Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

JetFormBuilder Review: Ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας φορμών WordPress από την Crocoblock

JetFormBuilder Review: Ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας φορμών WordPress από την Crocoblock

JetFormBuilder – τι είναι αυτό και γιατί είναι το buzz;

Ένα πρόσθετο που ονομάζεται “game-changer” αλλά είναι πραγματικά έτσι; Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας φόρμας, το πρώτο πράγμα που λαμβάνεται υπόψη είναι η λειτουργικότητα.

Το Formidable Forms, το WPForms και το Ninja Forms είναι έμπειρες προσθήκες που βρίσκονται σε όλη την κοινότητα του WordPress. Είναι λειτουργικά και αξιόπιστα.

Έχει το JetFormBuilder κάτι ιδιαίτερο για να αμφισβητήσει τους «δεινόσαυρους»;

Στη σημερινή ανασκόπηση του JetFormBuilder, θα καλύψω τα θετικά και τα αρνητικά του, θα ρίξω φως στη λειτουργικότητα και θα εμβαθύνω στην τιμολόγηση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν προσφέρει πραγματικά μια εμπειρία WordPress που αλλάζει το παιχνίδι.

Τι είναι το JetFormBuilder;

Με τους πιο βασικούς του όρους, JetFormBuilder είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε φόρμες στο Gutenberg.

Κοιτάζοντας προσεκτικά το WordPress και το Gutenberg Editor, δεν έχουν ενσωματωμένα εργαλεία που να επιτρέπουν στους προγραμματιστές ιστότοπων να δημιουργούν και να διαμορφώνουν φόρμες.

JetFormBuilder είναι μια δωρεάν προσθήκη φόρμας WordPress από Crocoblock που μπορεί να το διορθώσει.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε απλές και σύνθετες διατάξεις φόρμας.

Επιπλέον, εάν το συνδυάσετε με το JetStyleManager, το οποίο είναι μια προσθήκη στυλ μπλοκ φόρμας, θα μπορείτε να αλλάξετε τη σχεδίαση της φόρμας με τον τρόπο που ταιριάζει στο πρότυπο του ιστότοπού σας.

Το JetFormBuilder είναι ένας τρόπος να ακολουθήσετε όταν πρόκειται για τη δημιουργία διαφορετικών τύπων φορμών:

 • Φόρμα εγγραφής.
 • Φόρμα προφίλ χρήστη (που συνεπάγεται τη συμπλήρωση και την επεξεργασία της σελίδας προφίλ).
 • Φόρμα επικοινωνίας Gutenberg.
 • Φόρμα συνδρομής.
 • Έντυπο προγραμματισμού ραντεβού.
 • Έντυπο αίτησης (συμπεριλαμβανομένων αιτήσεων εργασίας, αιτήσεων διαγωνισμού κ.λπ.).
 • Φόρμα κράτησης.
 • Έντυπο έρευνας Gutenberg.
 • Φόρμα συλλογής σχολίων.
 • Έντυπο συλλογής δωρεών.
 • Και πολλά άλλα…

Επιπλέον, κάθε τύπος φόρμας μπορεί να μετατραπεί σε φόρμα πολλαπλών βημάτων. Τα εργαλεία του WordPress από προεπιλογή δεν μπορούν να υπερηφανεύονται για τόση λειτουργικότητα, έτσι δεν είναι;

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του JetFormBuilder

Τώρα, ας δούμε τι είναι καλό και τι κακό σε αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας φορμών WordPress.

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν πρόσθετο, αλλά μπορείτε αναβάθμιση σε επαγγελματικό.
 • Εύκολο στην εγκατάσταση.
 • Ελαφρύ (δεν φορτώνει τον ιστότοπο με το εσωτερικό πρόγραμμα δημιουργίας διάταξης).
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
 • Οπτικός οικοδόμος.
 • 18+ ισχυρά χαρακτηριστικά φόρμας, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής.
 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης μονάδων πληρωμής.
 • Υποστήριξη μέσω εισιτηρίων, συνομιλιών και κλήσεων Zoom.
 • Εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το MailChimp.
 • Δυνατότητα εξαγωγής φορμών μέσω σύντομων κωδικών σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών (αν αγοράσετε την έκδοση PRO).

