Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Skrapp Review 2024: Είναι το καλύτερο πρόγραμμα εύρεσης email;

Skrapp Review 2023: Είναι το καλύτερο πρόγραμμα εύρεσης email;

Ανασκόπηση Skrapp 2023: Είναι ο καλύτερος ανιχνευτής email στον πλανήτη; Θα δούμε. Αν είστε blogger, συνεργάτης του μάρκετινγκ, digital marker, HR ή βασικά οποιοσδήποτε άλλος που “στέλνει email” αυτό το κομμάτι είναι για εσάς.

Χρησιμοποιώντας το Skrapp, μπορείτε να βρείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σχεδόν οποιονδήποτε, χρησιμοποιώντας ελάχιστα δεδομένα, σε δευτερόλεπτα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζεστε απλώς το όνομά τους ή τη διεύθυνση URL εταιρείας/ιστοτόπου.

Το εργαλείο είναι 100% δωρεάν για έως και 150 email, οπότε αυτό είναι ένα πρόσθετο μπόνους. Δεν χρειάζεται να δεχθείτε τη λέξη μου για αυτήν την κριτική Skrapp, επειδή μπορείτε πάντα να επαληθεύσετε τα γεγονότα μόνοι σας!

Τι είναι το Skrapp;

Skrapp είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης + επέκταση Chrome. Ο κύριος σκοπός και η δυνατότητα του είναι – «να σας βοηθήσει να βρείτε και να εξάγετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».

Το Skrapp μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από διάφορες πηγές, οι οποίες περιλαμβάνουν:

 • Ιστοσελίδες/τομείς
 • LinkedIn και Sales Navigator
 • Χρησιμοποιώντας όνομα/όνομα εταιρείας
 • Και προφανώς, από τη δική σας βάση δεδομένων.

Διεπαφή χρήστη Skrapp

Οι περισσότεροι από εσάς εδώ είστε αρκετά φιλικοί στον ιστό και την τεχνολογία, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ωστόσο, πάντα βοηθάει όταν αυτά τα εργαλεία είναι εύκολα στη χρήση ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων μας, δεν συμφωνείτε;

Λοιπόν, ορίστε τι βλέπετε όταν συνδέεστε στο Skrapp-

Στο επάνω μέρος μπορείτε να δείτε τα 3 κύρια χαρακτηριστικά του Skrapp. Η αριστερή πλευρική γραμμή εμφανίζει τις πληροφορίες και τις λίστες του λογαριασμού σας (εξηγείται αργότερα).

Στην πραγματικότητα, η χρήση του λογισμικού είναι εξίσου εύκολη. Κυρίως απλώς εισάγετε ονόματα ή ονόματα τομέα, αυτό είναι κυριολεκτικά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε.

Η εταιρεία διαθέτει πραγματικά εκπαιδευτικά βίντεο για κάθε μεμονωμένο χαρακτηριστικό. Αυτά είναι λίγα μόνο λεπτά και σας διδάσκουν πώς να χρησιμοποιείτε το εργαλείο στην τελειότητα.

Συμπέρασμα? Οποιοσδήποτε και όλοι όσοι γνωρίζουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο γενικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Skrapp.

Unit Email Finder

Το Unit Email Finder είναι στην πραγματικότητα η δυνατότητα που χρησιμοποίησα περισσότερο στο Skrapp.

Βασικά σας επιτρέπει να αναζητήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το όνομα ή τον τομέα/URL ενός ατόμου.

Ανάγνωση:  Τα οφέλη από τη χρήση σιδερένιων κόνδορων στις συναλλαγές βρετανικών δικαιωμάτων προαίρεσης

Με άλλα λόγια, εάν γνωρίζετε το όνομα ενός ατόμου και τη διεύθυνση URL του τομέα όπου εργάζεται, μπορείτε να βρείτε τα e-mail του.

Μπορώ μόνο να το εξηγήσω καλύτερα δείχνοντάς σας πώς λειτουργεί. Λοιπόν, εδώ προσπαθώ να βρω το e-mail του Tim Cook.

Κριτική Skrapp

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγικό! Δεν παίρνω μόνο το e-mail του, αλλά μου λέει επίσης αν το e-mail είναι νόμιμο.

Λάβετε υπόψη ότι δεν θα έχουν όλα τα αποτελέσματα την ετικέτα “επαληθεύτηκε μέσω e-mail”. Όταν η ετικέτα εμφανίζεται, σημαίνει ότι το e-mail είναι σίγουρα σωστό.

