Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

NordVPN Review – Το καλύτερο VPN για ξεμπλοκάρισμα τοποθεσιών

NordVPN Review – Το καλύτερο VPN για ξεμπλοκάρισμα τοποθεσιών

Πιστεύετε ότι είστε απόλυτα ασφαλείς στο Διαδίκτυο επειδή δεν υπάρχουν μάτια επιτήρησης για τις δραστηριότητές σας;

Συγγνώμη, κάνετε λάθος! Υπάρχουν πολλά μάτια που εισχωρούν κρυφά στις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, ξεκινώντας από τον ίδιο τον ISP σας.

Τότε, ποια είναι η λύση; Υπάρχει τρόπος να ξεπεράσεις τους ανεπιθύμητους snoops;

Ναι, ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από την online επιτήρηση είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN. Και, είμαι εδώ και ψάχνω να αναθεωρήσω NordVPN και ελέγξτε αν αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας.

Να ξεκινήσουμε;

Αναθεώρηση NordVPN

Θέλω να σας δώσω πρώτα μια επισκόπηση χαρακτηριστικών του NordVPN.

Χαρακτηριστικά του NordVPN

Έχω συμπεριλάβει μερικές δυνατότητες στην κριτική NordVPN, τις οποίες βρήκα δελεαστικές.

#1. Διπλή κρυπτογράφηση δεδομένων

Ξέρω ότι αυτό είναι ένα από τα μοναδικά πράγματα που θα διαβάσετε σε αυτήν την κριτική του NordVPN. Με την πάροδο του χρόνου, έχω αναθεωρήσει πάνω από μισή ντουζίνα υπηρεσίες VPN και αυτό το χαρακτηριστικό με συνεπήρε.

Ενώ μια συνηθισμένη υπηρεσία VPN κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας μόνο μία φορά, το NordVPN σάς δίνει την επιλογή να το κάνετε δύο φορές με τη βοήθεια δύο διακομιστών VPN. Για τον ίδιο λόγο, η κατασκοπεία των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων γίνεται πολύ δύσκολο.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε τον τίτλο του HBO Max που δεν μπορεί να παίξει το 2024

Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο λογισμικό NordVPN, μπορείτε να δείτε το Double VPN στην καρτέλα Διακομιστές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν από τη λίστα των διαθέσιμων διακομιστών.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει να ελέγξετε τη λίστα των καλύτερων δωρεάν ιστοτόπων μεσολάβησης.

#2. Αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής

Γνωρίζω ότι κάθε υπηρεσία VPN διακηρύσσει αυτήν τη δυνατότητα. Ωστόσο, δεν είναι πολλοί από αυτούς το δείχνουν με ιδιαίτερη σημασία. Ορισμένοι πάροχοι καταγράφουν τις δραστηριότητές σας και τις παραδίδουν σε υπηρεσίες ασφαλείας ανάλογα με τις ανάγκες τους. Δεδομένου ότι ένα VPN χρησιμοποιείται για την προστασία του απορρήτου σας, αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Από την άλλη πλευρά, το NordVPN ακολουθεί μια αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής. Τόσο η ταυτότητά σας όσο και οι δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο παραμένουν ιδιωτικές για όσο διάστημα παραμένετε ως χρήστης του NordVPN.

Το μόνο που αποθηκεύουν είναι τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας. όνομα χρήστη και κωδικός. Όσον αφορά την πληρωμή, το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι κάποιος έχει πληρώσει για τη συνδρομή. Δεν θα ρωτήσουν και πολλά γι’ αυτό.

#3. Υποστηρίζει έως και 6 ταυτόχρονες συσκευές

Θέλετε ταυτόχρονη υποστήριξη συσκευής; Μερικές φορές, πρέπει να χρησιμοποιείτε VPN σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Δυστυχώς, δεν προσφέρουν όλες οι υπηρεσίες VPN την ίδια δυνατότητα. Ως αποτέλεσμα, καταλήγετε να χάνεστε επιλέγοντας λάθος πάροχο.

Επιτρέψτε μου να επιστρέψω στο παρόν σενάριο του NordVPN. Η υπηρεσία υποστηρίζει έως και έξι ταυτόχρονες συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό για να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία VPN στο τηλέφωνό σας, στον προσωπικό σας υπολογιστή και σε περισσότερες συσκευές.

Ανάγνωση:  Πώς να κερδίσετε το Stormcaller στο Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies (MWZ).

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί πάροχοι VPN, που προσφέρουν τόσο μεγάλο αριθμό για ταυτόχρονες συσκευές.

#4. Διακόπτης Automatic Kill

Καθώς ένας διακομιστής VPN είναι απασχολημένος, ούτε ο Θεός μπορεί να αποτρέψει ορισμένες διακοπές λειτουργίας! Τι συμβαίνει όταν διακοπεί η σύνδεση VPN, υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε έναν απαγορευμένο ιστότοπο; Προφανώς, η ταυτότητά σας θα διακυβευτεί.

εικόνα-2

Η ομάδα του NordVPN έχει εργαστεί σκληρά για να το αποφύγει και να εισαγάγει πρόσθετη προστασία. Έχουν ενσωματώσει μια τεχνολογία αυτόματου διακόπτη kill με το λογισμικό. Όταν πέσει η σύνδεση VPN, κλείνει το λογισμικό ή τον ιστότοπο που έχετε καθορίσει.

