Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

SlideUpLift Review: Μια πλατφόρμα για όλες τις ανάγκες παρουσίασης

SlideUpLift Review: Μια πλατφόρμα για όλες τις ανάγκες παρουσίασης

Αυτή η ανασκόπηση του SlideUpLift θα συζητήσει το εργαλείο στο σύνολό του. Είναι ο καλύτερος πάροχος προτύπων PowerPoint στον πλανήτη; Είναι καλά τα πρότυπά του; Έχεις ποικιλία; Είναι τα πρότυπα λειτουργικά; Ταιριάζουν στη συγκεκριμένη θέση σας;

Όλα αυτά, και πολλά άλλα θα απαντηθούν σε αυτό το κομμάτι. Σημειώστε ότι έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά το SlideUpLift και ως εκ τούτου το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κομματιού βασίζεται στην προσωπική μου εμπειρία.

Εάν είστε κάποιος που χρησιμοποιεί το PowerPoint σε οποιοδήποτε επίπεδο, αυτό το κομμάτι είναι μόνο για εσάς.

Προφανώς, όπως πάντα, δεν θα σας προτείνω ακόμα να πάτε για ψώνια. Πραγματοποιήστε αυτή την κριτική του SlideUpLift και, στη συνέχεια, αποφασίστε αν αξίζει τον χρόνο σας (και χρήματα).

Ανασκόπηση SlideUpLift: Τι είναι το SlideUpLift;

Είναι ένας ιστότοπος που πωλεί επιστημονικά σχεδιασμένο (εξηγείται αργότερα) Παρουσιάσεις PowerPoint. Είναι μια εταιρεία που χρησιμοποιείται από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων των Levi’s, Samsung, SAP και πολλών άλλων.

Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του:

 • Δικτυακός τόπος: https://slideuplift.com/
 • Αριθμός προτύπων: 30.000+
 • Άμεση ενσωμάτωση PowerPoint
 • Γραφείο περιεχομένου για έτοιμες προς χρήση παρουσιάσεις
 • Συμβατές με τις Παρουσιάσεις Google
 • Το φθηνότερο σχέδιο: 9,99 $
 • Άλλα χαρακτηριστικά: Πρόσθετα αξεσουάρ με δυνατότητα λήψης.

Εάν αυτές οι δυνατότητες σας φαίνονται επιθυμητές, αυτή η κριτική SlideUpLift είναι για εσάς. Αν δεν το κάνουν, μπορεί να εκπλαγείτε.

Διεπαφή χρήστη

Δεν υπάρχει διεπαφή χρήστη ως τέτοιο. Είναι ένας απλός ιστότοπος, εύκολος στην κατανόηση ή χρήση από οποιονδήποτε (τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου).

Δείτε τι θα δείτε μόλις συνδεθείτε:

Η επάνω γραμμή είναι όπου είναι διαθέσιμες όλες οι κατηγορίες προτύπων. Στη συνέχεια, υπάρχει η γραμμή αναζήτησης με την οποία μπορείτε να αναζητήσετε τα πρότυπα που χρειάζεστε.

Ανάγνωση:  Οι 16 καλύτερες εφαρμογές ανώνυμων γραπτών μηνυμάτων για Android

Το υπόλοιπο της οθόνης χρησιμοποιείται για την εμφάνιση προεπισκοπήσεων στα πρότυπα.

Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε από τα πρότυπα μεταφέρουμε στις σελίδες προτύπων. Στη συνέχεια, κάθε μεμονωμένη διαφάνεια μπορεί να προβληθεί ξεχωριστά ως εικόνα.

Προεπισκόπηση SlideUpLift

Μπορείτε είτε να κάνετε λήψη του προτύπου είτε να βαθμολογήσετε το πρότυπο. Τα πρότυπα μπορούν επίσης να “προστεθούν στα αγαπημένα”. Εάν το κάνετε αυτό, στη συνέχεια αποθηκεύονται στη λίστα “Τα αγαπημένα μου”.

Ακόμη και η διαδικασία λήψης είναι εξαιρετικά εύκολη. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται μόνο να κάνετε κλικ στο κουμπί “λήψη”.

