Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Konigle Review 2024: Καλύτερο εργαλείο ενίσχυσης πωλήσεων και μετατροπών για κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου

Konigle Review 2023: Καλύτερο εργαλείο ενίσχυσης πωλήσεων και μετατροπών για κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου

Είναι το καλύτερο εργαλείο για να αναπτύξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Λοιπόν, αυτό ισχυρίζεται. Ωστόσο, δεν πίστεψα ποτέ σε αξιώσεις τώρα, έτσι δεν είναι;

Σε όλη αυτή την ανασκόπηση, θα συζητούσα και θα μοιραζόμουν κάθε χαρακτηριστικό Konigle σας προσφέρει. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε αν αξίζει ή όχι τον χρόνο σας.

Εάν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να ενισχύσετε τις μετατροπές, να διαχειριστείτε καλύτερα το απόθεμά σας ή βασικά να έχετε ένα καλύτερο κατάστημα, μπορεί να σας βοηθήσει.

Ας αρχίσουμε?

Κύρια χαρακτηριστικά

Το Konigle διαθέτει πολλά εργαλεία και τακτικές που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τις πωλήσεις, τις μετατροπές, τα κέρδη ή το κατάστημά σας γενικότερα.

Μπορείς δοκιμάστε το Konigle σήμερα δωρεάν. Ναι, είναι δωρεάν, για πάντα και το πρόγραμμα επί πληρωμή είναι εντελώς προαιρετικό. Ακόμη και το πρόγραμμα επί πληρωμή είναι δωρεάν (ανατρέξτε στην ενότητα τιμολόγησης για λεπτομέρειες).

Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει. Σημειώστε ότι οι περισσότερες από αυτές τις δυνατότητες έχουν επίσης πολλαπλές δευτερεύουσες δυνατότητες.

 • Ισχύς τιμολόγησης: Αυτά είναι χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να παίξετε με τις τιμές των προϊόντων σας, τις πωλήσεις φιλοξενίας, τις εκπτώσεις προσφορών κ.λπ.
 • Βελτίωση μετατροπής: Αυτές οι δυνατότητες σάς επιτρέπουν να εφαρμόσετε διάφορες τεχνικές (ειδοποιήσεις αποθεμάτων, γοητευτική τεχνική κ.λπ.) για τη βελτίωση της μετατροπής.
 • Αύξηση LTV: Αυτή η δυνατότητα σάς βοηθά να βελτιώσετε τη διατήρηση πελατών (πολλαπλές αγορές).
 • Βελτιστοποίηση ορφανών σελίδων: Αυτό είναι κατά κύριο λόγο μια δυνατότητα SEO. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.
 • Βελτιστοποίηση Deadstock: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε/πειραματίζεστε με το απόθεμα για τα καλύτερα αποτελέσματα.
 • Βελτιστοποίηση κόστους: Εάν χρησιμοποιείτε παραλλαγές στο κατάστημά σας, αυτή η δυνατότητα σάς βοηθά να διαχειρίζεστε το κόστος πολύ αποτελεσματικά και πολύ γρήγορα.

Ας δούμε αυτά τα χαρακτηριστικά λεπτομερώς.

Διεπαφή χρήστη Konigle

Αυτό βλέπετε όταν συνδέεστε για πρώτη φορά στον πίνακα ελέγχου του Konigle!

Σας δίνει τη βαθμολογία κερδοφορίας, την υγεία του καταστήματος και τα προβλήματα. Φυσικά, θα συζητήσω τι είναι καθένα από αυτά στην επόμενη ενότητα.

Στα αριστερά, θα δείτε όλες τις σημαντικές δυνατότητες και επιλογές που σας προσφέρει η Konigle.

Στην πραγματικότητα, έχει λεπτομερείς, βήμα προς βήμα οδηγούς για κάθε μεμονωμένο χαρακτηριστικό. Όταν επιλέγετε ένα χαρακτηριστικό/τακτική από την αριστερή μπάρα, θα σας δείξει πώς να το εφαρμόσετε!

Οδηγοί βημάτων για κάθε μεμονωμένη λειτουργία

Όχι μόνο αυτό, για κάθε τακτική, έχουν επίσης συμπεριλάβει ένα σεμινάριο “βίντεο” που μπορείτε να παρακολουθήσετε!

