Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Pixel 7a: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός

Pixel 7a: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός

Το επερχόμενο τηλέφωνο της Google, το Pixel 7a έχει ήδη αρχίσει να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του στο Google I/O 2023. Η εστιασμένη στον προϋπολογισμό σειρά A-series φέρνει τον ίδιο επεξεργαστή Tesnor G2 εκτός από τη μνήμη RAM LPDDR5 και την αποθήκευση UFS 3.1 σε φθηνότερη τιμή παραλλαγή της σειράς Pixel 7.

Zing News έχει δημοσιεύσει πρακτικές εικόνες του επερχόμενου τηλεφώνου και ανέφερε ορισμένες από τις προδιαγραφές που θα δούμε. Ενώ ο αποθηκευτικός χώρος παραμένει περίπου στα 128 GB, όπως αναμένεται από τα τηλέφωνα της σειράς A, το Pixel 7a θα έχει 8 GB RAM αντί για τα συνηθισμένα 6 GB. Ένα ελαστικό παρέμβυσμα γύρω από τη θήκη SIM της συσκευής υποδηλώνει επίσης ένα συγκεκριμένο επίπεδο αντοχής στο νερό, όπως ακριβώς η σειρά Pixel 7.

Η συσκευή αναμένεται να έχει οθόνη OLED 6,1 ιντσών που τρέχει στα 90 Hz, μια πρώτη φορά στη σειρά Pixel A, καθώς οι προηγούμενες συσκευές είχαν κολλήσει σε ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Η ανάλυση, ωστόσο, παραμένει στα 1800 x 2400 με αναλογία διαστάσεων 20:9.

Υπάρχουν μερικές προτάσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την κάμερα που θα διαθέτει το επερχόμενο Pixel. Διαρροές υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε είτε να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα 64MP IMX787 που βρίσκεται στη σειρά Pixel 7 ή τον ίδιο αισθητήρα 12MP από το Pixel 6a ως κύρια κάμερα, σε συνδυασμό με μια υπερευρεία κάμερα 12MP. Η μπροστινή κάμερα, ωστόσο, παραμένει η ίδια στα 10,8MP που κυλούν από τα πιο ακριβά Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Ανάγνωση:  Η κάρτα SIM δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Τέλος, το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει με μπαταρία 4410 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 20W και ασύρματη φόρτιση 5W. Ο σχεδιασμός μοιάζει επίσης σε μεγάλο βαθμό με τη σειρά Pixel 7, καθώς η Google κλίνει σε μεγάλο βαθμό στην υλοποίηση του σχεδιασμού της προσωπίδας της πίσω κάμερας. Τούτου λεχθέντος, η υποδοχή ακουστικών φέρεται να έχει πέσει από το τηλέφωνο.

Το τηλέφωνο θα διατίθεται με την πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση Android κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας, η οποία αναμένεται να είναι το Android 13. Ωστόσο, το να είστε πρώτοι για αναβαθμίσεις λογισμικού είναι ένα από τα προνόμια που σας προσφέρει η αγορά ενός τηλεφώνου Google, επομένως το τηλέφωνο θα υποστηρίζει Android 14 ως μόλις γίνει διαθέσιμο.

Στις Ειδήσεις: Το GrammarlyGo χρησιμοποιεί γενετική τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσει τη γραφή και να εξοικονομήσει χρόνο

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].