Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Jumppl Review: Is It Best Project & Λογισμικό διαχείρισης ομάδας;

 Jumppl Review: Is It Best Project & Λογισμικό διαχείρισης ομάδας;

Jumppl review- Είναι το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων και ομάδας το 2023; Αυτό είναι που θα συζητήσω σε όλο αυτό το κομμάτι.

Εάν δημιουργείτε ή διαχειρίζεστε έργα ή έχετε μια ομάδα/πελάτες με τους οποίους συνεργάζεστε, αυτό το κομμάτι δεν θα ήταν χάσιμο του χρόνου σας.

Είναι ένα εργαλείο που κοστίζει 0,00 $, επομένως δεν είναι ένα βήμα πωλήσεων εξ ορισμού. Ανατρέξτε σε αυτό το κομμάτι και αν πιστεύετε ότι προσφέρει αυτό που χρειάζεστε, η εγγραφή είναι δωρεάν.

Ας ξεκινήσουμε τότε;

Jumppl Review 2023: Τι είναι το Jumppl;

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια ιδέα για το τι να περιμένετε.

Jumppl είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε έργα, την ομάδα σας και τους πελάτες σας. Τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

 • Διαχείριση έργου (Διαγράμματα Gantt/ Kanban/ Πίνακες/ λίστα άλλων)
 • Ενσωματωμένη συνομιλία
 • Πρόγραμμα (για παρουσία και διαχείριση εργαζομένων)
 • Πύλη πελάτη με λευκή ετικέτα
 • Γεννήτρια τιμολογίων
 • Και αποθήκευση στο cloud.

Εάν πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι που χρειάζεστε, σκάψτε πιο βαθιά.

Διεπαφή χρήστη Jumppl

Πάντα κάνω αυτές τις κριτικές από την οπτική γωνία του πρώτου χρόνου.

Αυτό σημαίνει ότι υποθέτω ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ παρόμοιο λογισμικό. Πόσο φιλική είναι η εφαρμογή για εσάς, αυτό θα συζητήσουμε σε αυτήν την ενότητα;

Έτσι, πριν καν ξεκινήσετε, το Jumppl έχει ένα εισαγωγικό βίντεο 2 λεπτών+. Το βίντεο σας διδάσκει πώς να χρησιμοποιείτε το εργαλείο.

Όσο για τη διεπαφή, δείτε τι βλέπετε μόλις συνδεθείτε:

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται εύκολο, έτσι δεν είναι; Οι επιλογές στα αριστερά σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τις διαφορετικές δυνατότητες που προσφέρει το λογισμικό.

Η κεντρική οθόνη διαθέτει μερικά γραφικά στοιχεία γρήγορης πρόσβασης. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε έργα, φακέλους, να διαχειριστείτε την ομάδα σας κ.λπ. από εδώ. Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε μερικά από αυτά τα widget! Απαιτεί μόνο 1 κλικ!

Jumppl κριτική

Στην ίδια οθόνη, υπάρχει επίσης μια λίστα “Οι εργασίες μου” αν κάνω κύλιση προς τα κάτω.

Με λίγα λόγια, μπορώ να χρησιμοποιήσω το μεγαλύτερο μέρος του Jumppl από αυτήν τη σελίδα! Μου αρέσει όταν δεν χρειάζεται να κάνω page-hop και να μπερδεύομαι σε έναν ιστότοπο!

Διαχείριση έργου (με προσχεδιασμένα πρότυπα)

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιώ το Jumppl; Διαχείριση έργου!

Ανάγνωση:  Restoro Review 2024 – Αξίζει να αποκτήσετε αυτό το PC Optimizer;

Το Jumppl είναι εντυπωσιακό λόγω των προσχεδιασμένων προτύπων του. Απλώς επιλέγετε ένα πρότυπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και σας παρέχει μια προσχεδιασμένη ροή εργασίας.

Μπορείτε να διαχειριστείτε έργα χρησιμοποιώντας έως και 6 διαφορετικές διατάξεις!

