Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Percy Jackson Season 2 Audition

Η παραγωγή της πολυαναμενόμενης σεζόν 2 του Percy Jackson βρίσκεται σε εξέλιξη και οι θαυμαστές ανυπομονούν να δουν ξανά τις περιπέτειες του δημοφιλούς ημίθεου στην ταινία. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε την παιδική σας φαντασία να ενταχθείτε στον κόσμο των ημίθεων! Μια δουλειά στη 2η σεζόν του Percy Jackson είναι διαθέσιμη και αυτός ο οδηγός θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να περάσετε από τη διαδικασία της ακρόασης.

Γνωρίστε το αρχικό υλικό

Είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τη σειρά βιβλίων Percy Jackson του Rick Riordan πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της ακρόασης. Ενώ η οντισιόν σας βοηθά να κατανοήσετε πλήρως τους χαρακτήρες, το περιβάλλον στο οποίο ζουν και τη συνολική ιστορία. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας καθώς αποτυπώνετε το πνεύμα των χαρακτήρων.

Ακολουθήστε τη δεύτερη σεζόν στον ιστότοπο της Riordan καθώς ανακοίνωσε τις προσκλήσεις για το casting για τη δεύτερη σεζόν στο blog της καθώς συγκεντρώθηκε το βασικό καστ.

Ελέγξτε τις απαιτήσεις χύτευσης

Οι διευθυντές κάστινγκ αναζητούν ερμηνευτές που μπορούν πραγματικά να αντιπροσωπεύουν τις μοναδικές ιδιότητες κάθε χαρακτήρα του Πέρσι Τζάκσον. Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά, το ηλικιακό εύρος και τους τύπους προσωπικότητας των χαρακτήρων του καστ, ρίξτε μια ματιά στις αναλύσεις του casting της σεζόν 2. Προσπαθήστε να ανταποκριθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτά τα πρότυπα με την ακρόασή σας.

Κάντε ένα δυνατό δοκιμαστικό βίντεο

Με τις οντισιόν να πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο, πολλοί σκηνοθέτες κάστινγκ ζητούν πλέον αυτοπροσωπογραφίες. Χρησιμοποιήστε αυτές τις οδηγίες για να βεβαιωθείτε ότι η κασέτα ακρόασής σας ξεχωρίζει:

  1. Μονόλογος: Επιλέξτε έναν μονόλογο που αντανακλά τις ικανότητές σας ως ηθοποιός και σχετίζεται με τον ρόλο που επιχειρείτε.
  2. Εγώεισαγωγή: Κάντε μια σύντομη εισαγωγή στην αρχή της ηχογράφησης, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του ιστορικού σας και του πόσο αγαπάτε τη σειρά Percy Jackson.
  3. Σύνδεση χαρακτήρων: Δείξτε τις λεπτότητες και τα συναισθήματα του χαρακτήρα στην ερμηνεία σας για να οικοδομήσετε μια σχέση μαζί τους.
  4. Κάντε μια επαγγελματική παρουσίαση: Για να διατηρήσετε την παρουσίασή σας επαγγελματική, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή φωτισμό, εξαιρετικό ήχο και ουδέτερο φόντο.

Δείξτε τις ημίθεες ικανότητές σας

Ο Πέρσι Τζάκσον και άλλοι ημίθεοι έχουν ειδικές ικανότητες. Συμπεριλάβετε αυτές τις μοναδικές δεξιότητες στην κασέτα σας, εάν σχετίζονται με τον ρόλο που προσπαθείτε. Η επίδειξη των δικών σας ταλέντων, είτε πρόκειται για δύναμη είτε για έλεγχο του νερού, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από άλλους υποψήφιους.

Ανάγνωση:  Πώς η μάθηση που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να ενισχύσει τη συνεργασία των εργαζομένων

Αποδεχτείτε τον τρόπο ζωής ενός ημίθεου

Εκτός από τις σωματικές σας ικανότητες, αγκαλιάστε τον τρόπο ζωής ενός ημίθεου. Δείξτε θάρρος, επιμονή και αποφασιστικότητα στην απόδοσή σας. Η ομάδα του casting εντυπωσιάζεται από την ικανότητά σας να μιλάτε για τα προβλήματα που έφερε ο ημίθεος κόσμος.

Να είστε γνήσιοι και πρωτότυποι

Αν και είναι σημαντικό να διατηρήσετε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα, θα πρέπει επίσης να φέρετε τη δική σας αυθεντικότητα και πρωτοτυπία στην ακρόαση. Οι σκηνοθέτες κάστινγκ αναζητούν ερμηνευτές που μπορούν να φέρουν τη δική τους προσωπικότητα στον ρόλο, οπότε μη διστάσετε να επιδείξετε την ατομικότητά σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες αποστολής

Ακολουθήστε τις οδηγίες υποβολής που παρέχονται από την ομάδα casting. Λάβετε υπόψη τις ημερομηνίες λήξης, τους τύπους αρχείων και τυχόν ειδικές οδηγίες που μπορεί να παρέχουν. Μια έγκαιρη και καλά προετοιμασμένη εφαρμογή δείχνει τόσο προσοχή στη διαδικασία του casting όσο και επαγγελματισμό.

Δείτε μερικά tips από τους celebrities της σειράς

Να είσαι πάντα έτοιμος για οτιδήποτε. Ο Τζέι Ντυπλάς, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άδη, ξεκίνησε ως σκηνοθέτης. Ωστόσο, κέρδισε μια νέα εκτίμηση για το επάγγελμα όταν ξεκίνησε τις παραστάσεις.

Μην πειράζεις τους αμφισβητούμενους. Η ηθοποιός Megan Mullally, που υποδύεται τον Alecto, αποδίδει τη μακρά καριέρα της στην κωμωδία στην αταλάντευτη επιδίωξη των στόχων της. Μας προειδοποίησε: «Μην ακούτε τα αρνητικά συστήματα πεποιθήσεων που έχουν ορισμένοι άνθρωποι». «Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει χώρος για όλους, αρκεί να είστε παθιασμένοι με αυτό και να το παραμένετε, αλλά πρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να κάνετε αυτό που σας αναλογεί».

Ποτέ μην φοβάστε να το φτιάχνετε. «Μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις το πρότυπο άλλων ανθρώπων, αλλά δεν μπορείς να κάνεις την καριέρα κάποιου άλλου», δήλωσε ο ηθοποιός του Διονύσου Ιάσονας Μαντζούκας σε συνέντευξή του στο Vulture. «Μπορείς να έχεις μόνο το δικό σου και μπορείς να κάνεις ό,τι μπορείς για να το καταλάβεις.

Εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Δεν είναι πάντα εύκολο να μετατρέψεις το πάθος σου σε καριέρα, αλλά μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου αν είσαι αποφασισμένος και αισιόδοξος. Σε μια συνέντευξη που συζητούσε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, “Tick, Tick…Boom!” Η Μιράντα, που υποδύεται τον Ερμή, είπε ότι πρέπει να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε όπως είναι προορισμένα.

Τέλος, το να δοκιμάσετε τον Percy Jackson Season 2 είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να συμμετάσχετε στο πολυαγαπημένο franchise. Θα βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να γίνετε αντιληπτοί από την ομάδα του casting μαθαίνοντας τις απαιτήσεις του casting, κάνοντας εκτενή έρευνα για το αρχικό υλικό και συνθέτοντας μια αποτελεσματική κασέτα ακρόασης. Καλωσορίστε τον εσωτερικό σας ημίθεο και είθε οι θεοί να σας χαμογελάσουν καθώς ξεκινάτε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.