Ανεξάρτητα από την επιχείρηση στην οποία ασχολείστε ή ποιες είναι οι δεξιότητές σας στον υπολογιστή, είμαι βέβαιος ότι όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα εύκολα, δεν συμφωνείτε;

30.000+ Πρότυπα & Παρουσιάσεις

Το SlideUpLift έχει πιθανώς τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων προτύπων PowerPoint που έχω δει ποτέ. Διαθέτει ένα οπλοστάσιο με περισσότερα από 30.000+ πρότυπα PowerPoint.

Είναι πραγματικά ικανό να καλύψει τις ανάγκες όλων εκεί έξω. Θα μπορούσατε να είστε φοιτητής κολεγίου ή εταιρικός τύπος/κορίτσι σε ένα MNC.

Μερικές μόνο από τις κατηγορίες προτύπων του περιλαμβάνουν:

 • Οδικοί Χάρτες
 • Στρατηγικές
 • Διοχετεύσεις μάρκετινγκ
 • Πελάτης στόχος
 • Ισολογισμοί & Κατάσταση Αποτελεσμάτων
 • Διαγράμματα ροής
 • Ανάλυση SWOT
 • Χρονολογίες
 • Οι περιπτωσιολογικές μελέτες
 • Πρότυπα υπέρ/κατά
 • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 • Πρότυπα ενσωμάτωσης υπαλλήλων
 • και πολλα (παρτίδα)

Πρότυπα SlideUpLift

Οι περισσότεροι από εσάς πιθανώς παραλείψατε αυτή τη λίστα παραπάνω. Μην το κάνεις αυτό! Ανατρέξτε στη λίστα και θα έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα γιατί το SlideUpLift είναι κυριολεκτικά για όλους και για όλους.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτά τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Προφανώς σκέφτηκα ότι είναι θέμα μάρκετινγκ. Γιατί να τους πιστέψω, σωστά; Αλλά όταν είδα πραγματικά τα πρότυπα, ήξερα ότι είχαν δίκιο.

Μπορείτε να κάνετε τυχαία κλικ σε οποιοδήποτε πρότυπο της επιλογής σας. Κάθε ένα από αυτά είναι εξαιρετικά επαγγελματικό, πλούσιο σε δεδομένα και κάνει τη δουλειά του.

Πρότυπο SlideUpLift 2

Υπάρχουν ακόμη και πρόσθετα «θέματα». Και αυτά είναι πρότυπα αλλά με πρότυπα “εμφανιζόμενα με επίκεντρο”. Αυτά προσελκύουν περισσότερο τα μάτια χωρίς συμβιβασμούς και επίσης χωρίς να θυσιάζονται οι άλλες πτυχές της παρουσίασης.

Ανάγνωση:  Ανασκόπηση LiveWebinar: Είναι το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου για μικρές επιχειρήσεις;

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι για ορισμένα πρότυπα, μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και τον συνδυασμό χρωμάτων! Μπορείτε λοιπόν να ταιριάξετε την παρουσίαση με τα χρώματα της επωνυμίας σας ή ίσως κάτι που αρέσει στο αφεντικό σας;

Χρώματα SlideUpLift

Επιπλέον, δημιουργούν ακόμη και προσαρμοσμένα πρότυπα εάν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά αυτές τις υπηρεσίες, από την τρέχουσα εργασία τους, πρέπει να πω ότι δεν θα ήταν απογοητευτικό. Εκτός από τα πρότυπα, έχει ακόμη και ολοκληρωμένες παρουσιάσεις που μπορείτε να κατεβάσετε!

Πρότυπα βασισμένα στο Vision-Science

Όπως μόλις ανέφερα, τα πρότυπα είναι επαγγελματικά. Ωστόσο, υπάρχει μια βαθύτερη πλευρά σε αυτό.

Δεν είναι απλώς «καλοσχεδιασμένα» πρότυπα. Υποστηρίζονται από την επιστήμη της όρασης. Με άλλα λόγια, είναι επιστημονικά σχεδιασμένα για να έχουν τον μέγιστο αντίκτυπο στο κοινό σας.

Υπάρχουν 4 βασικές αρχές σε κάθε ένα από αυτά τα πρότυπα:

 • Τελειότητα χρώματος
 • Τα πιο κατάλληλα σχήματα
 • Αναλογία στοιχείων στην παρουσίαση
 • Τελειότητα γραμματοσειράς.

