Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Seller Snap Review 2024: Είναι το καλύτερο λογισμικό Amazon Repricer;

Seller Snap Review 2023: Είναι το καλύτερο λογισμικό Amazon Repricer;

Αυτή η κριτική Seller Snap 2023 μπορεί απλώς να αλλάξει ολόκληρη την καριέρα σας στο Amazon και δεν κάνω πλάκα. Εάν πουλάτε οτιδήποτε στο Amazon ή σκοπεύετε να το κάνετε, αυτό το κομμάτι είναι για εσάς.

Το παιχνίδι του Amazon εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την “τιμή πώλησής σας”. Αυτό επηρεάζει όχι μόνο τις ανθρώπινες αποφάσεις, αλλά και το Κουτί Αγοράς. Όπως είναι γνωστό, το 80% των πωλήσεων της Amazon προέρχεται από το Buy Box.

Με άλλα λόγια, κερδίζεις το Buy Box, βγάζεις χρήματα. Το Seller Snap σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Σίγουρα, κάθε άλλος ανταγωνιστής θα έχει επίσης έναν ανατιμητή. Ωστόσο, ο Seller Snap σχεδόν ισχυρίζεται ότι είναι η Ferrari των ανατιμητών. Είναι αλήθεια ότι? Θα δούμε.

(Έχει μια δωρεάν δωρεάν δοκιμή 15 ημερών, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε αυτήν την κριτική Seller Snap χωρίς να ανησυχείτε για τις τσέπες σας!).

Seller Snap Review: Τι είναι το Seller Snap;

Θα το θέσω όσο πιο απλά γίνεται. Seller Snap είναι ο προσωπικός σας βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε το Buy Box και να “πουλήσετε για περισσότερα κέρδη” στο Amazon.

Είναι βασικά ένας ανατιμητής. Αλλάζει την τιμολόγηση για τις καταχωρίσεις σας αυτόματα, μαζικά, μέσα σε δευτερόλεπτα, με βάση τους στόχους και τις ρυθμίσεις σας.

Υπάρχουν δεκάδες ανατιμητές εκεί έξω, ωστόσο, το Seller Snap πηγαίνει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με τους προηγμένους αλγόριθμους και τις προσαρμογές που βασίζονται σε AI.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που μπορεί να υπερηφανεύεται για το Seller Snap περιλαμβάνουν:

 • Προσαρμοστική, αυτοεκπαιδευόμενη ανατιμολόγηση με τροφοδοσία τεχνητής νοημοσύνης
 • Προαιρετική μη αυτόματη επανατιμολόγηση βάσει κανόνων
 • Εξαιρετικά λεπτομερείς αναλύσεις και αναφορές
 • Δωρεάν δοκιμή 15 ημερών.
 • Καταπληκτική υποστήριξη!

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά και ας δούμε αν το Seller Snap αξίζει ή δεν αξίζει τον χρόνο σας (και χρήματα);

Επανατιμολόγηση με τεχνητή νοημοσύνη

Διάβασες τη λίστα μου στο κορυφαία εργαλεία ανατιμολόγησης της Amazon; Όπως ανέφερα εκεί, οι περισσότεροι ανατιμητές της Amazon χρησιμοποιούν προκαθορισμένους, συγκριτικά στατικούς αλγόριθμους για να επανατιμήσουν τις καταχωρίσεις σας.

Ανάγνωση:  Πώς να εξελίξετε το Inkay Pokemon Scarlet & Violet

Από την άλλη, το AI του Seller Snap είναι ικανό να σκέφτεται σαν άνθρωπος! Μπορεί να εντοπίσει και να παρακολουθήσει τη συμπεριφορά του ανταγωνιστή. Έτσι, οι τιμές σας προσαρμόζονται με βάση το τι κάνει ο ανταγωνιστής σας. Είναι σαν να χρησιμοποιείς την κίνηση του ανταγωνιστή σου εναντίον του! Είναι ικανό να προβλέψει μελλοντικές ενέργειες από τον ανταγωνιστή σας και να τον ξεπερνά σε κάποιο βαθμό.

Τι κάνει αυτό για εσάς:-> Παίρνει καλύτερες αποφάσεις, σχεδόν καλύτερα από έναν άνθρωπο πωλητή και σίγουρα καλύτερα από τους στατικούς, βασισμένους σε κανόνες ανατιμολόγησης εκεί έξω.

Χρησιμοποιεί τη Θεωρία Παιγνίων για σχεδόν 50:50 πιθανότητα νίκης

Ο πωλητής Snap πλασάρεται σε μεγάλο βαθμό στο “Game Theory”. Με άλλα λόγια, είτε κερδίζετε είτε μοιράζεστε το κουτί αγοράς ΧΩΡΙΣ να διακυβεύετε τα κέρδη σας.