Ανάγνωση:  Όλα για τα πιο δημοφιλή Delta-9 THC Gummies;

Αυτό το καθιστά εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη και αρχάριους και γενικά εύκολο στη χρήση. Δεν θα συμφωνούσατε;

Ο πραγματικός επεξεργαστής που σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές στα προϊόντα/κατάστημά σας είναι εξίσου απλός. Θα δείτε πολλά στιγμιότυπα οθόνης σε αυτό το κομμάτι.

Με λίγα λόγια, το Konigle έχει σίγουρα μια αρκετά βασική, απλή, ακατάστατη διεπαφή χρήστη.

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά.

Μαζική προσθήκη τιμών «συγκρίνετε σε».

Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, δεν είναι.

Οι τιμές “Σύγκριση σε” είναι βασικά μόνο οι κομμένες τιμές που βλέπετε δίπλα στις πραγματικές τιμές πώλησης ενός προϊόντος.

Δείχνετε στον επισκέπτη το ποσό που εξοικονομεί ή την αρχική τιμή του προϊόντος έναντι του προϊόντος στο οποίο παραλαμβάνει το προϊόν.

Αυτό συχνά αυξάνει τις πωλήσεις, έτσι δεν είναι;

Γεια, ποιο θα αγοράζατε νωρίτερα; Αν λάβετε 2 παπούτσια για 100 $ το καθένα ή αν υπάρχει ΕΚΠΤΩΣΗ και λάβετε 2 παπούτσια για 100 $ ενώ η αρχική τους τιμή εμφανίζεται ως $200; Υποθέτω το δεύτερο, δεν συμφωνείτε;

Με το Konigle, μπορείτε να προσθέσετε αυτές τις εκπτωτικές τιμές/”συγκρίνετε σε” τιμές σε οποιονδήποτε αριθμό προϊόντων σε δευτερόλεπτα.

Μαζική προσθήκη συγκρίνετε σε τιμές

Μαζική αύξηση των τιμών σε δευτερόλεπτα

Μπορεί απλώς να προσβλέπετε σε περισσότερα κέρδη ή να δοκιμάζετε ένα νέο μοντέλο τιμολόγησης.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η αύξηση των τιμών είναι κάτι που θα ήθελε κάθε πωλητής, έτσι δεν είναι;

Το Konigle διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να αυξήσετε τις τιμές για οποιαδήποτε όχι. προϊόντων με ένα μόνο κλικ. Είναι το ίδιο περιβάλλον χρήστη όπως στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

Δεν έχετε παρά να επιλέξετε να «αυξήσετε» την τιμή.

Μαζική αύξηση των τιμών σε δευτερόλεπτα

Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να αυξήσετε τις τιμές «σύγκρισης σε» για διάφορα προϊόντα.

2 Λειτουργίες ενίσχυσης μετατροπών

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Konigle προσφέρει δυνατότητες που βελτιώνουν επίσης τη μετατροπή σας.

Τα δύο χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να το κάνετε αυτό είναι:

 • Ειδοποιήσεις “Επιστροφή σε απόθεμα”.
 • Και τεχνική “Charm Pricing”.

Το θέμα των ειδοποιήσεων “back in stock” είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι είναι. Είναι ένα γραφικό στοιχείο που μπορεί να ενεργοποιηθεί για τα “εκτός αποθέματος” προϊόντα σας.

Λειτουργίες ενίσχυσης μετατροπών

Μόλις τα αποθέματά σας εκ νέου αποθεματοποιηθούν, μπορείτε να στείλετε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις στους πελάτες σας.

Τιμές γοητείας (στρογγυλοποίηση) είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει την τιμολόγησή σας να φαίνεται πιο ελκυστική.

Η τεχνική είναι κάτι που όλοι βλέπουμε στους περισσότερους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Η τιμολόγηση συχνά τελειώνει με 0,99 $ / 0,95 $, X9,0 $ κ.λπ.

Στην πραγματικότητα, έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να στρογγυλοποιήσετε τις τιμές σε:

ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου

 • 99
 • 95
 • Ή κάντε το έτσι ώστε οι τιμές να τελειώνουν με 0 ή 5.

