Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

pdfFiller Review: Χαρακτηριστικά, τιμολόγηση και ετυμηγορία

pdfFiller Review: Χαρακτηριστικά, τιμολόγηση και ετυμηγορία

Σε αυτήν την ανασκόπηση του pdfFiller, θα συζητήσω πόσο καλό ή κακό είναι ακριβώς το pdfFiller. Εάν χρειάζεστε ένα εργαλείο για τη μετατροπή του PDF σε οποιαδήποτε άλλη μορφή ή το αντίστροφο, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Ωστόσο, κάνει πολλά περισσότερα από αυτό. Απαλλαγώ από το εργαλείο δημιουργίας νομικών συμβάσεων καθώς και από μια εφαρμογή web “καταγραφής απαντήσεων” μόλις άρχισα να χρησιμοποιώ το pdfFiller.

Έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά το εργαλείο και ως εκ τούτου θα σας δώσω λεπτομερείς πληροφορίες και περιγραφικά στιγμιότυπα οθόνης για όλα όσα προσφέρει.

Το καλύτερο κομμάτι? Έχει ένα εντυπωσιακό δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα 30 ημερών. Αφού ολοκληρώσετε αυτήν την κριτική pdfFiller, είστε ελεύθεροι να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα σχέδιά του χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα.

Ακούγεται ενδιαφέρον; Ας αρχίσουμε.

Αναθεώρηση pdfFiller: Τι είναι το pdfFiller;

pdfFiller μια λύση όλα σε ένα που εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την παραδοσιακή επεξεργασία ή συμπλήρωση PDF.

Στην επιφάνεια, είναι ένα υλικό πλήρωσης PDF (αυτοματοποιημένη συμπλήρωση PDF)συντάκτης, εξολκέας, συμπιεστής και μετατροπέας.

Ωστόσο, τα προηγμένα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν φόρμες PDF με δυνατότητα συμπλήρωσης, φόρμες PDF που αποδέχονται πληρωμές καθώς και ελέγχους ταυτότητας eSignature.

Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του:

Διαθέτει ακόμη και ολόκληρες βιβλιοθήκες νομικών μορφών, φόρμες επιχειρηματικής ροής εργασιών και bots για την αυτοματοποίηση πολλών χειρωνακτικών εργασιών.

Επιτρέψτε μου να σας ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά, μια περιγραφή 50 λέξεων δεν θα αδικούσε αυτά που προσφέρει.

Μετατροπέας PDF

Έτσι βρήκα για πρώτη φορά το pdfFIller. Ήθελα να μετατρέψω ένα αρχείο PDF σε αρχείο Word. Αργότερα, ανακάλυψα ότι είναι επίσης ικανό:

 • Μετατροπή PDF σε Word/Excel/PPT ακόμα και JPG!
 • Μετατροπή αρχείων Word και PPT σε PDF
 • Οι αντίστροφες μετατροπές για όλες τις παραπάνω μορφές υποστηρίζονται επίσης. Π.χ. JPG σε PDF/ Excel σε PDF και ούτω καθεξής.

Όσο για τη διεπαφή, είναι κυριολεκτικά φτιαγμένη για μαθητές της 5ης δημοτικού. Εάν ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα ποντίκι, ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το pdfFiller.

Έτσι, απλά ανεβάζετε το έγγραφό σας και επιλέγετε τη μορφή στην οποία θέλετε να το μετατρέψετε!

Ανάγνωση:  Τι είναι το λογισμικό Dialer και πώς να το επιλέξετε για το τηλεφωνικό σας κέντρο;

Μετατροπέας PDF pdffiller

Μόλις κάνετε κλικ στο “αποθήκευση ως”, είστε έτοιμοι!

Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα στην καλύτερη περίπτωση!

Απευθείας εξαγωγή στο cloud

Εάν εργάζεστε με μια ομάδα, αυτή η δυνατότητα είναι βέβαιο ότι θα σας φανεί χρήσιμη.

