Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

SerpStat Review: All-in-One SEO Tool

SerpStat Review: All-in-One SEO Tool

Το SEO δεν είναι τόσο απλό όσο πριν από μια δεκαετία, αυτή τη στιγμή χρειάζεται τεράστια έρευνα και η έρευνα χρειάζεται εργαλεία. Καθένας από εμάς που ασχολείται σοβαρά με τα έργα μας γενικά έχει τουλάχιστον δύο εργαλεία, όπως ένα εργαλείο δημιουργίας συνδέσμων, ένα εργαλείο ελέγχου ιστότοπου, μια έρευνα λέξεων-κλειδιών και, τέλος, ένα εργαλείο παρακολούθησης κατάταξης στη λίστα.

5 διαφορετικά βασικά εργαλεία με 5 διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης γενικά ανοίγουν μια τρύπα στις τσέπες μας, εκεί θα πρέπει να σας σώσει αυτή η ανασκόπηση του Serpstat. Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να κρατήσετε όλα αυτά και μετά μερικά κάτω από την ίδια στέγη για ένα κλάσμα της τιμής; Αυτό ακριβώς προσφέρει η Serpstat.

Το Serpstat διαθέτει σχεδόν 20+ μεμονωμένες λειτουργίες, θα σας καθοδηγήσω στις πιο σημαντικές μία φορά σε αυτήν την ανασκόπηση του Serpstat και θα σας τις παρουσιάσω στην πράξη και μετά μπορείτε να είστε ο κριτής και η κριτική επιτροπή των πραγματικών δυνατοτήτων του εργαλείου.

Αναθεώρηση Serpstat: Τι είναι το Serpstat;

Serpstat είναι ένα πακέτο εργαλείων SEO που φιλοξενεί μια σειρά από διαφορετικά εργαλεία SEO κάτω από μια στέγη. Αναπτύχθηκε αρχικά από την εταιρεία Netpeak SEO το 2013 που της παρέχει σήμερα 5ετή εμπειρία. αν και είναι πλήρως ανεξάρτητο από το 2015.

Έχει ομαδοποιήσει τα πιο σημαντικά εργαλεία που χρειαζόμαστε μαζί με κάποια άλλα προηγμένα εργαλεία κατασκοπείας και αντίστροφης μηχανικής που μας βοηθούν να αποκομίσουμε τα οφέλη της έρευνας στην οποία έχουν επενδύσει οι ανταγωνιστές μας. Τα εργαλεία περιλαμβάνουν:

 • Ανάλυση Ιστοσελίδας.
 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών
 • Ανάλυση Backlink.
 • Rank Tracker.
 • Έλεγχος τοποθεσίας.
 • Αναζήτηση Analytics.
 • Advertising Analytics.
 • Ιδέα μάρκετινγκ περιεχομένου.
 • Και Ευφυΐα Αγοράς.

Ανάλυση Ιστοσελίδας Serpstat

Καθένα από αυτά τα εργαλεία υποδιαιρείται και σε πολλά άλλα σημαντικά εργαλεία, όπως η Ανάλυση Ιστοσελίδας χωρίζεται σε:

 • Ανάλυση Τομέα
  • Έρευνα SEO
  • Έρευνα ΔΕΗ
  • Ανάλυση παρτίδας
  • Infographic.
 • Ανάλυση URL
  • Λέξεις-κλειδιά
  • Συναγωνιστές
  • URL έναντι. URL
  • Λείπουν λέξεις-κλειδιά.

Η Έρευνα SEO βασικά σας βοηθά να λάβετε μια αναφορά SEO για τον ιστότοπό σας, έχει επίσης μια σειρά από υποδιαιρέσεις που σας βοηθούν να ερευνήσετε την ακριβή περιοχή του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων, των ανταγωνιστών, του Domain Vs. Τομέας, Υποτομείς, Κορυφαίες σελίδες κ.λπ.

