Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Grove HR Review: Είναι το καλύτερο λογισμικό HR;

Grove HR Review: Είναι το καλύτερο λογισμικό HR;

Ανασκόπηση Grove HR: είναι το καλύτερο λογισμικό HR; Αυτό είναι που θα συζητήσουμε σε αυτό το κομμάτι.

Αν ασχολείστε με το HR, καταλαβαίνετε τον πόνο της διαχείρισης φύλλων excel! Είναι μειλίχια, βαρετά και όχι πολύ φιλόξενα. Προφανώς λείπουν και αρκετά χαρακτηριστικά.

Grove HR είναι μια λύση που ισχυρίζεται ότι τα λύνει όλα αυτά. Προσφέρει αυτοματισμό, καλύτερη διαχείριση και συνδεδεμένη διασύνδεση μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.

Ας δούμε αν αξίζει ή δεν αξίζει τον χρόνο σας;

Grove HR Review: Τι είναι το Grove HR;

Είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης εργαζομένων, βασισμένο στον ιστό με την πιο απλή λέξη. Μια πιο «επαγγελματική» απάντηση είναι ότι το Grove HR είναι μια λύση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Βασικά, όλα και οτιδήποτε σχετίζεται με τη διαχείριση προσωπικού είτε σε ομάδα είτε σε εταιρεία φροντίζεται.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αγωγούς προσλήψεων, ροές εργασιών, να διαχειριστείτε μισθοδοσίες, διακοπές και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Το μεγαλύτερο μέρος του είναι αυτοματοποιημένο. Έτσι, εισάγετε μόνο τα αρχικά δεδομένα, όλα τα άλλα μπορούν στη συνέχεια να διαχειρίζονται με βάση αυτά τα πρότυπα, τις ρυθμίσεις που έχετε δημιουργήσει.

Και από την προσωπική μου εμπειρία, σχεδόν όλοι, ακόμη και μια μικρή startup με 5-6 μέλη ομάδας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Grove HR. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είστε μια «εταιρεία» ή ένας μεγάλος οργανισμός.

Είναι όμως το καλύτερο λογισμικό HR; Θα σας αφήσω να αποφασίσετε ότι μόλις περάσετε από αυτήν την κριτική του Grove HR.

Αποκτήστε το δωρεάν τώρα

Διεπαφή χρήστη

Μόλις κάνω login, αυτό μου δείχνει το Grove HR:

Με την πρώτη ματιά, θα πω ότι είναι πολύ πολύχρωμο, γραφικά και κατανοητό. Δεν θα συμφωνούσατε;

Η επάνω μπάρα είναι τοποθετημένη στρατηγικά. Μπορώ να έχω πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Grove HR χρησιμοποιώντας τις παρεχόμενες επιλογές.

Τώρα αυτή η οθόνη του πίνακα εργαλείων χρήστη εμφανίζει δεδομένα από όλες τις άλλες δυνατότητες/ενότητες που υποστηρίζει το Grove HR.

Δηλαδή, καθώς εγώ και οι υπάλληλοί μου χρησιμοποιούμε το Grove HR, τα δεδομένα συμπληρώνονται. Αυτό εμφανίζεται εδώ.

Με άλλα λόγια, προσφέρει μια λεπτομερή αλλά μη βαρετή ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν σε μια εταιρεία.

Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα χαρακτηριστικά;

Διοίκηση Υπαλλήλων

Αυτή είναι η δυνατότητα διαχείρισης εργαζομένων του Grove HR. Προσωπικά είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με αυτά που προσφέρει. Δείτε πώς φαίνεται μια κανονική οθόνη:

GroveHR-Employee-screen-2

Εμφανίζει όλους τους υπαλλήλους σας με μια ματιά. Εμφανίζονται επίσης λεπτομέρειες για κάθε εργαζόμενο, όπως:

 • Τίτλος/θέση των εργαζομένων.
 • Διευθυντής για τον εργαζόμενο.
 • Τμήμα και γραφείο
 • Κατάσταση δραστηριότητας (Ενεργός / Σε άδεια / Δόκιμος / Κατά την επιβίβαση κ.λπ.)

Βλέπεις τα φίλτρα που ανέφερα παραπάνω. Κάνουν τη δουλειά πολύ εύκολη. Οι «Τίτλοι Εργασίας» μου επιτρέπουν να προσδιορίσω εύκολα το προσωπικό που επιθυμώ να διοικήσω.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί το 2024

Άλλα φίλτρα περιλαμβάνουν τμήμα, γραφεία και κατάσταση. Αυτά καθιστούν δυνατό τον χειρισμό ακόμη μεγαλύτερης ομάδας εργαζομένων χωρίς ταλαιπωρία.

