Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Home Theater Power Manager: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Home Theater Power Manager: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές είναι επιρρεπείς σε ζημιές λόγω ηλεκτρικών διακυμάνσεων και διακοπές ρεύματος. Εκεί είναι χρήσιμοι οι διαχειριστές ενέργειας του home theatre. Γνωστές και ως βελτιωτικά ισχύος, αυτές οι συσκευές λειτουργούν ως φίλτρο για τη βρώμικη ισχύ και επιτρέπουν την αποτελεσματική λειτουργία της συσκευής οικιακού κινηματογράφου.

Έτσι, για να διασφαλίσετε μακροζωία και υγιή λειτουργία, μπορείτε να επενδύσετε σε καλής ποιότητας και αξιόπιστη διαχείριση ενέργειας οικιακού κινηματογράφου. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για τους διαχειριστές ενέργειας, τον σκοπό τους, τα οφέλη τους και οκτώ από τους καλύτερους διαχειριστές ενέργειας που μπορείτε να αγοράσετε.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι η παροχή ρεύματος USB; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ο διαχειριστής ισχύος έχει μια διπλή λειτουργία όπου προστατεύει το σύστημα από την απότομη αύξηση της ισχύος και βελτιώνει την απόδοση του συστήματος κατανέμοντας ομοιόμορφα την ισχύ AC και βελτιώνοντας την ποιότητα της ηλεκτρικής ενέργειας φιλτράροντας τη βρώμικη ισχύ. Επιπλέον, εξαλείφει τον θόρυβο από το σύστημά σας.

Διατίθεται ένα ευρύ φάσμα διαχειριστών ενέργειας με βάση την τιμή, την πολυπλοκότητα και άλλα κοινά χαρακτηριστικά, όπως η διαδοχική ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συστήματος. Ενώ ορισμένα προσφέρουν μόνο την αποφυγή ζημιών από διακυμάνσεις τάσης, άλλα προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες όπως προστασία υπερ/υπό τάση.

Αυτοί οι διαχειριστές ενέργειας παρέχουν ένα πολύ καθαρότερο και καλύτερα οργανωμένο περιβάλλον συστήματος. Διατηρεί την αισθητική του σπιτιού σας καθώς όλα τα συστήματα συνδέονται με μία μόνο συσκευή και τα καλώδια παραμένουν κρυμμένα πίσω από το power manager.

Το κύκλωμα του οικιακού κινηματογράφου σας χρησιμοποιεί μερικά ακριβά εξαρτήματα και εξοπλισμό που μπορεί να κοστίσει μια περιουσία, αλλά αξίζει πραγματικά να επενδύσετε σε αυτό; Θεωρούμε ότι είναι προς το συμφέρον των χρηστών να αγοράσουν ένα, ειδικά για τους περισσότερους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν λόγω της κακής ποιότητας των ηλεκτρικών τους εγκαταστάσεων και για άλλους που μπορεί να το χρειαστούν για βελτιώσεις απόδοσης.

Ίσως αναρωτιέστε για τον όρο dirty power και τι σημαίνει. Έτσι, η βρώμικη ισχύς είναι μια ανωμαλία στην ποιότητα της ισχύος. Περιλαμβάνει διακυμάνσεις συχνότητας/τάσης και υπερτάσεις ισχύος που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση του συστήματός σας και να προκαλέσουν δυσλειτουργία ή ζημιά που δεν επισκευάζεται.

Ένας άλλος λόγος για τη βρώμικη ισχύ είναι ο λευκός ή ο κανονικός θόρυβος λειτουργίας. Είναι ένα σήμα χαμηλού επιπέδου που ταξιδεύει με το αρχικό σήμα ισχύος που αναπτύσσεται λόγω της συνδεσιμότητας άλλου εξοπλισμού στην ίδια γραμμή. Μόλις ο διαχειριστής ενέργειας φιλτράρει τον θόρυβο, η απόδοση του συστήματός σας θα βελτιωθεί αυθόρμητα.