Δεν είναι μόνο αυτό. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον τρόπο λειτουργίας του γοητευτικού. Μπορείτε να επιλέξετε τη γοητευτική τιμή που θα στρογγυλοποιήσετε σε:

προσαρμόστε πώς λειτουργεί το γοητευτικό

 • Η χαμηλότερη τιμή
 • Μια υψηλότερη τιμή
 • Και η πλησιέστερη τιμή.

Μόλις το ενεργοποιήσετε, το Konigle σας στέλνει ακόμη και αναφορές μέσω e-mail! Η αναφορά περιλαμβάνει τις συνολικές μετατροπές, τον χρόνο που έχετε εξοικονομήσει, το ποσοστό τιμολόγησης, τις διορθώσεις τιμής κ.λπ.

Ανάγνωση:  Data Guardians Of Michigan: Πλοήγηση στο μέλλον με επιταγές VIN και τεχνολογία

Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε το widget, τη φόρμα ειδοποίησης, να ορίσετε τη θέση και βασικά να έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται επίσης στον λογαριασμό σας Konigle στην ενότητα τιμολόγηση Charm.

Αύξηση LTV

Το LTV βασικά σημαίνει “Αξία ζωής για τον πελάτη”. Με πιο απλά λόγια, σημαίνει να κάνετε έναν πελάτη να αγοράσει περισσότερες από μία φορές από εσάς, επομένως, να αυξήσετε τον χρόνο τους μαζί σας.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό; Προσφέρετε έκπτωση στη «δεύτερη» αγορά τους! Φυσικά, θα μπορούσατε να στείλετε ένα μη αυτόματο e-mail σε κάθε πελάτη που είχατε ποτέ.

Ή, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Konigle για να τα αυτοματοποιήσετε όλα. Όχι μόνο οι εκπτώσεις, το Konigle είναι επίσης σε θέση να υπενθυμίζει στους πελάτες σας μέρες πριν λήξουν τα εκπτωτικά κουπόνια τους.

Απλώς πρέπει να ρυθμίσετε την έκπτωση και τις ρυθμίσεις υπενθύμισής σας.

Για την έκπτωση, μπορείτε είτε να τη ρυθμίσετε ως “ποσοστό” ή “σταθερή αξία”.

Αύξηση LTV

Η ίδια οθόνη σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε την εγκυρότητα της έκπτωσης, την αξία έκπτωσης και την ελάχιστη αξία παραγγελίας.

Τέλος, ορίζετε πότε θέλετε να υπενθυμίζονται στους πελάτες σας οι εκπτώσεις τους ή η μελλοντική τους λήξη.

Συνολικά, είναι αρκετά εύκολο να ρυθμιστεί και να εφαρμοστεί, έτσι δεν είναι;

Επίλυση Ορφανών Σελίδων

Για να κάνετε “δωρεάν πωλήσεις”, χρειάζεστε δωρεάν κίνηση. Η μεγαλύτερη πηγή δωρεάν κίνησης για τα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου; Μηχανές αναζήτησης!

Το πρόβλημα είναι ότι είναι πιθανό να μην έχουν ευρετηριαστεί όλες οι σελίδες σας σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης. Ως αποτέλεσμα, αυτές οι σελίδες δεν θα λάβουν ποτέ κανένα οργανικό (Ελεύθερος) κίνηση από τις μηχανές αναζήτησης.

Το Konigle το διορθώνει με ένα μόνο κλικ, κυριολεκτικά. Χρειάζεται μόνο να ενεργοποιήσετε την τακτική “Επίλυση ορφανών σελίδων” και είστε έτοιμοι.

Τιμή Skimming

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που εμποδίζουν το απόθεμά σας να λήξει και κάνει περισσότερες πωλήσεις.

Η τεχνική είναι αρκετά απλή. Ξεκινάτε ένα προϊόν και, στη συνέχεια, ανάλογα με το απόθεμα/απόθεμά σας, μειώνετε την τιμή του με την πάροδο του χρόνου.

Πολύ παρόμοιο με το πώς κυκλοφορούν τα τηλέφωνα και σταδιακά μειώνεται η τιμή, είναι λογικό, έτσι δεν είναι;

Μπορείτε ακόμη να ορίσετε «προϋποθέσεις» έτσι ώστε η μείωση της τιμής να ενεργοποιείται μόνο εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε επίσης να αυξήσετε την τιμή εάν θέλετε όταν ικανοποιούνται οι προϋποθέσεις σας.