 • Λίστα
 • Kanban (το προσωπικό μου αγαπημένο)
 • Gantt διάγραμμα (δεύτερο αγαπημένο φαντάζομαι;)
 • Πίνακες
 • ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
 • Και Ημερολόγιο

Αυτό δεν είναι απλώς ένα «αισθητικό» χαρακτηριστικό. Ανάλογα με τον τύπο του έργου σας, ορισμένοι τύποι προβολής μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα από τους άλλους και το Jumppl σας δίνει απλώς όλες τις επιλογές.

Έτσι, για αρχή, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες και υπο-εργασίες για κάθε έργο. Αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο (και ειλικρινά; Λίγο διασκεδαστικό).

Jumppl εργασίες

Απλώς συμπληρώνετε το όνομα της εργασίας, την πρόοδο, ορίζετε ημερομηνίες λήξης, την εκχωρείτε σε άλλους και επισυνάπτετε αρχεία!

Μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε “στάδια” σε αυτές τις εργασίες. Διαφορετικές ετικέτες προτεραιότητας είναι προφανώς διαθέσιμες επίσης.

Κριτική διεπαφής χρήστη Jumpplr

Η καρτέλα φόρτου εργασίας μου επιτρέπει να ελέγξω πώς κατανέμονται οι εργασίες μεταξύ των συμπαικτών.

Μου αρέσουν επίσης οι “αναφορές” που δημιουργεί. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα χαρακτηριστικό της ενότητας «Διαχείριση Έργου» του Jumppl. Ωστόσο, πιστεύω ότι αξίζει τη δική του ενότητα σε αυτήν την κριτική Jumppl.

Έτσι, αυτό σας επιτρέπει να δημιουργείτε πολύ λεπτομερείς και ακριβείς αναφορές. Π.χ. Μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές για ολοκληρωμένες εργασίες, καθυστερημένες εργασίες, εργασίες που έχουν δημιουργηθεί από συγκεκριμένους χρήστες, εργασίες που έχουν ανατεθεί σε συγκεκριμένους υπαλλήλους και πολλά άλλα.

Υπάρχει επίσης ένας ανιχνευτής προόδου. Δείχνει μια πλήρη ανάλυση κάθε εργασίας και δευτερεύουσας εργασίας, προϋπολογισμού κ.λπ. Κατά την προσωπική μου άποψη, αυτό πρέπει να βελτιωθεί λίγο. Για μένα, έπρεπε απλώς να περάσω μερικά λεπτά προσπαθώντας να κατανοήσω τη σελίδα που μου εμφανίστηκε.

Με λίγα λόγια, θα πω ότι το Jumppl διαχειρίζεται τα πάντα, από τη δημιουργία, την παρακολούθηση, τη διαχείριση έως τη διανομή εργασιών μέχρι να ολοκληρωθούν.

Προηγμένες πύλες πελατών με λευκή ετικέτα

Αυτό είναι σχεδόν ένα χαρακτηριστικό “ποτέ πριν”!

Φανταστείτε να μπορείτε να μοιράζεστε τις εργασίες, την πρόοδό σας, τα τιμολόγια και βασικά οτιδήποτε άλλο απευθείας με τους πελάτες σας! Με άλλα λόγια, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε κερκόπορτα σε όλα όσα κάνετε.

Μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας πολύ επαγγελματικές πύλες αφιερωμένες αποκλειστικά στα έργα τους.

Πύλη πελάτη Jumppl

Το καλύτερο κομμάτι? Είστε ακόμα υπεύθυνοι. Μοιράζεστε μόνο τα αρχεία/τμήματα που θέλετε. Εννοώ ότι ο σεφ χρειάζεται και την ιδιωτικότητά του στην κουζίνα, σωστά;

Επιπλέον, επιτρέπει την πλήρη λευκή σήμανση! Μπορείτε να έχετε την πύλη πελατών σας σε έναν προσαρμοσμένο τομέα! Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας λογότυπα και θέμα!

Ο πελάτης σας δεν ξέρει ποτέ ότι χρησιμοποιείτε το Jumppl. Για αυτούς, θα φαινόταν σαν μια επαγγελματική πύλη που έχετε δημιουργήσει μόνο για αυτούς!