Οι συσκευές σας είναι επιρρεπείς σε βρώμικο ρεύμα εάν παρατηρήσετε τα ακόλουθα στο σύστημά σας:

1. Ξαφνικές υπερτάσεις ισχύος

2. Διακυμάνσεις τάσης

3. Διακυμάνσεις στη συχνότητα

4. Παρουσία λευκού θορύβου στα αρχικά σήματα ισχύος

Διαβάστε επίσης: Βλάβη κατάστασης τροφοδοσίας προγράμματος οδήγησης Windows 10: 7 Διορθώσεις

Ανάγνωση:  Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch e24: Γρήγορη επιδιόρθωση

Τόσο τα κλιματιστικά ισχύος όσο και τα προστατευτικά υπέρτασης έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, αλλά είναι δύο διαφορετικές συσκευές. Ένα προστατευτικό υπέρτασης που αποτελείται από ημιαγωγούς MOV και απαγωγείς εκκένωσης αερίου προστατεύει από ηλεκτρικές υπερχειλίσεις εκτρέποντας την περίσσεια ενέργειας, αλλά δεν αποσυνδέει το σύστημά σας από την πραγματική παροχή. Ωστόσο, η συσκευή μπορεί να εκραγεί λόγω υπερβολικής κατανάλωσης ενέργειας, καταστρέφοντας έτσι το σύστημά σας κατά τη διαδικασία.

Εν τω μεταξύ, το κλιματιστικό τροφοδοσίας χρησιμοποιεί την τεχνολογία EVS (Extreme Voltage Shutdown) για να αποσυνδέει φυσικά τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της βρώμικης ροής ρεύματος μέσω ενός μηχανικού ρελέ. Είναι επίσης υπεύθυνο για την αφαίρεση του θορύβου και την παροχή καθαρότερης ενέργειας στο σπίτι σας.

Συνοπτικά, οι διαχειριστές ενέργειας είναι πιο αποτελεσματικές και ασφαλέστερες επιλογές για οικιακούς σκοπούς, καθώς προσφέρουν περισσότερη προστασία και αποτελεσματικότητα μακροπρόθεσμα.

Σήμερα, το Διαδίκτυο φουντώνει με ατελείωτα προϊόντα, αλλά δεν μπορεί κάθε προϊόν να καλύπτει τις ανάγκες σας. Για να προσδιορίσετε τις απαιτήσεις σας, πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα πριν αγοράσετε έναν διαχειριστή ενέργειας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον προσαρμοσμένο οδηγό αγορών μας για να επιλέξετε τον καλύτερο διαχειριστή ενέργειας με βάση τις απαιτήσεις σας.

Προϋπολογισμός

Ο προϋπολογισμός είναι πάντα το κύριο μέλημα για την αγορά, αλλά είναι επίσης ένας διπλός παράγοντας. Πρώτον, πρέπει να εξετάσετε πόσο φθηνό ή ακριβό είναι το home cinema σας και να βασιστείτε στην αξία του, καλύτερα να κρίνετε το ποσό που θα θέλατε να ξοδέψετε.

Δεύτερον, όσο πιο ακριβό είναι το προϊόν, τόσο περισσότερο ο αριθμός εξόδων, τόσο καλύτερες δυνατότητες φιλτραρίσματος και καλύτερη προστασία θα έχετε. Ορισμένες φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις που κοστίζουν περίπου 50 $ και διαφημίζονται ως διαχειριστές ενέργειας είναι απλώς προστατευτικά. Και, πολλά φιλικά προς τον προϋπολογισμό κομμάτια που κοστίζουν $100-$150 έχουν λιγότερες εξόδους και πολύ καλή απόδοση. Ενώ ένας ιδανικός διαχειριστής ενέργειας για οικιακή χρήση θα μπορούσε να χωρέσει σε έναν προϋπολογισμό 500-1000 $ για να προστατεύσει το σπίτι σας και να απομονώσει το μεγαλύτερο μέρος του θορύβου.

