Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

ResumeGiants Review: Είναι ο καλύτερος δημιουργός βιογραφικών;

ResumeGiants Review: Είναι ο καλύτερος δημιουργός βιογραφικών;

Αναθεώρηση ResumeGiants 2023: Είναι ο καλύτερος κατασκευαστής βιογραφικών στον πλανήτη; Αυτή είναι μια ερώτηση που θα προσπαθήσω να συζητήσω σε όλη αυτή την κριτική.

Πριν καν ξεκινήσουμε, σημειώστε ότι το εργαλείο είναι 100% δωρεάν, για πάντα. Επομένως, να είστε σίγουροι, δεν ξοδεύετε χρήματα σήμερα.

Εάν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό ή ακόμα και μια συνοδευτική επιστολή, αυτή η κριτική του ResumeGiants είναι για εσάς.

ResumeGiants Review: Τι είναι το ResumeGiants;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι κατασκευαστής βιογραφικών.

ResumeGiants έχει προσχεδιασμένα πρότυπα. Απλώς επιλέγετε ένα πρότυπο, εισάγετε τα στοιχεία σας και τελειώσατε! Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας για όλα τα μελλοντικά βιογραφικά που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε δεκάδες διαφορετικά βιογραφικά μέσα σε λίγα λεπτά.

Προσφέρει επίσης προσχεδιασμένες περιγραφές, κείμενο συνοδευτικής επιστολής και ακόμη και βελτιώσεις για τη φωτογραφία στο βιογραφικό σας.

Τέλος, διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας.

Ας ξεκινήσουμε τότε;

Διεπαφή χρήστη

Δεν θα έπαιρνα πολύ χρόνο εδώ. Απλώς να ξέρετε ότι το ResumeGiants προσφέρει πιθανώς την απλούστερη διεπαφή που έχω δει ποτέ όσον αφορά τους κατασκευαστές βιογραφικών.

Αυτός είναι ο πίνακας ελέγχου που βλέπετε μόλις συνδεθείτε:

Αμφιβάλλω ότι χρειάζεται κάποια εξήγηση. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ “Πίνακας ελέγχου” ή “Εργασίες” στην κορυφή. Κάνοντας κλικ στο “Εργασίες” μεταφέρεστε σε μια δυνατότητα αναζήτησης εργασίας που έχω συζητήσει λεπτομερώς σε επόμενα μέρη αυτής της κριτικής του ResumeGiants.

Κάτω από αυτό μπορείτε απλά να επιλέξετε τι θέλετε να δημιουργήσετε, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε Βιογραφικά είτε Συνοδευτικές επιστολές.

Να σου πούμε λεπτομέρειες τότε;

Συνέχιση σε δευτερόλεπτα (Κυριολεκτικά)

Αν είμαι ειλικρινής, δεν έχω γράψει πολλά βιογραφικά. Ωστόσο, από περίπου 6 πλατφόρμες που έχω δοκιμάσει προσωπικά, το ResumeGiants ένιωθε κυριολεκτικά την πιο εύκολη, ομαλή και απρόσκοπτη.

Γεια σου, μην με παίρνεις τον λόγο, να σου δείξω;

Ανάγνωση:  [] Ποσοστό αφοσίωσης στο LinkedIn: 108.026 επαγγελματικές αναρτήσεις Δείξτε ποιος είναι ο πιο ελκυστικός τύπος ανάρτησης στο LinkedIn

Μου ζητήθηκε να συμπληρώσω μια πολύ απλή φόρμα. Περιλάμβανε το όνομά μου, τη διεύθυνση, τον αριθμό επικοινωνίας και μια φωτογραφία.

Αυτά τα δεδομένα στη συνέχεια συμπληρώνονται αυτόματα στα βιογραφικά μου, εξαλείφοντας την ανάγκη να τα πληκτρολογώ ξεχωριστά κάθε φορά.

Τι μου έκανε εντύπωση (στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα) ήταν η φωτογραφία του AI Ανέβασα μια τυχαία φωτογραφία και κατέληξε με ένα σωρό προτάσεις και σχόλια.