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που εμφανίζονται και μη έγκυρα email:

Κριτική Skrapp

Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, ο Skrapp είναι εκ των προτέρων σχετικά με το γεγονός ότι το e-mail είναι πιθανότατα άκυρο. Αυτό σημαίνει ότι έχει χαμηλή βαθμολογία εμπιστοσύνης. Θα μπορούσατε να ρισκάρετε και να στείλετε το email στην επαφή, αλλά να το προσέχετε. Το θέμα είναι ότι ο Skrapp επαληθεύει αυτά τα email και μας λέει ποια λειτουργούν και ποια όχι.

Μπορώ τώρα είτε να αποθηκεύσω αυτό το email σε μια λίστα είτε μπορώ να τους στείλω απευθείας ένα email. Σημειώστε ότι κάνοντας κλικ στο «αποστολή email» θα μεταφερθείτε στον δικό σας πάροχο υπηρεσιών email.

Αναζήτηση εταιρείας

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το “The Company Search” είναι ένας τύπος μαζικής αναζήτησης για ολόκληρες εταιρείες. Εάν γνωρίζετε τη διεύθυνση URL τομέα μιας εταιρείας ή απλώς το όνομα μιας εταιρείας, μπορείτε να εξαγάγετε σχεδόν ολόκληρη τη βάση δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της (και πολλά άλλα).

Π.χ. αν θέλω να καταχωρώ κάθε e-mail στην Tesla, αυτό θα χρησιμοποιήσω. Δείτε πώς φαίνεται ένα τυπικό αποτέλεσμα αναζήτησης:

Ανασκόπηση Skrapp 2021

Σημειώστε ότι η “τοποθεσία” και ο “τίτλος” είναι προαιρετικά. Αν εισαγάγω μόνο τον τομέα (www.tesla.com) λειτουργεί ακόμα.

Τώρα, υπάρχουν μερικές πτυχές που αξίζει να επισημανθούν εδώ. Δεν μου δίνει μόνο τα αναγνωριστικά e-mail, αλλά πολλά περισσότερα.

Έτσι, παίρνω το όνομα του κάθε ατόμου, τη θέση του στην εταιρεία και ακόμη και την τοποθεσία του.

Αυτό δεν είναι αρκετό? Όταν αποθηκεύω οποιοδήποτε e-mail στη λίστα μου, μου δίνει πολλά περισσότερα δεδομένα!

Εύρεση email Skrapp

Όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, η λίστα μου δείχνει περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, όπως η τοποθεσία της έδρας, ο κλάδος της εταιρείας, το μέγεθος των εργαζομένων, ακόμη και η σελίδα της στο LinkedIn!

Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου σας, αλλά παραμένει πολύ γρήγορη. Μόλις τελειώσετε, θα λάβετε μια λίστα με όλες τις επαφές σας, εκτός από τις επαγγελματικές τους διευθύνσεις email, και πληροφορίες για τις εταιρείες τους (κεντρικά γραφεία, μέγεθος, έτος δημιουργίας, σελίδα εταιρείας LinkedIn, …). Αυτό θα σας εξοικονομήσει ώρες μη αυτόματης αναζήτησης.”

Ανάγνωση:  Η Samsung ανακοινώνει το UFS 4.0. ισχυρίζεται 2x απόδοση σε σχέση με το UFS 3.1

Μαζική εύρεση

Αυτή είναι βασικά η δυνατότητα αυτοματισμού του Skrapp. Το Bulk Finder σάς επιτρέπει να βρείτε τα email των επαφών στη βάση δεδομένων σας, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν σε χιλιάδες.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αρχείο CSV με το όνομα, το όνομα της εταιρείας ή τη διεύθυνση τομέα/ιστοτόπου ενός ατόμου.

Μόλις ανεβάσετε το αρχείο, μπορείτε πραγματικά να αντιστοιχίσετε τα πεδία στο CSV σας σε πεδία δεδομένων στο Skrapp.

Η όλη διαδικασία διαρκεί ένα ή δύο λεπτά στην καλύτερη περίπτωση. Ωστόσο, μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο, όλα αυτά τα ονόματα/διευθύνσεις URL σαρώνονται σε δευτερόλεπτα εξοικονομώντας ώρες μη αυτόματης αναζήτησης.

LinkedIn Search Email Finder

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Skrapp.

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο LinkedIn. Μπορείτε να αναζητήσετε οτιδήποτε χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης του LinkedIn. Η λέξη-κλειδί μπορεί να είναι ένα άτομο, μια εταιρεία, ένα hashtag ή οτιδήποτε άλλο.