Ποιότητα

Η εκτίμηση ποιότητας ενός προϊόντος εξαρτάται από την τιμή του. Ο πιο ακριβός εξοπλισμός τείνει να έχει καλύτερη ποιότητα. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επικύρωση της ποιότητας ενός προϊόντος. Αρχικά, θα πρέπει να επαληθεύσετε ότι το τροφοδοτικό έχει άφθονο αριθμό πριζών για τη χρήση σας. Επίσης, μπορείτε να εξετάσετε έναν καλό ρυθμό φιλτραρίσματος θορύβου για να αξιολογήσετε την ποιότητα του προϊόντος. Αξίζει να ληφθούν υπόψη το μέγεθος, η θέση εξόδου και οι απαιτήσεις.

Αριθμός και θέση καταστημάτων

Συνιστάται πάντα να έχετε περισσότερες πρίζες για να υποστηρίξετε την προσθήκη περισσότερων συσκευών στο μέλλον. Συνήθως, οι διαχειριστές ενέργειας έχουν ζυγό αριθμό εξόδων, περίπου έξι ή δώδεκα. Τείνουν να υπάρχουν διαφορετικές συσκευές που υποστηρίζουν διαφορετικούς τύπους βυσμάτων προσαρμογέα και η θέση αυτών των εξόδων παίζει επίσης ζωτικό ρόλο. Λόγω των διακυμάνσεων του μεγέθους, μπορεί να είναι δύσκολο να τοποθετήσετε το φις σε μια πρίζα δίπλα σε μια άλλη με βύσμα ήδη συνδεδεμένο.

Ανάγνωση:  3 τρόποι με τους οποίους το ChatGPT μπορεί να σας βοηθήσει με τα οικονομικά σας

Αξιολόγηση φιλτραρίσματος

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι βαθμολογίας, δηλαδή, τάση σύσφιξης και βαθμολογία απορρόφησης ενέργειας.

  1. Τάση σύσφιξης: Αναφέρεται στο επίπεδο τάσης στο οποίο το προστατευτικό υπερτάσεων σε έναν διαχειριστή ισχύος ενεργοποιεί την Ηλεκτρονική Τερματισμός Τάσης. Τα ιδανικά επίπεδα σύσφιξης τάσης για έναν διαχειριστή ισχύος κυμαίνονται μεταξύ 120 – 400 V. Αυτό διασφαλίζει ότι το σπίτι και οι συσκευές σας είναι ασφαλή έναντι των υπερτάσεων.
  2. Βαθμολογία απορρόφησης ενέργειας: Αυτή η οντότητα αναφέρεται στην ποσότητα ισχύος που μπορεί να απορροφήσει και να διαχειριστεί/φιλτράρει ένας διαχειριστής ενέργειας. Καθορίζει τον ρυθμό απορρόφησης για έναν διαχειριστή ισχύος και ιδανικά, η βαθμολογία του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 500 τζάουλ.

Πιστοποιήσεις UL

Τα εργαστήρια Underwriters παρέχουν πιστοποίηση για διαχειριστές ενέργειας οικιακού κινηματογράφου. Προσδίδουν αξιοπιστία στον διαχειριστή ισχύος σας. Ωστόσο, ορισμένοι διαχειριστές ενέργειας χωρίς έγκυρο πιστοποιητικό UL είναι εξίσου αξιόπιστοι.

Μέγεθος προϊόντος και απαίτηση

Περισσότερα σημεία πώλησης οδηγούν σε μεγαλύτερα μεγέθη προϊόντων. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος εκ των προτέρων για να διατηρήσετε μια εύκολη διαδικασία εγκατάστασης. Ανάλογα με το μέγεθος, ορισμένα power managers θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στα ράφια ή κάτω από την τηλεόραση, ενώ άλλα μπορούν να τοποθετηθούν στους τοίχους. Οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν για τις απαιτήσεις και να επιλέξουν το καταλληλότερο μέγεθος προϊόντος για να χωρέσει την τοποθέτησή του στα σπίτια τους.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο χωρίς κουμπί λειτουργίας;

Ακολουθεί μια λίστα με την επιλογή για τους κορυφαίους διαχειριστές ενέργειας οικιακού κινηματογράφου με βάση συγκρίσεις τιμών, φιλτράρισμα θορύβου, απόδοση και πρόσθετες λειτουργίες.

