Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Novoresume Review: Είναι το καλύτερο Resume Builder;

Novoresume Review: Είναι το καλύτερο Resume Builder;

Αναθεώρηση Novoresume 2024: Είναι πραγματικά το πιο γρήγορο, εύκολο και κατευναστικό δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας βιογραφικών; Αυτό θα σας βοηθήσω να αποφασίσετε μέχρι το τέλος αυτού του κομματιού.

Φυσικά, έχω άποψη. Αλλά πριν το μοιραστώ μαζί σας, πιστεύω ότι σας αξίζει μια εντελώς διαφανής, λεπτομερής και ειλικρινής ανασκόπηση του εργαλείου. Λοιπόν, αυτό ακριβώς έχει να κάνει με όλη αυτή την κριτική του Novoresume.

Γνωρίζατε ότι ένα επαγγελματικό βιογραφικό μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε 7% περισσότερα από αυτά που θα κάνατε διαφορετικά; Ή σχεδόν Το 40% των διευθυντών προσλήψεων δεν ξοδεύουν πάνω από ένα λεπτό σε βιογραφικό; Λοιπόν, η Novoresume ισχυρίζεται ότι μπορεί να το αλλάξει αυτό.

Σημειώστε ότι δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά του Novoresume. Είμαι απλώς ένας καθρέφτης των δυνατοτήτων, των δυνατοτήτων και της χρηστικότητάς του στον πραγματικό κόσμο. Αφού ολοκληρώσετε αυτά που προσφέρει, πιστεύω ότι θα είστε σε καλύτερη θέση για να αποφασίσετε να πάτε ή να μην πάτε με το εργαλείο.

Novoresume Review: Τι είναι το Novoresume;

Είναι ένα απλό εργαλείο που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε πλούσια γραφικά βιογραφικά, βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές με καλά τοποθετημένα στοιχεία και μπλοκ πληροφοριών.

Προσφέρει εκατοντάδες προσχεδιασμένα πρότυπα. Εμείς ως χρήστες πρέπει απλώς να επιλέξουμε ένα πρότυπο, να το προσαρμόσουμε με μερικά κλικ και να το στείλουμε. Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο ζωντανών προτάσεων που μας βοηθά να κάνουμε τα έγγραφά μας καλύτερα και δυνητικά πιο αποδεκτά, προσφέρει προτάσεις σε πραγματικό χρόνο καθώς προχωράμε στη συμπλήρωση του βιογραφικού.

Τα βιογραφικά υποστηρίζεται ότι έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες γραφίστες. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι αυτά έχουν εγκριθεί από υπαλλήλους προσλήψεων. Αν αυτό είναι αλήθεια, ουσιαστικά σημαίνει ότι αυτά τα βιογραφικά θα χτυπήσουν αυτό το ψυχολογικό γλυκό για τους περισσότερους υπεύθυνους προσλήψεων.

Και επειδή είναι όλα στο cloud, το βιογραφικό σας παραμένει πάντα μαζί σας, ακόμη και χωρίς να έχετε τον προσωπικό σας υπολογιστή στο χέρι.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του εργαλείου:

 • Δικτυακός τόπος: https://novoresume.com/
 • Προσχεδιασμένα πρότυπα: Ναι
 • Drag & Drop: Υποστηρίζεται (για ορισμένες ενότητες).
 • Απεριόριστες αλλαγές: Ναι.
 • Αυτοματοποιημένες προτάσεις: Ναι.
 • Λήψεις: Ναι (αρχεία .pdf).
 • Υποστήριξη: Chat και e-mail.
 • Δωρεάν δοκιμή: Διαθέσιμο.

Φαίνεται ενδιαφέρον; Ας μπούμε στις λεπτομέρειες.

Προγράμματα τιμολόγησης

Μία από τις πιο θετικές σημειώσεις σε αυτήν την κριτική του Novoresume είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν. Σίγουρα, υπάρχουν προγράμματα επί πληρωμή και προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες, αλλά η δωρεάν έκδοση είναι επίσης πλήρως λειτουργική.

