Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Infographic στατιστικά

Τα εγγενή γραφικά, όπως τα infographics, γίνονται ένα από τα πιο ελκυστικά γραφικά. Ένα infographic είναι μια αξέχαστη και οπτικά ενδιαφέρουσα μορφή περιεχομένου που αποτελείται από μια απλή εμφάνιση δεδομένων. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ που εκπαιδεύει τους πελάτες για ένα προϊόν ή υπηρεσία ή απλώς παρουσιάζει πληροφορίες. Συγκεντρώσαμε βασικά στατιστικά infographic για να δείξουμε τη δύναμη αυτών των γραφικών και πώς να τα χρησιμοποιήσετε στη στρατηγική μάρκετινγκ.

Infographic Statistics (Επιλογή εκδότη)

  • Το 65% των επωνυμιών χρησιμοποιούν γραφήματα για να ενισχύσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου τους. (Μονό κόκκο)
  • Τα γραφήματα είναι η δεύτερη πιο χρησιμοποιημένη εικόνα με 36,6%. (εκδίκηση)
  • Το 84% των επαγγελματιών μάρκετινγκ που έχουν χρησιμοποιήσει γραφήματα στο παρελθόν λένε ότι είναι αποτελεσματικά. (Forbes)
  • Ένα infographic είναι 30 φορές πιο πιθανό να διαβαστεί από ένα πλήρες άρθρο. (εκδίκηση)
  • Οι εκδότες που χρησιμοποιούν infographics δημιουργούν 12% περισσότερη επισκεψιμότητα από τους εκδότες που δεν το κάνουν. (Κατάργηση εξόδου)
  • Στους ανθρώπους αρέσει και μοιράζονται τα γραφήματα τρεις φορές περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο κοινωνικών μέσων. (Επαγγελματίες μάρκετινγκ)
  • Το 45% των διαδικτυακών επισκεπτών θα κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο εάν γνωρίζουν ότι έχει ένα γράφημα. (Τζεφ Μπούλας)
  • Τα άρθρα ιστολογίου με infographics δημιουργούν 178% περισσότερους εισερχόμενους συνδέσμους. (HubSpot)

Γενικά στατιστικά infographic

1. Τα χρώματα μπορούν να βελτιώσουν τη συγκέντρωση και τη μνήμη των αναγνωστών κατά 82%.

Στα γραφήματα, τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση πιθανών πελατών. Τα πολύχρωμα γραφικά δείχνουν ότι ασχολείστε σοβαρά με το προϊόν. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο όταν τα γραφήματα μεταφέρουν σημαντικές τεχνικές πληροφορίες, μια προειδοποίηση ή μια σημείωση, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία μάρκετινγκ οπτικού περιεχομένου.

(Φωτοτυπία)

2. Οι άνθρωποι διατηρούν το 65% των πληροφοριών όταν συνδυάζονται με μια σχετική εικόνα.

Σύμφωνα με στατιστικά infographic, το χρώμα που χρησιμοποιείται στο infographic βελτιώνει την ανάκληση του περιεχομένου από το κοινό. Έτσι, όταν οι πελάτες ακούν μόνο πληροφορίες, είτε σε μια παρουσίαση είτε σε άλλη, θυμούνται περίπου το 10% τις επόμενες τρεις ημέρες. Ωστόσο, εάν δουν μια εικόνα μετά το ηχητικό μήνυμα, διατηρούν πάνω από έξι φορές περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες.

Πίνακας περιεχομένων

(Visme)

3. Το χρώμα αυξάνει το αναγνωστικό κοινό κατά περίπου 80%.

Η προσθήκη περισσότερων χρωμάτων στα εγχειρίδια προϊόντων μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη παροχή κρίσιμων πληροφοριών και οδηγιών. Μακροπρόθεσμα, αυτό θα εξοικονομήσει επιπλέον τηλεφωνικές κλήσεις και χρήματα στην εταιρεία, επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχεία ανάγνωσης infographic.

