Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Hexowatch Review: Είναι το καλύτερο εργαλείο ανίχνευσης αλλαγών ιστότοπου στον Ιστό;

Hexowatch Review: Είναι το καλύτερο εργαλείο ανίχνευσης αλλαγών ιστότοπου στον Ιστό;

Αυτή η ανασκόπηση του Hexowatch θα σας βοηθήσει εάν χρειάζεται να παρακολουθείτε την “αλλαγή” σε πολλούς ιστότοπους, ταυτόχρονα, στον αυτοματισμό.

Μπορεί να έχετε πολλούς τομείς ή μπορεί να έχετε πολλούς διαφορετικούς πελάτες. Ίσως είναι μόνο οι ανταγωνιστές σας που θέλετε να παρακολουθείτε;

Ανεξάρτητα από το ποιος είστε ή οι στόχοι σας, το Hexowatch είναι πιθανότατα ένα εργαλείο που θα χρησιμοποιήσει κάθε ανταγωνιστική εταιρεία SEO/Startup/Digital Marketing.

Ας μην κοπανάμε και ξεκινάμε, ε;

Τι είναι το Hexowatch;

Hexowatch είναι ένα “εργαλείο ανίχνευσης αλλαγών” για ιστότοπους. Αυτός είναι ο απλούστερος ορισμός που έχω για εσάς.

Όταν λέω «αλλαγή», εννοώ κάθε είδους αλλαγή. Μπορεί απλώς να είναι αυτό που “βλέπετε” σε έναν ιστότοπο, μπορεί να είναι μια αλλαγή στον κώδικα, σενάρια back-end, ακόμη και ιδιοκτησία τομέα ή διακομιστή.

Προς το παρόν, το Hexowatch προσφέρει 9 ενότητες/χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματη παρακολούθηση AI
 • Οπτική παρακολούθηση
 • Παρακολούθηση στοιχείων HTML
 • Παρακολούθηση HTML
 • Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών
 • Παρακολούθηση τεχνολογίας
 • Παρακολούθηση περιεχομένου
 • Παρακολούθηση διαθεσιμότητας
 • Και παρακολούθηση WHOIS

Οπότε, βασικά, είναι το μάτι σας AI. Λειτουργεί πάντα και πάντα ξύπνιο. Θα σας ειδοποιήσει όταν δει αλλαγές στους ιστότοπους που έχετε ορίσει στον λογαριασμό σας.

Η αλλαγή αποθηκεύεται πάντα (συχνά ως στιγμιότυπο) και μπορεί να ελεγχθεί από εσάς αργότερα. Μπορείτε ακόμη και να εξαγάγετε τα αλλαγμένα δεδομένα σε φύλλο Google ή αρχείο .csv.

Ας μπούμε σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες τότε;

Διεπαφή χρήστη

Το Hexowatch είναι ένα από εκείνα τα εργαλεία που προσφέρουν έναν τόνο χαρακτηριστικών που ακόμη και ένας μαθητής της 5ης δημοτικού μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί αμέσως.

Ακολουθεί μια ματιά στη διεπαφή χρήστη του:

Απλώς επιλέξτε το εργαλείο σας > τροποποιήστε τις ρυθμίσεις για την οθόνη σας > ολοκληρώθηκε. Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία ή «ειδικές δεξιότητες» για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.

Επιπλέον, οι ρυθμίσεις παραμένουν λίγο πολύ ίδιες για όλα τα εργαλεία. Επομένως, δεν έχει σημασία ποια οθόνη χρησιμοποιείτε, θα (σχεδόν) πάρε τις ίδιες ρυθμίσεις (συχνότητα/διακομιστής/ ποσοστό-επιλογή κ.λπ.)

Περάστε από αυτήν την κριτική Hexowatch για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα, ε;

Αυτόματη παρακολούθηση AI

Αυτή είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη οθόνη που προσφέρει το Hexowatch. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω για αυτό πρώτα σε αυτήν την κριτική του Hexowatch.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Happn το 2024

Έτσι, εισάγετε μια διεύθυνση URL, ορίζετε το πρόγραμμα, τις συχνότητες και άλλες πτυχές της οθόνης σας και τελειώνετε.

