εφικτό να παρακολουθούνται όλα ταυτόχρονα.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκαρφίζω αυτήν την κριτική SMhack, γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για τη διαχείριση όλων αυτών των λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να απαντήσετε σε tweets, άμεσα μηνύματα, σχόλια και οτιδήποτε άλλο απευθείας από την οθόνη Engage.

Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά οργανώνει και όλους τους θαυμαστές σας και τις αλληλεπιδράσεις τους μαζί σας. Έτσι, γίνεται το all-in-one είδος εισερχομένων σας.

Αναλύει

Πάντα πίστευα ότι μπορείς να βελτιωθείς μόνο όταν ξέρεις τι λειτουργεί και τι όχι. Η δυνατότητα ανάλυσης σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Μπορείτε να αναλύσετε όλα τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναλύσετε την απόδοσή τους. Πόσοι νέοι θαυμαστές είναι η σελίδα της εταιρείας σας (ή απλά ένα κανονικό) αποκτήθηκαν, χάθηκαν ή άλλα δεδομένα.

Ανάγνωση:  Πώς να ανοίξετε ένα κρυπτογραφημένο email + FAQ

Αυτά τα δεδομένα σας εμφανίζονται σε ένα όμορφα σχεδιασμένο γράφημα, καθώς και αναλύονται σε % (καταγωγή) για εύκολη και λεπτομερή κατανόηση.

Ανάλυση ανάπτυξης ανεμιστήρων

Μόλις μάθετε το είδος των αναρτήσεων/ενημερώσεων που λειτουργούν για εσάς και την εταιρεία σας, θα μπορείτε είτε να ενσωματώσετε περισσότερες από αυτές εάν είναι κερδοφόρες είτε να αλλάξετε τη στρατηγική σας με βάση την απόδοση.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ο “διαχειριστής Hashtag”. Σας δείχνει ποια hashtags για την πλατφόρμα σας έχουν λάβει τη μεγαλύτερη αφοσίωση. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το hashtag για μελλοντικές αναρτήσεις και η αφοσίωση σας θα αυξήσει πολλαπλά μακροπρόθεσμα.

Τα πιο αρραβωνιασμένα Hashtags

Όχι μόνο αυτό, για το Instagram σας δείχνει έναν λεπτομερή κατάλογο, που δείχνει ποιες αναρτήσεις έχουν καλύτερη απόδοση από άλλες όσον αφορά τα likes ή τα σχόλια.

Με τον καιρό θα έχετε μια ισχυρή ιδέα για το ακριβές είδος περιεχομένου που αρέσει στους χρήστες σας στο προφίλ σας και αυτό θα σας δώσει μελλοντικές ιδέες περιεχομένου.

Δημοσιεύω

Αυτή είναι η δυνατότητα που μου άρεσε περισσότερο στο SMhack, και όχι, δεν το λέω μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για κριτική SMhack, αλλά για το γεγονός ότι αυτή η δυνατότητα αυτοματοποιεί κυριολεκτικά όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις σας σε όλες τις πλατφόρμες σας.

Το χρησιμοποιήσαμε για να αυτοματοποιήσουμε μόνο τα προφίλ μας στο Facebook και στο Twitter και μείναμε περισσότερο από ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, αν και μπορούν να προστεθούν και πολλές άλλες πλατφόρμες.

Το κύριο όπλο στο οπλοστάσιο της δυνατότητας «Δημοσίευση» είναι η ικανότητά του να σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σε «όλες» τις πλατφόρμες, με ένα μόνο κλικ!

Έτσι, συνθέτετε μια ανάρτηση και μπορείτε να τη δημοσιεύσετε στο Facebook, στο Twitter, στο Linkedin και σε όλες τις άλλες πλατφόρμες χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε πολλά παράθυρα ή λογαριασμούς, αλλά από αυτήν την οθόνη.

Και μετά προσδιορίζετε πότε ακριβώς θέλετε να βγει η ανάρτηση ζωντανά, αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε, το SMhack αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Υποστήριξη πολυμέσων:

Ο προγραμματιστής σάς επιτρέπει να ενημερώνετε όχι μόνο περιεχόμενο που βασίζεται σε «κείμενο», αλλά και εικόνες και βίντεο. Επομένως, μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποιούσαμε λύση τρίτου μέρους δεν σήμαινε ότι στερηθήκαμε οποιεσδήποτε δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στους απευθείας ιστότοπους.