Προφανώς όλα αυτά τα δεδομένα μπορούν να ληφθούν και ως αρχείο CSV. Η αλλαγή της κατάστασης για κάθε εργαζόμενο είναι εξίσου εύκολη. Αυτά τα αναπτυσσόμενα βέλη είναι αρκετά εύκολο να εντοπιστούν, έτσι δεν είναι;

Η προσθήκη νέων χρηστών δεν είναι πιο δύσκολη από την προσθήκη χρηστών σε ένα φύλλο excel. Οι προσκεκλημένοι χρήστες λαμβάνουν επίσης έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απλοποιεί τη διαδικασία.

Προσφέρει επίσης μια προβολή “καταλόγου”. Βασικά απαριθμεί όλους τους υπαλλήλους σας αλλά με τα «προσωπικά» τους στοιχεία. Αυτό περιλαμβάνει αριθμούς επικοινωνίας, αναγνωριστικά e-mail κ.λπ.

Λεπτομερής ατομική διαχείριση εργαζομένων

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Grove HR είναι η ικανότητά του να διαχειρίζεται λεπτομερή, οριστικά δεδομένα για κάθε άτομο.

Διαθέτει καρτέλες για τις γενικές πληροφορίες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση, τραπεζικά στοιχεία κ.λπ.

Υπάρχει μια ενότητα “Εργασία” που περιέχει δεδομένα όπως ημερομηνία εγγραφής, γραφείο, τμήμα, πρόγραμμα εργασίας κ.λπ. Η καρτέλα “Μισθοδοσία” σάς επιτρέπει να ορίσετε έναν μισθό, έναν κύκλο αμοιβών κ.λπ.

Υπάρχει ακόμη και μια καρτέλα για έγγραφα! Χρησιμοποιείται κυρίως για την αποθήκευση συμβολαίων, αποδείξεων πληρωμής, εκπαιδευτικών εγγράφων, συστάσεων εργασίας κ.λπ.

Επιπλέον, το Grove HR επιτρέπει επίσης τη δημιουργία προσαρμοσμένων πεδίων εξίσου εύκολα. Έτσι, σε περίπτωση που η εταιρεία σας απαιτεί προσαρμοσμένα δεδομένα, μπορούν να ζητηθούν, να καταγραφούν και να αποθηκευτούν στο Grove HR επίσης.

Λίστες ελέγχου Grove HR

Όπως υποδηλώνει το όνομα, με επιτρέπουν να δημιουργήσω λίστες ελέγχου. Ωστόσο, αυτές είναι λίγο πιο προηγμένες από τις τυπικές λίστες ελέγχου που έχουμε συνηθίσει.

Έτσι, επιτρέπει τη δημιουργία «προτύπων». Κάθε πρότυπο μπορεί να περιέχει πολλές εργασίες. Αυτό το πρότυπο μπορεί στη συνέχεια να εκχωρηθεί σε μεμονωμένους υπαλλήλους ή τους διευθυντές τους.

Τρεις κύριες εργασίες μπορούν να ανατεθούν προς το παρόν:

 • Λίστα ελέγχου: Πρόκειται για απλές εργασίες που ολοκληρώνονται όσο είναι δυνατόν και στη συνέχεια σημειώνονται από τη λίστα.
 • Συλλογή πληροφοριών: Αυτά απαιτούν από τον εκδοχέα να συμπληρώσει συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως DOB, αριθμό επικοινωνίας ή οτιδήποτε άλλο.
 • Μεταφόρτωση αρχείου: Αυτές οι εργασίες απαιτούν από τον εκδοχέα να ανεβάσει κάποιο είδος εγγράφου(ων).

Μια πραγματική περίπτωση χρήσης θα ήταν όταν ένας νέος υπάλληλος προσχωρεί στην εταιρεία. Μπορώ να του/της εκχωρήσω το πρότυπο “Ενσωμάτωση”.

Έχει εργασίες όπως η συλλογή ταυτοτήτων, η καταχώρηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων τους, η αποστολή των εγγράφων τους και ούτω καθεξής.

Το πρότυπο βασικά μου επιτρέπει να αναθέτω τις ίδιες εργασίες ξανά και ξανά όταν απαιτείται με ένα μόνο κλικ.

Διαχείριση χρονικού ορίου

Δεν έχω δει ποτέ ένα δωρεάν λογισμικό HR να προσφέρει το είδος των χαρακτηριστικών “timeoff” που προσφέρει το Grove HR.

Είτε να ζητήσετε άδεια για τον εαυτό σας είτε να διαχειριστείτε άδειες για τους υπαλλήλους σας είναι εξαιρετικά εύκολο.