Για μια εμπειρία από πρώτο χέρι, θα πληκτρολογήσω απλώς το “forbes.com” στην ενότητα Έρευνα SEO> Θέσεις που μας δείχνει όλες τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες το Forbes κατατάσσεται στην κορυφή.

Όπως μπορείτε να δείτε, εμφανίζει επίσης άλλα σημαντικά δεδομένα σχετικά με τις λέξεις-κλειδιά, όπως τον όγκο τους σε συγκεκριμένες χώρες, το CPC, τον αριθμό των αποτελεσμάτων κ.λπ.

Εδώ είναι άλλο ένα, ας ελέγξουμε τους ανταγωνιστές για το Jeffbullas.com στην ενότητα Έρευνα SEO > Ανταγωνιστές

Ανάλυση Ανταγωνιστών

Όπως είναι προφανές, η αναφορά φαίνεται να είναι αρκετά λεπτομερής με πληροφορίες όπως “κοινές λέξεις-κλειδιά” ανάμεσα σε εσάς και τους ανταγωνιστές σας, λείπουν λέξεις-κλειδιά που υποδεικνύουν τις λέξεις-κλειδιά που έχουν οι ανταγωνιστές σας αλλά εσείς δεν έχετε κ.λπ. Οι ακριβείς λέξεις-κλειδιά μπορούν να αποκαλυφθούν κάνοντας κλικ στο και αυτοί οι αριθμοί!

Ανάγνωση:  SEO Expert Insight: Περίληψη ειδήσεων Φεβρουαρίου 2024

Προσφέρει ακόμη και την “Ανάλυση παρτίδας” ως ένα από τα χαρακτηριστικά του, χρησιμοποιώντας το μπορείτε να συγκρίνετε και να αντιπαραβάλλετε έως και 200 ​​ιστότοπους με ένα μόνο κλικ. Εμφανίζει εξαιρετικά λεπτομερείς πληροφορίες για όλους τους ιστότοπους που περιλαμβάνουν επισκεψιμότητα, ορατότητα, αριθμό λέξεων-κλειδιών, λέξεις-κλειδιά στη ΔΕΗ, λέξεις-κλειδιά που έχουν καταχωριστεί πρόσφατα, χαμένες λέξεις-κλειδιά κ.λπ.

Όσον αφορά τη δυνατότητα ανάλυσης διευθύνσεων URL, απλώς σας δίνει τις διευθύνσεις URL του ιστότοπου στον οποίο κάνετε έρευνα με πληροφορίες όπως διευθύνσεις URL υψηλότερης κατάταξης, διανομή σελίδων λέξεων-κλειδιών κ.λπ. βαρετό”.

Σελίδες με υψηλή ορατότητα

Η δυνατότητα Infographic του είναι αρκετά μοναδική, μας επιτρέπει να εξάγουμε όλα τα σημαντικά δεδομένα σχετικά με έναν ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων οργανικών λέξεων-κλειδιών, επισκεψιμότητας, ανταγωνιστών κ.λπ. ως infographic. Μας εξοικονομεί χρόνο για να τεκμηριώσουμε τα δεδομένα ξεχωριστά ή για να τα κάνουμε να φαίνονται ενδιαφέροντα, φροντίζοντας επίσης να είναι ακριβή τα δεδομένα χωρίς χειροκίνητα τυπογραφικά λάθη ή λάθη.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Η Έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι ένα άλλο από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που δικαιολογεί αναφορά σε αυτήν την ανασκόπηση του Serpstat, χωρίζεται επίσης σε Έρευνα SEO, Έρευνα PPC, Μάρκετινγκ περιεχομένου και Ανάλυση SERP, τα οποία χωρίζονται περαιτέρω σε υποενότητες.

Ξεκινώντας με την επισκόπηση, παρέχει κρίσιμα δεδομένα σχετικά με μια λέξη-κλειδί που περιλαμβάνει αριθμό αναζητήσεων, ανταγωνισμό, CPC, δυσκολία λέξης-κλειδιού κ.λπ. Παρόλο που εμφανίζονται και οι λέξεις-κλειδιά οργανικές και διαφημίσεις.