Κάντε δωρεάν βιογραφικά online

Παρόμοια βοήθεια παρέχεται κατά τη σύνταξη της «περιγραφής» για το βιογραφικό. Εδώ βασικά πρέπει να μοιραστώ γεγονότα, ιστορίες επιτυχίας, εμπειρίες και οτιδήποτε άλλο νιώθω.

Τώρα, το έκανα μόνο για διασκέδαση και δεν είχα προηγούμενη εμπειρία στη σύνταξη βιογραφικού. Εκεί βοήθησαν οι προσχεδιασμένες προτάσεις του για την περιγραφή.

Αναθεώρηση ResumeGiants

Μου έδειξε ένα σωρό κείμενο που φαινόταν να αναδεικνύει την τεχνογνωσία/δεξιότητές μου.

Μάλιστα είχε και φίλτρο «επάγγελμα». Αυτό έφερε εμπειρίες και δεξιότητες που ήταν περιζήτητες και θα μπορούσαν να βοηθήσουν το βιογραφικό μου στο συγκεκριμένο επάγγελμα.

Τα επόμενα βήματα είναι εξίσου εύκολα. Μπορώ να αναφέρω τις δεξιότητές μου, τα επίπεδα αυτών των δεξιοτήτων, πτυχία κ.λπ. Τέλος, αναφέρω τον στόχο μου για το βιογραφικό. Και πάλι, τα εκ των προτέρων γραμμένα κείμενα με βοηθούν να δημιουργήσω έναν στόχο που φαίνεται πιο εντυπωσιακός από ό,τι συνήθως γράφω κείμενο.

Δεν είναι αυτό που λες, αλλά και πώς το λεςδεν είναι;

Προσαρμογές

Μέχρι στιγμής, έχω προσθέσει το κείμενο. Ωστόσο, ένα βιογραφικό είναι πολύ περισσότερα από τα προσόντα, δεν συμφωνείτε;

Το ResumeGiants μου επιτρέπει να αλλάξω την εμφάνιση του βιογραφικού. Και εννοώ τις πιο λεπτές λεπτομέρειες, όχι μόνο το πρότυπο.

Μπορώ να επιλέξω στυλ γραμματοσειράς, προτιμώμενα χρώματα στο βιογραφικό, μέγεθος γραμματοσειράς, απόσταση μεταξύ των κειμένων και ούτω καθεξής.

Δεν έχω δει αυτό το επίπεδο ελέγχου με σχεδόν κανέναν άλλο κατασκευαστή βιογραφικών μέχρι στιγμής. Αν και, θα μου άρεσε αν μπορούσα να διαλέξω από μερικές ακόμη πραγματικές “γραμματοσειρές” αντί μόνο των “στυλ” γραμματοσειρών.

100 προσχεδιασμένα πρότυπα

Προφανώς, το ResumeGiants έχει έναν θησαυρό από προσχεδιασμένα πρότυπα.

Μόλις ολοκληρώσω τη σύνταξη του βιογραφικού, μπορώ να επιλέξω το πρότυπο που ταιριάζει καλύτερα στο βιογραφικό μου.

Ανάγνωση:  Influencer Marketing Statistics

Αυτό που μου άρεσε είναι το γεγονός ότι οι αλλαγές είναι ζωντανές και «στο βιογραφικό μου». Με άλλα λόγια, επειδή έχω ήδη ολοκληρώσει το βιογραφικό μου, κάνοντας κλικ σε αυτά τα πρότυπα αλλάζει αμέσως το βιογραφικό μου και μου δείχνει πώς φαίνεται.ResumeGiants δωρεάν δημιουργία βιογραφικών

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτά τα πρότυπα είναι “αποδεδειγμένα”. Προφανώς, δεν έχω επαληθεύσει τον ισχυρισμό. Ωστόσο, η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα πρότυπα είναι αρκετά προσεγμένα. Είναι επαγγελματίες, πλούσιοι σε δεδομένα χωρίς να είναι ακατάστατοι και μπορεί απλώς να λειτουργούν!

Ζωντανή διαδικτυακή κοινή χρήση

Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό από μια 100% δωρεάν πλατφόρμα. Δημιουργεί έναν ιδιωτικό σύνδεσμο για να μοιραστώ το βιογραφικό μου. Λοιπόν, αυτό είναι φυσιολογικό, τι το ιδιαίτερο; Τις ίδιες ακριβώς σκέψεις είχα.