(Φωτοτυπία)

4. Το έγχρωμο περιεχόμενο είναι 39% πιο αξιομνημόνευτο.

Τα παράθυρα και τα απευθείας ταχυδρομεία δίνουν μια σταθερή εντύπωση εάν αποστέλλονται έγχρωμα. Διαφορετικά, ο κίνδυνος να παραβλεφθείτε είναι μεγάλος. Επιπλέον, όλες οι επακόλουθες κλήσεις είναι πιο εύκολο να ληφθούν εάν το περιεχόμενο είναι αξέχαστο. Για παράδειγμα, ένας έγχρωμος τηλεφωνικός κατάλογος αυξάνει την απόκριση κατά 44%. Η έγχρωμη σήμανση ξεχωρίζει λογικά από τη θάλασσα των ασπρόμαυρων τηλεφωνικών καταλόγων.

(Φωτοτυπία)

5. Το 55% των αναγνωστών είναι πιο διατεθειμένο να αποδέχεται έγχρωμα μηνύματα σε σχέση με το ασπρόμαυρο.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το γεγονός, τα infographics μάρκετινγκ παίζουν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο. Όταν τα χρώματα χρησιμοποιούνται σωστά σε κείμενο και εικόνες, τα στατιστικά infographic επιβεβαιώνουν ότι οι έμποροι μπορούν να αυξήσουν την τάση των αναγνωστών να επιλέγουν το μήνυμά τους έναντι άλλων. Στην πραγματικότητα, μπορούν να αφήσουν μια μόνιμη εντύπωση στους αναγνώστες.

(Visme)

6. Το 65% των επωνυμιών χρησιμοποιούν γραφήματα για να ενισχύσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου τους.

Παρόλο που και τα δύο τμήματα B2B και B2C χρησιμοποιούν infographics, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία σχεδίασης γραφικών, το πρώτο πέτυχε τη μεγαλύτερη αύξηση στη χρήση. Για αναφορά: Το 65% των B2B marketers χρησιμοποιούν infographics στο περιεχόμενό τους. Εν τω μεταξύ, τα στατιστικά infographic δείχνουν ότι το 59% των B2C marketers τα χρησιμοποιεί επίσης.

(Μονό κόκκο)

7. Το 39,7% των εμπόρων στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν διαδικτυακά εργαλεία για να δημιουργήσουν γραφικά και γραφικά.

Η χρήση διαδικτυακών εργαλείων γραφικού σχεδιασμού για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να δημιουργήσουν γραφικά και πρωτότυπα γραφικά βρίσκεται σε άνοδο. Περίπου το 16,7% χρησιμοποιεί προηγμένο λογισμικό σχεδιασμού, ενώ το 25,6% των ερωτηθέντων εμπόρων επιλέγουν τους δικούς τους σχεδιαστές. Τέλος, το 17,9% απασχολεί ελεύθερους σχεδιαστές για τη δημιουργία οπτικού περιεχομένου.

Ανάγνωση:  2024 βασικά εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ [Infographic] |

(εκδίκηση)

8. Το 2020, τα πρωτότυπα γραφικά και τα γραφήματα ήταν η πιο κοινή οπτική μορφή, σε ποσοστό 32,5%.

Ο δεύτερος τύπος οπτικού υλικού που χρησιμοποιήθηκε από τους εμπόρους το 2020 ήταν οι στοκ εικόνες, στο 29,5%, δείχνουν τα στατιστικά infographic. Σε σύγκριση με το 2019, η χρήση τους μειώθηκε κατά 34%. Ενώ τα γραφήματα και οι οπτικοποιήσεις δεδομένων είχαν κακή απόδοση το προηγούμενο έτος (8%), αυξήθηκαν στο 15%, σύμφωνα με τη γενική τάση για οπτικοποίηση δεδομένων.

(εκδίκηση)

9. Ο χρόνος εύρεσης σημαντικών πληροφοριών σε έγγραφα μειώνεται κατά 39% με τη βοήθεια μιας οπτικής εικόνας.