Στη συνέχεια παρακολουθεί όλες τις αλλαγές στη σελίδα. Μπορεί να είναι είτε οπτικό, είτε αλλαγή στον κώδικα, κείμενο ή βασικά οτιδήποτε άλλο.

Εάν δεν είστε σίγουροι τι πρέπει να παρακολουθείτε σε μια σελίδα, αλλά θέλετε να ειδοποιηθείτε για αλλαγές, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε.

Οπτική Παρακολούθηση

Όπως υποδηλώνει το όνομα, παρακολουθεί μια ιστοσελίδα για “οπτική αλλαγή” (προφανώς.)

Τώρα, η οπτική περιλαμβάνει “οποιαδήποτε αλλαγή” που συμβαίνει σε μια ιστοσελίδα που είναι “οπτική” (π.χ. εικόνες/λογότυπα/διάταξη).

Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν θα σας ειδοποιήσει εάν έχει γίνει μια αλλαγή, αλλά “δεν είναι” οπτική. Όπως και στο, ένας σύνδεσμος αλλάζει χωρίς να αλλάξει ουσιαστικά το anchor-text. (Λοιπόν, χωρίς απογοητεύσεις, το Hexowatch προσφέρει άλλες δυνατότητες για την παρακολούθηση αυτών των αλλαγών, απλώς συνεχίστε να διαβάζετε.)

Το “Area-Selection” είναι μία από τις ρυθμίσεις που προσφέρει το “Visual Monitor” της Hexowatch.

Μπορώ να επιλέξω ακριβώς την περιοχή οθόνης που θα ήθελα να παρακολουθώ. Π.χ. εάν υπάρχουν στατιστικά/αριθμοί σε μια σελίδα, ή, ας πούμε, “τιμολόγηση” που ορίζεται από έναν ανταγωνιστή, μπορώ να το παρακολουθήσω για αλλαγές.

Hexowatch Visual Monitor

Οπότε, βασικά, με βοηθάει να προσδιορίσω εύκολα εάν έχουν αλλάξει συγκεκριμένες ενότητες σε μια σελίδα. Προφανώς, μπορώ επίσης να παραλείψω εντελώς την “επιλογή περιοχής”. Σε αυτήν την περίπτωση, το εργαλείο παρακολουθεί ολόκληρη τη σελίδα.

Παρακολούθηση στοιχείων HTML

Δεν είναι κάθε αλλαγή πάντα «οπτική», έτσι; Ή, μπορεί να μην είναι τόσο προφανές.

Τώρα, και εδώ μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα μέρη της οθόνης, ή απευθείας συνδέσμους/ενότητες κ.λπ. στη σελίδα που θέλετε να παρακολουθήσετε συγκεκριμένα.

Παρακολούθηση στοιχείων HTML Hexowatch

Ή, προφανώς, παραλείψτε την επιλογή και παρακολουθήστε τα πάντα.

Παρακολούθηση HTML

Παρόλο που ακούγεται παρόμοιο, δεν είναι ακριβώς το ίδιο με την παρακολούθηση στοιχείων HTML. Αυτό μου επιτρέπει να παρακολουθώ τον κώδικα από πρώτο χέρι. Όπως και στο παρελθόν, βλέπω τον κώδικα σε μια σελίδα αντί για “ιστοσελίδα”.

Ίσως, αυτό το στιγμιότυπο οθόνης να εξηγήσει καλύτερα:

Παρακολούθηση HTML Hexowatch

Τώρα, μπορώ είτε να παρακολουθήσω όλο τον κώδικα είτε να προσδιορίσω τμήματα του κώδικα που θα ήθελα να παρακολουθήσω. (Είναι τέλειο εάν θέλετε να παρακολουθείτε τους συνδέσμους επιστροφής προς εσάς από πολλούς ιστότοπους.)

Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών

Αμφιβάλλω ότι χρειάζεται εξήγηση, ε; Εισαγάγω μια λέξη-κλειδί, το Hexowatch, στη συνέχεια, παρακολουθεί τη λέξη-κλειδί στην ιστοσελίδα.