Τιμή Skimming

Π.χ. εάν επιλέξω το “βάρος” ως έναυσμα, μπορώ να το ρυθμίσω έτσι ώστε η σήμανση να εφαρμόζεται μόνο για προϊόντα που ζυγίζουν λιγότερο ή περισσότερο από την τιμή που εισάγω.

Αν και, το αγαπημένο μου έναυσμα είναι το “απόθεμα αποθέματος”. Μου επιτρέπει να αυξάνω/μειώνω αυτόματα την τιμή ανάλογα με το απόθεμα που έχω στο απόθεμά μου.

Ανάγνωση:  SlideUpLift Review: Μια πλατφόρμα για όλες τις ανάγκες παρουσίασης

Υπάρχει ακόμη και ένα κουμπί “πώληση με απώλεια”. Κρατήστε αυτό απενεργοποιημένο εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα κέρδος. Ωστόσο, εάν πρόκειται για εκποίηση, είναι καλύτερη ιδέα να το ενεργοποιήσετε.

Εκπτώσεις φιλοξενίας flash

Οι πωλήσεις flash είναι γνωστό ότι δημιουργούν επιταχυνόμενες πωλήσεις και έσοδα, δεν είναι ακριβώς μυστικό τώρα, έτσι δεν είναι;

Με το Konigle, μπορείτε να φιλοξενήσετε αυτές τις flash εκπτώσεις (ναι, σε δευτερόλεπτα).

Και πάλι, δεν απαιτούνται ειδικές απαιτήσεις ή δεξιότητες. Είναι η ίδια σελίδα που έχετε δει μέχρι τώρα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας τιμών και να μειώσετε την τιμή πώλησης. Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να μειώσετε κατά ένα συγκεκριμένο ποσό ή ποσοστό.

Προηγμένο εργαλείο προσέγγισης (E-mail & SMS)

Η προσέγγιση είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε επιτυχημένη επιχείρηση, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, το Konigle έχει ένα ενσωματωμένο e-mail καθώς και δυνατότητα επικοινωνίας SMS. Δεν απαιτούνται εργαλεία αλληλογραφίας τρίτων! Μπορείτε να συνθέσετε, να επεξεργαστείτε και να ξεκινήσετε την εκστρατεία προβολής σας μέσα από το Konigle.

Αυτό που με εντυπωσίασε είναι το εξαιρετικά προηγμένο αλλά εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS. Είναι εντελώς drag & drop και σας δίνει έναν τόνο ελέγχου στις γραμματοσειρές, τα γραφικά και οτιδήποτε άλλο.

Επεξεργαστής email Konigle

Δεν είναι μόνο αυτό. Για μια επιτυχημένη εκστρατεία προβολής, πρέπει να παρακολουθείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Προς αυτό το σκοπό, το Konigle σας προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ανοιχτές τιμές, την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και πολλά άλλα. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διπλασιάσει αυτό που λειτουργεί και να εξαλείψει ό,τι δεν λειτουργεί.

Κάποια άλλα χαρακτηριστικά του Konigle

Το Konigle προσφέρει περίπου μισή ντουζίνα άλλες δυνατότητες που βοηθούν στην ενίσχυση του καταστήματός σας.

 • Δημιουργός κώδικα QR και πληροφορίες: Απλώς εισαγάγετε μια διεύθυνση URL και η Konigle θα σας δώσει έναν κωδικό QR. Θα σας δείξει συνολικές σαρώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον κώδικα επίσης.
 • Παρακολούθηση τιμών ανταγωνιστή: Γεια σας, δεν θέλετε να υπερτιμολογήσετε ή να υποτιμήσετε το προϊόν σας, σωστά; Επίσης, δεν μπορείτε να παρακολουθείτε χειροκίνητα όλους τους ανταγωνιστές σας για όλα τα προϊόντα σας. Το Konigle έχει αυτό το απλό χαρακτηριστικό όπου επιλέγετε ένα προϊόν και ορίζετε τους ανταγωνιστές σας. Θα εμφανίζει αυτόματα προϊόντα με χαμηλότερη/υπερτιμημένη τιμή για κάθε κατηγορία.
 • Εύκολες εξαγωγές: Μπορείτε να εξάγετε όλα τα δεδομένα που χρειάζεται ο λογιστής σας με ένα μόνο κλικ! Θα σας δείξει τις πωλήσεις σας, την κατάσταση πληρωμής και πολλά άλλα. Βοηθά να παρακολουθείτε τα πράγματα και ίσως ακόμη και τους φόρους!