Γενικά, ο καλός προγραμματισμός μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Όταν χρησιμοποιείτε χρώματα για έμφαση στο μάρκετινγκ, τα γραφήματα ή άλλα σημαντικά έγγραφα, μειώνετε σημαντικά τον χρόνο αναζήτησης, δείχνουν τα στατιστικά infographic. Είναι ακόμη περισσότερο αν το συγκρίνετε με διαφορετικές τεχνολογίες γραμματοσειρών. Η χρωματική επισήμανση βοηθά το προσωπικό να αφιερώνει λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση σημαντικών πληροφοριών, επιτρέποντάς τους να αφιερώνουν χρόνο σε πιο κρίσιμες εργασίες.

(Φωτοτυπία)

10. Το 2019, περισσότερο από το 74% των marketers συμπεριέλαβαν στο περιεχόμενό τους γραφήματα.

Το 2020, οι έμποροι είπαν ότι το οπτικό μερίδιο του περιεχομένου τους θα ήταν 90-100%. Αυτά τα αποτελέσματα ελήφθησαν από ένα δείγμα 48 τοις εκατό των εμπόρων περιεχομένου. Επιπλέον, το 23% των επαγγελματιών του μάρκετινγκ δήλωσε ότι περιλαμβάνει οπτικά στο 70-90% του περιεχομένου τους. Τέλος, το 8% είπε ότι πρόσθεσε 61-70% γραφικά και το 4% χρησιμοποίησε 11-20% οπτικά στο υλικό μάρκετινγκ περιεχομένου.

(εκδίκηση)

11. Το 84% των επαγγελματιών μάρκετινγκ που έχουν χρησιμοποιήσει τα γραφήματα στο παρελθόν λένε ότι είναι αποτελεσματικά.

Οι περισσότεροι έμποροι που έχουν χρησιμοποιήσει τα γραφήματα συμφωνούν ότι είναι τουλάχιστον μέτρια αποτελεσματικά, αν όχι περισσότερο. Τα τελευταία στατιστικά infographic επιβεβαιώνουν ότι βελτιώνουν τη διατήρηση και τη μάθηση γνώσεων κατά 400%.

(Forbes)

12. Σε σύγκριση με άλλα μέσα, τα infographics επηρεάζουν περισσότερο τη μάθηση και τη διατήρηση πληροφοριών, 61%.

Σύμφωνα με στατιστικές και αναφορές ψηφιακού μάρκετινγκ, οι διαφημίσεις πλησιάζουν τα γραφήματα αυτής της κλίμακας (55%) και ακολουθούν τα PowerPoints (48%). Στη συνέχεια, τα άρθρα με εικόνα βρίσκονται στο 46%, ενώ τα άρθρα με κείμενο είναι μόνο στο 38%, και μόνο τα κείμενα ιστολογίου κατατάσσονται χειρότερα (36%).

(Forbes)

13. Όταν η εργασία εξηγείται οπτικά, το περιθώριο σφάλματος μειώνεται κατά 80%.

Πολλά στατιστικά infographic υποδηλώνουν ότι ο σχεδιασμός χρωμάτων βοηθά στην οργάνωση των πληροφοριών με κατανοητό τρόπο. Επιπλέον, εμπνέει δράση και οδηγεί σε επιτυχημένες εμπειρίες. Για παράδειγμα, η έρευνα του Aberdeen Group δείχνει ότι οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν οπτικοποίηση δεδομένων έχουν 28% περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσουν δεδομένα για ζωτικές πρωτοβουλίες.

(Visme)

14. Οι άνθρωποι ακολουθούν οδηγίες από κείμενο με εικονογραφήσεις 323% καλύτερα από ό,τι χωρίς.

