Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Predis.ai Review: All In One AI Social Media Tool

Predis.ai Review: All In One AI Social Media Tool

Μπορεί πραγματικά να κάνει αυτό που κάνουν μαζί τα Canva, ChatGPT και Hootsuite; Αυτό ακριβώς ισχυρίζεται. Φυσικά, αυτό είναι μια μεγάλη παραγγελία.

Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αυτοί που θα δοκιμάζουμε σε όλη αυτήν την ανασκόπηση του Predis.ai. Θα συζητήσω κάθε δυνατότητα που προσφέρει το εργαλείο, λεπτομερώς. Θα δούμε πώς αποδίδει, πόσο καλές/κακές είναι οι έξοδοι και θα βάλουμε αυτές μπροστά σας.

Ω, είναι δωρεάν! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια πολύ σταθερή ιδέα για τις δυνατότητές του προτού καν χρειαστεί να σκεφτείτε να βάλετε το χέρι στις τσέπες σας.

Δεν λέω ότι είναι το καλύτερο εργαλείο σχεδιασμού AI εκεί έξω. Ωστόσο, εάν διαθέτετε μια λαβή μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρειάζεται περιεχόμενο + σχεδιασμό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο χρόνος σας εδώ δεν θα ήταν εντελώς σπατάλη.

Τι είναι το Predis.ai

Predis.ai είναι ένα εργαλείο που ισχυρίζεται ότι έχει τις συνδυασμένες υπερδυνάμεις Canva, ChatGPT και Hootsuite.

Είναι μια τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο, να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό βίντεο/κινούμενα σχέδια/γραφικά και να δημοσιεύει αυτόματα περιεχόμενο στις λαβές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά, αυτή είναι μια απλοποιημένη έκδοση των δυνατοτήτων του. Θα σας προτρέψω να περάσετε από αυτήν την κριτική του Predis.ai για καλύτερη κατανόηση.

Κείμενο σε Δημοσίευση

Έτσι, έχετε κείμενο, το Predis.ai το μετατρέπει σε περιεχόμενο που μετατρέπει τους θεατές σας σε αγοραστές (ή οπαδούς).

Η ίδια η δυνατότητα έχει πολλές επιλογές. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το “Κείμενο”. Τώρα, ακόμα κι αν είσαι ο πιο χαζός άνθρωπος στη ζωή (που είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι)σας «προτρέπει» το Predis.ai.

Predis.ai Αναθεώρηση κειμένου σε ανάρτηση

Αυτές οι προτροπές σας βοηθούν να ξεκινήσετε να γράφετε. Π.χ. επέλεξα την προτροπή «Δημιουργία ενθουσιασμού για» και εισήγαγα το ακόλουθο κείμενο- AI/ Graphic Design / Productivity. Ναι, μόνο 3 λέξεις.

Τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά! Βασικά δημιούργησε ένα κινούμενο γραφικό που θα μου έπαιρνε ώρες για να σχεδιάσω + να κάνω κίνηση!

Predis.ai ώρες για σχεδιασμό

Δεκάδες προσχεδιασμένα πρότυπα βίντεο

Το Predis.ai διαθέτει δεκάδες προσχεδιασμένα πρότυπα βίντεο. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να εφαρμόσετε οποιοδήποτε από αυτά τα πρότυπα σε οτιδήποτε δημιουργείτε.

Predis.ai Αξιολογήστε δεκάδες προσχεδιασμένα πρότυπα βίντεο

Για αρχή, μπορείτε να επιλέξετε την κύρια χρήση του βίντεο. Μπορούν να είναι είτε για “διαφημίσεις” είτε για “ιστορίες”. Εάν επιλέξετε διαφημίσεις, τα πρότυπα που θα δείτε θα είναι πιο προσανατολισμένα στις μετατροπές. Εάν επιλέξετε “ιστορίες”, η μετατροπή μπορεί να είναι σε δεύτερη μοίρα και μπορεί να δοθεί προτεραιότητα στην αφήγηση/εξήγηση ιστορίας.

Ανάγνωση:  12 Social Media Podcasts που αγαπάμε

Δεν είναι μόνο αυτό! Έχει ακόμη και φίλτρα. Μπορείτε να επιλέξετε το «στυλ» του βίντεο (π.χ. Αφηρημένο/Τολμηρό/Αισθητικό/Δημιουργικό/Κομψό/Μίνιμαλ) κλπ. και επίσης ο προσανατολισμός (πορτραίτο/τετράγωνο).