Μόλις λάβετε τα αποτελέσματα αναζήτησής σας, το Skrapp θα σας επιτρέψει να εξάγετε τις πληροφορίες των μελών του LinkedIn που εμφανίζουν τα αποτελέσματά σας και να βρείτε τις διευθύνσεις email της επιχείρησής τους.

Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεται μόνο να κάνετε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης Skrapp στο πρόγραμμα περιήγησής σας που μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Αυτό είναι που πρέπει να δείτε:

Αναθεώρηση επέκτασης Skrapp

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να εξάγετε μία σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης τη φορά σε έναν Δωρεάν λογαριασμό. Σε λογαριασμούς premium, μπορείτε να εξάγετε έως και 20 σελίδες κάθε φορά και μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν τη λειτουργία πολλές φορές.

Έτσι, απλά επιλέγετε τη λίστα προορισμών σας, όχι. των σελίδων προς εξαγωγή και θα έχετε αναγνωριστικά email για όλα τα αποτελέσματα από τη σελίδα LinkedIn (εάν είναι διαθέσιμο), εκτός από άλλες λεπτομέρειες όπως τίτλος θέσης εργασίας, τοποθεσία, URL LinkedIn, πληροφορίες εταιρείας κ.λπ.

Όλη αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετικά γρήγορη: μπορείτε να περάσετε από μια σελίδα σε λίγα δευτερόλεπτα μόνο, από πολλές σελίδες σε λίγα λεπτά. Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε άπραγα για να ολοκληρωθεί η εξαγωγή, μπορείτε να αφήσετε την επέκταση να τρέχει και να μεταβείτε σε άλλη καρτέλα για να συνεχίσετε την εργασία σας όσο η Skrapp ολοκληρώσει την εξαγωγή

Κονίστρα

Αυτό δεν είναι ένα “χαρακτηριστικό” αλλά απλώς ένα βασικό συστατικό του Skrapp.

Ανάγνωση:  Τα κορυφαία 5 ηχεία Bluetooth για εξωτερικούς χώρους το 2024

Επομένως, για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Skrapp, πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον 1 λίστα. Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε τα email και τις επαφές που βρίσκετε.

Π.χ. έχω 3 διαφορετικές λίστες αυτή τη στιγμή. Το ένα λέει “διαχειριστές ιστότοπου”, το άλλο λέει “συντάκτες” και το τρίτο είναι μόνο για “δυνητικούς πελάτες”. Μπορείτε να ονομάσετε αυτές τις λίστες με όποιον τρόπο θέλετε.

Εύρεση e-mail σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας επεκτάσεις Skrapp

Αυτή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές αυτής της κριτικής Skrapp. Μου επιτρέπει να βρίσκω email χωρίς καν να βρίσκομαι στον ιστότοπο του Skrapp.

Λοιπον ναι. Βασικά, μπορώ να είμαι σε οποιονδήποτε τυχαίο ιστότοπο και να εξαγάγω email από τον τομέα με ένα μόνο κλικ!

Π.χ. είμαι στον ιστότοπο της SpaceX (στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω) και απλά κάνω κλικ στο Επέκταση Skrapp στο πρόγραμμα περιήγησής μου. Αυτό δείχνει:

Βρείτε email χρησιμοποιώντας το Skrapp

Δεν είναι απλώς «cool», είναι πολύ γρήγορο, εύκολο στη χρήση και απλά κάνει τα πράγματα εύκολα!

Και πάλι, δεν σας δείχνει μόνο τα αναγνωριστικά email. Παίρνετε πολλά περισσότερα από αυτό. (Για να προβάλετε πραγματικά τα αναγνωριστικά email και τα πλήρη ονόματα, πρέπει να τα προσθέσετε στη λίστα σας).

Σχέδια τιμολόγησης Skrapp

Λοιπόν, πόσο κοστίζει αυτό το μαγικό εργαλείο;

Λοιπόν, ευτυχώς, τίποτα! Μπορείτε κυριολεκτικά να ξεκινήσετε τώρα, με 0,00 $! Προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει 150 email και όλα τα εργαλεία που ανέφερα παραπάνω.