Τώρα, με τις περισσότερες άλλες λύσεις που έχω δει, τα πράγματα είναι αρκετά επίπεδα. Ελέγχουν την τιμή ενός ανταγωνιστή και μειώνουν την τιμή σας κατά ένα μικρό περιθώριο. Ο ανταγωνιστής σας πιθανότατα χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο εργαλείο και ο ανατιμητής του κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Αυτό οδηγεί σε πόλεμο τιμών και και τα δύο μέρη οδηγούν σύντομα τα κέρδη τους στο 0 ή σε έναν πολύ απογοητευτικό αριθμό.

Το AI του πωλητή Snap είναι πιο έξυπνο. Για αρχή, βρίσκει την υψηλότερη τιμή στην οποία είναι διατεθειμένος να πάει ο ανταγωνιστής σας και αυξάνει την τιμή σας ανάλογα. Αυτή η στρατηγική μπορεί να μην σας κερδίσει το Κουτί Αγοράς, αλλά μπορείτε να το μοιραστείτε (εξασφαλίζοντας το υψηλότερο δυνατό κέρδος).

Υπάρχει μια άλλη στρατηγική που χρησιμοποιεί το Seller Snap. Το ονομάζω λειτουργία “θάψιμο στο έδαφος”. (Αυτό δεν είναι επίσημο, είναι ακριβώς όπως μου αρέσει να το αποκαλώ, θα δείτε σύντομα γιατί).

Λοιπόν, τι κάνουν οι περισσότεροι άλλοι ανατιμητές; Ελέγχουν τη χαμηλότερη δυνατή τιμή του ανταγωνιστή σας και ορίζουν την τιμή σας ελαφρώς χαμηλότερη από αυτήν. Υποτίθεται ότι θα σας κερδίσει το BuyBox, σωστά; Τώρα, είναι κρίμα αν έχετε έναν ανταγωνιστή που χρησιμοποιεί αυτή τη στρατηγική, έτσι δεν είναι; Θα έχουν πάντα χαμηλότερη τιμή από εσάς και θα σας αποσπάσουν το κουτί αγοράς.

Οχι ακριβώς! Το AI του Seller Snap είναι ικανό να ανιχνεύσει τέτοιες συμπεριφορές από τον ανταγωνισμό σας. Μόλις εντοπιστεί, ο Seller Snap αντιγράφει αυτόν τον ακριβή κανόνα (μείωση της τιμής κατά ένα περιθώριο) για την καταχώρισή σας.

Ανάγνωση:  Νομικοί ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες

Αυτό ενεργοποιεί τον ανατιμητή του ανταγωνισμού να μειώσει περαιτέρω την τιμή. Αυτό συνεχίζεται μέχρι την επαναφορά της τιμής (και ως εκ τούτου, “θαμμένο στο έδαφος”). Αυτό οδηγεί σε ακριβή 50% πιθανότητα να κερδίσετε ή να χάσετε το BuyBox. Μετά από αυτό, η τιμή σας αυξάνεται στο μέγιστο.

Μπορεί να χάσετε το BuyBox το 50% των περιπτώσεων, ωστόσο, αυτό εξακολουθεί να είναι μια εντυπωσιακή απόδοση και σχεδόν σαν εγγύηση για το υπόλοιπο 50%, έτσι δεν είναι;

Τι κάνει αυτό για εσάς-> Σας βοηθά να κερδίσετε ή τουλάχιστον να μοιραστείτε το Κουτί Αγοράς με το υψηλότερο δυνατό περιθώριο κέρδους!

Προαιρετική επανατιμολόγηση βάσει κανόνων

Μπορεί να υπάρχουν στιγμές ή επιχειρηματικοί στόχοι όπου η αυτοματοποιημένη, υποστηριζόμενη από AI επανατιμολόγηση “Game Theory” δεν είναι η καλύτερη για εσάς.

Το Seller Snap έχει τη δυνατότητα να σας επιτρέπει να προσαρμόζετε μη αυτόματα στρατηγικές επανατιμολόγησης βάσει κανόνων.