Περαιτέρω ανταγωνιστές στην οργανική αναζήτηση, καθώς και εκείνοι στις διαφημίσεις, παρατίθενται δίνοντάς σας μια αψεγάδιαστη άποψη για τους ιστότοπους με τους οποίους πρέπει να ανταγωνιστείτε σε κάθε μέτωπο. Τα κορυφαία 10 αποτελέσματα στο SERP για αυτήν τη λέξη-κλειδί και οι μετρήσεις για αυτούς τους ιστότοπους, όπως η κατάταξη εμπιστοσύνης, ο αριθμός των backlinks, οι τομείς παραπομπής κ.λπ. εμφανίζονται επίσης, επιτρέποντάς σας να αισθάνεστε τους ιστότοπους.

Επισκόπηση ανταγωνιστών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περαιτέρω τη λειτουργία “Σχετικές λέξεις-κλειδιά” για να αξιοποιήσετε ορισμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την κύρια λέξη-κλειδί σας και εξακολουθούν να μπορούν να σας προσφέρουν επισκεψιμότητα και πιθανότατα δεν είναι τόσο δύσκολες όσο η κύρια λέξη-κλειδί. Οι λεπτομέρειες που εμφανίζονται για τις σχετικές λέξεις-κλειδιά είναι επίσης σε βάθος και περιλαμβάνουν όλες τις μετρήσεις, όπως ο ανταγωνισμός, ο όγκος αναζητήσεων και το CPC.

Η λειτουργία “Προτάσεις αναζήτησης” είναι μια δυνατότητα προσανατολισμένη στον χρήστη που εμφανίζει ερωτήσεις ή/και λέξεις-κλειδιά που πραγματικά αναζητούν οι άνθρωποι, όπως “Τι είναι το SEO”; «Μπορούμε να κάνουμε SEO χωρίς Backlinks»; κ.λπ. Βασικά οι λέξεις-κλειδιά που οι περισσότεροι SEO αγνοούν ή δεν έχουν πρόσβαση.

Η ενότητα Ανταγωνιστές παραθέτει όλους τους κορυφαίους ιστότοπους που κατατάσσονται για τη λέξη-κλειδί που έχετε πληκτρολογήσει.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία Έρευνας PPC στην έρευνα λέξεων-κλειδιών, η οποία συλλέγει και εμφανίζει δεδομένα σχετικά με λέξεις-κλειδιά PPC και καμπάνιες που εκτελούνται από τους ανταγωνιστές σας. Ακολουθούν οι καμπάνιες PPC που εκτελούνται για τη λέξη-κλειδί “SEO” και δεδομένα που σχετίζονται με τις καμπάνιες.

Ανάγνωση:  Ανασκόπηση εφαρμογής MyPrivacy: Λύση απορρήτου All-in-One

Επιλογή λέξεων-κλειδιών

Τα Παραδείγματα Διαφημίσεων μας δίνουν αποσπάσματα διαφημίσεων όπως εμφανίζονται στο Google. Και το Content Marketing εμφανίζει ερωτήσεις αναζήτησης που είναι βασικά ερωτήματα βάσει ερωτήσεων που αναζητούνται από τους χρήστες και οι μετρήσεις τους, ομαδοποιημένες στα «Πώς», «τι» «κάνω» κ.λπ.

Ανάλυση Backlink

Προχωρώ στην προσωπική μου αγαπημένη λειτουργία και ενότητα αυτής της κριτικής Serpstat – Ανάλυση Επιστροφής Συνδέσμων. Χωρίζεται σε Backlink Dashboard, Referring Domains, Referring Pages, Anchor texts και pages!

Ο πίνακας ελέγχου Backlink είναι βασικά σαν την επισκόπηση, όπου λαμβάνετε σχεδόν όλα τα δεδομένα που απαιτούνται όταν κάνετε έρευνα σχετικά με τους backlinks ενός ιστότοπου. Εδώ εξάγω τα backlinks για το NeilPatel.com και για να είμαι ειλικρινής η παρουσίαση δεδομένων είναι συντριπτική.