Οικιακός κινηματογράφος Panamax MX5102 με εφεδρική μπαταρία

Μάρκα: Παναμάξ | Τιμή: 837,00 $

Διαχείριση ενέργειας οικιακού κινηματογράφου Panamax MX5102, ένα ακριβό και premium σύστημα, προσφέρει συνδυασμένες δυνατότητες διαχείρισης ενέργειας, προστασίας από υπερτάσεις (AVM) και εφεδρικής μπαταρίας. Διαθέτει δέκα εξόδους στο πίσω πάνελ, εκ των οποίων οι 2 υποστηρίζουν εφεδρικό UPS 600 VA που βοηθά στη διατήρηση της διαμόρφωσης ρύθμισης. Ελαχιστοποιεί τους κινδύνους σύγκρουσης του σκληρού δίσκου και παρέχει αδιάλειπτη τροφοδοσία στα συστήματα AV.

Στη συνέχεια, υποστηρίζει την τεχνολογία AVM για καταστάσεις υπερβολικής και χαμηλής τάσης, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες. Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του MX5102 είναι το Learning IR Control που επιτρέπει την αποστολή εντολής αναμονής ή τερματισμού λειτουργίας στον εξοπλισμό AV σας. Όταν διακοπεί η τροφοδοσία, η εφεδρική μπαταρία τροφοδοτεί τον ανεμιστήρα ψύξης για προ-ψύξη και ο έλεγχος υπερύθρων δημιουργεί μια εντολή απενεργοποίησης για το σβήσιμο του λαμπτήρα.

Επιτέλους, ο διαχειριστής ενέργειας χρησιμοποιεί τον καθαρισμό ισχύος επιπέδου 3 και το γραμμικό φιλτράρισμα για την εξάλειψη των συνηθισμένων ηλεκτρικών παρεμβολών (απώλεια λεπτομέρειας, βουητό, βουητό και οπτικά ερεθιστικά) και διατηρεί τη βέλτιστη απόδοση του συστήματος AV σας.

Μπορείτε να αγοράσετε τον οικιακό κινηματογράφο Panamax MX5102 χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Panamax MR4300 Power Manager

Μάρκα: Παναμάξ | Τιμή: 389,95 $

Το Panamax MR4300, που θεωρείται ο καλύτερος γενικός διαχειριστής ενέργειας οικιακού κινηματογράφου, έχει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό με 9 πρίζες AC και μπροστινή οθόνη LED.

Ανάγνωση:  Η Qualcomm ανακοινώνει βασικά χαρακτηριστικά του Snapdragon 8 Gen 2: 5

Η τεχνολογία Automatic Voltage Monitoring (AVM) διασφαλίζει τη διακοπή ρεύματος σε περίπτωση χαμηλής τάσης ή υπερβολικής τάσης. Μόλις τα επίπεδα τάσης είναι κανονικά, η ροή ρεύματος συνεχίζεται στο home cinema και η κόκκινη ένδειξη στην οθόνη LED υποδεικνύει αυτόν τον διακόπτη.

Ο διαχειριστής ενέργειας διαθέτει δύο απομονωμένες τράπεζες ισχύος υψηλού ρεύματος και ένα γραμμικό κύκλωμα φιλτραρίσματος. Με το φιλτράρισμα, ο ανεπιθύμητος θόρυβος αποκόπτεται από το σήμα εύρους ζώνης AC και αποτρέπει τη διασταυρούμενη μόλυνση. Είναι ελαφρώς ακριβό, αλλά υποστηρίζει μια ποικιλία χαρακτηριστικών.