Ανάγνωση:  Τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης Twitter και αυτόματες ρυθμίσεις DM

Όταν εισάγω έναν τομέα στο Hexowatch, μου εμφανίζει μια πλήρη λίστα με σχετικές λέξεις-κλειδιά για έναν τομέα.

Μπορώ είτε να επιλέξω μια λέξη-κλειδί από αυτήν τη λίστα είτε να εισάγω τη δική μου λέξη-κλειδί για παρακολούθηση. Με ειδοποιεί όταν η λέξη-κλειδί εμφανίζεται ή εξαφανίζεται από τη σελίδα που παρακολουθώ.

Είναι επίσης ικανό για προηγμένη «ή/και» παρακολούθηση.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να ειδοποιηθείτε όταν βρεθούν οι λέξεις-κλειδιά X και Y (π.χ. Ενημέρωση Γης). Ή, οποιαδήποτε από τις δύο λέξεις-κλειδιά μεμονωμένα βρίσκεται (π.χ. ενημέρωση ή προσγείωση).

Παρακολούθηση τεχνολογίας

Θα είμαι ειλικρινής, δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ αυτή τη δυνατότητα προσωπικά, καλά, εξακολουθεί να είναι αποτελεσματική.

Έτσι, παρακολουθεί «σενάρια». Ας πούμε απλώς ότι παρακολουθεί εάν έχουν προστεθεί/αφαιρηθεί εφαρμογές τρίτων από το back-end των ιστότοπων.

Παρακολούθηση τεχνολογίας Hexowatch

Προφανώς, μπορείτε και πάλι να επιλέξετε να παρακολουθείτε είτε μία συγκεκριμένη τεχνολογία είτε όλες σε έναν ιστότοπο.

Παρακολούθηση Περιεχομένου

Έτσι, αυτό είναι παρόμοιο με την “παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών”, αλλά δεν είναι πανομοιότυπο.

Ενώ η παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών παρακολουθεί απλώς μερικές λέξεις-κλειδιά ή φράσεις που καθορίζω με μη αυτόματο τρόπο, η “Παρακολούθηση περιεχομένου” χειρίζεται στην πραγματικότητα τα πράγματα σε ευρύτερη κλίμακα.

Όπως και στο εξής, παρακολουθεί ολόκληρες ενότητες, παραγράφους και ολόκληρα άρθρα. Μπορώ ακόμη και να καθορίσω συγκεκριμένο κείμενο για το οποίο θέλω να παρακολουθώ το περιεχόμενο. Και όταν δεν το κάνω, θα παρακολουθεί όλο το περιεχόμενο για αλλαγές.

Διαβάστε επίσης:

Παρακολούθηση Διαθεσιμότητας

Με άλλα λόγια, θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί – “Uptime Monitor”. Αυτό ακριβώς κάνει. Πραγματοποιεί ping στη διεύθυνση URL και βλέπει αν είναι online, αρκετά απλό, ε;

Προφανώς, μπορείτε να ορίσετε συχνότητες και σε αυτή την περίπτωση. Τώρα αυτό είναι βολικό για όσους από εσάς διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους, είτε για εσάς είτε για τους πελάτες σας, σωστά;

Παρακολούθηση τομέα WHOIS

Ξέρετε ήδη τι θα παρακολουθούσε αυτό, έτσι δεν είναι;

Ναι, προφανώς, “δεδομένα WHOIS”. Παρακολουθεί τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας εγγραφής, της ημερομηνίας λήξης, των εγγραφών CNAME, A, εγγραφών SOA, MX και οτιδήποτε άλλο.

Δείτε εάν ένας τομέας ανανεώνεται, αλλάζει τους κεντρικούς υπολογιστές του ή κάνει οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές στα δεδομένα του WHOI.

Και πάλι, μπορούν να οριστούν και συγκεκριμένα πεδία για παρακολούθηση.

Παρακολούθηση συγκεκριμένης συσκευής

Τι γίνεται αν θέλω να παρακολουθώ πώς φαίνεται μια σελίδα σε συγκεκριμένες συσκευές; Λοιπόν, είναι επίσης δυνατό.