Μερικές από τις αγαπημένες μου ρυθμίσεις για αυτές περιλαμβάνουν:

 • Αλλαγές βάσει ημερομηνίας/ώρας: Η στρατηγική επανατιμολόγησης αλλάζει ανάλογα με την ώρα/ημέρα. (σολ. Οι στρατηγικές για την Πρωτοχρονιά ή τη Μαύρη Παρασκευή θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικές από τις άλλες μέρες, δεν συμφωνείτε;)
 • Κερδίστε το μερίδιο BuyBox: Το ονομάζω “Προσέγγιση του Λύκου”. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Snap πωλητή γίνεται πολύ πιο επιθετικό. Μπορεί να μην μου αποφέρει πάντα τα μέγιστα κέρδη, αλλά κάνει πολλές πωλήσεις! Κατά την προσωπική μου γνώμη, αυτό είναι το καλύτερο για “Τέλος σεζόν” ή “εκπτώσεις”.
 • Σχετικό ASIN παρακάτω: Αυτό μου επιτρέπει να ορίσω ένα ASIN, οι τιμές μου ακολουθούν τις αλλαγές που έγιναν στο συγκεκριμένο ASIN.
 • Επανατιμολόγηση βάσει πωλήσεων: Ο πωλητής Snap αποκαλεί επίσημα αυτήν την «ανατιμολόγηση βάσει ταχύτητας». Με πιο απλά λόγια, ορίζετε έναν στόχο “αριθμός πωλήσεων”. Το Seller Snap αλλάζει την τιμή συνεχώς, ανάλογα με τις τρέχουσες πωλήσεις, τη δημοτικότητα και άλλες πτυχές μέχρι να πετύχετε τον στόχο πώλησης. Η συνεχής αλλαγή διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε πιθανά κέρδη πουλώντας προϊόντα φθηνότερα από όσο θα έπρεπε.
 • Επανατιμολόγηση SFP: Ο πρωταρχικός στόχος με το Seller Snap είναι να σας κρατήσει τα «μέγιστα» δυνατά κέρδη. Για να γίνει αυτό, η ρύθμιση επανατιμολόγησης SFP διασφαλίζει ότι πουλάτε στην υψηλότερη δυνατή τιμή έναντι άλλων πωλητών SFP.
Ανάγνωση:  Κορυφαίες 10 δωρεάν υπηρεσίες ιδιωτικού δωματίου συνομιλίας όπως το Chatzey

Σε πραγματικό χρόνο, προηγμένες και λεπτομερείς αναλύσεις

Πραγματικά πιστεύω ότι…

“Δεν μπορείτε να βελτιώσετε αυτό που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε” – Δεν έχω ιδέα ποιος το είπε αυτό.

Ο πωλητής Snap φαίνεται να συμφωνεί. Μου αρέσουν τα αναλυτικά στοιχεία και (μη βαρετό) αναφέρει ότι μου ρίχνει.

 • Πτώση εσόδων: Είναι απλώς μια λίστα προϊόντων που κέρδισαν λιγότερα χρήματα για εσάς αυτήν την εβδομάδα από ό,τι την προηγούμενη εβδομάδα, απλή, αλλά λειτουργική.
 • Λεπτομερής επισκόπηση: Προσφέρει μια πολύ απλή και λεπτομερή επισκόπηση που περιλαμβάνει μετρήσεις όπως τα συνολικά έσοδα, τα κέρδη, η ταχύτητα, τα παραγγελθέντα είδη κ.λπ.

 • Οθόνη αποθέματος: Ο πωλητής Snap μπορεί να μου πει πότε πρέπει να παραγγείλω νέα προϊόντα, ώστε να μην ξεμείνω ποτέ από προϊόντα!

Αναθεώρηση Seller Snap 2021

 • Χρέωση αποθήκευσης: Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια από τις πιο αγνοημένες πτυχές όταν πρόκειται για παραγγελίες FBA. Αυτά τα “λίγα σεντ” προσθέτουν έως και εκατοντάδες δολάρια σε χρεώσεις αποθήκευσης όταν δεν παρακολουθούνται ή δεν υπολογίζονται σωστά. Το Seller Snap προσφέρει μια πολύ λεπτομερή ανάλυση για το ποιο προϊόν σας κοστίζει πόσο!

Χαρακτηριστικά Snap πωλητή

 • Δεδομένα επιστροφής και αποζημίωσης: Το εργαλείο μπορεί επίσης να σας δείξει το ποσοστό επιστροφής, όχι. επιστρεφόμενων αντικειμένων, κόστος επιστροφών, κέρδος μετά τις επιστροφές και πολλά άλλα.

Αναθεώρηση Seller Snap 2021

 • Αυτοματοποιημένες αναφορές: Μου επιτρέπει να επιλέγω ποιες μετρήσεις θέλω και πότε τις θέλω. Στη συνέχεια, αυτές οι αναφορές δημιουργούνται αυτόματα και αποστέλλονται σε εμένα την προκαθορισμένη ώρα.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα. Ωστόσο, προς το παρόν, είμαι βέβαιος ότι αυτό δείχνει τι είναι ικανό το Seller Snap, έτσι δεν είναι;

Εγγυημένη 1 πώληση/ημέρα

Αυτό δεν είναι «χαρακτηριστικό». Είναι μόνο μία από τις πολλές υπερδυνάμεις που μπορεί να κάνει ο Seller Snap (όταν χρησιμοποιείται σωστά).