Αυτό είναι το δωρεάν πρόγραμμα: Χωρίς συνοδευτική επιστολή / 1 βιογραφικό / Προκαθορισμένες διατάξεις / βιογραφικό 1 σελίδας μόνο.

Σημειώστε ότι οι περισσότερες από τις λειτουργίες “premium/πληρωμένες” μπορούν να δοκιμαστούν και στη δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιούνται τέτοια στοιχεία/χαρακτηριστικά, δεν είναι δυνατή η λήψη του εγγράφου.

Ανάγνωση:  Τι είναι η κάρτα TF; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Όσον αφορά τα προγράμματα premium, προσφέρονται 3 από αυτά:

 • 1 μήνας: 16,00 $/μήνα.
 • 3 μήνες: 29,99 $/μήνα.
 • 12 μήνες: 89,99 $/μήνα.

Το premium πρόγραμμα περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες, όπως περισσότερες γραμματοσειρές, περισσότερους συνδυασμούς χρωμάτων, εικονίδια, συνοδευτικές επιστολές, περισσότερες σελίδες για το βιογραφικό και τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων διατάξεων.

Δυστυχώς, κανένα από τα προγράμματα premium δεν επιστρέφεται.

Υπέρ και κατά

Σύντομη ώρα; Εδώ είναι η ουσία ολόκληρης αυτής της κριτικής του Novoresume.

Πλεονεκτήματα:

 • Μηδενικές δεξιότητες σχεδιασμού γραφικών.
 • Πλήρης έλεγχος και προσαρμογή.
 • Αυτοματοποιημένες προτάσεις.
 • Υποστηρίζει μεταφορά και απόθεση.
 • Λειτουργία ενοποίησης δεδομένων με ένα κλικ.

Μειονεκτήματα:

 • Υποστηρίζονται μόνο λήψεις .pdf.
 • Δεν προσφέρονται επιστροφές χρημάτων.

Διεπαφή χρήστη

Μόλις συνδεθείτε στον πίνακα, δείτε τι θα δείτε.

Υποθέτω ότι δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις; Τα δύο κουμπιά στην κορυφή μας επιτρέπουν να επιλέξουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε να κατασκευάσουμε. Μπορεί να είναι βιογραφικά ή συνοδευτικές επιστολές.

Στη συνέχεια, προσφέρει επιπλέον επιλογές και μας επιτρέπει να επιλέξουμε είτε από βιογραφικό είτε από βιογραφικό. (Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα).

Με βάση την επιλογή σας, η επόμενη σελίδα θα μοιάζει κάπως έτσι:

Σημειώστε ότι, ακόμα και σε αυτή τη σελίδα μπορούμε να αλλάξουμε τις επιλογές μας. Τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα. Ούτε χρειάζεται να επιστρέψουμε στην προηγούμενη σελίδα για να αλλάξουμε την επιλογή.

Και μετά απλά επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα πρότυπα για το βιογραφικό σας. Σε αυτό ακριβώς θα μπούμε στη συνέχεια.

Προσχεδιασμένα πρότυπα

Η εταιρεία φιλοξενεί μια πληθώρα προσχεδιασμένων προτύπων που μπορούν να επιλεγούν και να επεξεργαστούν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Όλα έχουν τα δικά τους στοιχεία, σύμβολα κράτησης θέσης και όλα αυτά μπορούν να προσαρμοστούν κατά βούληση. (Κάντε κύλιση προς τα κάτω για λεπτομέρειες).

Η μία πτυχή που κατά την προσωπική μου άποψη με πονάει λίγο είναι η άτονη ταξινόμηση του. Π.χ. οι κατηγορίες προτύπων είναι:

 • Λειτουργικός
 • Μοντέρνο
 • Απλός
 • Δημιουργικός
 • Βασικός
 • Επαγγελματίες κλπ.