Η έρευνα δείχνει ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος ακολουθεί μια οπτική εικόνα πολύ πιο εύκολα και με καλύτερη αίσθηση κατεύθυνσης από ό,τι με άλλες οδηγίες. Έτσι όσοι ακολουθούν εικονογραφημένες οδηγίες είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχουν τους στόχους τους.

(Visme)

15. Το 37% των εμπόρων περιεχομένου θέλει να αυτοματοποιήσει πολλούς τύπους σχεδίασης, όπως γραφήματα, ebook και αναφορές.

Με βάση στατιστικά infographic, η αυτοματοποίηση ήταν στη λίστα επιθυμιών των περισσότερων εμπόρων. Οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να αυτοματοποιήσουν τη μετατροπή των infographics τους σε βίντεο, παρουσιάσεις και άλλα παρόμοια. Ένα άλλο 22% θέλει να αυτοματοποιήσει την αναδιαμόρφωση και την αλλαγή μεγέθους των γραφικών τους. Για το 15% από αυτούς, πρόκειται για την οπτική αυτοματοποίηση της επωνυμίας τους. Τέλος, το 14% θέλει να αυτοματοποιήσει την ομαδική συνεργασία.

Ανάγνωση:  Στατιστικά στοιχεία εγκατάλειψης καλαθιού

(Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα)

16. Για όλους σχεδόν τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ, το οπτικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των infographics, είναι σημαντικό για τη στρατηγική τους.

Σύμφωνα με στατιστικά infographic, το 49% των επαγγελματιών μάρκετινγκ πιστεύουν ότι τα οπτικά στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για τη συνολική στρατηγική τους. Για το 22%, είναι αρκετά σημαντικοί, ενώ ακολουθεί το 19% που λέει ότι η στρατηγική του δεν είναι τίποτα χωρίς αυτούς. Τέλος, το 8 τοις εκατό τα θεωρεί κάπως σημαντικά. Κανένας έμπορος περιεχομένου δεν είπε ότι ήταν άσχετοι.

(Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα)

17. Τα πολύχρωμα infographics και τα χρώματα τείνουν να αυξάνουν τη συμμετοχή σε έρευνες έως και 80%.

Εάν θέλετε να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό με την έρευνα και, το πιο σημαντικό, να αφοσιωθείτε, είναι καλύτερο να είστε πολύχρωμοι. Για παράδειγμα, η ανεπαρκής ανταπόκριση σε έρευνες ικανοποίησης πελατών θα μπορούσε να βελτιωθεί σημαντικά χρησιμοποιώντας απλώς το χρώμα για να προσελκύσει την προσοχή των αναγνωστών.

(Φωτοτυπία)

Infographic στατιστικά απόδοσης

18. Ένα infographic είναι 30 φορές πιο πιθανό να διαβαστεί από ένα πλήρες άρθρο.

Τα γραφήματα είναι ευρέως δημοφιλή και χρησιμοποιούνται από όλους τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ, τις εταιρείες μάρκετινγκ περιεχομένου και τους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού. Είναι εξαιρετικά για τη σύνοψη ενός απλού άρθρου ή για τη δημιουργία μιας συλλογής γεγονότων που ο καθένας μπορεί να επεξεργαστεί γρήγορα.

(εκδίκηση)

19. Οι εκδότες που χρησιμοποιούν infographics δημιουργούν 12% περισσότερη επισκεψιμότητα από τους εκδότες που δεν το κάνουν.

Καθώς το 65% του πληθυσμού είναι οπτικοί μαθητές, είναι λογικό τα γραφήματα να δημιουργούν περισσότερη επισκεψιμότητα. Επιπλέον, ο εγκέφαλος επεξεργάζεται εικόνες και γραφικά 60.000 φορές πιο γρήγορα από το κείμενο.

(Κατάργηση εξόδου)

20. Οι άνθρωποι αρέσουν και μοιράζονται τα γραφήματα τρεις φορές περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποδηλώνουν τα στατιστικά infographic.