Λόγω αυτών των αρχών, τα πρότυπα ξεχωρίζουν από τα περισσότερα άλλα πρότυπα που μπορεί να έχετε δει εκεί έξω.

Πρότυπα με προσαρμοσμένα στοιχεία

Έχω χρησιμοποιήσει άλλες πλατφόρμες που μου επιτρέπουν να κατεβάζω πρότυπα. Ωστόσο, το SlideUpLift προσφέρει περισσότερα από αυτό.

Έχει μια μακρά λίστα προτύπων που βασίζονται σε προσαρμοσμένα στοιχεία.

Ας ξεκινήσουμε με τους χάρτες! Υπάρχει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη προτύπων μόνο για χάρτες! Στην πραγματικότητα, ο χάρτης των ΗΠΑ και ο παγκόσμιος χάρτης είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες που βρίσκονται σε δεκάδες πρότυπα.

Μετά υπάρχουν διαγράμματα! Τα κομμάτια παζλ, τα διαγράμματα ροής, τα διαγράμματα Venn και ακόμη και τα πρότυπα γραφημάτων Gantt είναι άφθονα.

Υπάρχει ακόμη και μια ολόκληρη βιβλιοθήκη προτύπων που βασίζονται σε σχήματα. Από σχήματα, αρχικά είχα την εντύπωση ότι θα είναι εκείνα τα κανονικά σχήματα που προσφέρει το PowerPoint από προεπιλογή. Αχ έκανα λάθος, σοβαρά!

Πρότυπα κύβων SlideUpLift

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη βιβλιοθήκη προτύπων “Cube”! Καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να πω, έτσι δεν είναι; Ομοίως, είναι διαθέσιμη και μια πολύ επαγγελματική βιβλιοθήκη κειμένων και πινάκων.

Πρόσθετα αξεσουάρ

Αυτή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές σε αυτήν την κριτική SlideUpLift. Έχει μια μακρά λίστα οπτικών στοιχείων που μπορώ να κατεβάσω και να προσθέσω στα πρότυπά μου.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο: Συμβουλές για επιτυχία

Η λίστα περιλαμβάνει:

 • εικονίδια
 • Σιλουέτες
 • Και μάλιστα επαγγελματικά ισομετρικά

Σημειώστε ότι πρόκειται για «πρόσθετα στοιχεία». Δηλαδή, αυτά δεν είναι πρότυπα που μπορείτε να κατεβάσετε. Μάλλον αυτά είναι στοιχεία που μπορείτε να κατεβάσετε και να προσθέσετε μη αυτόματα στην παρουσίασή σας στο PowerPoint.

Αυτά είναι χωρίς δικαιώματα και πνευματικά δικαιώματα. Δηλαδή, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για την κοινή χρήση πιστώσεων με την εταιρεία ή οποιονδήποτε άλλον.

Λειτουργία αναζήτησης πλούσια σε φίλτρα

Επειδή η εταιρεία διαθέτει πάνω από 30.000 πρότυπα, μπορεί να φαίνεται ότι η εύρεση ενός καλού προτύπου θα διαρκέσει ώρες. Λοιπόν, δεν κάνει.

Μπορώ απλώς να αναζητήσω απευθείας τον τύπο του προτύπου που χρειάζομαι. Επιπλέον, τα αποτελέσματα εμφανίζονται προκατηγοριοποιημένα σε διαφορετικές παραλλαγές της λέξης-κλειδιού που έψαξα.

Λειτουργίες αναζήτησης SlideUpLift

Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, έψαξα μόνο για “μάρκετινγκ”. Ωστόσο, το εργαλείο μου έδειξε αποτελέσματα για εγκύκλιο μάρκετινγκ, ταξίδι μάρκετινγκ, ψηφιακό μάρκετινγκ, πλαίσιο μάρκετινγκ AIDA, διαχείριση μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

Οπότε ναι, ο πίνακας αναζήτησης είναι αρκετά έξυπνος! Ακόμα κι αν δεν έχετε μια ακριβή λέξη-κλειδί για αναζήτηση, η αναζήτηση για παρόμοιες ή κοντινές λέξεις-κλειδιά θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα πρότυπα που χρειάζεστε.