Κατά την προσωπική και υποκειμενική μου άποψη, αυτές οι ταξινομήσεις δεν προσφέρουν πολλά σε εμάς ως χρήστες όταν κάνουμε μια επιλογή. Τα «δημιουργικά» πρότυπα είναι επίσης εξίσου «μοντέρνα» με τα «βασικά» ή «απλά» πρότυπα και αντίστροφα.

Ομοίως, τα πρότυπα σε όλες τις άλλες κατηγορίες είναι εξίσου επαγγελματικά με αυτά που ταξινομούνται στην κατηγορία «Επαγγελματίες».

Επεξεργαστής προτύπων

Το κύριο σημείο πώλησης που προσφέρει το Novoreseume είναι το ζωντανό, εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων.

Έτσι, αφού κάνετε την επιλογή σας για το πρότυπο, ορίστε τι σας καλωσορίζει:

Novoresume Template Editor

Χωρίζεται σε 3 κύριες ενότητες:

 1. Η γραμμή εργαλείων (επάνω-μπάρα).
 2. Η αριστερή πλαϊνή μπάρα.
 3. Και ο χώρος εργασίας/κεντρική οθόνη/περιοχή επεξεργασίας.

Το Tool-Bar

Αυτό είναι που μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε τις οπτικές πτυχές των στοιχείων ή ολόκληρου του προτύπου γενικά.

Για αρχή, οποιαδήποτε επιλεγμένη γραμματοσειρά μπορεί να αλλάξει κάνοντας κλικ στην επιλογή «γραμματοσειρά» στη γραμμή εργαλείων. Επί του παρόντος, το εργαλείο προσφέρει 12+ γραμματοσειρές.

Ανάγνωση:  YoKart Review – Η καλύτερη λύση για να ξεκινήσετε B2B και B2C Multi-Vendor Marketplaces

Γραμμή εργαλείων Novoresume

Ποσοτικά, δεν είναι πολλά. Όμως, πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν σχεδιάζουμε γραφικά. Αντίθετα, επιδιώκουμε τον επαγγελματισμό. Και όλες αυτές οι 12+ γραμματοσειρές έχουν πιθανώς επιλεγεί για να μεταδώσουν ακριβώς αυτό.

Το μέγεθος της γραμματοσειράς μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε μικρό, μεσαίο ή μεγάλο.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο “Επιλογέας θεμάτων”. Μας επιτρέπει να διαλέξουμε ένα συνολικό χρωματικό πρότυπο για το έγγραφο και ένα σχέδιο φόντου με υδατογράφημα. Συνολικά 20 από αυτά τα υπόβαθρα είναι διαθέσιμα.

Η τρίτη επιλογή στη γραμμή εργαλείων ονομάζεται “διάταξη”. Δείτε πώς φαίνεται:

Αυτός είναι πιθανώς ο πυρήνας ολόκληρου του προγράμματος επεξεργασίας προτύπων. Μπορείτε να ξεκινήσετε με την επεξεργασία του επιπέδου εμπειρίας σας. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να κάνετε το έγγραφό σας έγγραφο μιας στήλης είτε με δύο στήλες.

Η προσθήκη τμημάτων είναι τόσο εύκολη όσο το «σύρσιμο και απόθεση», κυριολεκτικά. Οι διαθέσιμες ενότητες περιλαμβάνουν:

 • Βραβεία
 • Οργανώσεις
 • Δουλειά
 • Δεξιότητες
 • Τα ενδιαφέροντα
 • Δημοσιεύσεις
 • Διδασκαλία
 • Γλώσσες
 • Πιστοποιητικά
 • Αιτίες
 • Τεχνικές δεξιότητες
 • Και πολλοί άλλοι.

Αυτό που μου άρεσε είναι το γεγονός ότι κάθε ένα από αυτά τα τμήματα έχει τις δικές του ιδιότητες. Με άλλα λόγια, δεν είναι απλώς «επικεφαλίδες». Π.χ. στο επόμενο στιγμιότυπο οθόνης, έχω συνδυάσει δύο ενότητες μαζί, δώστε προσοχή στο πώς αυτές οι δύο ενότητες μου επιτρέπουν να προσθέσω διαφορετικούς τύπους πληροφοριών σε αυτές.