Ανάγνωση:  Πώς να εγκαταστήσετε τον κεντρικό αέρα στο σπίτι σας

Ενσωματωμένη συνομιλία

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που κατέστησαν δυνατή αυτήν την κριτική Jumppl. Έχω χρησιμοποιήσει περίπου δώδεκα εργαλεία διαχείρισης έργων στην καριέρα μου, τα περισσότερα δεν διαθέτουν τη δυνατότητα “chat”.

Με τα περισσότερα άλλα παρόμοια εργαλεία, το μόνο που έχω είναι η δυνατότητα “σχολιασμού” σε έργα και εργασίες. Αυτό είναι αργό, χρονοβόρο και όχι τόσο ρευστό όσο η ζωντανή συνομιλία.

Με το Jumppl, έχω μια δυνατότητα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων/συνομιλίας. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία με ολόκληρη την ομάδα καθώς και με τους πελάτες σε πραγματικό χρόνο.

Jumppl κριτική ενσωματωμένη συνομιλία

Η συνομιλία υποστηρίζει επίσης συνομιλία ένας προς έναν, χωρίς να περιλαμβάνει ολόκληρη την ομάδα.

Τώρα, μου αρέσουν μερικές από τις “μικροσκοπικές” δυνατότητες που υποστηρίζει η συνομιλία. Για παράδειγμα, μπορώ να «επεξεργάζομαι» τα μηνύματά μου αφού τα στείλω! Όταν εργάζεστε σε σοβαρά έργα, αυτό μπορεί να είναι σωτήριο.

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε οριστικά μηνύματα. Οι λειτουργίες “απάντηση” καθώς και “αγαπημένα” είναι επίσης διαθέσιμες.

Συμφωνώ, αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι τεράστια. Ωστόσο, λένε ότι ο Θεός είναι στις λεπτομέρειες, έτσι δεν είναι;

Πρόγραμμα (Παρακολούθηση και Διαχείριση Εργαζομένων).

Ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το εξηγήσω αυτό είναι λέγοντας ότι πρόκειται για προηγμένο χρονόμετρο.

Οι υπάλληλοί σας μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους και να κάνουν κλικ στο «Έναρξη εργασίας». Ομοίως, όταν φεύγουν, κάνουν κλικ στο «τέλος εργασίας».

Μπορούν επίσης να επιλέξουν την τοποθεσία εργασίας τους (π.χ. γραφείο/σπίτι/τηλεχειριστήριο). Μπορείτε να ελέγξετε τα χρονόμετρα λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο.

Τι είναι εντυπωσιακό; Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα “στιγμιότυπα”. Όταν εργάζονται, η οθόνη τους θα καταγράφεται εξ αποστάσεως για να επαληθευτεί ότι πράγματι λειτουργούν. Προφανώς μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα για αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης.

Το φύλλο χρόνου μπορεί επίσης να καταγράφει ή να αγνοεί το χρόνο αδράνειας. Ως διαχειριστής, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε διαφορετικούς τύπους φύλλων.

Αν είμαι ειλικρινής, το φύλλο χρόνου είναι ένα από τα πιο σύνθετα χαρακτηριστικά του Jumppl. Δηλαδή, έχει μια καμπύλη μάθησης και θα πάρει (όχι περισσότερο από) λίγα λεπτά για να το καταλάβετε.

Ενσωματωμένη αποθήκευση cloud

Τα έργα όλων των τύπων θα έχουν αρχεία, τελεία. Μπορεί να είναι λογότυπα, έγγραφα, νομικές συμβάσεις ή οτιδήποτε άλλο, σωστά;

Μισώ τη χρήση του χώρου αποθήκευσης cloud τρίτων για την κοινή χρήση αρχείων έργου. Απλώς δεν φαίνεται ενσωματωμένο ή ρευστό.

Με το Jumppl, αποκτώ ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης στο cloud. Μπορώ να δημιουργήσω φακέλους και να τους μοιραστώ με συγκεκριμένα άτομα (ή, ολόκληρη η ομάδα).

Τα αρχεία μπορούν να μεταφορτωθούν όχι μόνο από τον τοπικό σας σκληρό δίσκο, αλλά και από το Google Drive, το DropBox ή το OneDrive.

Δεν υπάρχουν ειδικά χαρακτηριστικά και αυτό στην πραγματικότητα κάνει τα πράγματα απλά. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε “σημειώσεις” για τα αρχεία σας, έτσι ώστε τα άλλα μέλη να έχουν ένα περιβάλλον εργασίας.