Ενσωματωμένο Συντόμευση συνδέσμων:

Ένα άλλο φτερό που μπορεί να προστεθεί στο κάλυμμα αυτής της αναθεώρησης SMhack είναι η δυνατότητα συντόμευσης συνδέσμων.

Κάθε φορά που μοιράζεστε έναν σύνδεσμο στις πλατφόρμες σας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι καλή ιδέα γενικά να συντομεύετε τις διευθύνσεις URL, σε κανέναν δεν αρέσει μια διεύθυνση URL μήκους μιλίων που είναι απλώς πολύ παλιομοδίτικη σε σύγκριση με τα σημερινά πρότυπα.

Έτσι, αυτή η δυνατότητα έχει ενσωματωθεί για να σας διευκολύνει να συντομεύσετε τις διευθύνσεις URL σας χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα ή ιστότοπο.

Αναδημοσίευση δημοφιλών αναρτήσεων:

Ένα άλλο χαρακτηριστικό για το οποίο υπερηφανεύεται το SMhack είναι το χαρακτηριστικό “Republish”. Σας επιτρέπει να “Επανδημοσιεύσετε” το ίδιο περιεχόμενο, σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων πολλές φορές.

Αυτή είναι μια χρήσιμη λειτουργία ειδικά για τις «δημοφιλείς αναρτήσεις» σας, γιατί αν είναι δημοφιλές, λαμβάνοντας υπόψη πώς το περιεχόμενό σας φτάνει μόνο το 6% των θαυμαστών σας στο Facebook (σύμφωνα με μια ενημέρωση πριν από δύο χρόνια)είναι καλή ιδέα να το ξαναδημοσιεύσετε διάφορες φορές και να λάβετε περισσότερη έκθεση σε αυτό.

Ανάγνωση:  Πώς να αλλάξετε το DNS και να επιλέξετε το καλύτερο του 2024

Επίσης, δεν περιορίζεται μόνο στο Facebook, αλλά μπορεί επίσης να αναδημοσιευτεί στο Twitter, το Linkedin ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Μπορείτε να επιλέξετε μια ακριβή ημερομηνία και ώρα που επιθυμείτε να αναδημοσιευτεί το περιεχόμενό σας και να ολοκληρωθεί!

Ημερολόγιο περιεχομένου και Βιβλιοθήκη περιεχομένου

Το ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να έχετε παρατηρήσει σε όλη αυτήν την αναθεώρηση SMhack για την πλατφόρμα είναι οι εξαιρετικές “Οργανωτικές” δυνατότητές της.

Αυτό είναι μέρος του ημερολογίου περιεχομένου. Σας δείχνει μια “προβολή ημερολογίου” όλων των προγραμματισμένων αναρτήσεών σας, καθώς και την προγραμματισμένη ώρα τους.

Ημερολόγιο Περιεχομένου Βιβλιοθήκη περιεχομένου

Εκτός από αυτό, διαθέτουν επίσης μια Βιβλιοθήκη περιεχομένου, η οποία φιλοξενεί ως “μητρώο” για όλες τις προηγουμένως ενημερωμένες και δημοσιευμένες αναρτήσεις σας.

Επίσης, μπορεί να ομαδοποιηθεί και να κατηγοριοποιηθεί σε διαφορετικούς φακέλους για καλύτερη οργάνωση.

Παρακολούθηση ανταγωνιστών

Για όσους έχουν επιπλέον πλεονέκτημα για την «ανταγωνιστικότητα», αυτό μπορεί να αποδειχτεί ευλογία. Σας επιτρέπει να κατασκοπεύετε και να συγκρίνετε τις καμπάνιες και τις επιδόσεις σας με αυτές των ανταγωνιστών σας.