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς πρότυπα φόρμας (Ωστόσο, θα προστεθούν σύντομα).
 • Οι συνομιλίες και οι κλήσεις Zoom είναι διαθέσιμες μόνο σε μέλη επί πληρωμή.

Δυνατότητες του WordPress Form Builder

Το JetFormBuilder αγκαλιάζει 18+ βασικά χαρακτηριστικά μορφήςτόσο στατική όσο και δυναμική.

Ανάγνωση:  Πώς να βελτιώσετε την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα στα οικονομικά της εταιρείας σας

Χρησιμοποιώντας αυτές τις δυνατότητες, οι προγραμματιστές ιστότοπων μπορούν να δημιουργήσουν μια φόρμα, να διαμορφώσουν τις ρυθμίσεις υποστήριξης και διεπαφής, να την εμφανίσουν στη σελίδα, να διαχειριστούν τις απαντήσεις της υποβληθείσας φόρμας, καθώς και να εγκαταστήσουν και να ενεργοποιήσουν/απενεργοποιήσουν πρόσθετα έκδοσης PRO.

Ναι, αυτό το πρόσθετο συνεπάγεται συνδρομή επί πληρωμή. Θα καλύψω τις λεπτομέρειες αργότερα.

Ας μιλήσουμε τώρα για τη λειτουργικότητα.

Δωρεάν χαρακτηριστικά

 1. ΤΥΠΟΙ ΠΕΔΙΟΥ

Υπάρχουν 18+ μπλοκ πεδίων στο JetFormBuilder. Αυτά τα μπλοκ είναι ευέλικτα, πράγμα που σημαίνει ότι αναμειγνύονται και ταιριάζουν καλά όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τα προεπιλεγμένα μπλοκ Gutenberg. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να δημιουργήσετε πιο σύνθετες – και μοναδικές – διατάξεις φόρμας.

Μια γρήγορη συμβουλή: υποστηρίζονται τα πεδία φόρμας προσαρμοσμένο HTML (σε περίπτωση που θέλετε να στολίσετε το σχέδιο διάταξης).

2. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ & ΚΡΥΦΟ ΠΕΔΙΟ

Το Repeater σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα επαναλαμβανόμενο μπλοκ, το οποίο θα αποθηκεύει όσα πεδία χρειάζεται. Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο όταν δεν είστε σίγουροι για τον αριθμό των πεδίων που μπορεί να χρειαστεί κάθε χρήστης. Όσον αφορά τα κρυφά πεδία, είναι αόρατα στους χρήστες και ορατά στους διαχειριστές ιστότοπων. Τέτοια πεδία μπορούν να αποθηκεύουν τιμές που προορίζονται για περαιτέρω χρήση (για παράδειγμα, σε υπολογισμούς).

3. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ

Δημιουργία φόρμας κράτησης; Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα μπλοκ πεδίου Υπολογισμένο για να εκτελέσετε βασικούς υπολογισμούς, π.χ. πολλαπλασιάστε τον αριθμό των ημερών με το κόστος του διαμερίσματος.

4. ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Εδώ συμβαίνει η μαγεία. Το μπλοκ υπό όρους σάς επιτρέπει να εμφανίζετε ή να αποκρύπτετε ένα συγκεκριμένο πεδίο φόρμας με βάση τις συνθήκες ορατότητας που έχετε ορίσει για αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να προτείνετε μια θέση στάθμευσης σε εκείνους τους χρήστες που υποδεικνύουν ότι θα έρθουν στο ξενοδοχείο σας με αυτοκίνητο.

5. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Οι ενέργειες μετά την υποβολή εκτελούνται στο backend μετά την υποβολή της φόρμας.