Ανάγνωση:  TOP 10 καλύτεροι ιστότοποι για παρακολούθηση πλήρεις ΔΩΡΕΑΝ ταινίες στο Διαδίκτυο χωρίς λήψη

Ενσωματωμένη Γεννήτρια Τιμολογίων

Το Jumppl έχει επίσης αυτήν την ενσωματωμένη γεννήτρια τιμολογίων που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Προφανώς, η δημιουργία και η κοινή χρήση τιμολογίων με πελάτες γίνεται εξαιρετικά εύκολη. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για διαχείριση προϋπολογισμού.

Ίσως έχετε πολλά τμήματα; Μπορείτε να δημιουργήσετε τιμολόγια αναλύοντας τις επενδύσεις, ώστε να μπορείτε να λάβετε αποζημίωση από τα τμήματα.

Το καλύτερο κομμάτι? Είναι πολύ εύκολο. Πρέπει μόνο να συμπληρώσω τα στοιχεία της εταιρείας μου, τα στοιχεία του πελάτη (όνομα/διεύθυνση/νόμισμα κ.λπ.) και τελείωσα.

Επειδή είναι ενσωματωμένο στο Jumppl, μπορείτε επίσης να επισυνάψετε τον “παρακολουθημένο χρόνο” εάν αυτό είναι σχετικό με τον λογαριασμό σας!

Έχει ακόμη και μερικά προσχεδιασμένα πρότυπα τιμολογίων. Όταν εισάγετε τις τιμές (τιμή, είδη και ούτω καθεξής) μπορείτε να δείτε το τιμολόγιο να δημιουργείται σε πραγματικό χρόνο.

Υπάρχει επίσης ένα καθολικό. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε τιμολόγια και την κατάστασή τους για καλύτερη διαχείριση.

Εκδηλώσεις

Αυτό δεν είναι ένα τεράστιο χαρακτηριστικό αν είμαι ειλικρινής.

Είναι απλώς ένα ημερολόγιο που σας επιτρέπει να προσθέσετε συμβάντα σε αυτό. Μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικούς τύπους συμβάντων, να ορίσετε ειδοποιήσεις, ώρα έναρξης και λήξης.

Μπορεί επίσης να μοιραστεί με διαφορετικές ομάδες στον λογαριασμό σας στο Jumppl.

Εφαρμογές για υπολογιστές και κινητά

Έτσι, το Jumppl δεν χρειάζεται πραγματικά μια εφαρμογή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αρκεί να έχετε πρόγραμμα περιήγησης και Διαδίκτυο. Έτσι το χρησιμοποιώ γιατί εξοικονομεί χώρο στον σκληρό μου δίσκο.

Ωστόσο, προσφέρει εγγενείς εφαρμογές για τις περισσότερες συσκευές. Μπορείτε να κατεβάσετε το Jumppl για:

 • Android
 • iOS
 • macOS
 • Windows

Τα χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια (περισσότερο ή λιγότερο) Ωστόσο, ένιωσα ότι η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας είναι λίγο πιο αποκριτική και πιο ομαλή στην εργασία.

Είναι το Jumppl ασφαλές;

Όταν διαχειρίζεστε έργα, είτε για εσάς είτε για τους πελάτες σας, η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας, έτσι δεν είναι; Ας ολοκληρώσουμε αυτήν την κριτική του Jumppl αφού έχουμε εξετάσει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του;

Για αρχή, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού 256-bit για τα δεδομένα και τα αρχεία σας κατά τη μεταφορά. Όταν τα δεδομένα είναι σε κατάσταση ηρεμίας, χρησιμοποιούν TDE (Διαφανής κρυπτογράφηση δεδομένων).

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, πολλές φορές την ημέρα. Υπάρχουν επίσης έλεγχοι ασφαλείας και άλλα μέτρα ασφαλείας εκτός σύνδεσης για τους φυσικούς διακομιστές.

Λάβετε υπόψη ότι δεν έχω επαληθεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς ασφαλείας σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, δεν βλέπω λόγο να αμφιβάλλω για τους ισχυρισμούς.

