Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Nothing Phone (2) προπαραγγελίες ανοίγουν στην Ινδία

Nothing Phone (2) προπαραγγελίες ανοίγουν στην Ινδία

Φωτογραφία: Mr.Mikla / Shutterstock.com

Τίποτα, η εταιρεία με επικεφαλής τον Carl Pei, αποκάλυψε ότι το τελευταίο της smartphone, Nothing Phone (2), θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Ινδία. Μαζί με αυτό, η εταιρεία έχει επίσης αποκαλύψει δελεαστικές προσφορές προπαραγγελίας για υποψήφιους αγοραστές.

Από τις 29 Ιουνίου στις 12 μ.μ., οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κάνουν προκράτηση στο Nothing Phone (2) πληρώνοντας Rs. 2.000 μέσω Flipkart. Αυτό το αρχικό ποσό θα προσαρμοστεί στην τελική πληρωμή. Μόλις ολοκληρωθεί η προκράτηση, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την προτιμώμενη παραλλαγή του τηλεφώνου (2) με βάση τη μνήμη RAM και τις επιλογές αποθήκευσης μεταξύ 11 Ιουλίου στις 9 μ.μ. και 20 Ιουλίου στις 23:59.

Η υπόλοιπη τιμή θα πρέπει να καταβληθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να ασφαλιστεί η συσκευή πριν ξεκινήσει η επίσημη πώληση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου.

Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 50% στις αγορές του Nothing Ear (Stick) και των σχετικών αξεσουάρ. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμες άμεσες προσφορές επιστροφής μετρητών όταν χρησιμοποιείτε κορυφαίες τραπεζικές κάρτες.

Το Nothing Phone (2) θα διαθέτει ημιδιαφανή σχεδίαση, παρόμοια με τον προκάτοχό του, το Nothing Phone (1). Θα διαθέτει το Glyph Interface, που θα συμπληρώνεται από ένα διαφανές καλώδιο USB-C. Τροφοδοτημένο από το high-end chipset Snapdragon 8+ Gen 1, το τηλέφωνο θα λειτουργεί με Nothing OS 2.0 που βασίζεται στο Android 13 με προσαρμόσιμες επιλογές. Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν μια μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μπαταρία 4.700 mAh.

Ανάγνωση:  Εξηγούνται τα σχέδια ισχύος της AMD Ryzen: Ισορροπημένη έναντι υψηλής απόδοσης

Το τηλέφωνο θα κατασκευαστεί στην Ινδία, συμβάλλοντας σε μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα κατά 53,45 κιλά. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κάμερα 50 MP, γρήγορη φόρτιση και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Ενώ οι ακριβείς λεπτομέρειες τιμολόγησης δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, πληροφορίες που διέρρευσαν υποδηλώνει ότι το Nothing Phone (2) θα βρίσκεται στο υψηλότερο εύρος του φάσματος τιμών.

Τίποτα Φύλλο προδιαγραφών τηλεφώνου (2).

Οι ιστότοποι που δημιουργούνται από AI μετατρέπονται σε αγροκτήματα περιεχομένου επόμενης γενιάς