Πρότυπα 100% συμβατά με τις Παρουσιάσεις Google

Το Google Slides είναι βασικά η διαδικτυακή εναλλακτική λύση PowerPoint, έτσι δεν είναι; Όλα τα πρότυπα του SlideUpLift είναι 100% συμβατά με τις Παρουσιάσεις Google.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε, να αποθηκεύσετε, να συνεργαστείτε σε αυτά τα πρότυπα στο cloud! Αυτό σημαίνει επίσης ότι όλοι οι περιορισμοί συσκευών έχουν φύγει! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κυριολεκτικά αυτά τα πρότυπα

Είναι αυτό το ισχυρότερο χαρακτηριστικό στο SlideUpLift; Προφανώς όχι. Αλλά, το γεγονός ότι περιλαμβάνεται δωρεάν είναι σίγουρα μια ευχάριστη λειτουργία, έτσι δεν είναι;

Ενσωμάτωση PowerPoint

Το SlideUpLift μπορεί ακόμη και να ενσωματωθεί απευθείας στο PowerPoint. Κάνοντας αυτό, έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη προτύπων απευθείας από το PowerPoint.

Προσφέρει αυτό το “πρόσθετο” σε όλα τα σχέδια που το καθιστά δυνατό. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε τους πόρους της CPU για ένα πρόγραμμα περιήγησης ή πρόσθετες λήψεις!

Ανάγνωση:  Μετατροπές Macro & Micro: Τι σημαίνουν και πώς να τις παρακολουθείτε

Προγράμματα τιμολόγησης SlideUpLift

Λοιπόν, πόσο κοστίζει το SlideUpLift; Πρέπει να αγοράσετε πακέτα ή μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα πρότυπα; Χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαία συνδρομή μέλους;

Λοιπόν, είναι η μόνη εταιρεία που έχω δει ποτέ που προσφέρει δύο τρόπους αγοράς:

 • Μεμονωμένα πρότυπα
 • Συνδρομές με πάγια αρ. των λήψεων/μήνα

Ακόμη και τα προγράμματα μέλους είναι πιθανώς τα φθηνότερα στον κλάδο.

 • Εξοικονόμηση ενέργειας: Προσφέρει 15 λήψεις.
 • Απεριόριστο: Προσφέρει απεριόριστες λήψεις, χωρίς καθόλου κεφαλαία.
 • Pro: Απεριόριστες λήψεις +50 προσαρμογές
 • Ομάδες: Απεριόριστες λήψεις + 15 χρήστες + 100 προσαρμογές

Επιλέξτε το καλύτερο σχέδιο

Τα χαρακτηριστικά για όλα τα σχέδια είναι τα ίδια. Είναι μόνο η περίοδος του όρου, όχι. λήψεις, προσαρμογή και όχι. των μελών της ομάδας που διαφέρει.

Υπάρχει ακόμη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων! Θα σας επιστραφούν τα χρήματα εάν δεν σας αρέσουν τα πρότυπα/η υπηρεσία ή βασικά οτιδήποτε άλλο.

Τέλος, υπάρχει επίσης πλήρης ελευθερία ακύρωσης. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό ανά πάσα στιγμή.

SlideUpLift Review- Τελική ετυμηγορία

Είναι SlideUpLift αξίζει? Με βάση την προσωπική μου εμπειρία, την ποιότητα και την ποσότητα των διαθέσιμων προτύπων θα έλεγα ναι, αξίζει τον κόπο.

Ακόμα κι αν κοιτάξετε καθαρά τον αριθμό των διαθέσιμων προτύπων σε σχέση με το κόστος, θα έλεγα ότι είναι μια δίκαιη συμφωνία.

Για να μην αναφέρουμε τα επιστημονικά σχεδιασμένα πρότυπα. Τα πρόσθετα αξεσουάρ, τα προσαρμοσμένα στοιχεία, η ενσωμάτωση του PowerPoint το κάνουν να φαίνεται σαν μια καλή συμφωνία, έτσι δεν είναι;

Μπορεί να βελτιωθεί; Προφανώς! Ωστόσο, με βάση τα όσα παρέχονται μέχρι στιγμής, θα ολοκλήρωνα αυτήν την κριτική SlideUpLift με βαθμολογία 4,5/5 αστέρων.

Επισκέψου την ιστοσελίδα