Konigle Pricing Plans – Δωρεάν για πάντα

Φυσικά, αυτή η κριτική του Konigle δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς να μιλήσουμε για την τιμολόγησή της, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, πόσο κοστίζει το Konigle;

Λοιπόν, είναι δωρεάν. Για πάντα. 100%

Ναι, καλά διαβάσατε όλα αυτά.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε την αντίστροφη αναζήτηση βίντεο; – Οδηγός βήμα προς βήμα το 2024

Το Konigle έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πάντα χωρίς να χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε!

Το καλύτερο κομμάτι? Περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που λαμβάνετε με ένα premium πρόγραμμα!

Τα πληρωμένα προγράμματα ξεκινούν από λιγότερο από 1 $/ημέρα! Το άκουσες καλά. Εάν επιλέξετε να πληρώνετε μηνιαία, το φθηνότερο πρόγραμμα πωλείται για 29,00 $/μήνα. Ωστόσο, εάν πληρώνετε ετησίως, κοστίζει μόνο 299 $/έτος, που είναι βασικά περίπου 24 $/μήνα!

Τιμολόγηση Konigle

Αυτό είναι αρκετά λογικό, έτσι δεν είναι;

Υποστήριξη Konigle

Από την προσωπική μου εμπειρία, δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω την υποστήριξη της Konigle. Το εργαλείο είναι αρκετά απλό και αυτονόητο.

Λοιπόν, η εταιρεία έχει μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπο. Προσπάθησα να συνδεθώ μαζί τους μόνο για χάρη αυτής της κριτικής του Konigle.

Λοιπόν, η αρχική επαφή ήταν σχεδόν άμεση. Πήρα μια απάντηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα που με εντυπωσίασε.

Ωστόσο, ένιωσα ότι οι συνολικοί χρόνοι απόκρισης θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι. Οι απαντήσεις γενικά χρειάζονται λίγα λεπτά, κάτι που δεν είναι και τόσο κακό, αλλά μας έχουν χαλάσει οι άμεσες απαντήσεις, έτσι δεν είναι;

Φυσικά, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μέσω e-mail, αλλά αυτό θα ήταν πιο αργό από μια ζωντανή συνομιλία, έτσι δεν είναι;

Με λίγα λόγια, αν και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συνομιλία, σίγουρα δεν είμαι απογοητευμένος.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Είναι πραγματικά δωρεάν το Konigle;

Ναί. Το Konigle είναι 100% δωρεάν! Δεν υπάρχουν καθόλου συνδεδεμένες χορδές.

2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω όλες τις δυνατότητες του προγράμματος επί πληρωμή στο δωρεάν πρόγραμμα;

Αυτό δεν θα ήταν πρακτικό, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, το δωρεάν πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές δυνατότητες για να πάρετε μια ιδέα για τις δυνατότητες του Konigle.

Αναθεώρηση Konigle- Τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, είναι το Konigle το καλύτερο εργαλείο για να αναπτύξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και τα κέρδη σας; Λοιπόν, δεν είμαι σίγουρος για τη συνολική του θέση, αλλά από την εμπειρία μου σίγουρα είναι.

Σίγουρα, υπάρχουν και άλλα εργαλεία με περισσότερες δυνατότητες. Όμως, αυτό που διαφοροποιεί το Konigle είναι η εξαιρετική ευκολία χρήσης και η 100% δωρεάν δοκιμή του. Αυτό δείχνει πόσο σίγουρη είναι η Konigle για τις δυνατότητές της, έτσι δεν είναι;

Φυσικά, ούτε τα χαρακτηριστικά είναι λιγότερο εντυπωσιακά. Το γεγονός ότι φροντίζει για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, του αποθέματός σας, των προωθήσεων, των μετατροπών, ακόμη και του SEO, το κάνει επιθυμητό.

Γεια σου, μην μένεις σε αυτή την κριτική του Konigle. Πηγαίνετε να το ελέγξετε μόνοι σας και σχηματίστε τη δική σας γνώμη, ε; Είναι 100% δωρεάν η εγγραφή και δεν χρειάζεστε καν πιστωτική κάρτα!