Το pdfFiller σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε το αρχείο σας απευθείας σε μια υπηρεσία cloud τρίτων. Αυτό σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία απευθείας με την ομάδα σας χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το pdfFiller!

Προς το παρόν, υποστηρίζει:

 • Dropbox
 • Google Drive
 • Κουτί
 • Και το OneDrive.

Φυσικά μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τα αρχεία απευθείας στον υπολογιστή σας.

Εξαγωγέας σελίδας

Το pdfFiller έχει ενσωματώσει έναν εξαγωγέα σελίδων. Αυτό βασικά σας επιτρέπει να εξάγετε/διαγράψετε σελίδες από τα έγγραφά σας PDF.

Κατά τη μετατροπή εγγράφων, μπορείτε να επιλέξετε τις σελίδες μεμονωμένα στο δεξί παράθυρο.

Επιλογέας σελίδας pdffiller

Μπορείτε να επιλέξετε είτε να αφαιρέσετε μία είτε πολλές σελίδες. Αυτό σας επιτρέπει να αφαιρέσετε όλες τις άλλες σελίδες και να διατηρήσετε μόνο τη μία ή λίγες σελίδες που χρειάζεστε.

Διαχωρίστε και συγχωνεύστε σελίδες/έγγραφα

Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν χρειάζονται εξηγήσεις, έτσι δεν είναι;

Μπορείτε να ανεβάσετε ένα έγγραφο και να επιλέξετε ποια σελίδα θα συμπεριλάβετε/εξαιρέσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι το ίδιο με τη χρήση της δυνατότητας εξαγωγής σελίδων που αναφέρθηκε παραπάνω, ωστόσο, αυτή τη φορά είναι μια αποκλειστική λειτουργία.

Ομοίως, η δυνατότητα “συγχώνευσης” σάς επιτρέπει να ανεβάσετε δύο ή περισσότερα έγγραφα και να τα συγχωνεύσετε σε ένα μόνο αρχείο.

Επεξεργαστής PDF (δεν απαιτούνται μετατροπές)

Αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά για τα οποία χρησιμοποιείται το pdfFiller. Σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε έγγραφα PDF όπως ακριβώς επεξεργάζεστε τα αρχεία του Word, αλλά χωρίς να απαιτούνται μετατροπές.

Δηλαδή, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, να επεξεργαστείτε προϋπάρχον κείμενο, να προσθέσετε εικόνες, να επισημάνετε/διαγράψετε περιεχόμενο απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πρόγραμμα επεξεργασίας PDF pdffiller

Μπορείτε να μορφοποιήσετε το κείμενό σας με προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, μέγεθος, προσανατολισμό, χρώμα και βασικά οτιδήποτε άλλο.

Πλήρωση PDF (Κυριολεκτικά)

Φανταστείτε να μπορούσατε να γεμίσετε έγγραφα PDF με προσαρμοσμένα δεδομένα σε δευτερόλεπτα!

Εδώ είναι η προσωπική μου εμπειρία. Συλλέξα προσωπικά στοιχεία (όνομα/DOB/αρ. επικοινωνίας. και τα λοιπά.) από μερικές εκατοντάδες χρήστες για μια πρόσφατη έρευνα.

Τώρα, χρειαζόμουν μεμονωμένα αρχεία PDF για κάθε χρήστη, γεμάτα με τα δεδομένα του.

Είχα ήδη τα δεδομένα αποθηκευμένα σε ένα αρχείο MS-Excel. Δημιούργησα τα πεδία με δυνατότητα συμπλήρωσης στο έγγραφο PDF μου και τα συνέδεσα με το αρχείο μου Excel.

Σε λίγα λεπτά, είχα μεμονωμένα PDF πλήρη με προσαρμοσμένα δεδομένα σε κάθε PDF!