Ξεκινά δείχνοντάς σας το μοτίβο ανάπτυξης του ανταγωνιστή σας, χρησιμοποιώντας ένα όμορφο και λεπτομερές γράφημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να προβάλετε «τι αύξησε» ή «βύθισε» τον ρυθμό ανάπτυξης του ανταγωνιστή σας, ώστε να μπορείτε ανάλογα είτε να ενσωματώσετε είτε να απορρίψετε το είδος των προϊόντων ή αναρτήσεων στο μέλλον.

Και δεν είναι εκεί όπου η δυνατότητα παρακολούθησης ανταγωνιστών γονατίζει, (Ναι, μπορεί να φαίνεται σαν να υπερβάλλω βαθιά αυτή την κριτική SMhack, αλλά πιστέψτε με δεν είμαι)γιατί συνεχίζει και πάλι να προσφέρει “Ανάλυση τοποθεσίας” (πώς θα μπορούσα να μην το συμπεριλάβω εδώ, σωστά;)

Παρακολούθηση ανταγωνιστών

Σας δείχνει από πού ακριβώς αντλούν οι ανταγωνιστές σας τους περισσότερους θαυμαστές τους, και αυτά είναι αποδεδειγμένα δεδομένα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να στοχεύετε τις ίδιες τοποθεσίες και θα δείτε σημαντική ώθηση στις δικές σας σελίδες και προφίλ.

Βαθμολογία αφοσίωσης: Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει το SMhack να αξίζει τον χρόνο μας (και πιθανώς και το δικό σου) είναι οι «βαθμολογίες μετά την δέσμευση». Βαθμολογεί τις αναρτήσεις και τις ενημερώσεις του ανταγωνιστή σας με βάση ορισμένες μετρήσεις και εμφανίζει μπροστά σας ένα λεπτομερές γράφημα που σας λέει ποιες αναρτήσεις είχαν καλύτερη απόδοση από τις άλλες.

Κατασκοπεύστε τη στρατηγική περιεχομένου τους: Πόσες ενημερώσεις που βασίζονται σε «κείμενο / εικόνα / ή βίντεο» μοιράζονται ακριβώς; Ποια είναι η αναλογία ή το μείγμα; Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να λάβετε μόνο αυτά τα δεδομένα, έτσι δεν είναι; Λοιπόν τώρα μπορείς!

Το SMhack σάς παρέχει τα δεδομένα που σας δείχνουν τον ακριβή συνδυασμό περιεχομένου για τους ανταγωνιστές σας.

ανάρτηση ανά τύπο μέσου

Καλύτερες επιδόσεις: Και τέλος, ένα απλό γράφημα σάς δείχνει ποιες αναρτήσεις από τους ανταγωνιστές σας έχουν την καλύτερη απόδοση! Είναι σαν να ρίχνουν μια κλεφτή ματιά στην ομάδα δημοσίων σχέσεων τους! Μόλις το καταλάβετε, μπορείτε να αρχίσετε να δημοσιεύετε παρόμοιο περιεχόμενο και να αξιοποιήσετε το ίδιο είδος έκθεσης και κοινού!

Δεδομένα βάσει χρόνου: Πότε ακριβώς οι ανταγωνιστές σας έχουν τη μεγαλύτερη αφοσίωση; Λοιπόν, αυτό είναι και πάλι κάτι που δεν θα μπορούσα να χάσω από αυτήν την αναθεώρηση του SMhack, το SMhack σας παρέχει μια λεπτομερή αναφορά για τον «πιο ελκυστικό χρόνο» και για τους ανταγωνιστές σας!

Και το “Time” δεν είναι ο μόνος παράγοντας που τραβάει το SMhack για εσάς από τους ανταγωνιστές σας! Το κάνει και για τις «μέρες» τους. Έτσι, λαμβάνετε μια εμπιστευτική συμβουλή για το πώς ακριβώς αποδίδουν συγκεκριμένες ημέρες, απλώς φιλτράρετε τις πιο συναρπαστικές ημέρες και πηγαίνετε σε όλη τη λειτουργία θηριωδίας την ημέρα.

