Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Renewed vs Refurbished: Σύντομη σύγκριση

Renewed vs Refurbished: Σύντομη σύγκριση

Καθώς οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο να είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και να εξοικονομούν χρήματα, οι λέξεις ανανεωμένο και ανακαινισμένο γίνονται δημοφιλείς στον κόσμο των gadget και συσκευών. Αυτές οι λέξεις περιγράφουν επιλογές για όταν δεν θέλετε να αγοράσετε κάτι εντελώς νέο. Αλλά διαφέρουν ως προς το πώς γίνονται και τι παίρνετε ως πελάτης.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει ανανεωμένα και ανακαινισμένα προϊόντα και μια σύντομη σύγκριση μεταξύ τους.

Bluetooth 5.0 vs 5.1 vs 5.2 vs 5.3: Σύντομη σύγκριση

Τι είναι τα ανανεωμένα προϊόντα;

Τα ανανεωμένα προϊόντα ελέγχθηκαν, δοκιμάστηκαν και επιδιορθώθηκαν ώστε να είναι τόσο καλά όσο καινούργια. Είναι συνήθως αντικείμενα που αποστέλλονται πίσω από πελάτες ή επιπλέον απόθεμα από καταστήματα ή κατασκευαστές. Αυτά τα αντικείμενα μπορεί να έχουν ανοιχτεί, να έχουν χρησιμοποιηθεί λίγο ή να έχουν καταστραφεί η συσκευασία τους, αλλά εξακολουθούν να λειτουργούν μια χαρά.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των ανανεωμένων προϊόντων είναι τα εξής:

  • Ενδελεχής Έλεγχος: Τα ανανεωμένα προϊόντα εξετάζονται προσεκτικά για να βρεθούν και να διορθωθούν τυχόν προβλήματα. Εάν τα εξαρτήματα είναι παλιά ή σπασμένα, αντικαθίστανται.
  • Δοκιμή: Μετά από έλεγχο και επισκευή, τα ανανεωμένα προϊόντα ελέγχονται για να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν ακριβώς όπως τα νέα που κατασκευάζονται από την εταιρεία.
  • Ανασυσκευασία: Τα νέα προϊόντα συχνά αποκτούν νέες συσκευασίες, αξεσουάρ και εγχειρίδια για να μοιάζουν με ολοκαίνουργια αντικείμενα.
  • Εγγύηση: Τα περισσότερα ανανεωμένα προϊόντα περιλαμβάνουν εγγύηση, παρέχοντας στους αγοραστές εμπιστοσύνη και προστασία από πιθανά προβλήματα ή ελαττώματα.
  • Οικονομίες: Τα ανανεωμένα προϊόντα είναι συνήθως φθηνότερα από τα ολοκαίνουργια, καθιστώντας τα μια έξυπνη επιλογή για άτομα με προϋπολογισμό.
Ανάγνωση:  Intel Pentium εναντίον Core i5: Γρήγορη σύγκριση

Τι είναι το Amazon Renewed;

Τι είναι τα Refurbished προϊόντα;

Από την άλλη πλευρά, τα προϊόντα Refurbished υποβάλλονται σε μια πιο εκτεταμένη και λεπτομερή διαδικασία αποκατάστασης. Είναι συνήθως αντικείμενα που έχουν επιστραφεί λόγω ελαττωμάτων ή προβλημάτων και έχουν υποβληθεί σε ενδελεχή διαδικασία ανακαίνισης για να διασφαλιστεί ότι πληρούν ή υπερβαίνουν τις αρχικές τους προδιαγραφές.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των ανακαινισμένων προϊόντων είναι τα εξής:

  • Αναλυτικές επισκευές: Όσον αφορά τα ανακαινισμένα προϊόντα, οι επισκευές πηγαίνουν πιο βαθιά από το να φτιάχνουν απλώς ό,τι υπάρχει στην επιφάνεια. Οι τεχνικοί φροντίζουν να αντιμετωπίζουν τυχόν ορατά προβλήματα και τυχόν κρυφά προβλήματα στο εσωτερικό.
  • Δοκιμές και ποιοτικός έλεγχος: Αυτά τα στοιχεία υποβάλλονται σε σοβαρούς ελέγχους και ποιοτικούς ελέγχους για να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν καλά.
  • Αντικατάσταση εξαρτημάτων: Εάν τα ανταλλακτικά δεν λειτουργούν, αντικαθίστανται με νέα ή πιστοποιημένα, οπότε το προϊόν είναι τόσο καλό όσο καινούργιο.
  • Πιστοποίηση: Τα ανακαινισμένα προϊόντα συνοδεύονται συχνά από πιστοποίηση από τον κατασκευαστή ή έναν αξιόπιστο οργανισμό τρίτου μέρους για την εγγύηση της ποιότητας και της απόδοσής τους.
  • Εγγύηση: Όπως τα ανανεωμένα προϊόντα, τα ανακαινισμένα είδη περιλαμβάνουν συνήθως εγγυήσεις, αν και η διάρκεια της κάλυψης μπορεί να ποικίλλει.

3 πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την αγορά συσκευών Refurbished

Μια σύντομη σύγκριση μεταξύ Renewed και Refurbished

Ακολουθεί ένας πίνακας σύγκρισης μεταξύ ανανεωμένων και ανακαινισμένων προϊόντων:

Ανάγνωση:  [What ata ays] Οι τροχοί του Instagram μπορούν να λάβουν μέσο ποσοστό προβολής βίντεο έως και 3 φορές υψηλότερο σε σύγκριση με τις ιστορίες
Αποψη Ανανεωμένα Προϊόντα Ανακαινισμένα Προϊόντα
Κατάσταση Μοιάζουν πολύ με ολοκαίνουργια αντικείμενα. Αποκαταστάθηκε σε άριστη κατάσταση.
Επιθεώρηση και Δοκιμή Αυστηρός έλεγχος για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση ελαττωμάτων. Μπορεί να συνοδεύεται ή όχι με πιστοποίηση.
Αντικατάσταση εξαρτημάτων Αντικαθίσταται εάν έχει καταστραφεί ή φθαρεί. Τα ελαττωματικά εξαρτήματα αντικαθίστανται με νέα ή πιστοποιημένα εξαρτήματα.
Πιστοποίηση Μπορεί να περιλαμβάνει ή όχι νέα συσκευασία. Συχνά πιστοποιημένο για διασφάλιση ποιότητας.
Συσκευασία Ανασυσκευασμένο για να φαίνεται σαν καινούργιο. Μπορεί να είναι ελαφρώς πιο ακριβό λόγω της σχολαστικής ανακαίνισης.
Τιμολόγηση Γενικά χαμηλότερα από τα ολοκαίνουργια είδη. Μπορεί να είναι ελαφρώς πιο ακριβό λόγω σχολαστικής ανακαίνισης.

Να θυμάστε ότι τα ειδικά χαρακτηριστικά των ανανεωμένων και ανακαινισμένων προϊόντων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον πωλητή ή τον κατασκευαστή, επομένως είναι απαραίτητο να ελέγχετε τις λεπτομέρειες για κάθε προϊόν.

βίντεο YouTube

Ανακαινισμένο vs Μεταχειρισμένο vs Πιστοποιημένο Προκατέχεται: Ποιο να διαλέξετε;

Ποιο να επιλέξετε;

Η επιλογή ανάμεσα σε ανανεωμένα και ανακαινισμένα προϊόντα εξαρτάται από το τι χρειάζεστε και πόσα μπορείτε να ξοδέψετε. Εάν θέλετε κάτι που να λειτουργεί καλά, να φαίνεται σχεδόν νέο και να είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό, προτιμήστε ανανεωμένα είδη. συχνά συνοδεύονται από εγγύηση. Αλλά αν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε λίγο περισσότερα και θέλετε κάτι που έχει επιδιορθωθεί εκτενώς, τα ανακαινισμένα προϊόντα μπορεί να είναι καλύτερα.

Ανάγνωση:  Τέλη Bitcoin ATM – Είναι χαμηλότερα σε σύγκριση με τα fiat ATM;

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, φροντίστε να αγοράζετε από αξιόπιστους πωλητές ή κατασκευαστές που προσφέρουν εγγυήσεις και σας ενημερώνουν για την ιστορία του προϊόντος. Η ανάγνωση των όσων λένε οι άλλοι πελάτες και η έρευνα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια έξυπνη επιλογή.

Οι 5 κορυφαίοι ιστότοποι για να αγοράσετε μεταχειρισμένα τηλέφωνα στην Αυστραλία