Από προεπιλογή, υπάρχουν 11 ενέργειες σε αυτήν την ενότητα, οι οποίες είναι οι εξής:

διαθέσιμες ενέργειες μετά την υποβολή

Χρησιμοποιώντας την πρώτη επιλογή, μπορείτε στείλτε ένα email στον διαχειριστή του ιστότοπου δηλώνοντας ότι υπάρχει νέο αίτημα. Εάν επιλέξετε Εισαγωγή/Ενημέρωση ανάρτησης, οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν νέες αναρτήσεις στον ιστότοπό σας ή να τροποποιούν κάποιες που ήδη υπάρχουν. ο Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ και Ενημέρωση χρήστη Οι επιλογές καλύπτουν τη δημιουργία και την επεξεργασία προφίλ χρήστη. Ανακατεύθυνση στη Σελίδα μεταφέρει έναν χρήστη σε οποιαδήποτε καθορισμένη σελίδα μόλις κάνει κλικ στο “υποβάλλουνκουμπί “. Σε περίπτωση που θέλετε να ενσωματώσετε τη φόρμα με μια υπηρεσία 3d party όπως το Zapier και το Integromat, επιλέξτε Καλέστε τον Χουκ ή Καλέστε το Webhook επιλογές.

Οι τελευταίες τρεις επιλογές είναι λειτουργίες μάρκετινγκ και αυτοματισμού μέσω email. Χρήση MailChimp, ActiveCampaignκαι GetResponse για να δημιουργήσετε λίστες αλληλογραφίας.

Η λογική υπό όρους ισχύει και για αυτές τις ενέργειες. Υποτίθεται ότι πρέπει να ορίσετε τις συνθήκες σύμφωνα με τις οποίες η φόρμα είτε θα εκτελέσει τις αναφερόμενες ενέργειες είτε όχι.

6. ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ & ΕΝΔΕΙΚΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

Χρησιμοποιώντας το μπλοκ Form Break, μπορείτε να χωρίσετε τη φόρμα σε λογικά βήματα και να αποκτήσετε μια ωραία διάταξη WordPress σε φόρμα πολλαπλών βημάτων. Κάντε το επιπλέον μίλι και ενεργοποιήστε την πρόοδο της φόρμας (αυτή η εναλλαγή θα εμφανιστεί στη δεξιά πλαϊνή γραμμή μόλις προσθέσετε το πρώτο μπλοκ Διακοπής φόρμας). Αυτή η δυνατότητα θα δείξει στον χρήστη ποιο βήμα κάνει αυτήν τη στιγμή.

Ανάγνωση:  Στατιστικά μάρκετινγκ SMS

φόρμα πολλαπλών βημάτων που δημιουργήθηκε με την προσθήκη φόρμας WordPress του Crocoblock

7. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ

JetFormBuilder – λειτουργίες επικύρωσης φόρμας

Μπορεί να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πεδίο φόρμας απαιτείται. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα μπορούν να υποβάλουν τη φόρμα μέχρι να συμπληρώσουν όλα τα προβλεπόμενα πεδία. Στη συνέχεια, μπορείτε να ορίσετε ένα γρήγορο έλεγχος σφαλμάτων, και η φόρμα δεν θα υποβληθεί εάν δεν συμπληρωθούν σωστά όλα τα πεδία. Τέλος, υπάρχει ένα reCAPTCHA v3 χαρακτηριστικό, το οποίο προσθέτετε για να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας από ρομπότ και ανεπιθύμητα μηνύματα.

8. ΠΡΟΓΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ

Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να προ-συμπληρώσετε τις τιμές των πεδίων δυναμικά στη διεπαφή και να εξοικονομήσετε χρόνο των χρηστών όταν συμπληρώνουν τη φόρμα.

προγεμίζοντας τιμές δυναμικά στο frontend

9. ΑΝΟΡΤΩΣΕΙΣ ΑΡΧΕΙΩΝ

Μπορείτε να επιτρέψετε σε ορισμένες ομάδες χρηστών να επισυνάψουν αρχεία στις φόρμες του ιστότοπού σας. Αυτοί μπορεί να είναι οποιοσδήποτε χρήστης, οποιοσδήποτε εγγεγραμμένος χρήστης ή οποιοσδήποτε χρήστης που επιτρέπεται να ανεβάζει αρχεία/επεξεργάζεται αναρτήσεις. Ορίστε το μέγιστο μέγεθος αρχείου και τον μέγιστο αριθμό αρχείων που θα μεταφορτωθούν με μία κίνηση. Στο Τύποι MIME ενότητα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτούς τους τύπους αρχείων που θέλετε να επισυνάψουν οι χρήστες στη φόρμα.

