Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Highster Mobile Review – Εφαρμογή παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων με κορυφαία βαθμολογία

Highster Mobile Review – Εφαρμογή παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων με κορυφαία βαθμολογία

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε εφαρμογές παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων για να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με την εγκατάσταση μιας εφαρμογής κατασκοπείας, μπορούν να παρακολουθούν τα πράγματα που γίνονται στη συσκευή. Έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές κοινωνικών μέσων και εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, ιστορικό εξερχόμενων κλήσεων, χρόνο οθόνης, τοποθεσία GPS του τηλεφώνου και πολλά άλλα.

Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, πολλοί εγκαθιστούν λογισμικό παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων στα τηλέφωνα των αγαπημένων τους. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα, θα πρέπει να εξετάσετε το Highster Mobile.

Τι είναι το Highster Mobile;

Πρώτα πράγματα πρώτα, ας συζητήσουμε τι Highster Mobile είναι.

Με λίγα λόγια, το Highster Mobile είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσετε τις δραστηριότητες των αγαπημένων σας στο διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους εργοδότες για να παρακολουθούν το πού βρίσκονται οι εργαζόμενοί τους και την πίστη τους στην εταιρεία.

Λόγω της επιτυχίας αυτής της εφαρμογής παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων, η Highster Mobile έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών της. Μέσω της εφαρμογής, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαδικτυακή δραστηριότητα της οικογένειάς σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλείς και αβλαβείς.

Highster Mobile Features

Ως λογισμικό παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων, το Highster Mobile σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε μια συσκευή-στόχο. Αλλά εκτός από την παρακολούθηση τοποθεσίας, η εφαρμογή συνοδεύεται από πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να περιμένετε από αυτήν την εφαρμογή κατασκοπείας:

 • Παρακολούθηση SMS.
 • Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στη συλλογή.
 • Παρακολούθηση τοποθεσίας GPS.
 • Διαβάστε τα απεσταλμένα και ληφθέντα email.
 • Παρακολούθηση ιστορικού προγράμματος περιήγησης.
 • Ο πίνακας ελέγχου Live σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο και να κάνετε αλλαγές στις προηγμένες ρυθμίσεις της συσκευής.
 • Ελέγξτε τα αρχεία καταγραφής κλήσεων προβάλλοντας την ώρα και τα δεδομένα για κάθε κλήση.
 • Μια stealth κάμερα σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες από τη συσκευή.
Ανάγνωση:  Πέρα από την οθόνη: Φιλόδοξα σχέδια της Apple για απτική ανάδραση

Με αυτές τις δυνατότητες, δεν αποτελεί πλέον έκπληξη γιατί πολλοί στρέφονται στη συγκεκριμένη εφαρμογή παρακολούθησης. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει τον κάτοχο του τηλεφώνου για το εργαλείο, ώστε να μην τον πιάσουν απρόοπτα.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Highster Mobile;

Παρόλο που το Highster Mobile είναι μια εφαρμογή γονικού ελέγχου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σχεδόν όλους όσοι χρειάζεται να παρακολουθούν μια συσκευή-στόχο.

Γονείς

Ως γονέας, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την εφαρμογή, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε σχεδόν όλα όσα κάνει το παιδί σας στο κινητό του. Μέσω των εφαρμογών παρακολούθησης τηλεφώνου, μπορείτε να δείτε εάν το παιδί σας χρησιμοποιεί υπεύθυνα ή όχι την κινητή συσκευή του. Για παράδειγμα, ότι στέλνουν μηνύματα μόνο σε φίλους και μέλη της οικογένειας και όχι σε ξένους. Τρεις χρήσιμες λειτουργίες ειδικά για τους γονείς περιλαμβάνουν:

 • Φίλτρο Ιστού: Παρακολουθήστε τους ιστότοπους που επισκέπτεται το παιδί σας και τα πράγματα που αναζητά στο διαδίκτυο.
 • Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Δείτε τι δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ποιους στέλνουν μηνύματα.
 • Παρακολούθηση μηνυμάτων κειμένου: Δείτε όλα τα απεσταλμένα και ληφθέντα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών σε εφαρμογές όπως το Kik, το Skype, το Messenger, το Instagram και άλλα.