Ανάλυση Backlink

Απαριθμεί τον αριθμό των τομέων παραπομπής, των σελίδων παραπομπής, των συνολικών ευρετηριασμένων backlinks, των IP παραπομπής, των υποδικτύων παραπομπής, ακόμη και των τύπων backlink όπως .edu / .gov κ.λπ.

Στη συνέχεια, ο αριθμός των New Vs. Τα παλιά backlinks εμφανίζονται σε ένα γράφημα ακολουθούμενο από ένα άλλο γράφημα για τα κείμενα αγκύρωσης που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο, με τον αριθμό των φορών που έχει εμφανιστεί η άγκυρα στα backlinks.

Μπορείτε να λάβετε μια πιο λεπτομερή αναφορά σχετικά με τους τομείς παραπομπής κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Τομείς παραπομπής” στην περιοχή Ανάλυση Backlink. Παραθέτει όλους τους τομείς που έχουν συνδεθεί με τον ιστότοπο μαζί με τον ακριβή αριθμό των σελίδων παραπομπής.

Επιπλέον, η ενότητα Σελίδες παραπομπής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τις ακριβείς σελίδες που έχουν συνδεθεί με τον ιστότοπο που έχετε εισαγάγει, μαζί με γραφική απεικόνιση για το New Vs. Χαμένα backlinks. Προηγμένα δεδομένα όπως τύπος συνδέσμου, αριθμός εσωτερικών συνδέσμων, πρώτης ευρετηρίασης Vs. Τελευταίες ημερομηνίες δημιουργίας ευρετηρίου κ.λπ.

Και τέλος, η καρτέλα Anchors παραθέτει όλα τα μεμονωμένα κείμενα αγκύρωσης που έχει ο ιστότοπος στους συνδέσμους επιστροφής του, μαζί με τον αριθμό των τομέων παραπομπής για αυτό το κείμενο αγκύρωσης και τον τύπο συνδέσμου (nofollow/dofollow).

Διαθέτει επίσης μια ενότητα “Κορυφαίες Σελίδες” που εμφανίζει τις πιο πλούσιες σε backlink σελίδες για τον ιστότοπο, που περιλαμβάνει τον αριθμό των RD και RP για τη σελίδα μαζί με τον αριθμό των εσωτερικών συνδέσμων στη σελίδα.

Εν ολίγοις, κατά την προσωπική μου άποψη, η ενότητα Επιστροφής συνδέσμων δεν φαίνεται να λείπει τίποτα και είναι αρκετά πλούσια σε δεδομένα ακόμη και σε σύγκριση με κάποια άλλα εργαλεία μόνο για Backlink. Η επόμενη ενότητα αυτής της ανασκόπησης Serpstat περιλαμβάνει το Rank Tracker!

Rank Tracker

Το Rank Tracker είναι άλλο ένα από τα όπλα που κανένας SEO Ninja δεν μπορεί να ζήσει. αν και μεμονωμένα είναι αρκετά ακριβό, παρέχεται επίσης δωρεάν στο πακέτο Serpstat.

Χωρίζεται σε Θέσεις, Ιστορία, Ανταγωνιστές και σελίδα προορισμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε έργα με τους ιστότοπους που θέλετε να παρακολουθήσετε και το πρόγραμμα παρακολούθησης κατάταξης παρακολουθεί συνεχώς τους ιστότοπους που έχετε καθορίσει.

Ανάγνωση:  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταπώλησης SEO

Οι προηγμένες ρυθμίσεις του σάς επιτρέπουν να προσδιορίζετε φίλτρα όπως Μηχανή αναζήτησης, συσκευή, χώρα, περιοχή και προφανώς λέξεις-κλειδιά και το εργαλείο παρακολουθεί μόνο αλλαγές που ταιριάζουν στις μετρήσεις που έχετε καθορίσει.