Αυτές οι ενότητες έχουν προσαρμοστεί για να βεβαιωθείτε ότι κάθε ενότητα αποτελείται από τις πληροφορίες που μπορεί να αναζητήσει ένας εργοδότης ή ένας πράκτορας προσλήψεων.

Ακριβώς σε περίπτωση που προτιμάτε να μην κάνετε μόνοι σας όλες τις προσαρμογές, προσφέρει επίσης “προσχεδιασμένες διατάξεις” με διάφορες ενότητες προ-προστιθέμενες.

Ορισμένες ενότητες έχουν επίσης τις δικές τους μοναδικές γραφικές ιδιότητες. Π.χ. μπορείτε να προσθέσετε “εικονίδια” στην ενότητα “Ενδιαφέροντα” ή “Πληροφοριακά γραφήματα” στην ενότητα “δεξιότητες”. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο οι μεμονωμένες ενότητες εμφανίζουν τις πληροφορίες τους! Π.χ. η ενότητα «Εκπαίδευση» μπορεί να διαμορφωθεί για να εμφανίζει μαθήματα σε μία ή πολλές σειρές.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο “Επιλογέας προτύπων” που σας επιτρέπει να επιλέξετε (ή βασικά αλλαγή) ένα από τα διαθέσιμα πρότυπα. Αυτό αλλάζει τα χρώματα, την τοποθέτηση των τομών και οτιδήποτε άλλο.

Και πάλι, αυτή η δυνατότητα επεξεργασίας “χωρίς σφάλματα” είναι αυτό που μου άρεσε αρκετά. Ανεξάρτητα από το πρότυπο με το οποίο ξεκινήσατε, το ίδιο το πρότυπο και οτιδήποτε άλλο μπορούν πάντα να αλλάξουν αργότερα.

Τέλος, ο “επεξεργαστής δεδομένων” είναι αυτός που μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε τα βασικά δεδομένα των εγγράφων. Όπως και στη μορφή “ημερομηνία/μήνας/έτος”, κόμματα, παύλες και όνομα των μηνών (μόνο σε περίπτωση που είστε από τον Δία, ή καλά, χρειάζεστε ένα βιογραφικό σημείωμα πιο κοντά στην τοπική σας γλώσσα).

Επεξεργαστής δεδομένων Novoresume

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το διάστημα των διαφορετικών τμημάτων/στοιχείων χρησιμοποιώντας μια κλίμακα με βάση το ποσοστό ακριβώς κάτω από την επάνω γραμμή.

Ανάγνωση:  Οι κορυφαίες 15 εναλλακτικές λύσεις SmiHub για λήψη ανώνυμων αναρτήσεων/ρολών Instagram

Η αριστερή πλαϊνή μπάρα

Πιστεύω ότι μέχρι στιγμής σε αυτήν την κριτική του Novoreseume, έχουμε καλύψει όλα όσα προσφέρει η γραμμή εργαλείων στην κορυφή; Ας περάσουμε στην αριστερή πλευρική γραμμή στη συνέχεια.

Αποτελείται από τις ακόλουθες επιλογές:

 • Βελτιστοποιητής
 • «Το περιεχόμενό μου»
 • Και Συμβουλές.

Έτσι, το Optimizer προσφέρει βασικά “Αναθεωρήσεις” και “Προτάσεις”. Σε περίπτωση που το έγγραφο απαιτεί κάτι παραπάνω, το επισημαίνει ο βελτιστοποιητής. Προσφέρει επίσης συμβουλές για το πώς να κάνετε μια συγκεκριμένη ενότητα πιο αποδεκτή (τόσο στον ανθρώπινο εγκέφαλο όσο και σε αυτοματοποιημένα συστήματα ATS). Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης θα πρέπει να εξηγεί καλύτερα τα πράγματα:

Novoresume Review

Οι “Προτάσεις” είναι βασικά το ίδιο πράγμα με τις αναθεωρήσεις, αλλά γενικά είναι “προαιρετικές” και δεν έχουν ύψιστη σημασία. Π.χ. μου συνέστησε να προσθέσω ένα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν δεν το κάνω αυτό δεν σημαίνει ότι το βιογραφικό μου θα απορριφθεί αυτόματα από τα συστήματα ATS.