Το καλύτερο κομμάτι? Υπάρχει ένα κουμπί που λέει “Επιτρέψτε μου να διαλέξω”, εάν το επιλέξετε, η τεχνητή νοημοσύνη επιλέγει το καλύτερο πρότυπο για το κείμενό σας. Νιώθεις τεμπέλης, ε;

Προσχεδιασμένα πρότυπα Carousal

Αν νομίζετε ότι δημιουργεί μόνο στατικές εικόνες ή κινούμενα βίντεο, κάνετε λάθος. Το Predis.ai μπορεί επίσης να δημιουργήσει καρουζέλ. Τα καραουσάλ είναι βασικά μια σειρά εικόνων, καθεμία από τις οποίες περιέχει πληροφορίες που αφορούν γενικά το ίδιο θέμα και συχνά συνδέονται με τις προηγούμενες/επόμενες εικόνες/διαφάνειες.

Προσωπικά μου αρέσουν αυτά για το Instagram, καθώς η μορφή ταιριάζει τέλεια με τις «πολλαπλές φωτογραφίες» του Instagram.

Η διαδικασία παραμένει η ίδια. Εισάγετε τις λέξεις-κλειδιά σας και επιλέγετε το πρότυπο. Αν και, σε αυτήν την περίπτωση, κάνετε κλικ στο κουμπί Caraousel.

Predis.ai Review Προσχεδιασμένα πρότυπα Carousal

Και πάλι, τα πρότυπα και ό,τι δημιουργήθηκε για μένα με έκανε χαρούμενο από άποψη ποιότητας!

Γεννήτρια μιμιδίων

Ποια είναι η γενική διαδικασία δημιουργίας μιμιδίων; Παίρνετε την ιδέα σας για μιμίδια, μετά ψάχνετε στον ιστό για το τέλειο πρότυπο μιμιδίων και, στη συνέχεια, επεξεργάζεστε το κείμενό σας στο μιμίδιο.

Το Predis.ai απαιτεί δύο βήματα. Εισαγάγετε το κείμενό σας > επιλέξτε από εκατοντάδες πρότυπα μιμιδίων.

Δεν είστε σίγουροι ποιο πρότυπο ταιριάζει; Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Επιτρέψτε μου να επιλέξω”, το AI επιλέγει το πρότυπο που ταιριάζει καλύτερα για το μιμίδιο σας.

Αναρτήσεις προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου

Νομίζατε ότι το Predis ήταν μόνο για κείμενο και μιμίδια ε; Λοιπόν, μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό. Σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου, το Predis σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αναρτήσεις προϊόντων μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να συνδέσετε απευθείας το κατάστημά σας εάν είναι στο Shopify ή στο Woocommerce. Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα, μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας ένα CSV των προϊόντων σας.

Predis.ai Ελέγξτε τα προϊόντα απευθείας

Όπως δείχνει το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να επιλέξετε ένα “θέμα” για την ανάρτησή σας. Μπορεί να είναι μια δημοσκόπηση, πίσω από τη σκηνή, διαφημιστικό, εκπαιδευτικό, διαγωνισμός ή πολλά άλλα.

Η υπόλοιπη διαδικασία παραμένει ίδια. Επιλέγετε ένα πρότυπο βίντεο (ή αφήστε το AI να επιλέξει το καλύτερο πρότυπο για το προϊόν σας) και δημιουργείται η ανάρτησή σας.

Business to Post

Αυτή είναι μια πιο γενική έκδοση της δυνατότητας “προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου”. Εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο για ολόκληρη την επιχείρησή σας και δεν χρειάζεται να επικεντρώνεται γύρω από ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρησή σας, το κοινό-στόχο, το USP κ.λπ.

Predis.ai Κριτική Επιχείρηση για Δημοσίευση

Με βάση αυτές τις λεπτομέρειες, η Predis δημιουργεί αναρτήσεις για εσάς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Μια επιπλέον ρύθμιση εδώ είναι τα “στοιχεία”. Μπορείτε είτε να αναζητήσετε στοιχεία ενεργητικού (γραφικά/ στοκ εικόνες χωρίς δικαιώματα κ.λπ.) χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά ή ανεβάστε τις δικές σας.

Ανάγνωση:  Τι είναι το Paycor; Πώς να συνδεθείτε στον λογαριασμό Paycor Πλήρης οδηγός

Μπορείτε επίσης να «αφήσετε την τεχνητή νοημοσύνη να επιλέξει τα καλύτερα στοιχεία για εσάς». Αυτό ελαχιστοποιεί τον φόρτο εργασίας σας και προσθέτει ταχύτητα στην όλη διαδικασία.