Λοιπόν, το βιογραφικό συγχρονίζεται με τον λογαριασμό σας. Δηλαδή, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο βιογραφικό σας ανά πάσα στιγμή και το βιογραφικό αλλάζει ζωντανά!

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη δημόσια κοινή χρήση, εάν απαιτείται. Προφανώς, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βιογραφικό σε μορφή PDF εάν το επιθυμείτε.

Συνοδευτικές επιστολές

Ξέρατε ότι σύμφωνα με πάνω από το 45% των προσλήψεωνένας σημαντικός λόγος για τις απορρίψεις βιογραφικών είναι η απουσία συνοδευτικής επιστολής;

Το ResumeGiants το ξέρει. Ως εκ τούτου, εκτός από βιογραφικά, μας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσουμε συνοδευτικές επιστολές.

Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Ξεκινάτε επιλέγοντας ένα πρότυπο για τη συνοδευτική επιστολή σας. Στη συνέχεια, είτε συμπληρώνετε τα στοιχεία σας είτε ανακτώνται αυτόματα εάν τα έχετε συμπληρώσει προηγουμένως.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι η πλήρως προσαρμόσιμη, προ-γραμμένη συνοδευτική επιστολή του.

Resumegiants προσχεδιασμένο κείμενο

Χρειάζεται μόνο να αλλάξετε τα σύμβολα κράτησης θέσης (Έντονο Κείμενο). Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από λίγα λεπτά στην καλύτερη περίπτωση.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το “επίπεδό” σας από τη δεξιά πλευρική γραμμή.

Ανάλογα με την επιλογή σας, η συνοδευτική επιστολή αλλάζει και λαμβάνετε ένα διαφορετικό πρότυπο κειμένου.

Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε ή να το μοιραστείτε στο διαδίκτυο.

Δυστυχώς, τα συνοδευτικά γράμματα δεν μου επιτρέπουν να προσαρμόσω τη γραμματοσειρά, τα χρώματα ή το διάστημα στο κείμενο. (Αυτό γίνεται όταν αλλάζετε ολόκληρο το πρότυπο, ωστόσο, δεν μπορεί να προσαρμοστεί μεμονωμένα).

Αναζήτηση για θέσεις εργασίας

Αυτή είναι μια άλλη δυνατότητα που προσφέρει το ResumeGiants. Το ResumeGiants προσχεδιασμένα πρότυπασας βοηθά να βρείτε θέσεις εργασίας στην περιοχή σας.

Ανάγνωση:  Γιατί είναι τόσο σημαντική η Διαλειτουργική Ομαδική Εργασία;

Απλώς εισάγετε μια δουλειά/επιχείρηση ή βιομηχανία και μετά επιλέξτε την τοποθεσία σας (πόλη/πόλη/χώρα κ.λπ.).

Resumeg review

Σε δευτερόλεπτα λαμβάνετε μια λίστα με όλα τα ανοίγματα που ταιριάζουν με τα κριτήριά σας.

Αυτές οι εργασίες δημοσιεύονται συχνά σε ιστότοπους τρίτων. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας και στη συνέχεια να κάνετε λήψη/κοινοποίηση συνδέσμου με την εταιρεία.

Σχέδια τιμολόγησης

Είναι σαφώς ένα πρακτικό εργαλείο με αρκετά πλεονεκτήματα. Όμως, πόσο κοστίζει το ResumeGiants;

Είναι ένα προϊόν 0,00 $. Το εργαλείο είναι δωρεάν. Για πάντα. Χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό χαρακτηριστικών.

Όταν είπα ότι είναι δωρεάν, το εννοούσα πραγματικά.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πόσες φορές μπορείτε να επεξεργαστείτε το πρότυπό σας, να το αλλάξετε, να δημιουργήσετε ένα νέο πρότυπο ή βασικά απλώς να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα όσο χρειάζεται.