Το κουμπί “συμβουλές” είναι περισσότερο μια “γενική γνώση”. Προτείνει να διαβάσετε προσεκτικά τη αγγελία εργασίας, να αντιστοιχίσετε τα ρήματα δράσης με τη διαφήμιση και ούτω καθεξής. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που δημιουργείτε ένα βιογραφικό σημείωμα, αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερα βιογραφικά όπως ακριβώς κάνουν οι πιο έμπειροι υποψήφιοι.

Υπάρχουν επίσης βίντεο-οδηγίες για το πώς να βελτιώσετε τα πράγματα!

«Το περιεχόμενό μου»

Αυτή είναι επίσης μια επιλογή στην αριστερή πλευρική γραμμή. Ή, μπορείτε επίσης να το βρείτε όταν κάνετε για πρώτη φορά κλικ στο “Δημιουργία του βιογραφικού μου” (ανατρέξτε στο στιγμιότυπο οθόνης #1).

Αυτό λοιπόν είναι βασικά το «συρτάρι» σας. Ή, μια κεντρική συλλογή όλων των δεξιοτήτων, τίτλων, ικανοτήτων, πτυχίων κ.λπ.

Μόλις το συμπληρώσετε, μπορείτε απλά να εισαγάγετε τις λεπτομέρειες σε εκατοντάδες βιογραφικά στο Novoresume χωρίς να χρειάζεται να τα πληκτρολογήσετε με μη αυτόματο τρόπο.

Σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις ακόλουθες λεπτομέρειες για μεταγενέστερη και επαναλαμβανόμενη χρήση:

 • Κεφαλίδα (Περιέχει βασικά δεδομένα όπως τίτλος εργασίας, όλες οι επαφές, περίληψη κ.λπ.).
 • Πρακτικό (Είναι βασικά για εμπειρίες, διδασκαλία, εθελοντισμό, έργα και οτιδήποτε άλλο).
 • Ικανότητες (Ας απαριθμήσουμε τεχνικές δεξιότητες, γλώσσες, soft skills κ.λπ.).
 • Αναγνωρίσεις (τις άξιες ενότητες επίδειξης, απαριθμήστε τα βραβεία, τα επιτεύγματα, τις αναφορές σας κ.λπ.).
 • Προσωπικότητα (πείτε στον εργοδότη ποιος είστε, προσθέστε ενδιαφέροντα, αιτίες, οργανισμούς με τους οποίους συνδέεστε).
 • θεωρητικό (Η γραφική εργασία, σας επιτρέπει να προσθέσετε την εκπαίδευσή σας, συνέδρια, μαθήματα, πιστοποιητικά κ.λπ.).

Κάθε φορά που επεξεργάζεστε ένα έγγραφο στη συνέχεια στο Novoresume, απλώς επιλέξτε “Τα περιεχόμενά μου” από την αριστερή πλευρική γραμμή και προσθέστε τις πληροφορίες σας με ένα μόνο κλικ! Προστίθεται αυτόματα στην ακριβή ενότητα του βιογραφικού/ βιογραφικού σας όπου πρέπει να πάει.

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι που δίνει στη Novoresume ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της. Ακόμα κι αν επρόκειτο να δημιουργήσετε μισή ντουζίνα διαφορετικά βιογραφικά, για μισή ντουζίνα διαφορετικές εργασίες, ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση αυτών των βιογραφικών μειώνεται σε ένα κλάσμα αυτού που θα χρειαζόταν διαφορετικά χωρίς τη λειτουργία “Τα περιεχόμενά μου”.