προγεμίζοντας τιμές δυναμικά στο frontend

Εναλλακτικό κείμενο: ρυθμίσεις μπλοκ πεδίων μέσων της προσθήκης φόρμας WordPress

10. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας φορμών WordPress, μπορείτε να προσθέσετε μια πύλη πληρωμής στη φόρμα σας και να αποδεχτείτε όλα τα είδη πληρωμών μέσω αυτής. Σταθερά, επαναλαμβανόμενα, μεταβλητά κ.λπ. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω PayPal, WooCommerce ή Stripe checkout.

Κάλυψα τα 10 πιο ισχυρά χαρακτηριστικά συν τα δευτερεύοντα που θεωρώ ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Αλλά μην ξεχνάτε – το JetFormBuilder έχει πολλά περισσότερα, οπότε πηγαίνετε να τα δείτε στη σελίδα τιμολόγησης.

Λειτουργίες επί πληρωμή

JetFormBuilder pro πρόσθετα

Η PRO έκδοση του JetFormBuilder ενσωματώνει 11 ισχυρά πρόσθετα μέχρι τώρα:

 • Αποθήκευση προόδου φόρμας. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αυτόματα την πρόοδο της φόρμας και τα προσυμπληρωμένα δεδομένα σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά.
 • Διεύθυνση Αυτόματη συμπλήρωση. Προτείνει έως και 5 θέσεις όταν πληκτρολογείτε 2 έως 3 χαρακτήρες στο πεδίο Διεύθυνση.
 • Περιορίστε τις απαντήσεις φόρμας. Περιορίζει τον γενικό αριθμό των υποβολών φόρμας και τον ίδιο χρήστη από το να υποβάλλει δύο φορές.
 • Επιλέξτε Αυτόματη συμπλήρωση πεδίου. Συμπληρώνει αυτόματα τις τιμές για τον τύπο πεδίου Επιλογή.
 • Έντυπα χρονοδιαγράμματος. Σας επιτρέπει να ορίσετε τις ημερομηνίες κατά τις οποίες μπορεί να συμπληρωθεί η φόρμα.
 • Το MailerLite Action, το MailPoet, το ConvertKit, το Moosend και το HubSpot σάς επιτρέπουν να συνδέσετε τη φόρμα με τις αντίστοιχες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτων.
 • Stripe Πληρωμές. Ενσωματώνει τη φόρμα σας και το λογισμικό πληρωμής Stripe.

Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα επικοινωνίας Gutenberg

Εμπνεύστηκα από τη σελίδα επίδειξης και αναρωτήθηκα αν είναι πραγματικά τόσο εύκολο να δημιουργήσεις μια φόρμα.

Έτσι, εγκατέστησα το πρόσθετο και στη συνέχεια ακολούθησα αυτό το σεμινάριο δημιουργίας φόρμας.

Ανάγνωση:  Tablet vs E-reader: Επιλέγοντας την καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης

Πρώτα πρώτα, πρόσθεσα τη νέα φόρμα και επέλεξα τη διάταξη στήλης που προτιμώ. Μετά άρχισα να προσθέτω τα πεδία:

προσθήκη μπλοκ πεδίου στο Gutenberg

Το κόλπο εδώ είναι να ορίσετε ετικέτες πεδίων και ονόματα με τον σωστό τρόπο. Διαφορετικά, οι ενέργειες μετά την υποβολή δεν θα λειτουργήσουν όπως προβλέπεται. Θα τους έρθω αργότερα.

Διαμόρφωσα τις γενικές ρυθμίσεις φόρμας (απλώς κάντε κλικ “JetForm” στη δεξιά πλαϊνή γραμμή, και θα τα έχετε) ως εξής:

Ρυθμίσεις προσθήκης φόρμας WordPress

Μου φαίνεται ότι για μια βασική φόρμα όπως αυτή, δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε την πρόοδο ή να ενεργοποιήσετε το Google reCAPTCHA. Αλλά κάνεις όπως θέλεις.