Τι λένε οι άλλοι για το ResumeGiants;

Γεια, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος και αμερόληπτος. Προς αυτό το σκοπό, έλαβα μερικές κριτικές από πλατφόρμες τρίτων για το ResumeGiants. Γιατί να είναι η γνώμη μου το μόνο που ακούς, ε;

Στο TrustPilot, η εταιρεία έχει εντυπωσιακές αξιολογήσεις 4,4 και βαθμολογίες 100% για «άριστα».

Αναθεώρηση ResumeGiants

Αν μου ζητηθεί να βαθμολογήσω το ResumeGiants, θα το βαθμολογούσα επίσης με 4/5.

Συχνές ερωτήσεις

Προτού συνοψίσω αυτήν την ανασκόπηση του ResumeGiants, ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το εργαλείο.

#1. Πρέπει να εγγραφώ στο ResumeGiants;

Απολύτως. Η εγγραφή σας βοηθά να διαχειριστείτε τα βιογραφικά σας, να τα επεξεργαστείτε αργότερα, να λάβετε τον σύνδεσμο ζωντανής κοινής χρήσης και ούτω καθεξής. Η εγγραφή είναι 100% δωρεάν και απαιτεί μόνο ένα αναγνωριστικό e-mail.

#2. Χρειάζεται να κοινοποιήσω τα στοιχεία της κάρτας μου για να χρησιμοποιήσω το ResumeGiants;

Όχι. Το ResumeGiants απαιτεί μόνο ένα αναγνωριστικό e-mail για να εγγραφεί. Ακόμη και αυτό το e-mail δεν έχει επαληθευτεί (που πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσουν να κάνουν). Δεν απαιτούνται κάρτες ή οικονομικές δεσμεύσεις κανενός είδους.

Ανάγνωση:  Πώς μπορεί η εποπτεία περιεχομένου να ενισχύσει την εμπειρία των πελατών;

#3. Η λειτουργία “Εργασία” απαιτεί προμήθεια ή πληρωμή;

Όχι, κάθε δυνατότητα και όλα τα εργαλεία στο ResumeGiants είναι 100% δωρεάν, για πάντα.

#4. Το ResumeGiants θα είναι δωρεάν για πάντα;

Αυτή τη στιγμή είναι. Ωστόσο, αυτό δεν εγγυάται ότι θα είναι για πάντα. Με άλλα λόγια, εάν βρίσκεστε σε αυτήν την αξιολόγηση το 2023 ή ακόμα και στα τέλη του 2022, είναι πιθανό η πλατφόρμα να επιλέξει ένα επί πληρωμή επιχειρηματικό μοντέλο. Ωστόσο, από τον Απρίλιο του 2022 είναι για πάντα δωρεάν και δεν υπάρχουν δημόσιες αναφορές για μελλοντικές αλλαγές.

#5. Οι πληροφορίες μου κοινοποιούνται σε τρίτους;

Όχι. Το ResumeGiants δεν μοιράζεται το όνομά σας, τα προσόντα, τις δεξιότητές σας ή οτιδήποτε άλλο με κανέναν άλλον χωρίς την άδειά σας.

#6. Είναι το ResumeGiants διαθέσιμο σε μη αγγλικές γλώσσες;

Ναί. Η πλατφόρμα είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμη στα ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, ολλανδικά, πολωνικά κινέζικα και μερικές άλλες γλώσσες.

Το ResumeGiants εξετάζει την τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, αξίζει το ResumeGiants τον χρόνο σας;

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι είναι 100% δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, δεν χάνετε καθόλου χρήματα.

Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά που μόλις ανέφερα είναι αρκετά εντυπωσιακά καθώς και εύχρηστα, έτσι δεν είναι;

Η πλατφόρμα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε βιογραφικά με απολύτως 0 δεξιότητες γραφιστικής. Στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν αυτό είναι το πρώτο σας βιογραφικό, θα βγει αρκετά επαγγελματικό.

Οπότε ναι, με λίγα λόγια, θα έλεγα ότι το ResumeGiants αξίζει τον χρόνο σας. Ωστόσο, θα σας παροτρύνω να μην λάβετε απλώς τον λόγο μου για αυτήν την κριτική του ResumeGiants, αλλά δοκιμάστε την πλατφόρμα μόνοι σαςείναι δωρεάν!