Predis.ai Review Προωθήστε την επιχείρησή σας

Στη συνέχεια, εάν κάνετε κλικ στις ρυθμίσεις “Για προχωρημένους”, μπορείτε επίσης να “επιλέξετε τον τόνο της φωνής” (περιστασιακό/πνευματώδες/επίσημο/πειστικό κ.λπ.) για τον τίτλο και το συνολικό περιεχόμενό σας.

Predis.ai Ανασκόπηση του Συνολικού Περιεχομένου

Και πάλι, μου άρεσε αυτό που δημιούργησε ο Predis για μένα.

Μετατρέψτε ολόκληρες αναρτήσεις ιστολογίου σε γραφικές εικόνες/βίντεο που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που αγαπώ περισσότερο με το Predis.ai, κυρίως επειδή διατηρώ ένα blog, φυσικά.

Έτσι, το Predis μου επιτρέπει να επικολλήσω οποιαδήποτε διεύθυνση URL στη “δημιουργία αναρτήσεων ιστολογίου”. Στη συνέχεια γίνεται αυτόματη ανάκτηση του περιεχομένου της ανάρτησης ιστολογίου. Στη συνέχεια, μπορώ να επεξεργαστώ/κάνω οποιεσδήποτε αλλαγές εάν απαιτείται.

Τέλος πάντων, μέσα σε δευτερόλεπτα, δημιουργεί ένα πολύ επαγγελματικό γραφικό βίντεο/κινούμενα σχέδια για μένα που συνοψίζει την ανάρτησή μου στο blog, ναι, με μουσική!

Άλλα πράγματα που μπορεί να δημιουργήσει ο Predis

Μέχρι τώρα, είμαι σίγουρος ότι έχετε μια γενική ιδέα για το Predis. Επιλέγετε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε, εισάγετε το κείμενό σας, επιλέγετε ένα πρότυπο, το AI κάνει όλα τα άλλα. Αυτό είναι το βασικό, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, εκτός από τα πράγματα που συζητήθηκαν παραπάνω, το Predis.ai μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για:

  • Σχέδια προσφοράς (εάν έχετε ένα κίνητρο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο).
  • Ειδική ημερήσια ανάρτηση: Βασικά δημιουργεί ένα σχέδιο “busisiness to post” για εσάς, αλλά το θέμα θα επικεντρωθεί σε ειδικές ημέρες, π.χ. ημέρες ανεξαρτησίας, εργατική ημέρα, ημέρα της γυναίκας και ούτω καθεξής.
  • 100% μη αυτόματες επεξεργασίες: Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι είστε πιο δημιουργικοί ή καλύτεροι από το AI, υπάρχει επίσης μια χειροκίνητη λειτουργία. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας με μη αυτόματο τρόπο. Αυτό συζήτησα στη συνέχεια σε αυτό το Predis

Πολύ προηγμένο, πρόγραμμα επεξεργασίας τύπου Canva

Δεν χρειάζεται απλά να αποδεχτείτε οτιδήποτε δημιουργεί το Predis.ai. Αντίθετα, έχετε τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου ακόμα και μετά τη δημιουργία του.

Μας δίνει μια διεπαφή που μοιάζει με Canva. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το κείμενο όπως ακριβώς θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα γραφιστικής!

Πλατφόρμα κριτικής Predis.ai

Για αρχή, μπορείτε να αλλάξετε ολόκληρο το πρότυπο όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης. Ένα μόνο κλικ αλλάζει το πρότυπό σας, χωρίς φασαρία.

Για κείμενο, μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος, τον προσανατολισμό, τη μορφοποίηση και φυσικά το ίδιο το κείμενο. Σας επιτρέπει ακόμη και να προσθέσετε «εφέ», όπως θάμπωμα, πινελιά κειμένου, φόντο, σκιά κ.λπ.

Ομοίως, μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να αλλάξετε εντελώς εικόνες. Έτσι μπορείτε να εισάγετε τα λογότυπά σας.

Από την αριστερή πλευρική γραμμή, μπορείτε να προσθέσετε πολλά πράγματα. Εάν επιλέξετε κείμενο, εμφανίζονται εκατοντάδες γραμματοσειρές κειμένου και σχέδια. Απλώς επιλέξτε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πληκτρολογήστε το κείμενό σας και σύρετέ το όπου θέλετε.