Αυτός είναι ένας αρκετά αξιοπρεπής αριθμός για να ελέγξετε και να επαληθεύσετε τις δυνατότητες και τους ισχυρισμούς του εργαλείου. Μόλις σκεφτείτε ότι αξίζει τον κόπο, έχει 4 διαφορετικά σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε:

Ανασκόπηση Skrapp 2021

 • Εκκίνηση: 39,00 $/μήνα
 • Αναζητητής: 79,00 $/μήνα
 • Επιχείρηση: 159,00 $/μήνα
 • Παγκόσμιο: 239,00 $/μήνα

Οι διαφορές βασίζονται κυρίως στον αριθμό των χρηστών και στον αριθμό των email που μπορείτε να βρείτε/μήνα.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι τιμές είναι ετήσιες, θα πληρώνετε 20% περισσότερο/μήνα για κάθε πρόγραμμα εάν επιλέξετε τα μηνιαία πακέτα.

Υποστήριξη Skrapp

Ας μιλήσουμε για την υποστήριξη Skrapp πριν ολοκληρώσουμε αυτήν την κριτική Skrapp; Η πλατφόρμα δεν διαθέτει απλώς μια ζωντανή συνομιλία, αλλά και ένα bot που σας βοηθά με άρθρα της Γνωσιακής Βάσης.

Λάβετε υπόψη ότι αρχικά, δεν έχετε την επιλογή ζωντανής συνομιλίας στο πλαίσιο συνομιλίας. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να εμφανιστεί ένα κουμπί “επικοινωνήστε” και με αυτόν τον τρόπο επικοινωνείτε με τον Skrapp.

Αυτά θα λύσουν τα περισσότερα από τα προβλήματά σας αμέσως. Οι οδηγίες βίντεο είναι επίσης χρήσιμες. Προφανώς, μπορείτε να έρθετε σε επαφή χρησιμοποιώντας email.

Ανάγνωση:  30 Συνήθεις Ερωτήσεις SEO για Marketers & επιχειρηματίες

Συχνές ερωτήσεις

Το Skrapp δεν είναι ένα εργαλείο που βλέπετε καθημερινά. Ως εκ τούτου, είναι φυσιολογικό να έχετε ερωτήσεις. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για εσάς.

#1. Είναι παράνομη η εύρεση email χρησιμοποιώντας το Skrapp;

Μπορεί να φαίνεται έτσι, αλλά όχι, η εύρεση email χρησιμοποιώντας το Skrapp δεν είναι παράνομη. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κυρίως δημόσια γνώση. Ο Skrapp απλώς διευκολύνει την εύρεση αυτών.

Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με αυτό, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα τους, μπορούν να σας στείλουν περισσότερες λεπτομέρειες ανάλογα με την κατάστασή σας.”

#2. Πώς παίρνει το Skrapp τα δεδομένα του;

Έτσι, ο Skrapp δεν εισβάλλει σε διακομιστές και δεν κάνει απολύτως τίποτα παράνομο για να λάβει αυτά τα email. Τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι δημόσια γνώση, αναφέρονται σε ιστότοπους, δημόσιες εκδόσεις, άρθρα ειδήσεων και ούτω καθεξής.

Το Skrapp αλληλεπιδρά επίσης με διακομιστές email και ελέγχει τα μοτίβα email για να βρει και να αποθηκεύσει email.

#3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Skrapp χωρίς να πληρώσω;

Απολύτως. Το για πάντα δωρεάν επί πληρωμή πρόγραμμα στο Skrapp είναι πραγματικά δωρεάν. Μπορείτε να βρείτε 150 email δωρεάν.

#4. Θα γνωρίζει ο κάτοχος του email για την αναζήτησή σας;

Καθόλου. Ο κάτοχος του email δεν έχει ιδέα ότι αναζητάτε τα αναγνωριστικά email του/της/της.

Skrapp Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ας συνοψίσουμε όλα όσα έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα σε αυτήν την κριτική Skrapp;

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν έως και 150 email.
 • Βασισμένο στο Web (δεν απαιτούνται λήψεις)
 • Διαθέσιμη επέκταση προγράμματος περιήγησης
 • Πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης (όνομα/URL/ μαζικά φύλλα).

Μειονεκτήματα:

Η τελική ετυμηγορία αναθεώρησης του Skrapp- Αξίζει τον κόπο ο Skrapp;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Skrapp είναι ελεύθερος να δοκιμάσει, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε στραβά! Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, είναι εντυπωσιακό.

Το UI είναι εξαιρετικά εύκολο στην εργασία, οι επεκτάσεις κάνουν την εξαγωγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξαιρετικά εύκολη και, προφανώς, υπάρχει η εφαρμογή Ιστού.

Η υποστήριξη σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι ούτως ή άλλως δεν υπάρχει καμπύλη μάθησης, υποθέτω ότι μπορεί να εξεταστεί.

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την κριτική Skrapp, θα έλεγα να εγγραφείτε. είναι δωρεάν πάντως.