Φορητοί υπολογιστές/κινητά/επιτραπέζιοι/ταμπλέτες είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις αλλαγές στη σωστή συσκευή, έτσι δεν είναι;

Ανάγνωση:  Fintech Social Media: Γιατί είναι σημαντικό;

Διαθέτει ακόμη και συσκευές ανάλογα με το μέγεθος. Π.χ. “laptop small”, “mobile medium”, “desktop 4K” κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπου και τις αλλαγές του σε συγκεκριμένες συσκευές.

Αλλαγή-ποσοστό και έλεγχος συχνότητας

Το Hexowatch μου επιτρέπει επίσης να ορίσω ένα “ποσοστό αλλαγής” για ορισμένες οθόνες (π.χ. οθόνη AI/οπτική οθόνη.)

Δηλαδή, μπορώ να επιλέξω από επιλογές όπως >=1%, >=20%, >=50% κ.λπ. για την αλλαγή. Ενημερώνομαι μόνο όταν η αλλαγή στη σελίδα ανταποκρίνεται στο καθορισμένο ποσοστό μου.

Έλεγχος συχνότητας Hexowatch

Προφανώς μπορεί να ρυθμιστεί και η “συχνότητα της σάρωσης/ελέγχου”. Μπορεί να είναι τόσο χαμηλό όσο κάθε 5 λεπτά ή έως και 3 μήνες. Παρέχονται επίσης πολλές επιλογές μεταξύ αυτών των συχνοτήτων (ανάλογα με το σχέδιό σας).

Γεω-έλεγχοι

Όλοι οι έλεγχοι στο Hexowatch προσφέρουν τρεις επιλογές διακομιστή:

Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα για αλλαγές από αυτές τις τοποθεσίες. Είναι παρόμοιο με το πώς δοκιμάζουμε ταχύτητα έναν ιστότοπο από διαφορετικές τοποθεσίες.

Διασφαλίζει ότι τα δεδομένα που λαμβάνετε είναι αληθή για το κοινό από συγκεκριμένες τοπικές ρυθμίσεις. Ορισμένοι ιστότοποι έχουν περιεχόμενο συγκεκριμένο για IP, σωστά; Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε το ίδιο.

Πολλαπλά κανάλια ειδοποιήσεων

Αν και είχα χρησιμοποιήσει μερικά εργαλεία παρακολούθησης σελίδας στο παρελθόν, κανένα δεν πρόσφερε επιλογές καναλιών. Λοιπόν, όχι τόσο πολλά όσο το Hexowatch τουλάχιστον.

Έτσι, μπορώ να επιλέξω πώς θα ήθελα να ειδοποιούμαι όταν εντοπίζεται μια αλλαγή. Οι προσφερόμενες επιλογές περιλαμβάνουν:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Χαλαρότητα
 • Τηλεγράφημα
 • Και ο Ζάπιερ

Το e-mail δεν χρειάζεται ειδικές ρυθμίσεις. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να ενσωματώσετε τον λογαριασμό σας Hexowatch με τις άλλες εφαρμογές τρίτων, εάν αυτές είναι οι επιλογές σας.

Προσαρμοσμένες ενέργειες

Αναμφισβήτητα, το πιο προηγμένο χαρακτηριστικό που έχω αναφέρει μέχρι στιγμής σε αυτήν την κριτική του Hexowatch.

Μπορεί να υπάρχουν σενάρια όταν θέλετε να παρακολουθήσετε μια αλλαγή που εμφανίζεται μόνο μετά από μια «ενέργεια», σωστά;

Ας πούμε, μια σελίδα που είναι προσβάσιμη μόνο μετά τη σύνδεση; Δεν μπορείτε απλώς να ορίσετε τη διεύθυνση URL για την παρακολούθηση της φόρμας σύνδεσης, σωστά;

Έτσι, το Hexowatch προσφέρει ένα AI που «εκτελεί ενέργειες» για εσάς. Λοιπόν, ναι, καλά ακούσατε.