Μπορείτε να αγοράσετε το Panamax MR4300 Power Manager χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Power Manager οικιακού κινηματογράφου Panamax MR4000 8-Outlet

Μάρκα: Παναμάξ | Τιμή: 219,00 $

Το Panamax MR4000 σε κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με περιορισμένη επιλογή προϋπολογισμού, είναι επιθυμητό. Τα επτά πίσω πάνελ και ένας μπροστινός πίνακας διαχείρισης πρίζας χρησιμοποιούν την τεχνολογία AVM και αποσυνδέουν το home cinema χρησιμοποιώντας διακόπτη κυκλώματος 15Α για προστασία από ηλεκτρικές υπερτάσεις.

Αυτή η φθηνότερη και φιλική προς την τσέπη επιλογή δεν διαθέτει οθόνη LED και θύρα USB για φόρτιση και σε αντίθεση με το ανώτερο MR4300, λειτουργεί μόνο με φιλτράρισμα θορύβου επιπέδου 2. Ωστόσο, με βάση τη σημαντική διαφορά τιμής και την όμορφη περίοδο εγγύησης, αυτό το προϊόν είναι μια αξιόλογη επιλογή αγοράς.

Μπορείτε να αγοράσετε Panamax MR4000 8-Outlet Home Theater Power Manager χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

AudioQuest Niagara 5000 Power Manager

Μάρκα: AudioQuest | Τιμή: 5500,00 $

Το Niagara 5000 παράγει λίγο θόρυβο με ένα σύστημα απαγωγής θορύβου γείωσης εναλλασσόμενου ρεύματος και φιλτράρει όλο τον θόρυβο της γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας. Διαθέτει γραμμικό φίλτρο εναλλασσόμενου ρεύματος μεγάλου εύρους ζώνης και κύκλωμα διόρθωσης παθητικής/ενεργητικής μεταβατικής ισχύος. Επίσης, υπάρχει εφεδρική ισχύς ισχύος έως και 90Α.

Σε αντίθεση με άλλους διαχειριστές ενέργειας, διορθώνει τις εξόδους υψηλού ρεύματος αντί να τις συμπιέζει μόνο, αλλά ταυτόχρονα είναι και δαπανηρή. Υπάρχουν τέσσερις πρίζες υψηλού ρεύματος και οκτώ εξαιρετικά γραμμικές πρίζες στο πίσω μέρος του πίνακα. Με την ενσωματωμένη καταστολή υπερτάσεων, το NIagara 5000 μπορεί να καταστείλει έως και 6000V/3000A υπερτάσεων.

Μπορείτε να αγοράσετε το Niagara 5000 Power Manager χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Panamax M8-AV-PRO Hi-Definition 8 Outlet Surge Protector

Μάρκα: Παναμάξ | Τιμή: 219,95 $

Η φορητότητα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα και το Panamax M8-AV-Pro σας το προσφέρει σε οικονομικό προϋπολογισμό με εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Όπως και τα άλλα προϊόντα της, η Panamax προσφέρει την ίδια τεχνολογία AVM μαζί με αυτόματη αποσύνδεση κατά τη διάρκεια υψηλής ηλεκτρικής τάσης σε αυτό το μοντέλο.

Παρέχει όμως πλήρη προστασία καθώς περιορίζει τις υπερτάσεις που ταξιδεύουν μέσω των γραμμών κεραίας, των καλωδίων τροφοδοσίας, των τηλεφωνικών γραμμών και των δορυφορικών καλωδίων. Το φιλτράρισμα κορυφαίας ποιότητας παρέχει καθαρή ενέργεια στον εξοπλισμό ήχου βίντεο και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του. Ωστόσο, στερείται υποστήριξης USB για φόρτιση.

Μπορείτε να αγοράσετε το Panamax M8-AV-PRO Hi-Definition 8 Outlet Surge Protector χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Furman PL-8C Power Manager Home Cinema

Μάρκα: Furman | Τιμή: 309,95 $

Ακριβώς όπως το Furman M-8X2, το Furman PL-8C διαθέτει οκτώ πρίζες στο πίσω μέρος, μια πρίζα AC στο μπροστινό πλαίσιο και κομψό σχεδιασμό. Έχει μεγάλη αξία για την τιμή του με όλες τις τεχνολογίες που ενσωματώνει.

