Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Shadow Banned TikTok: Πώς να απαλλαγείτε από αυτήν την απαγόρευση του TikTok το 2024;

TikTok είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως. Ανακαλύψτε πώς να αποφύγετε τη σκιώδη απαγόρευση του TikTok και να απαλλαγείτε από τις συνέπειες, χρησιμοποιώντας κατάλληλους hashtags, δημοσίευσης τακτικά, και αλληλεπίδρασης με τους ακόλουθούς σας.

Shadow Banned TikTok: Πώς να απαλλαγείτε από αυτήν την απαγόρευση του TikTok το 2024;

Το TikTok είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και εθιστικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, με πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο διάρκειας έως και 60 δευτερολέπτων με διάφορα εφέ, φίλτρα και μουσική. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε και να αλληλεπιδράσετε με βίντεο άλλων χρηστών και να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο και τάσεις. Ωστόσο, παίρνοντας «Shadow Banned TikTok” είναι ένα από τα χειρότερα.

Μία από τις πιο κοινές και απογοητευτικές συνέπειες που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες του TikTok είναι η σκιώδης απαγόρευση. Η σκιώδης απαγόρευση είναι ένας τύπος απαγόρευσης που περιορίζει την προσέγγιση και την ορατότητά σας στο TikTok χωρίς να το γνωρίζετε. Σημαίνει ότι τα βίντεό σας δεν εμφανίζονται σε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας. Επομένως, αυτό σας εμποδίζει να λάβετε προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια ή ακόλουθους.

Αν θέλετε να μάθετε γιατί μπορεί να λάβετε σκιώδη απαγόρευση του TikTok και πώς να απαλλαγείτε από την κατάσταση του TikTok που είναι σκιώδης απαγόρευση, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση μέχρι το τέλος.

Πώς αποκλείεται το Shadow στο TikTok;

Πώς να αποκλείσετε τη σκιά στο TikTok

Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να λάβετε σκιώδη απαγόρευση του TikTok, αλλά οι πιο συνηθισμένοι είναι:

Το TikTok έχει ένα σύνολο κοινοτικών οδηγιών που περιγράφουν τι είδους περιεχόμενο και συμπεριφορά είναι αποδεκτό και μη αποδεκτό στην πλατφόρμα. Μερικές από τις ιδέες περιεχομένου TikTok που απαγορεύονται στο TikTok είναι:

 • Παράνομες ή επικίνδυνες δραστηριότητες: Περιλαμβάνει χρήση ναρκωτικών, βία, όπλα, τρομοκρατία ή εγκληματικές πράξεις.
 • Μίσος ή υβριστικό περιεχόμενο: Περιλαμβάνει διακρίσεις, παρενόχληση, εκφοβισμό ή απειλές με βάση τη φυλή, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την αναπηρία ή οποιαδήποτε άλλη ταυτότητα ή χαρακτηριστικό.
 • Σεξουαλικό ή ρητό περιεχόμενο: Περιλαμβάνει γυμνό, πορνογραφία, σεξουαλική παρότρυνση ή σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.
 • Ανεπιθύμητο ή παραπλανητικό περιεχόμενο: Αυτό περιλαμβάνει πλαστοπροσωπία, phishing, απάτη ή παραπλανητικές πρακτικές.
 • Περιεχόμενο παραβίασης: Αυτό περιλαμβάνει την παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, των δικαιωμάτων απορρήτου ή των προσωπικών πληροφοριών κάποιου άλλου.
Ανάγνωση:  Κατακτήστε την τέχνη της επιτυχίας στο Instagram: Βελτιστοποιήστε την καμπάνια σας στο Instagram με συμβουλές ειδικών διαφημίσεων!

Εάν δημοσιεύσετε ή κοινοποιήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο που παραβιάζει αυτές τις οδηγίες της κοινότητας, το TikTok μπορεί να αφαιρέσει το περιεχόμενό σας, να σας προειδοποιήσει ή να σας απαγορεύσει. Επομένως, χρησιμοποιήστε το TikTok Creator Marketplace για να αποφύγετε το σκιερό TikTok. Να θυμάστε πάντα – η απαγόρευση της σκιάς του TikTok είναι επιζήμια για την καμπάνια μάρκετινγκ Influencer του TikTok.