Ανάγνωση:  Στατιστικά στοιχεία παραβίασης δεδομένων

Πολλαπλές εκδόσεις και δυνατότητα λήψης

Το Novoresume μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε πολλαπλές εκδόσεις του ίδιου βιογραφικού/εγγράφου. Αυτό βοηθά να διατηρήσουμε την κύρια έκδοση ασφαλή και ανέγγιχτη, ενώ παίζουμε με τα διπλότυπα.

Επίσης, εάν έχετε πραγματικά εντυπωσιάσει με ένα θέμα/προφίλ χρώματος, διάταξη κ.λπ., αυτό επιτρέπει τη δημιουργία πολλαπλών βιογραφικών, με διαφορετικές πληροφορίες αλλά πανομοιότυπες εμφανίσεις.

Το ένα σημαντικό πρόβλημα για μένα προσωπικά με το Novoresume είναι η δυνατότητα λήψης του. Επιτρέπει τη λήψη των ολοκληρωμένων βιογραφικών μόνο σε μορφή PDF. Αν και αυτός είναι ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενος τύπος εγγράφου για τέτοιους σκοπούς, θα ήμουν πιο χαρούμενος αν υποστηριζόταν και JPG, PNG ή άλλες μορφές.

Υποστήριξη

Σε περίπτωση που κολλήσετε και χρειάζεστε βοήθεια για να κατανοήσετε ή να διορθώσετε τα πράγματα, η εταιρεία προσφέρει υποστήριξη.

Υπάρχει μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, ωστόσο, δεν είναι ακριβώς 24Χ7. Οι απαντήσεις χρειάζονται μερικές ώρες.

Ευτυχώς, μέσα από τους λογαριασμούς σας, έχετε πρόσβαση σε τόνους λεπτομερών βίντεο σχετικά με το πώς να κάνετε τα πράγματα στο Novoresume. Αυτό περιορίζει τον αριθμό των φορών που θα χρειαστείτε για αρχή τη ζωντανή συνομιλία.

Παρόλο που, εάν χρειάζεστε υποστήριξη εκτός από τη ζωντανή συνομιλία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα και μέσω e-mail.

Αναθεώρηση Novoresume: Τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, εγώ υπογράφω αυτήν την κριτική του Novoresume. Όσο για την τελική μου ετυμηγορία, είμαι αρκετά ουδέτερος. Ούτε πολύ ενθουσιασμένος, ούτε πολύ απογοητευμένος.

Τα πράσινα φώτα για το εργαλείο περιλαμβάνουν το οπλοστάσιο των προσχεδιασμένων προτύπων, τις δυνατότητες προσαρμογής και την ευκολία χρήσης. Χρειάζονται δευτερόλεπτα για κάποιον με μηδενική εμπειρία επεξεργασίας/δημιουργίας βιογραφικών για να καταλήξει σε ένα εξαιρετικά επαγγελματικό, εντυπωσιακό και δυνητικά εντυπωσιακό βιογραφικό.

Ωστόσο, υπάρχουν παράγοντες που δεν με εντυπωσίασαν, π.χ. η έλλειψη πολλαπλών μορφών λήψης ή το γεγονός ότι η διεπαφή διαστήματος δεν είναι ακριβώς drag & drop. Η χρήση της κλίμακας με βάση το ποσοστό περιορίζει την κίνηση ή την απόσταση που μπορούμε να επιτύχουμε για κάθε μεμονωμένο τμήμα. Αυτό καθιστά επίσης αδύνατη την τοποθέτηση

Συνολικά, θα έλεγα ότι το εργαλείο δεν είναι απογοητευτικό. Εάν είστε γραφίστας ή ο ίδιος υποψήφιος, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε. Η δωρεάν έκδοση σάς βοηθά να λάβετε μια απόφαση που βασίζεται στην εμπειρία, κάτι που είναι λίγο περισσότερο από ό,τι μπορεί να προσφέρει αυτή η κριτική του Novoresume.