Αν και δεν το έχω κάνει ήδη, σκοπεύω να χρησιμοποιήσω εντελώς τη δυνατότητα για να συμπληρώσω το ITR μου φέτος, καθώς αποθηκεύω τα περισσότερα από τα οικονομικά μου σε ένα αρχείο Excel. Προσεγμένο, σωστά;

Ανάγνωση:  Τι είναι μια διεύθυνση IP και πώς μπορείτε να την αλλάξετε με ένα VPN;

Φιλοξενήστε φόρμες με δυνατότητα συμπλήρωσης

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να φιλοξενήσετε φόρμες με δυνατότητα συμπλήρωσης χρησιμοποιώντας το pdfFiller.

Οι χρήστες μπορούν να συμπληρώσουν τα δεδομένα τους και εσείς λαμβάνετε τις φόρμες στον πίνακα ελέγχου σας, απλά, σωστά;

Μοιάζει με το Google Forms κατά κάποιο τρόπο, αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες. Για αρχάριους, οι χρήστες μπορούν να «υπογράψουν» αυτά τα έγγραφα.

Για την πινακίδα, μπορούν είτε να ανεβάσουν απευθείας τα σημάδια τους, να ζωγραφίσουν χρησιμοποιώντας ένα ποντίκι ή ακόμα και να λάβουν έναν σύνδεσμο στο τηλέφωνό τους και να σχεδιάσουν τις υπογραφές στο τηλέφωνό τους!

Φόρμες με δυνατότητα συμπλήρωσης pdffiller

Όχι μόνο υπογραφές, μπορείτε να καθορίσετε άλλα πεδία όπως όνομα, στοιχεία επικοινωνίας ή οτιδήποτε άλλο και να ζητήσετε από τους χρήστες να συμπληρώσουν αυτά τα πεδία.

Υπογραφή εγγράφων και σύναψη συμβάσεων

Εκτός από τις φόρμες που συζητήθηκαν παραπάνω, το pdfFiller διαθέτει μια προηγμένη δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής.

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να στείλετε έγγραφα προς υπογραφή. Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι για να γίνει αυτό:

 • Ζητήστε από κάθε παραλήπτη να υπογράψει το έγγραφό του ξεχωριστά.
 • Ζητήστε από όλους τους παραλήπτες σας να υπογράψουν το ίδιο έγγραφο.
 • Βάσει παραγγελίας, επομένως οι παραλήπτες λαμβάνουν το αίτημα υπογραφής με μια συγκεκριμένη σειρά.

Οι παραλήπτες μπορούν φυσικά να αρνηθούν να υπογράψουν και να αφήσουν τις απαντήσεις τους ώστε να γνωρίζετε τους λόγους τους.

Μπορείτε φυσικά να ορίσετε ποια πεδία είναι υποχρεωτικά και ποια μπορούν να μείνουν κενά. Εάν και όταν τα υποχρεωτικά πεδία παραμείνουν κενά, οι φόρμες δεν μπορούν να υπογραφούν.

Η φόρμα μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εκτενώς. Μπορείτε να επιλέξετε να εισαγάγετε πλαίσια ελέγχου, κουμπιά επιλογής, πεδία κειμένου, γραμματόσημα και πολλά άλλα.

pdfFiller σχέδιο

Μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε πρόσθετους ελέγχους ταυτότητας φωτογραφιών! Όταν είναι ενεργοποιημένο, το pdfFiller θα ζητήσει από τον υπογράφοντα δικαιώματα για την κάμερα και θα τραβήξει μια φωτογραφία για επαλήθευση.

Έχει ακόμη και λειτουργία Συμβολαιογραφίας. Μπορείτε να λάβετε τα έγγραφα επίσημα συμβολαιογραφικά από συμβολαιογράφο μέσω βιντεοκλήσης.

Το pdfFiller σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε τη δική σας επωνυμία όταν αποστέλλονται αυτές οι φόρμες. Μπορείτε να ανεβάσετε και να προσαρμόσετε την τοποθέτηση για το λογότυπό σας, καθώς και να ορίσετε μια προσαρμοσμένη υπογραφή.