Ανάγνωση:  Πώς τα Social Media φέρνουν την επανάσταση στη σκηνή του μπαρ το 2024

Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε και τις δικές σας εικόνες. Τώρα, υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε εικόνες:

  • Πρόταση AI: Αυτές οι εικόνες σας προτείνονται με βάση το κείμενο, το πρότυπο και το συνολικό περιεχόμενό σας.
  • Unsplash & Pexels: Έχετε ενσωματωμένη πρόσβαση σε εικόνες χωρίς δικαιώματα από το Unsplash και το Pexels. Απλώς εισαγάγετε τις λέξεις-κλειδιά σας και μπορείτε να εισαγάγετε αυτές τις εικόνες απευθείας στον καμβά σας.
  • Ανεβάστε τις δικές σας εικόνες: Φυσικά έχετε την ελευθερία να ανεβάσετε τις προσαρμοσμένες εικόνες σας, αν το θέλετε.

Φυσικά αυτό δεν περιορίζεται μόνο σε εικόνες. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο και τον ήχο. Ναι, λαμβάνετε βίντεο και ήχο που προτείνει AI που μπορείτε να εισαγάγετε απευθείας στο βίντεό σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναζήτησης που σας επιτρέπει να αναζητήσετε βίντεο που ταιριάζουν στο περιεχόμενό σας.

Μου άρεσε το γεγονός ότι ο Πρέντις δεν έκοψε τις στροφές. Περιλάμβαναν ακόμη και τη δυνατότητα “στοιχεία”. Κατά καιρούς, χρειάζεστε βέλη, σχήματα, λογότυπα κ.λπ. Απλώς πληκτρολογήστε ό,τι χρειάζεστε και ο Predis σας το δίνει.

Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (Χρονολόγιο + μεταφορά και απόθεση)

Η επεξεργασία προτύπων δεν είναι εκεί που σταματάει το Predis.ai. Εάν το περιεχόμενό σας έχει βίντεο/κινούμενα σχέδια, μπορείτε να το επεξεργαστείτε και αυτό. Και ναι, εννοώ συγκεκριμένα το video/animation.

Μερικά μόνο από τα πράγματα που μπορείτε να επεξεργαστείτε περιλαμβάνουν:

Predis.ai Review Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

  • Το ακριβές κινούμενο σχέδιο για τα μεμονωμένα στοιχεία (στα παραπάνω στιγμιότυπα οθόνης, μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 10 εφέ κινούμενων σχεδίων).
  • Τρία σημεία ελέγχου- Μπορείτε να καθορίσετε μια κίνηση εισόδου/έμφασης και εξόδου ξεχωριστά.
  • Ελέγξτε το χρόνο σκηνής και την καθυστέρηση για κάθε στοιχείο/κινούμενο σχέδιο ξεχωριστά.

Σε περίπτωση που είστε πιο φιλικοί με μια διεπαφή “χρονικής γραμμής”, μπορείτε να επεξεργαστείτε ολόκληρο το βίντεό σας χρησιμοποιώντας αυτήν επίσης.

Αυτόματη δημιουργία υποτίτλων

Με βάση το κείμενο που έχετε εισαγάγει, το αποτέλεσμα σας έχει επίσης μια πολύ μεγάλη και λεπτομερή λεζάντα! Στην πραγματικότητα, οι “πολλαπλοί” λεζάντες είναι η σωστή λέξη. Ναι, αυτό ισχύει για κάθε τύπο ανάρτησης/περιεχομένου που έχετε δημιουργήσει.

Predis.ai Αναθεώρηση αυτόματης δημιουργίας υποτίτλων Αν διαβάσετε τους υπότιτλους, θα δείτε ότι δεν είναι απλώς προτάσεις που δημιουργούνται τυχαία με τις λέξεις-κλειδιά σας, αλλά έχουν νόημα και είναι πραγματικά καλές.

Διαχείριση επωνυμίας

Θυμάστε ότι έχουμε την επιλογή “Παλέτα επωνυμίας” στη λειτουργία “προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου”; Έτσι, το Predis.ai έχει έναν αποκλειστικό διευθυντή επωνυμίας.

Predis.ai Review Brand Management

Μπορείτε να ορίσετε το χρώμα της μπάντας, τη γραμματοσειρά, τις λαβές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τον ιστότοπο, τα hashtags, τα λογότυπά σας κ.λπ.

Μόλις οριστούν, αυτά τα λογότυπα και τα χρώματα χρησιμοποιούνται αυτόματα κάθε φορά που δημιουργείτε νέο περιεχόμενο.