Τώρα, ήρθε η ώρα να ορίσετε τις ενέργειες μετά την υποβολή. Επέλεξα “Αποστολή email” επειδή θέλω ο διαχειριστής του ιστότοπου να λάβει ένα email μετά την υποβολή της φόρμας. Και εδώ είναι σημαντικό να διαμορφώσετε σωστά τα πεδία:

αποστολή email ρυθμίσεων ενεργειών μετά την υποβολή

ο Να απαντήσουν σε το πεδίο μπορεί να μείνει κενό. Σκοπός του είναι να ενημερώσει τον διαχειριστή του ιστότοπου ποιο email να χρησιμοποιήσει για απαντήσεις. Δεν θα το κάνω αυτό, αλλά είναι δική σου κλήση.

ο Πεδία Φόρμας Το αναπτυσσόμενο πρόγραμμα σώζει ζωές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μακροεντολές για να τραβήξετε τα στοιχεία που έχουν καταχωρίσει ο χρήστης από τα πεδία της φόρμας. Αρκετά βολικό!

Σε αυτό το σημείο, ενημερώνω την ενέργεια μετά την υποβολή και δημοσιεύω τη φόρμα. Τώρα μπορώ να το προσθέσω στη σελίδα.

Άνοιξα μια σελίδα στο Gutenberg και πρόσθεσα τη φόρμα που μόλις δημιούργησα χρησιμοποιώντας το JetForm ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.

Διάταξη φόρμας επικοινωνίας Gutenberg

Μόλις δημοσίευσα τη σελίδα, πήγα να την ελέγξω στο μπροστινό μέρος και υπέβαλα τη φόρμα μόνος μου για να δω αν λειτουργεί. (Όλα τα δεδομένα που εισάγω είναι πλαστά.)

Διάταξη φόρμας επικοινωνίας Gutenberg

Έλαβα μια απάντηση “Η φόρμα υποβλήθηκε με επιτυχία”. Ναι! Τώρα, ας ελέγξουμε τα εισερχόμενα του διαχειριστή. Εδώ είναι, ένα υπέροχο περιληπτικό email:

Email επιβεβαίωσης από το JetFormBuilder

Όπως μπορείτε να δείτε, το κράτησα αρκετά βασικό, ακόμα, όλα λειτουργούν ομαλά. Πρέπει να δώσω ένα στο JetFormBuilder για αυτό.

Σχέδια τιμολόγησης JetFormBuilder

Αυτή η προσθήκη φόρμας WordPress προσφέρει δύο άδειες: Ελεύθερος και PRO.

σχέδια τιμολόγησης jetformbuilder

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν έκδοση από τον πίνακα ελέγχου του WP ή τη σελίδα τιμολόγησης. Η έκδοση που λαμβάνετε δωρεάν ισχύει για πάντα, επομένως είστε ευπρόσδεκτοι να τη χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε αριθμό έργων.

Τι υπάρχει στη δωρεάν έκδοση;

 • Βασικές ενημερώσειςπου σημαίνει ότι λαμβάνετε ενημερώσεις για την ίδια την προσθήκη και τα δωρεάν πρόσθετά της.
 • Υποστήριξη εισιτηρίωντο οποίο παρέχεται στο www.wordpress.org.
 • Βασικά χαρακτηριστικά μορφήςπου είναι 18.
 • Email Marketing & Αυτοματισμός. Υπάρχουν 3 δωρεάν πρόσθετα κάτω από αυτήν την ομπρέλα – GetResponse, ActiveCampaign και MailChimp. Εάν το χρειάζεστε για επαγγελματικούς σκοπούς, μπορείτε να συνδέσετε μια φόρμα που δημιουργείτε με το JetFormBuilder με οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες τρίτων. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να συλλέγετε δυνητικούς πελάτες, να παρακολουθείτε τις μετατροπές, να επιβλέπετε τα ανοιχτά ποσοστά κ.λπ.
 • Ενοποίηση πληρωμών, αποθηκεύοντας μόνο μία επιλογή – το PayPal. Ωστόσο, είναι ωραίο που μπορείτε να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής στη φόρμα. Ίσως είναι καλό να το έχετε όταν εκτελείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.
Ανάγνωση:  Πώς να ενισχύσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το Influencer

Τώρα, στην πληρωμένη έκδοση, γνωστή και ως PRO.