Πουλήστε τη φόρμα σας (πληρωμή στις λήψεις)

Δεν θα σας άρεσε αν οι άνθρωποι πλήρωναν για τη λήψη των φορμών σας;

Οι «φόρμες» θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε. Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, ένα προσαρμοσμένο έγγραφο για κάποιον, ένα συμβόλαιο ίσως;

Ανάγνωση:  Γιατί οι πελάτες δεν πρέπει να ζητούν εκπτώσεις και πώς οι εταιρείες πρέπει να χειρίζονται τις διαπραγματεύσεις

Είναι πολύ απλό στην πραγματικότητα. Απλώς ανεβάζετε το έγγραφό σας και συνδέετε έναν τρόπο πληρωμής.

Προς το παρόν, μπορείτε να συνδεθείτε:

 • PayPal (το πιο εύκολο κατά τη γνώμη μου)
 • τετράγωνο
 • Και Stripe.

Οι πληρωμές λαμβάνονται άμεσα σε οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής έχετε συνδέσει.

Έγγραφα προστασίας με κωδικό πρόσβασης

Δεν θα τέντωνα το νήμα. Αυτό είναι ένα αρκετά βασικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης στα αρχεία PDF σας.

Ανεβάζετε το έγγραφό σας και ορίζετε έναν κωδικό πρόσβασης. Απλός.

Δωρεάν βιβλιοθήκη νομικών εντύπων ΗΠΑ

Αυτό είναι δωρεάν, αλλά το λαμβάνετε μόνο με το πρόγραμμα premium. Αλλά, παρόλο που μοιάζει περισσότερο με μια ξεχωριστή υπηρεσία, πρέπει να πω ότι αξίζει τον κόπο.

Η Βιβλιοθήκη Νομικών Μορφών των ΗΠΑ προσφέρει πάνω από 85000 πρότυπα και φόρμες για τις ΗΠΑ, όλα κατηγοριοποιημένα ανάλογα με τις πολιτείες!

Έχετε έντυπα για υιοθεσία, ακίνητα, συνεργασίες, απασχόληση και χιλιάδες άλλους.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις φόρμες και στη συνέχεια είτε να τις επεξεργαστείτε εκτός σύνδεσης είτε με το pdfFiller. Εναλλακτικά, ορισμένες φόρμες μπορούν ακόμη και να επεξεργαστούν στο πρόγραμμα περιήγησης χωρίς να χρειάζεται λήψη.

Με την premium συνδρομή pdfFiller, έχετε δωρεάν πρόσβαση ενός έτους στη βιβλιοθήκη νομικών εντύπων των ΗΠΑ .

Άλλες δυνατότητες pdfFIller

Αν είμαι ειλικρινής, αυτό το άρθρο είναι πολύ σύντομο για να συζητήσουμε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες. Επίσης, δεν θέλω να σε κουράσω μέχρι θανάτου.

Λοιπόν, εδώ είναι μερικά άλλα χαρακτηριστικά που θα αποκτήσετε με το εργαλείο:

 • OCR Scanner: Αυτό σας επιτρέπει να ανεβάσετε εικόνες κειμένου και να μετατρέψετε αυτό το κείμενο σε έγγραφο που δημιουργείται από υπολογιστή. Βασικά, μπορεί να αναγνωρίσει κείμενο ακόμα και όταν δεν είναι «δακτυλογραφημένο από υπολογιστή». Προφανώς, η επεξεργασία και η μετατροπή μορφής είναι δυνατή και για αυτά.
 • Αναδιάταξη σελίδων: Αλλάξτε τη σειρά των σελίδων PDF.
 • Δημιουργία επαναχρησιμοποιήσιμων προτύπων: Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βασικό πρότυπο και να αλλάξετε εύκολα τα κύρια δεδομένα σε αυτό αργότερα, πολλές φορές.
 • Αποστολή εγγράφων μέσω SMS (Μόνο ΗΠΑ/Καναδάς) /στο IRS/ μέσω email ή FAX κ.λπ.
 • Λάβετε κριτικές: Μπορείτε να επιτρέψετε σε οποιονδήποτε να ελέγξει και να επεξεργαστεί τα πρότυπά σας. Προσφέρει πολύ προηγμένο έλεγχο ταυτότητας (τηλέφωνο/φωτογραφία/μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Υποστήριξη

Θα είμαι ειλικρινής, αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη λειτουργία σε αυτήν την κριτική pdfFiller.