SellerSnap AI amazon repricer

Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, οι κανόνες έχουν οριστεί έτσι ώστε εάν δεν πραγματοποιήσετε καμία πώληση για 24 ώρες, το Seller Snap θα ενεργοποιήσει την προκαθορισμένη “επαναλαμβανόμενη αλλαγή τιμής” για εσάς.

Αυτή η προεπιλογή στη συνέχεια θα μειώσει την τιμή κατά 10 σεντς κάθε 120 λεπτά μέχρι να πραγματοποιήσετε μια πώληση!

Τώρα, αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του τι είναι δυνατό. Μπορείτε να συνδυάσετε και να αλλάξετε αυτούς τους κανόνες για να δημιουργήσετε ένα εκατομμύριο διαφορετικά σενάρια που ταιριάζουν στην επιχείρηση και τους στόχους σας.

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή;

Ας γίνουμε πρακτικοί εδώ. Το Seller Snap μπορεί να μην είναι για όλους. Μπορεί να μην είναι εύκολο για όλους. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο για κάποιους. Το θέμα είναι ότι το να το δεσμεύεσαι χωρίς να ξέρεις ότι είναι για σένα δεν είναι αυτό που θα συνιστούσα.

Ανάγνωση:  9 Καλύτερο λογισμικό γραφής AI το 2024: Εξερευνήστε δωρεάν & Επιλογές επί πληρωμή

Οπότε, ναι, το Seller Snap προσφέρει μια εντελώς δωρεάν δοκιμή 15 ημερών! Εγγραφείτε αμέσως, δεν έχετε κυριολεκτικά τίποτα να χάσετε (και πιθανώς να κερδίσουμε πολλά).

Δωρεάν δοκιμαστική εγγραφή Snap πωλητή

Στην πραγματικότητα, πριν λάβετε τη δοκιμή, παρέχουν ακόμη και μια 100% δωρεάν, one-on one συνεδρία για το πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο! Δωρεάν! Αυτό λέει πολλά για την εταιρεία και την ιδεολογία τους, έτσι δεν είναι;

Σχέδια τιμολόγησης Snap πωλητή

Ο πωλητής Snap έχει ένα πολύ μοναδικό σχέδιο τιμολόγησης.

Για αρχή, υπάρχει αυτό το “Πρόγραμμα Επιτάχυνσης”. Κοστίζει μόλις 250,00 $/μήνα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το αγοράσετε μόνο. Πρέπει να κάνετε αίτηση και να γίνετε δεκτοί μη αυτόματα στο πρόγραμμα. Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για τους ακόλουθους κανόνες:

 • Λιγότερες από 1.000 καταχωρίσεις
 • Κερδίζοντας λιγότερο από 25 χιλιάδες $/μήνα

Υπάρχουν δύο άλλα προγράμματα για τα οποία μπορείτε απλά να πληρώσετε απευθείας:

Σχέδια τιμολόγησης Snap πωλητή

 • Τυπικό: 500,00 $/μήνα
 • Premium: 800,00 $/μήνα

Υπάρχει επίσης ένα «απόλυτο» σχέδιο. Είναι για τους μεγαλύτερους πωλητές στο Amazon και η τιμή θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις και το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Αναθεώρηση Snap πωλητή- Είναι ο καλύτερος ανατιμητής της Amazon το 2024;

Τώρα, τα χαρακτηριστικά που συζητήθηκαν μέχρι στιγμής εξακολουθούν να είναι μόνο ένα κλάσμα από όλα όσα μπορεί να κάνει το Seller Snap. Προφανώς, αυτή η σύντομη κριτική Seller Snap δεν αρκεί για να καλύψει κάθε μεμονωμένη δυνατότητα που προσφέρει το εργαλείο.

Κατά την προσωπική μου γνώμη, δεν έχω δει ποτέ έναν ανατιμητή τόσο προσαρμοστικό, προηγμένο ή προσαρμόσιμο όσο το Seller Snap. Αλλά ρε, μην με παίρνεις για αυτό, δοκίμασέ το! Η δωρεάν δοκιμή 15 ημερών του διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε μια δεκάρα αν δεν σας αρέσει!

Δωρεάν δοκιμαστική εγγραφή Snap πωλητή