Ημερολόγιο περιεχομένου

Μέχρι στιγμής, η Predis έχει φροντίσει για τη δημιουργία περιεχομένου. Τι θα γινόταν αν έλεγα ότι μπορεί επίσης να ωθήσει/δημοσιεύσει αυτόματα το περιεχόμενό σας, για εσάς!

Αυτός είναι ο σκοπός του “Ημερολογίου περιεχομένου” του. Απλώς μεταφέρετε και αποθέστε το περιεχόμενό σας στις ημερομηνίες που θέλετε να δημοσιευτεί. Προγραμματίζει και δημοσιεύει αυτόματα το περιεχόμενό σας.

Ανάγνωση:  Πώς τα Social Media επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που εμπορευόμαστε και επενδύουμε σε μετοχές

Ημερολόγιο περιεχομένου κριτικής Predis.ai

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ρολόι που βρίσκεται στην οθόνη για να εισάγετε με μη αυτόματο τρόπο την ημερομηνία και την ώρα, εάν δεν θέλετε να τα σύρετε-απόθεση.

Μπορείτε να προγραμματίσετε περιεχόμενο μια εβδομάδα/ημέρα ή μήνα.

Επί του παρόντος, το περιεχόμενο μπορεί να προγραμματιστεί για το Instagram, το Facebook, τις ιστορίες Instagram, το Linkedin, το Pinterest, το Twitter και τις περισσότερες άλλες μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εργαστήριο ιδεών

Το Idea Lab είναι βασικά το ChatGpt του Predis. Μπορείτε να του ζητήσετε να δημιουργήσει ιδέες για τροχούς, τίτλους αντιγραφής διαφημίσεων, τίτλους αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ούτω καθεξής.

Predis.ai Review Idea Lab

Το ερώτημα τώρα είναι, είναι καλύτερο από το ChatGpt; Λοιπόν, το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε σίγουρα δεν ήταν χαμηλότερο από την άποψη της ποιότητας από το ChatGpt.

Ωστόσο, έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με το ChatGpt. Λαμβάνετε ένα κουμπί “δημιουργία ανάρτησης χρησιμοποιώντας αυτό” δίπλα στο κείμενο που δημιουργείται στο Εργαστήριο Ιδεών. Κάνετε κλικ σε αυτό και δημιουργείται μια νέα γραφική ανάρτηση χρησιμοποιώντας απευθείας το κείμενο.

Προγράμματα τιμολόγησης Predis.ai

Ας απαντήσουμε ποια είναι ίσως η πιο σημαντική πτυχή για τους περισσότερους από εμάς σε αυτήν την κριτική του Predis.ai. Πόσο κοστίζει?

0,00 $.

Ναι, το Predis.ai σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα 100% δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αναγνωριστικό e-mail. Και ναι, έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες!

Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει 15 γενιές. Για ανώτερες και μη υδατογραφημένες γενιές, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Υπάρχουν συνολικά 3 προγράμματα επί πληρωμή.

Το Predis.ai εξετάζει τα σχέδια τιμολόγησης

Αυτά ξεκινούν από 24,00 $/μήνα, 49,00 $/μήνα και 115 $/μήνα.

Predis.ai αναθεώρηση- τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, ας ολοκληρώσουμε αυτήν την κριτική του Predis.ai; Τι γνώμη έχω προσωπικά για το εργαλείο; Είμαι ερωτευμένος με αυτό. Όταν διάβασα για πρώτη φορά το tagline τους, μου φαινόταν απλώς πομπώδες και υπερβολικό. Αφού πέρασα λίγο χρόνο με αυτό, θα πω ότι ήξεραν τι έκαναν.

Πραγματικά εξαλείφει την ανάγκη να δημιουργήσετε με μη αυτόματο τρόπο συναρπαστικό κείμενο, να αναζητήσετε στοιχεία, βίντεο, μουσική, να τα σχεδιάσετε όλα μαζί και ακόμη και να τα δημοσιεύσετε!

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγές, το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι κάτι παραπάνω από προηγμένο, δεν συμφωνείτε;

Αλλά γεια, ίσως απλά προσπαθώ να σου πουλήσω το Predis.ai, ε; Σε τελική ανάλυση, γιατί να εμπιστευτείτε αυτή την κριτική του Predis.ai; Μην το κάνετε. Θα σας προκαλούσα να πάτε εγγραφείτε αμέσως και δοκιμάστε το. Είναι 100% δωρεάν. Πιστεύω ότι αυτό θα σας δώσει μια ακόμα καλύτερη ιδέα για το εργαλείο, έτσι δεν είναι;