Για αρχάριους, ο χρόνος απόκρισης υποστήριξής τους εξαρτάται από τα “σχέδια τιμολόγησης”.

Το φθηνότερο πακέτο σάς παρέχει 24ωρο χρόνο απόκρισης, το δεύτερο πακέτο σας λαμβάνει απαντήσεις εντός 30 λεπτών και μόνο στο πρόγραμμα premium έχουν άμεσες απαντήσεις.

Ωστόσο, αν πιστεύεις στο «παίρνεις αυτό που πληρώνεις», σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι είναι αποδεκτό, έτσι δεν είναι;

Ανάγνωση:  Στατιστικά στοιχεία παραπομπής εργαζομένων

Σχέδια τιμολόγησης pdfFiller

Σίγουρα είναι ένα εργαλείο πλούσιο σε χαρακτηριστικά, αλλά πόσο βαραίνει τις τσέπες;

Υπάρχουν τρία βασικά σχέδια:

 • Βασικά: 8,00 $/μήνα
 • Plus: 12,00 $/μήνα
 • Premium: 15,00 $/μήνα. (Αυτό είναι αυτό που έχω, και αυτό που μου δίνει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη φορμών των ΗΠΑ και στο Sign Now).

pdfFiller δωρεάν δοκιμή 30 ημερών + πολιτική επιστροφής χρημάτων 180 ημερών

Αυτή είναι μακράν η πιο γενναιόδωρη οικονομική συμφωνία που έχω δει οποιαδήποτε εταιρεία να προσφέρει.

Έτσι, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στο pdfFiller. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρεώνεστε για τις πρώτες 30 ημέρες.

Χρεώνεστε μόνο εάν επιλέξετε να μην ακυρώσετε τον λογαριασμό σας και να συνεχίσετε με το σχέδιό σας.

Χάσατε την προθεσμία των 30 ημερών; Δεν είστε ευχαριστημένοι με το προϊόν;

Προσφέρουν μια σχεδόν απίστευτη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 180 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για την αγορά σας εάν διεκδικήσετε την επιστροφή χρημάτων εντός 6 μηνών! Αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο παράθυρο επιστροφής χρημάτων, δεν συμφωνείτε;

Συχνές ερωτήσεις

Πριν ολοκληρώσω αυτήν την ανασκόπηση pdfFiller, εδώ είναι μερικές ερωτήσεις που είχα πριν εγκατασταθώ με το εργαλείο.

#1. Είναι τα έγγραφά σας ασφαλή;

Ναί. Τα έγγραφα που ανεβάζετε από το σύστημά σας είναι απολύτως ασφαλή. Η εταιρεία δεν μοιράζεται ποτέ τα αρχεία σας με τρίτους σε καμία περίπτωση.

#2. Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Το pdfFiller μπορεί να αγοραστεί χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, PayPal ή ακόμα και Google Pay!

Αναθεώρηση pdfFiller- Αξίζει τον κόπο;

Με τα πιο απλά λόγια, ναι, αξίζει 100%.

Αυτό είναι μακράν το πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά εργαλείο που έχω δει στον κλάδο. Έχω ήδη συζητήσει πάνω από 15 διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτό είναι ακόμα μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Ναι, έχω πάει με άλλους μετατροπείς και συντάκτες, αλλά σε αυτό ακριβώς περιορίζονται.

Το pdfFiller φαίνεται να καλύπτει σχεδόν όλα όσα μπορείτε να κάνετε με έγγραφα.

Όσο για την τιμολόγηση, θα έλεγα ότι είναι πολύ λογική.

Δεν θα σας ζητούσα να δεχθείτε απλώς τη γνώμη μου για αυτήν την κριτική pdfFiller. Πήγαινε να το δοκιμάσεις. Υπάρχει η δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών πέρα ​​από την πολιτική επιστροφής χρημάτων των 180 ημερών. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, σωστά;