Εκτός από το ότι είναι πιο ελκυστικά οπτικά, τα infographics έχουν ισχυρή δύναμη αφοσίωσης. Δεν είναι περίεργο ότι τα γραφήματα ανήκουν στην πιο ενδιαφέρουσα ομάδα περιεχομένου. Τα στατιστικά στοιχεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την έρευνα της IBM το επιβεβαίωσαν και δείχνουν πόσο συχνά τα κοινοποιούν και τους αρέσουν οι άνθρωποι στα δίκτυα.

(Επαγγελματίες μάρκετινγκ)

21. Οι άνθρωποι αναζητούν τις λέξεις “infographics” και “infographics” περίπου 547.000 φορές το μήνα.

Με τη δημοτικότητα του μάρκετινγκ, τα γραφήματα είναι ένας αρκετά περιζήτητος όρος μεταξύ των εμπόρους του μάρκετινγκ και εκείνων που τα χρησιμοποιούν. Έτσι η λέξη «infographic» έχει περίπου 301.000 αναζητήσεις στο Google, ενώ το «infographic» έχει 246.000 αναζητήσεις.

(AnsonAlex)

22. Το 36,4% των ανθρώπων κάνουν κλικ στον πρώτο σύνδεσμο στο infographic.

Τα γραφήματα αυξάνουν τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Αυτά τα γραφικά αυξάνουν πραγματικά την ορατότητα της σελίδας στα προγράμματα ανίχνευσης bot της Google. Κάποια στοιχεία infographic δείχνουν ότι το 36,4% των ανθρώπων κάνουν κλικ στον πρώτο σύνδεσμο, το 12,5% στον δεύτερο σύνδεσμο και το 9,55% στον τρίτο σύνδεσμο.

(AnsonAlex)

23. Το 45% των διαδικτυακών επισκεπτών θα κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο εάν γνωρίζουν ότι έχει ένα infographic.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ εύκολο για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να χρησιμοποιούν γραφήματα για εισερχόμενους συνδέσμους. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία μάρκετινγκ περιεχομένου, αξίζει ούτως ή άλλως να προσλάβετε επαγγελματίες για τα γραφήματα. Περισσότερα αν θέλετε να τα αξιοποιήσετε για να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες.

(Τζεφ Μπούλας)

24. Τα άρθρα ιστολογίου με infographics δημιουργούν 178% περισσότερους εισερχόμενους συνδέσμους.

Τα στατιστικά στοιχεία Infographic δείχνουν ότι οπτικά παραδείγματα πληροφοριών, ειδικά infographics, προσελκύουν την προσοχή και κάνουν τους ανθρώπους να τις μοιραστούν. Ως αποτέλεσμα, πολλές εταιρείες περιεχομένου συνδέουν τις αναρτήσεις ιστολογίου τους με άρθρα με οπτικό περιεχόμενο, επειδή αντιπροσωπεύουν ενδιαφέρον περιεχόμενο για τους επισκέπτες τους. Ως αποτέλεσμα, τα άρθρα με infographics έχουν περισσότερες προβολές από όλες τις άλλες αναρτήσεις.

Ανάγνωση:  Πλήρης οδηγός How To Trade Crude Oil (2024)

(HubSpot)

25. Έρευνες έχουν δείξει ότι η παραγωγικότητα των αναγνωστών αυξάνεται κατά 15% εάν οι οδηγίες τους περιλαμβάνουν οπτικό υλικό.

Τα στοιχεία infographic μιας πρόσφατης μελέτης δείχνουν ότι η παραγωγικότητα της ομάδας σχετίζεται άμεσα με οδηγίες που περιέχουν infographics. Δηλαδή, οι ερευνητές έδωσαν οδηγίες οπτικά στη μία ομάδα και χωρίς οπτικές εικόνες στην άλλη. Οι πρώτοι έδειξαν 15% καλύτερη παραγωγικότητα στα καθήκοντά τους.

(Visme)

26. Οι άνθρωποι έχουν 30% περισσότερες πιθανότητες να υποβάλουν μια πληρωμή όταν ζητηθούν από οπτικές εικόνες.