2. Χρήση ακατάλληλων hashtags ή λέξεων-κλειδιών

Το TikTok χρησιμοποιεί hashtags και λέξεις-κλειδιά για να κατηγοριοποιήσει και να προτείνει τα βίντεό σας σε άλλους χρήστες. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε hashtags ή λέξεις-κλειδιά που είναι άσχετα, παραπλανητικά ή απαγορευμένα, το TikTok μπορεί να επισημάνει τα βίντεό σας ως ανεπιθύμητα ή ακατάλληλα και να σας αποκλείσει. Αυτά τα hashtag μπορεί να σας βοηθήσουν να γίνετε viral στο TikTok, αλλά και να σας καταστήσουν σκιώδη απαγορευμένο TikTok. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • #fyp: Αυτή είναι η συντομογραφία του «For You Page», την κύρια σελίδα όπου το TikTok σάς δείχνει βίντεο προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν αυτό το hashtag για να μεταφέρουν τα βίντεό τους στη σελίδα For You, αλλά το TikTok έχει απαγορεύσει αυτό το hashtag επειδή είναι πολύ γενικό και υπερβολικά χρησιμοποιημένο και δεν βοηθά τον αλγόριθμο να κατανοήσει το περιεχόμενό σας.
 • #για σενα: Αυτή είναι μια άλλη παραλλαγή του hashtag #fyp και είναι επίσης απαγορευμένη για τον ίδιο λόγο.
 • #xyzcba: Αυτό το hashtag φημολογήθηκε ότι θα σας βοηθήσει να μπείτε στη σελίδα For You, αλλά είναι μια φάρσα και ένα απαγορευμένο hashtag. Ήταν ένα ψέμα και χρησιμοποιώντας αυτό το hashtag θα έχετε μόνο σκιώδη απαγόρευση του TikTok.
 • #Ακολούθησέ με: Αυτό είναι ένα hashtag που χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες για να ζητήσουν ακόλουθους, αλλά το TikTok έχει απαγορεύσει αυτό το hashtag επειδή θεωρείται ανεπιθύμητο και απελπισμένο και δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα του περιεχομένου σας.
 • #όμοιο: Αυτό είναι ένα hashtag που χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες για να ζητήσουν likes, αλλά το TikTok έχει απαγορεύσει αυτό το hashtag για τον ίδιο λόγο με το #followme.
 • #tiktokban: Αυτό είναι ένα hashtag που χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες για να διαμαρτυρηθούν ή να παραπονεθούν για τη σκιώδη απαγόρευση ή την πιθανή απαγόρευση του TikTok σε ορισμένες χώρες, αλλά το TikTok έχει απαγορεύσει αυτό το hashtag επειδή είναι αρνητικό και αμφιλεγόμενο και δεν ευθυγραμμίζεται με την αποστολή και το όραμα της πλατφόρμας.
Ανάγνωση:  Μετρήσεις ikok που πρέπει να παρακολουθείτε το 2024

3. Δημοσιεύοντας πάρα πολύ ή πολύ λίγο

Το TikTok χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να καθορίσει πόσο συχνά και πότε θα εμφανίζονται τα βίντεό σας σε άλλους χρήστες. Ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψη πολλούς παράγοντες, όπως η ποιότητα του περιεχομένου σας, η αφοσίωση, η συνέπεια και η συχνότητα. Η ανάρτηση πολλών ή πολύ λίγων μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη του αλγόριθμου για τον λογαριασμό σας και να σας αποκλείσει. Μερικά από τα πράγματα που μπορεί να συμβούν αν δημοσιεύσετε πολύ ή πολύ λίγο είναι:

 • Δημοσιεύοντας πάρα πολλά: Αν δημοσιεύσετε πάρα πολλά βίντεο σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενδέχεται να υπερφορτώσετε τον αλγόριθμο και τους ακόλουθούς σας και να μειώσετε την ποιότητα και την ποικιλομορφία του περιεχομένου σας. Αυτό μπορεί να κάνει τον αλγόριθμο να πιστεύει ότι στέλνετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή να αναζητάτε απελπισμένα προσοχή και να σας απαγορεύει.
 • Η ανάρτηση είναι πολύ μικρή: Εάν δημοσιεύετε πολύ λίγα βίντεο ή σταματήσετε να δημοσιεύετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να χάσετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του αλγόριθμου και των ακολούθων σας και να μειώσετε τη συνάφεια και τη φρεσκάδα του περιεχομένου σας. Αυτό μπορεί να κάνει τον αλγόριθμο να πιστεύει ότι είστε ανενεργοί ή άσχετοι και να σας απαγορεύσει.

Πώς ξέρετε εάν είστε αποκλεισμένος από τη σκιά στο Tiktok;

Πώς ξέρετε εάν είστε απαγορευμένος στο σκιερό Tiktok

Δεν υπάρχει επίσημος ή οριστικός τρόπος για να μάθετε εάν είστε σκιώδης αποκλεισμός στο TikTok, καθώς το TikTok δεν σας ειδοποιεί ούτε υποδεικνύει την κατάστασή σας σε σκιώδη απαγόρευση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σημεία και συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν ότι είστε υπό σκιά απαγόρευση, όπως:

1. Μια ξαφνική και σημαντική πτώση στις προβολές, τα likes, τα σχόλια ή τους ακόλουθούς σας

Ας υποθέσουμε ότι παρατηρείτε ότι τα βίντεό σας έχουν πολύ λιγότερες προβολές, likes, σχόλια ή ακόλουθους από ό,τι συνήθως χωρίς προφανή λόγο. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να σημαίνει ότι τα βίντεό σας δεν εμφανίζονται σε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας και ότι έχετε αποκλειστεί από τη σκιά του TikTok.

Ανάγνωση:  Παρουσιάστηκε μοιραίο σφάλμα κατά την εκτέλεση του Fusee: Quick Fix

2. Τα βίντεό σας δεν εμφανίζονται στη σελίδα “For You” ή στις σελίδες Hashtag

Εάν παρατηρήσετε ότι τα βίντεό σας δεν εμφανίζονται στη σελίδα For You ή στις σελίδες hashtag που χρησιμοποιήσατε, ακόμη και μετά από πολλές φορές ανανέωση ή αναζήτηση, μπορεί να σημαίνει ότι τα βίντεό σας δεν προτείνονται ή κατηγοριοποιούνται από τον αλγόριθμο και ότι είστε σκιώδης- απαγόρευσε το TikTok.

3. Τα βίντεό σας δεν εμφανίζονται στο προφίλ σας ή στα προφίλ των ακολούθων σας

Ας υποθέσουμε ότι παρατηρείτε ότι τα βίντεό σας δεν εμφανίζονται στο προφίλ σας ή στα προφίλ των ακολούθων σας, ακόμη και μετά από ανανέωση ή αποσύνδεση. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να σημαίνει ότι τα βίντεό σας δεν εμφανίζονται ή δεν ενημερώνονται από την πλατφόρμα και ότι είναι σκιώδης απαγόρευση TikTok.

Ενδέχεται να αποκλειστείτε από το TikTok εάν εμφανίσετε αυτά τα σημεία ή συμπτώματα. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή σας, όπως η ποιότητα του περιεχομένου σας, η αφοσίωση, η συνέπεια, η συχνότητα, ο χρόνος, ο ανταγωνισμός ή οι τάσεις.