Ναι, θα πρέπει να το ρυθμίσετε εκ των προτέρων. Ελπίζω να ακούσατε το ρητό «η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία».

Δείτε επίσης τους κορυφαίους 25+ ιστότοπους για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες στο διαδίκτυο χωρίς λήψη.

#5. Υποστήριξη πελατών 24×7

Εάν είστε νέοι σε όλο αυτό το VPN, χρειάζεστε σίγουρα κάποιο χέρι βοήθειας όσον αφορά τη διαμόρφωση της σύνδεσης.

Το NordVPN προσφέρει ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο. Δηλαδή, μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτούς όποτε θέλετε βοήθεια.

#6. Επίλυση διαρροών DNS

Με μια σύνδεση VPN, χρησιμοποιείτε διακομιστές DNS – ο NordVPN κατέχει τους δικούς τους. Χωρίς VPN, θα καταλήξετε να χρησιμοποιείτε διακομιστές DNS που παρέχονται από τον ISP σας.

Ανάγνωση:  Fiverr Review For Gig Seller & Αγοραστής

εικόνα-3

Μόλις δημιουργήσετε μια σύνδεση με έναν διακομιστή VPN, ο ISP σας δεν μπορεί να παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας απλώς και μόνο επειδή δεν χρησιμοποιείτε τον διακομιστή του. Τούτου λεχθέντος, μερικές φορές, το πρόγραμμα περιήγησής σας ξεχνάει ότι έχετε μια ενεργή σύνδεση VPN που στέλνει αίτημα έξω από τον ανώνυμο διακομιστή – εάν αυτό συνέβαινε, η ταυτότητά σας μπορεί να γίνει ανιχνεύσιμη. Αλλά το NordVPN σας καλύπτει και εδώ, καθώς το πρόγραμμα επίλυσης διαρροών DNS διατηρεί όλα τα ερωτήματα DNS ασφαλή και προστατευμένα.

Πώς να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN για πρώτη φορά;

Στη συνέχεια, σε αυτήν την κριτική NordVPN, θα διαβάσετε πώς να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN για πρώτη φορά.

Βήμα 1: Πρώτα, πρέπει να επισκεφθείτε Ιστότοπος NordVPN. Μπορείτε να δείτε έναν σύνδεσμο Τιμολόγηση στην επάνω γραμμή πλοήγησης.

εικόνα-4

Βήμα 2: Μόλις κάνετε κλικ στο ίδιο, θα πρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα σχέδια που δίνονται εκεί.

εικόνα-5

Βήμα 3: Τώρα, πρέπει να δώσετε τα στοιχεία πληρωμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέρονται εκεί. Δέχονται ακόμη και bitcoin.

εικόνα-6

Βήμα 4: Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια που μόλις δώσατε. (Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο Ο λογαριασμός μου για το ίδιο).

Βήμα 5: Το παρακάτω είναι αυτό που βλέπετε αμέσως μετά τη σύνδεση στο λογαριασμό σας.

εικόνα-7

Κάντε κλικ στην περιοχή λήψης.

Βήμα 6: Εκεί μπορείτε να δείτε πολλές πλατφόρμες. Θα πάω με το προτεινόμενο στα Windows 10.

Ανάγνωση:  Πώς να μετατρέψετε το YouTube σε MP3 στο iPhone; 4 τρόποι

εικόνα-8

Βήμα 7: Θα πρέπει να προχωρήσετε στην εγκατάσταση αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία λήψης.

εικόνα-9

Βήμα 8: Καθώς η εγκατάσταση τελειώνει, θα δείτε τη διεπαφή να ανοίγει από μόνη της. Πρέπει να δώσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης. Κάνε το.

εικόνα-10

Βήμα 9: Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να δείτε τη διεπαφή όπως στην παρακάτω εικόνα.

εικόνα-11

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο καρτέλες Χάρτης και Διακομιστές για να δημιουργήσετε τη σύνδεση. Ωστόσο, μου αρέσει να χρησιμοποιώ το δεύτερο.

εικόνα-12

Επιλέξτε οποιονδήποτε διακομιστή από εκεί. Συνιστώ να πάτε με ένα με χαμηλό φορτίο. Αυτό είναι.

Τυλίγοντας

Τι νομίζετε;

Λάβατε αρκετές λεπτομέρειες από αυτήν την κριτική NordVPN;

Από την εμπειρία μου στη χρήση πάνω από μισή ντουζίνα υπηρεσιών VPN, συνιστώ πραγματικά το NordVPN έναντι οποιασδήποτε άλλης. Διαθέτουν καθαρή διεπαφή, προσιτή τιμολόγηση, υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών, μέγιστη ταυτόχρονη χρηστικότητα της συσκευής, προηγμένα χαρακτηριστικά όπως αυτόματο διακόπτη εξαγωγής και επίλυση διαρροών DNS.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Απλώς ακολουθήστε την τελευταία ενότητα για να αποκτήσετε έναν λογαριασμό NordVPN και να απολαύσετε την ανωνυμία για πάντα.

Ελπίζω να μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους και τους οπαδούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα σας ευχαριστήσουν που τους δώσατε μια λειτουργική λύση για να παρακάμψουν την διαδικτυακή επιτήρηση.