Μπορεί να κάνει τα εξής:

 • Κάντε κλικ σε ένα συγκεκριμένο μέρος της οθόνης.
 • Πληκτρολογήστε κάτι σε μια φόρμα σύνδεσης/πλαίσιο κειμένου/ πλαίσιο αναζήτησης ή οπουδήποτε αλλού
 • Ανανέωσε τη σελίδα
 • Αποκλεισμός στοιχείων στη σελίδα
 • Ξεκινήστε την παρακολούθηση μετά από μια “καθυστέρηση”
 • Ή, εισαγάγετε πληροφορίες cookie.

Σημειώστε ότι αυτό είναι διαθέσιμο μόνο με το HTML Element Monitor και το Visual Monitor.

Ανάγνωση:  Πώς να μετακινήσετε μια εικόνα στο Word

Τιμολόγηση Hexowatch

Τα προγράμματα Hexowatch ξεκινούν από 0,00 $/μήνα.

Λοιπον ναι. Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για πάντα. Προφανώς, προσφέρει περιορισμένα χαρακτηριστικά, αλλά είναι ιδανικό για να το δοκιμάσετε πριν αναλάβετε δεσμεύσεις, σωστά;

Ωστόσο, όσον αφορά τα προγράμματα επί πληρωμή, ξεκινούν από 14,99 $/μήνα (Τυπικό σχέδιο). Αυτό προσφέρει 2000 ελέγχους/μήνα και μέγιστη συχνότητα ελέγχου 30 λεπτών.

Το πρόγραμμα “Pro” κοστίζει 24,99 $/μήνα. Προσφέρει 4500 ελέγχους/μήνα και μέγιστη συχνότητα ελέγχου 15 λεπτών.

Το σχέδιο “Business” είναι επόμενο και κοστίζει 49,99 $/μήνα. Θα λαμβάνετε 10.000 επιταγές/μήνα και ένα μέγιστο. συχνότητα 5 λεπτών.

Τέλος, το πακέτο «Business+» προσφέρει όλες τις δυνατότητες για 99,90 $/μήνα. Αυτό ισχύει για 25.000 επιταγές/μήνα και μέγ. συχνότητα ελέγχου 5 λεπτών.

Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο, λαμβάνοντας υπόψη? υπάρχει ήδη ένα δωρεάν πρόγραμμα ζωής. Όχι;

Hexowatch Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Ας μιλήσουμε γρήγορα για τα καλύτερα και “όχι τόσο καλά” χαρακτηριστικά που προσφέρει τότε το Hexowatch;

Πλεονεκτήματα:

 • 9 οθόνες
 • Ακραίος έλεγχος
 • εγώ πράξεις
 • 3 τοποθεσίες
 • Δωρεάν πρόγραμμα για πάντα

Μειονεκτήματα:

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

Ανασκόπηση Hexowatch- Τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, είναι το Hexowatch η καλύτερη λύση «ανίχνευσης αλλαγών» εκεί έξω; Λοιπόν, θα έλεγα ότι είναι αρκετά κοντά, αν όχι ήδη στην κορυφή.

Με τις 9 οθόνες του, καλύπτει σχεδόν όλες τις γωνίες, έτσι δεν είναι; HTML, στοιχεία HTML, scripts back-end, λέξεις-κλειδιά, περιεχόμενο, οπτικές αλλαγές, WHOIS και τι όχι.

Και, μου άρεσε το γεγονός ότι μου επιτρέπει να ελέγχω τις οθόνες σε κοκκώδες επίπεδο. Η συχνότητα, το πρόγραμμα (ώρα έναρξης/λήξης της οθόνης)η συσκευή και ακόμη και οι θέσεις διακομιστή μπορούν να ρυθμιστούν με μη αυτόματο τρόπο.

Εάν δεν είστε σίγουροι αν το Hexowatch είναι για εσάς, θα συνιστούσα να δοκιμάσετε το δωρεάν σχέδιό τους για να πάρετε μια αίσθηση για τις διαφορετικές οθόνες που προσφέρουν. Εάν έχετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, κάνετε οποιοδήποτε μάρκετινγκ θυγατρικών ή εάν είστε εταιρεία, αυτή είναι μια πραγματική εξοικονόμηση χρόνου που θα πληρώσει για τον εαυτό της μέσα στον πρώτο μήνα.