Πώς να απαλλαγείτε από το Shadow Banned TikTok;

Πώς να απαλλαγείτε από το απαγορευμένο TikTok από τη σκιά

Δεν υπάρχει επίσημος ή εγγυημένος τρόπος για να απαλλαγείτε από μια σκιώδη απαγόρευση στο TikTok, καθώς το TikTok δεν επιβεβαιώνει ούτε αρνείται την ύπαρξη ή τη διάρκεια της σκιώδη απαγόρευση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες συμβουλές και κόλπα που μπορεί να σας βοηθήσουν να άρετε ή να αποφύγετε την απαγόρευση της σκιάς, όπως:

1. Ελέγξτε και ακολουθήστε τις Οδηγίες κοινότητας

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναθεωρήσετε και να ακολουθήσετε Οδηγίες κοινότητας του TikTok. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενο και η συμπεριφορά σας είναι αποδεκτά και κατάλληλα στην πλατφόρμα. Επομένως, αποφύγετε τη δημοσίευση ή την κοινή χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που παραβιάζει αυτές τις οδηγίες, όπως παράνομο, μίσος, σεξουαλικό, ανεπιθύμητο περιεχόμενο και περιεχόμενο παραβίασης. Επιπλέον, αναφέρετε ή αποκλείστε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή χρήστη που παραβαίνει τις οδηγίες της κοινότητας.

2. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα hashtags και λέξεις-κλειδιά

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε κατάλληλα hashtags και λέξεις-κλειδιά για τα βίντεό σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι σχετικά. Επομένως, αποφύγετε τη χρήση hashtag ή λέξεων-κλειδιών που είναι άσχετες, παραπλανητικές ή απαγορευμένες. Επιπλέον, ερευνήστε και χρησιμοποιήστε hashtags ή λέξεις-κλειδιά που είναι δημοφιλείς, δημοφιλείς ή εξειδικευμένες και ταιριάζουν με το περιεχόμενο και το κοινό σας.

Ανάγνωση:  Αναθεώρηση Keychron K2 V2: Το καλύτερο αρχικό μηχανικό πληκτρολόγιο;

3. Δημοσιεύστε τακτικά και μέτρια

Το τρίτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημοσιεύετε τακτικά και μέτρια και να εξισορροπείτε την ποσότητα και την ποιότητα. Θα πρέπει να αποφύγετε να δημοσιεύετε πάρα πολλές ή πολύ λίγες δημοσιεύσεις και να βρείτε τη βέλτιστη συχνότητα και χρόνο για τα βίντεό σας. Επομένως, πειραματιστείτε και δοκιμάστε διαφορετικούς τύπους, μορφές και στυλ βίντεο και δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για τους ακόλουθούς σας.

4. Αλληλεπιδράστε με τους ακόλουθούς σας και άλλους χρήστες

Το τέταρτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με τους οπαδούς σας. Πρέπει να το κάνετε οικοδομήσουμε μια πιστή και ενεργή κοινότητα. Επομένως, απαντήστε στα σχόλια, δώστε likes, ακολουθήστε πίσω, φωνάξτε, συνεργαστείτε ή κάντε ντουέτο με τους ακόλουθούς σας και άλλους χρήστες. Επιπλέον, παρακολουθήστε και αλληλεπιδράστε με τα βίντεο άλλων χρηστών και ανακαλύψτε νέο περιεχόμενο και τάσεις.

συμπέρασμα

Όπως με κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, το TikTok έχει επίσης ορισμένους κανόνες και οδηγίες που πρέπει να ακολουθείτε. Εάν παραβιάσετε αυτούς τους κανόνες και τις πολιτικές, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένες συνέπειες. Αυτό περιλαμβάνει την αναστολή, τη διαγραφή ή τον σκιώδη αποκλεισμό του TikTok.

Ενδέχεται να έχετε αποκλειστεί από το TikTok εάν εμφανίσετε αυτά τα σημεία ή συμπτώματα που εξηγούνται παραπάνω. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή σας, όπως η ποιότητα του περιεχομένου σας, η αφοσίωση, η συνέπεια, η συχνότητα, ο χρόνος, ο ανταγωνισμός ή οι τάσεις.

Επομένως, για να αποφύγετε το σκιερό TikTok, θα πρέπει να δημοσιεύετε τακτικά και μέτρια και να εξισορροπείτε την ποσότητα και την ποιότητα.