Τομείς αναφοράς Metrix

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη συχνότητα της παρακολούθησης, μπορεί να ρυθμιστεί είτε για ανίχνευση της κατάταξης κάθε μέρα, κάθε 3 ημέρες ή μία φορά την εβδομάδα!

Ένα άλλο προηγμένο χαρακτηριστικό που πρέπει να αναφερθεί σε αυτήν την ανασκόπηση του Serpstat είναι ότι σας επιτρέπει να προσθέσετε πολλούς χρήστες στο έργο, έτσι ώστε και οι συμπαίκτες σας να μπορούν να παρακολουθούν τις αλλαγές και να ενεργούν ανάλογα. Έχει μια ιεραρχική κατανομή που σας επιτρέπει να περιορίσετε τον έλεγχο που επιθυμείτε. χρήστη για να πάρει.

Μπορείτε είτε να προσθέσετε λέξεις-κλειδιά με μη αυτόματο τρόπο είτε να επιλέξετε από τις αυτόματα προτεινόμενες λέξεις-κλειδιά που εμφανίζουν επίσης τις αναζητήσεις της λέξης-κλειδιού, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τους ανταγωνιστές σας για λέξεις-κλειδιά που δεν γνωρίζατε ότι υπήρχαν!

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλούς ανταγωνιστές στο Rank Tracker που σας δείχνει όχι μόνο τις αλλαγές για τον ιστότοπό σας, αλλά και αυτές των ανταγωνιστών σας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι το “Ιστορικό” κάτω από την Παρακολούθηση κατάταξης, εμφανίζει δεδομένα ιστορικού που σχετίζονται με τους ιστότοπους που έχετε εισαγάγει μαζί με τις λέξεις-κλειδιά που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε.

Η καρτέλα Ανταγωνιστές είναι επίσης η ίδια με τις Θέσεις, αλλά εμφανίζει τα δεδομένα για τους ανταγωνιστές σας βοηθώντας σας να παρακολουθείτε την πρόοδό τους και ίσως να κάνετε αντίστροφη μηχανική για την πορεία σας προς την κορυφή.

Και τέλος, η ενότητα Σελίδες προορισμού που ανέφερα νωρίτερα σε αυτήν την ανασκόπηση του Serpstat σάς δείχνει τις ακριβείς σελίδες/διευθύνσεις URL που κατατάσσονται για τις λέξεις-κλειδιά που έχετε εισαγάγει μαζί με τις θέσεις τους.

Έλεγχοι τοποθεσίας

Τώρα για την τελευταία ενότητα αυτής της ανασκόπησης του Serpstat, οι Έλεγχοι ιστότοπου είναι ένα εργαλείο που παρέχει 3 διαφορετικούς τύπους αναφορών, δηλαδή Σύνοψη ελέγχου, Ταχύτητα φόρτωσης και Προσαρμοσμένη επισκόπηση.

Η Περίληψη Ελέγχου μάς δίνει βασικά μια άψογη εικόνα της απόδοσης του ιστότοπου ή των σημείων που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Περιλαμβάνει επίσης λύσεις σε πιθανά προβλήματα και τρόπους ενίσχυσης του ιστότοπου συνολικά.

Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των σελίδων που θα σαρώσετε και την ταχύτητα με την οποία θα το κάνετε. Δείτε πώς μοιάζουν οι αναφορές:

Έλεγχοι τοποθεσίας

Έτσι, διαιρούν τα θέματα με βάση το επίπεδο προτεραιότητας στο οποίο βρίσκονται τα θέματα, εμφανίζει επίσης μια συνολική βαθμολογία SDO. Παρόλο που εμφανίζονται και άλλα προηγμένα δεδομένα όπως Παράμετροι διακομιστή, πιστοποιητικά HTTPS, Επικεφαλίδες, κωδικοί στατιστικών στοιχείων HTTP κ.λπ. μαζί με την περιγραφή των σφαλμάτων και τους τρόπους επίλυσής τους.