Ανάγνωση:  Top of Funnel Marketing: 8 ιδέες για να εμπνεύσετε τις καμπάνιες σας το 2024

Πρώτον, υποστηρίζει την τεχνολογία EVS προστατεύοντας το σύστημα από υψηλές τάσεις. Δεύτερον, χρησιμοποιεί τεχνολογία SMP, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Το SMP σημαίνει Series Multistage Protection, ένα δίκτυο εξαρτημάτων που καταστέλλουν τις επιβλαβείς επιπτώσεις των υπερτάσεων μετατρέποντας και καταναλώνοντας την τάση γραμμής σε θερμότητα.

Με ονομαστική ένταση ρεύματος 15Α, ο διαχειριστής ισχύος εξαλείφει τον θόρυβο της γραμμής AC και αποφεύγει τη διασταυρούμενη μόλυνση της ισχύος μέσω της τεχνολογίας φιλτραρίσματος θορύβου επένδυσης (LiFT) και των απομονωμένων τραπεζών ισχύος.

Μπορείτε να αγοράσετε το Furman PL-8C Power Manager χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Furman M-8X2 Σειρά Merit 8 Outlet Power Conditioner και Surge Protector

Μάρκα: Furman | Τιμή: 129,95 $

Το M-8X2 είναι ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό και αποτελεσματικό κλιματιστικό ισχύος που διατίθεται στην αγορά. Με τον κομψό σχεδιασμό του, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Διαθέτει 9 πρίζες AC με μία τοποθετημένη μπροστά. Αυτές οι πρίζες, σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα 15Α του power manager, επαρκούν για να τροφοδοτήσουν ολόκληρο το στούντιο οικιακού κινηματογράφου. Η λειτουργία προστασίας από ακίδες και υπερτάσεις διατηρεί το σύστημά σας ασφαλές και παρέχει καθαρή ροή ισχύος.

Αν και το μήκος του καλωδίου των 6 ποδιών μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα για ορισμένους, διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως το φιλτράρισμα RFI/EMI που μειώνουν τον θόρυβο που προκαλείται λόγω της ροής εναλλασσόμενου ρεύματος. Και παρόλο που δεν υποστηρίζει USB και δεν διαθέτει εγγύηση εφ’ όρου ζωής, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή διαθέσιμη σε περιορισμένο προϋπολογισμό.

Μπορείτε να αγοράσετε το Furman M-8X2 Merit Series Power Conditioner and Surge Protector χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Panamax M5400-PM 11 Outlet Home Theater Power Manager

Μάρκα: Παναμάξ | Τιμή: 899,00 $

Το Panamax 5400 είναι ένας από τους καλύτερους ποιοτικούς διαχειριστές ενέργειας και ξεχωρίζει μεταξύ των υπολοίπων επειδή υποστηρίζει πέντε απομονωμένα φίλτρα τράπεζας θορύβου που εμποδίζουν τη βρώμικη τροφοδοσία να παρεμποδίσει το σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Χρησιμοποιεί φιλτράρισμα θορύβου επιπέδου 4 για την εκκαθάριση του θορύβου σε όλο το εύρος ζώνης εναλλασσόμενου ρεύματος και την εξάλειψη τυχόν μόλυνσης μεταξύ των πριζών για να διασφαλιστεί η ποιότητα του εξοπλισμού ήχου-βίντεο.

Παρόμοια με άλλα προϊόντα, αυτή η έκδοση χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία AVM. Προσφέρει έντεκα πρίζες AC με μία μπροστά και διαθέτει θύρα φόρτισης USB που επιτρέπει τη φόρτιση τηλεφώνων και μικρότερων ηλεκτρονικών συσκευών. Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα σε αυτόν τον τέλειο διαχειριστή ενέργειας, καθώς εμπίπτει στην ακριβή κατηγορία και δεν έχει εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Μπορείτε να αγοράσετε το Panamax M5400-PM 11 Outlet Home Theater Power Manager χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το ηχείο στο κεντρικό κανάλι; Χρειάζεστε ένα;