Έτσι, θα έλεγα ότι το Jumppl είναι εξίσου ασφαλές όσο θα θέλατε να είναι μια τέτοια πλατφόρμα.

Ζωντανή συνομιλία 24Χ7

Είναι πάντα καλό να έχεις μια ομάδα υποστήριξης στη διάθεσή σου, έτσι δεν είναι; Τώρα, το Jumppl έχει μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπο. Φαίνεται να είναι 24Χ7.

Ανάγνωση:  Εικονικές δραστηριότητες δημιουργίας ομάδας για την ομάδα σχεδίασης ιστοσελίδων σας

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, σίγουρα δεν είναι 24Χ7. Υπήρξαν στιγμές που περίμενα ώρες για μια απάντηση (γεια, είμαι απλώς ειλικρινής).

Μόλις συνδεθείτε με έναν πράκτορα όμως, οι απαντήσεις είναι άμεσες και πολύ γρήγορες.

Τώρα, ως επί το πλείστον, πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε ποτέ υποστήριξη. Το εργαλείο είναι τόσο καλό. Ωστόσο, όταν το κάνετε, ίσως χρειαστεί να είστε λίγο υπομονετικοί.

Σχέδια τιμολόγησης Jumppl (Είναι δωρεάν)

Ο παραπάνω τίτλος δεν είναι απλώς ένα τέχνασμα που τραβάει την προσοχή.

Το Jumppl είναι πραγματικά δωρεάν, για πάντα! Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε εάν έχετε ταυτότητα e-mail, δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική πληροφορία!

Υπάρχει μόνο ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που μπορείτε να επιλέξετε. Η τιμολόγηση αλλάζει ανάλογα με τον κύκλο πληρωμής σας.

 • 8,00 $/μήνα
 • Ή είναι 60,00 $/έτος/χρήστης εάν πληρώνετε ετησίως.

Σημειώστε ότι τα χαρακτηριστικά παραμένουν ακριβώς τα ίδια. Λαμβάνετε 1 εσωτερικό χρήστη, 5 εξωτερικούς χρήστες ή πελάτες και 100 GB αποθηκευτικού χώρου.

Όλα σε ένα CRM

Αυτή η δυνατότητα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο Jumppl. Ωστόσο, θα ενσωματωθεί πολύ σύντομα, πιθανώς μέχρι να διαβάσετε αυτήν την κριτική του Jumppl!

Το CRM βασικά θα σας επέτρεπε να ενσωματώσετε και να διαχειριστείτε πωλήσεις, μάρκετινγκ, υπηρεσίες μετά την πώληση και πολλά άλλα σε αυτήν την πλατφόρμα.

Έκανα και ένα κομμάτι στο καλύτερες λύσεις CRM για μικρές επιχειρήσεις. Ελέγξτε το στο μεταξύ εάν το CRM είναι η προτεραιότητά σας ή κάτι που σας ενδιαφέρει.

Συμπέρασμα- Αξίζει το Jumppl;

Ναι, το Jumppl σίγουρα αξίζει τον κόπο όταν πρόκειται για διαχείριση έργου, ομάδας ή πελατών.

Θα είμαι ειλικρινής εδώ, σίγουρα δεν είναι το «καλύτερο» στον πλανήτη. Αλλά hey, τα καλύτερα εργαλεία κοστίζουν πάνω από 400,00 $ το μήνα!

Το Jumppl είναι τεχνικά δωρεάν και ακόμη και το πρόγραμμα επί πληρωμή σας κοστίζει μόλις 60 $/έτος (5,00 $/μήνα) που θα έλεγα ότι είναι φθηνό για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε έργα, να συνομιλείτε με την ομάδα ή τους πελάτες σας, να διαχειρίζεστε και να αποθηκεύετε αρχεία, τιμολόγια, ακόμη και τη συμμετοχή/αποχώρηση εργαζομένων.

Επειδή είναι cross-platform, εσείς (και άλλοι) μπορεί να είναι σε διαφορετικές συσκευές και να εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί!

Έτσι, με λίγα λόγια, θα ολοκληρώσω αυτήν την κριτική του Jumppl λέγοντας: «Πηγαίνετε να το δοκιμάσετε, δεν θα σας κοστίσει χρήματα!».