Τα πολύχρωμα γραφικά και τα γραφήματα είναι εξαιρετικοί τρόποι για να τονίσετε σημαντικές πληροφορίες. Αν χρησιμοποιηθούν σωστά, δημιουργούν μια αίσθηση επείγοντος που κάνει τους αναγνώστες πιο πιθανό να αναλάβουν δράση, σε αυτήν την περίπτωση, να στείλουν μια πληρωμή.

(Visme)

27. Οι άνθρωποι βρίσκουν πληροφορίες 70% πιο γρήγορα στα infographics, ειδικά αν είναι έγχρωμα.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και πολλοί εργαζόμενοι, ειδικά οι διευθυντές, δεν τον έχουν αρκετό. Σύμφωνα με στατιστικά infographic, η μιάμιση ώρα που ξοδεύουν οι εργοδότες σε ασπρόμαυρα έγγραφα την εβδομάδα θα μπορούσε να μειωθεί σε μισή ώρα εάν τα έγγραφα ήταν έγχρωμα. Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και αυξάνει τον χρεώσιμο χρόνο.

(Φωτοτυπία)

28. Τα χρώματα στα infographics παρακινούν τους ανθρώπους έως και 80%.

Η χρήση γραφημάτων, ειδικά για τη στόχευση χρηστών έγχρωμων, αυξάνει το κίνητρο κατά 80%. Ως εκ τούτου, θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα βολικά για την επικοινωνία με τους υπαλλήλους. Μερικές φορές είναι πολύ πιο δύσκολο να λάβετε απάντηση από τους υπαλλήλους παρά από τους πελάτες. Σύμφωνα με στατιστικά infographic, η χρήση σημειώσεων και ανακοινώσεων που περιλαμβάνουν infographics ή πληροφορίες που επισημαίνονται με συγκεκριμένα χρώματα μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά απόκρισης.

(Φωτοτυπία)

29. Οι ασθενείς που λαμβάνουν τα στατιστικά στοιχεία της υγείας τους σε ένα infographic έχουν 2,84 φορές περισσότερες πιθανότητες να εκτιμήσουν τον κίνδυνο της νόσου τους.

Τα γραφήματα έχουν πολλές εφαρμογές, αλλά η χρήση τους στην ιατρική είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Φαίνεται ότι οι ασθενείς που βλέπουν τα γραφήματα τους σε γραφήματα είναι πιο πιθανό να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για την υγεία τους. Σύμφωνα με στατιστικές infographic, γιατροί και ερευνητές χρησιμοποιούν γραφήματα για να εξασφαλίσουν ότι οι ασθενείς τους κατανοούν σημαντικές πληροφορίες για την υγεία τους.

(Visme)

30. Τα χρώματα στα infographics αυξάνουν τις πωλήσεις έως και 80%.

Οποιοδήποτε υλικό αποτελείται από πολύχρωμα γραφικά, όπως τα γραφήματα, μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα χρώματα μπορούν επίσης να βελτιώσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας έως και 80%. Επομένως, οι μικρές επιχειρήσεις θα μπορούσαν να κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη χρησιμοποιώντας σωστά τα χρώματα. Επιπλέον, μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων.

(Φωτοτυπία)

Συμπέρασμα

Όπως δείχνουν αυτά τα στατιστικά infographic, αυτό το οπτικό εργαλείο είναι δημοφιλές σε διάφορες καμπάνιες μάρκετινγκ. Ένα είναι σίγουρο – είναι αναπόφευκτο μέρος οποιασδήποτε στρατηγικής περιεχομένου. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο αν λάβουμε υπόψη την αποτελεσματικότητά του και τον απλό τρόπο εξήγησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας στους πελάτες. Είναι γεγονός ότι θα δούμε πολλά περισσότερα infographics στο μέλλον. Επομένως, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ήρθε η ώρα να το προσθέσετε στη στρατηγική σας.