Ως πελάτης, είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε μεταξύ α 1 ιστότοπος σχέδιο και το Απεριόριστος σχέδιο.

Η διαφορά είναι ο αριθμός των έργων για τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την άδεια.

Το πρόγραμμα 1 ιστοτόπου έχει διορθωθεί $39/έτοςκαι το πρόγραμμα Unlimited αξίζει $79/έτος.

Τι υπάρχει στην πληρωμένη έκδοση;

 • Τακτικές και πρόσθετες ενημερώσεις. Εδώ λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις της προσθήκης φόρμας WordPress και των δωρεάν και επί πληρωμή πρόσθετων για 1 χρόνο.
 • Υποστήριξη κλήσεων Chat & Zoomπράγμα που σημαίνει ότι είστε πλήρως καλυμμένοι και μπορείτε να απευθύνετε τα ερωτήματά σας απευθείας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Crocoblock.
 • Βασικά χαρακτηριστικά μορφής. Δεν υπάρχουν διαφορές εδώ από τη δωρεάν έκδοση.
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά φόρμας. Αυτό είναι αυτό που λείπει στη δωρεάν έκδοση προσθήκης, 5 πρόσθετα που προορίζονται να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα της φόρμας. Αυτοί είναι Αποθήκευση προόδου φόρμας, προγραμματισμός φορμών, επιλογή αυτόματης συμπλήρωσης, περιορισμός απαντήσεων φόρμας, και Αυτόματη συμπλήρωση διεύθυνσης.
 • Email Marketing & Αυτοματισμός. Προστέθηκαν 4 επιπλέον πρόσθετα για ενσωμάτωση με λογισμικό τρίτων – ConvertKit, MailerLite, Moosend, και MailPoet.
 • CRM & Πωλήσειςτο οποίο αυτή τη στιγμή αποθηκεύει ένα πρόσθετο για το HubSpot.
 • Ενοποίηση πληρωμών. Εδώ, θα δείτε το Stripe δίπλα στο PayPal.

Η έκδοση PRO συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ανασκόπηση JetFormBuilder: Τελική λέξη

Είναι επίσημο: Το JetFormBuilder είναι λειτουργικό.

Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξετε – δωρεάν ή επί πληρωμή, θα είστε πάντα καλυμμένοι όσον αφορά τη λειτουργικότητα.

Είναι εξίσου δυνατό να δημιουργήσετε μια βασική φόρμα επικοινωνίας με τον Gutenberg και, ας πούμε, μια περίπλοκη φόρμα προγραμματισμού ραντεβού.

Οποιαδήποτε φόρμα μπορεί να χωριστεί σε λογικά μέρη και εξαρτάται από εσάς πόσα βήματα θα περιέχει το έργο WordPress της φόρμας πολλαπλών βημάτων.

Αυτό που μου αρέσει ακόμη περισσότερο είναι ότι έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη και βοήθεια (η τεκμηρίωση είναι η πιο λεπτομερής που έχω δει ποτέ). Κάθε δυνατότητα εξηγείται με τη δέουσα προσοχή, κρίμα που δεν το κάνουν πολλά άλλα πρόσθετα δημιουργίας φορμών WordPress.

Η έκδοση PRO είναι προσιτή. Τα 79 $ ετησίως δεν είναι μια τιμή όταν σκέφτεστε όλα εκείνα τα πράγματα για τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την άδεια. Πληροί τις προϋποθέσεις για απεριόριστο αριθμό έργων. Οι μακροπρόθεσμοι προγραμματιστές ιστότοπων σίγουρα θα γνωρίζουν την άσκηση.

Είμαι εντυπωσιασμένος με τον αριθμό των χαρακτηριστικών που παρέχονται δωρεάν, ειλικρινά. Αυτά τα 18+ χαρακτηριστικά από μόνα τους μπορούν να κάνουν το κόλπο και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη φόρμα στο Gutenberg.

Προσωπικά, δεν μπορώ να πω αν είναι το καλύτερο πρόσθετο εκεί έξω, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία 5.

Τι πιστεύετε για αυτήν την κριτική JetFormBuilder; Εκτιμώ πραγματικά τα σχόλιά σας!