Ανάγνωση:  Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τη δημιουργία μιας εφαρμογής Fintech για κινητά

Τελικά; Προσωπικά είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με τη δυνατότητα ανάλυσης ανταγωνιστών του SMhack. Γιατί hey, είναι όλα διατυπωμένα όσο πιο απλά γίνεται και οι αναφορές είναι τόσο περιγραφικές όσο και εύκολα κατανοητές. Επιπλέον, μας βγάζουν τα πιο ευαίσθητα και πρακτικά δεδομένα, τι άλλο χρειαζόμαστε, σωστά;

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες:

Πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της αναθεώρησης SMhack, οπότε ας φτάσουμε στη γραμμή του τερματισμού με αυτό το τελευταίο τμήμα. Δεδομένου ότι είναι ένα εργαλείο αυτοματισμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι υψίστης σημασίας για το SMhack να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έτσι δεν είναι;

Όπως ανέφερα προηγουμένως, είμαστε μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία έχουμε μόνο 3 λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ακόμα κι αν έχετε περισσότερους από αυτούς, το SMhack δεν θα σας απογοητεύσει. Όπως υποστηρίζει:

 • Facebook
 • Κελάδημα
 • Linkedin
 • Ίνσταγκραμ

Και μετά υπάρχει το πρόσθετο μπόνους του Google Analytics για αναφορές απόδοσης επίσης!

Πιστεύω λοιπόν ότι η παραπάνω λίστα περιλαμβάνει όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν πραγματική σημασία για εσάς. Αυτή είναι μια άλλη αξιολόγηση 5/5 που θα έκανα ντους με αυτήν την κριτική SMhack για αυτό το χαρακτηριστικό.

Λευκή επισήμανση:

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που προσφέρει το SMhack είναι η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων αναφορών με λευκή ετικέτα για τους πελάτες μας.

Έτσι, μπορούμε να ονομάσουμε την αναφορά με το λογότυπο και το όνομα της εταιρείας μας, ώστε ο πελάτης να μην ξέρει ποτέ ότι είχαμε επιπλέον βοήθεια οποιουδήποτε είδους!

Προγράμματα τιμολόγησης:

Smhack-Pricing

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά οπλισμένο είναι το Smhack, οι περισσότεροι θα είχαν την εντύπωση ότι μπορεί να κάψει μια τρύπα στις τσέπες σας.

Λοιπόν, δεν κάνει!

Τα σχέδια τιμολόγησης τους βασίζονται σε:

 • Διαθεσιμότητα χαρακτηριστικών.
 • Αριθμός προφίλ που προσθέτετε στον λογαριασμό.

Ακολουθεί μια πιο λεπτομερής ανάλυση των σχεδίων τιμολόγησης:

 • Δωρεάν σχέδιο– $0 – Το πιο βασικό χαρακτηριστικό. Διατίθεται μόνο η δυνατότητα “Δημοσίευση και Προγραμματισμός”.
 • Βασικό Σχέδιο– 3 $/Προφίλ- Οι περισσότερες δυνατότητες «Ουρά και Δημοσίευση» είναι διαθέσιμες, αν και δεν υπάρχουν Analytics και προηγμένες ενσωματώσεις.
 • Επιχείρηση– 6 $/Προφίλ- Όλες οι διαθέσιμες λειτουργίες εκτός από τους “Πολλαπλούς λογαριασμούς πελατών” και τις “Αναφορές λευκής ετικέτας”.
 • Πρακτορείο– $7/Προφίλ- 100% διαθεσιμότητα χαρακτηριστικών.

Και για να τα συμπληρώσουμε όλα, προσφέρουν “Δοκιμαστικά σχέδια” και σε όλα τα σχέδια!

Επιλεγμένα πράγματα για εσάς:

Τελικές λέξεις:

Οπότε αυτό είναι ένα περιτύλιγμα για αυτήν την κριτική SMhack. Πιστεύω ότι έχω ζωγραφίσει μια γραφική εικόνα για το τι είναι το SMhack και τις δυνατότητές του.

Αλλά και πάλι, γιατί δεν το δοκιμάζετε μόνοι σας για να αποκτήσετε μια πιο «πρακτική» εμπειρία, σωστά; Λαμβάνοντας υπόψη το πώς έχουν απέκτησε ένα δωρεάν, πλήρως εξοπλισμένο σχέδιο διαδρομής 14 ημερών επισης!

Πείτε μου την εμπειρία και τα σχόλιά σας τόσο με το SMhack όσο και με αυτήν την κριτική SMhack.