Η αναφορά ταχύτητας φόρτωσης είναι βασικά μια αναφορά όλων των παραγόντων που επηρεάζουν την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου, η οποία είναι ένας σημαντικός παράγοντας όταν πρόκειται για την κατάταξη SERP. Απαριθμεί τους παράγοντες μαζί με την κατάστασή τους και λύση σε περίπτωση που εντοπιστούν προβλήματα.

Ανάγνωση:  Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι για να παραμείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις AI

Αυτή η δυνατότητα προσωπικά με βοήθησε να εξοικονομήσω αρκετά δολάρια, ενώ οι βελτιστοποιητές ταχύτητας χρεώνουν μεγάλα ποσά για να επιταχύνουν τους ιστότοπους, τώρα σχεδόν τη συντηρώ χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Τιμολόγηση Serpstat

Πιστεύω λοιπόν ότι αυτή η ανασκόπηση του Serpstat παρουσίασε μια σύντομη επισκόπηση του τι προσφέρει κυρίως ο ιστότοπος, που πρέπει να πω ότι είναι αρκετά, επομένως είναι φυσικό να έχουμε την ιδέα ότι το εργαλείο είναι ακριβό, αλλά είναι πραγματικά έτσι;

Αυτή θα ήταν μια προσωπική άποψη ανάλογα με τον προϋπολογισμό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, κατά την προσωπική μου άποψη το εργαλείο είναι φθηνό, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μεμονωμένα ένα backlink tracker, rank tracker ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο από μόνο του θα κοστίζει σχεδόν όσο το πλήρες πακέτο Serpstat ούτως ή άλλως, εδώ είναι τα τέσσερα σχέδια που προσφέρει:

Αναθεώρηση Serpstat

 • Πρόγραμμα Α: 19,00 USD/μήνα.
 • Σχέδιο Β: 69,00 USD/μήνα
 • Πρόγραμμα Γ: 149,00 USD/μήνα
 • Πρόγραμμα Δ: 299,00 USD/μήνα

Σημειώστε ότι τα σχέδια διαφέρουν όσον αφορά τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών που μπορείτε να παρακολουθήσετε, επώνυμα Vs. Αναφορές White label, υποστήριξη API και πολλοί άλλοι παράγοντες, επομένως είναι σημαντικό να ελέγχετε τις λεπτομέρειες κάθε σχεδίου πριν κάνετε την επιλογή σας.

Τελικές λέξεις για την αναθεώρηση Serpstat

Έτσι, αυτό είναι ένα περιτύλιγμα όσο πάει αυτή η κριτική του Serpstat! Ουδέτερα από την πλευρά του καταναλωτή αφού πέρασα σχεδόν μισό χρόνο με τη Serpstat, θα έλεγα ότι είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει ποτέ.

Λοιπόν, όχι μόνο επειδή παίρνω μια πληθώρα εργαλείων για ένα κλάσμα της τιμής, αλλά και λόγω του χρόνου που εξοικονομώ επειδή δεν χρειάζεται να αλλάζω μεταξύ εργαλείων που με κάνει καλύτερη οργάνωση.

Το εργαλείο από μόνο του είναι αρκετά πλούσιο σε χαρακτηριστικά και ευχάριστο με τα γραφήματα και τα γραφήματα του, όπως έχω δείξει, επίσης οι αναφορές που ελήφθησαν μέσω Serpstat σε σύγκριση με άλλους κορυφαίους γίγαντες στον κλάδο δεν φαινόταν να τους λείπει ή να λείπει τίποτα, αν και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Επίσης, σημειώστε ότι έχω δείξει μόνο τα πιο σημαντικά και σημαντικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το εργαλείο, υπάρχουν ακόμα αρκετά χαρακτηριστικά που υπάρχουν αλλά δεν έχουν αποδειχθεί σε αυτήν την ανασκόπηση του Serpstat.

Ως εκ τούτου, σας προτρέπω να ελέγξετε το εργαλείο και να με ενημερώσετε για τη γνώμη σας για αυτό, και επίσης εάν πιστεύετε ότι αυτή η κριτική του Serpstat ήταν χρήσιμη, πείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.