Εργοδότες

Η εφαρμογή είναι επίσης επωφελής για τους εργοδότες. Ως εργοδότης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι υπάλληλοί σας παραμένουν πιστοί σε εσάς και στην εταιρεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Highster Mobile για να παρακολουθείτε τους υπαλλήλους και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τις συσκευές που έχουν εκδοθεί από την εταιρεία σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση που θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που έχει γίνει πρόσβαση σε έναν ιστότοπο που δεν σχετίζεται με την εργασία.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε πραγματικές λεπτομέρειες του λογαριασμού Snapchat με την αναζήτηση Snapchat

Το Highster Mobile έχει επίσης πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε εάν οι υπάλληλοί σας αποθηκεύουν τυχόν ευαίσθητα ή παραβιαστικά αρχεία που ενδέχεται να αποστέλλονται σε άτομα εκτός του οργανισμού σας. Τέλος, η εφαρμογή παρέχει παρακολούθηση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να γνωρίζετε εάν οι υπάλληλοί σας εργάζονται πραγματικά στο πεδίο.

Λάβετε υπόψη ότι εάν παρακολουθείτε το προσωπικό σας, πρέπει να το κάνετε μόνο σε συσκευές που ανήκουν στην εταιρεία με τη γνώση και την άδειά τους.

Πόσο κοστίζει το Highster Mobile;

Δυστυχώς, το Highster Mobile δεν συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή ή έκδοση επίδειξης. Εάν θέλετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή, θα πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή.

Το Highster Mobile προσφέρει δύο επιλογές προγράμματος – Basic & Pro. Από τη δοκιμή αυτού του προϊόντος, συνιστούμε να επιλέξετε το Pro Plan για 69,99 $ (εφάπαξ πληρωμή). Περιλαμβάνει εκτεταμένες δυνατότητες για την παρακολούθηση εφαρμογών και δραστηριοτήτων τηλεφώνου που χρησιμοποιούνται συνήθως.

Εγκατάσταση της εφαρμογής Highster Mobile

Όταν πρόκειται να εγκαταστήσετε το Highster Mobile, θα πρέπει να έχετε φυσική πρόσβαση στη συσκευή-στόχο. Αυτό συμβαίνει επειδή θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το αρχείο Highster Mobile APK στο τηλέφωνο.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό με επιτυχία. Το πρώτο είναι με τη χρήση της μεθόδου OTA (over-the-air). Μέσω αυτού, απλά πρέπει να κάνετε λήψη του λογισμικού OTA χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη συσκευή-στόχο. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Απλώς πληκτρολογήστε τον σύνδεσμο λήψης στη γραμμή αναζήτησης. Στη συνέχεια, θα σας ζητήσει μερικές οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε.

Ανάγνωση:  Urban VPN Review 2024 – Το καλύτερο δωρεάν VPN για υπολογιστή;

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό QR, ειδικά εάν η συσκευή διαθέτει σαρωτή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να εγκαταστήσετε εύκολα το Highster Mobile στη συσκευή προορισμού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σαρώσετε τον κωδικό QR για να ξεκινήσει η λήψη.

Η τρίτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την παλιομοδίτικη μέθοδο εγκατάστασης μέσω καλωδίου USB. Μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού παρακολούθησης σε έναν υπολογιστή. Μόλις είναι ήδη διαθέσιμο, μπορείτε να μεταφέρετε τα αποθηκευμένα αρχεία στο τηλέφωνο προορισμού χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.

Παρόλο που η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη, δεν θα σας πάρει περισσότερα από 5 λεπτά για να την ολοκληρώσετε. Εάν εγκαθιστάτε το λογισμικό κατασκοπείας στη συσκευή του παιδιού σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο.

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων με stealth mode, το Highster Mobile είναι μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε. Εκτός από το ότι είναι εξοπλισμένο με όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται από μια εφαρμογή παρακολούθησης, συνοδεύεται από μια αξιόπιστη ομάδα υποστήριξης πελατών. Σας παρέχονται επίσης ακριβή αποτελέσματα κατά τη χρήση αυτής της εφαρμογής.

Για να μην αναφέρουμε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μηνιαίες χρεώσεις! Η εφάπαξ πληρωμή σας περιλαμβάνει δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού. Αυτό είναι κάτι που αξίζει να σημειωθεί, ειδικά για μια εφαρμογή του είδους της. Θα μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε το παιδί ή τον υπάλληλο σας σε χρόνο μηδέν.

Ανάγνωση:  Ένας χρήστης του Reddit έφτιαξε ένα διασκεδαστικό βιντεοπαιχνίδι εξ ολοκλήρου με το Ai