Ανάγνωση:  Στοιχεία για να προσθέσετε στο ιστολόγιό σας και να ενισχύσετε την επιτυχία του

Στην καρτέλα “Η άδεια μου”, μπορείτε να ζητήσετε άδεια για τον εαυτό σας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν τύπο (αρραβώνας/κηδεία/αναρρωτική άδεια/γάμος κ.λπ.), όχι. απαιτούμενων ημερών, ημερομηνίες κ.λπ.

GroveHR-leave-request-4

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε αρχεία (π.χ. ιατρικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά θανάτου, επιστολές κ.λπ.)και μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ετικέτα στα μέλη για να τα ειδοποιήσετε.

Ομοίως, υπάρχει μια καρτέλα με τίτλο “Χρόνος αδείας εργαζομένων”. Εδώ λαμβάνετε αιτήματα άδειας από τους υπαλλήλους σας.

Τέλος, η καρτέλα “Ρυθμίσεις” είναι όπου μπορείτε να διαμορφώσετε αυτές τις επιλογές άδειας. Θυμάστε τα «είδη άδειας» που μόλις ανέφερα;

Σε αυτήν την καρτέλα ρυθμίσεων, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο τύπο. Π.χ. “πέθανα” και ορίστε τον προεπιλεγμένο αριθμό. των ημερών που διατέθηκαν για την άδεια αυτή. Π.χ. «Για πάντα». Κάθε φορά που ένας υπάλληλος επιλέγει αυτόν τον τύπο, αυτό είναι το όχι. των ημερών που θα πάρει από προεπιλογή.

Υποστηρίζει ακόμη και προηγμένες ρυθμίσεις για:

 • Συχνότητα δεδουλευμένων
 • Μεταφορά ρυθμίσεων
 • Μεταφορά λήξης κ.λπ.

GroveHR-leave-request-4

Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτές τις άδειες είτε αμειβόμενες είτε απλήρωτες.

Το σημαντικό είναι ότι τόσο εσείς όσο και οι υπάλληλοί σας χρειάζεται μόνο να κάνετε «κλικ» μερικές φορές ακόμα και όταν ζητάτε άδειες για πολύπλοκα σενάρια ή παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

Διαχείριση προσέλευσης

Είναι αρκετά σαφές τι κάνει αυτό το χαρακτηριστικό, έτσι δεν είναι; Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τη συμμετοχή σας, της ομάδας σας και των υπαλλήλων σας.

Στη σελίδα «Η παρουσία μου», εσείς και οι υπάλληλοί σας λαμβάνετε ένα χρονόμετρο ρολόι-εντός/ρολόι-άουτ. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ρολόι μέσα» ξεκινάει ένας χρονοδιακόπτης και καταγράφει την ακριβή ώρα κατά την οποία μπήκατε εσείς.

Με βάση τον χρονομετρημένο χρόνο, καταγράφεται ο συνολικός χρόνος που έχει εργαστεί ένα μέλος, οι υπερωρίες και το έλλειμμα.

Στη σελίδα «Παρακολούθηση εργαζομένων», μπορείτε να εγκρίνετε/απορρίψετε τις ώρες εργασίας που έχουν καθοριστεί από τους υπαλλήλους σας.

Διαχείριση μισθοδοσίας

Σε κάθε εταιρεία, η διαχείριση μισθοδοσίας είναι πονοκέφαλος, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχετε την πολυτέλεια να κάνετε λάθος, οι ζωές εξαρτώνται από αυτό, κυριολεκτικά.

Προφανώς μπορώ να αναθέσω μισθούς για τον καθένα ξεχωριστά. Επιπλέον, το Grover HR προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους αποζημίωσης.

Μπορώ να προσθέσω:

 • Στο περασμα του χρονου
 • Αντισταθμίζεται
 • Επαναλαμβανόμενο
 • εφάπαξ
 • Εκτός κύκλου

Και άλλα είδη αποζημιώσεων. Για τα περισσότερα από αυτά, το ποσό υπολογίζεται αυτόματα ανάλογα με τις ώρες εργασίας, τις άδειες κ.λπ.

Οι επαναλαμβανόμενες πληρωμές και οι μέγιστες υπερωρίες μπορούν επίσης να οριστούν εκ των προτέρων.

Διαθέτει ακόμη και ενσωματωμένη διεπαφή για δελτία πληρωμής. Οι εργοδότες μπορούν να ανεβάζουν δελτία πληρωμής, το Grover HR εντοπίζει αυτόματα τυχόν διαθέσιμα αναγνωριστικά e-mail σε αυτά τα δελτία. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να σταλούν στον αντίστοιχο υπάλληλο.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ

Πώς μπορεί αυτή η ανασκόπηση του Grove HR να είναι πλήρης, αν δεν μιλήσω για τις εξουσίες πρόσληψης του, σωστά; Είναι σαν τον ορισμό της δουλειάς, έτσι δεν είναι;

Έτσι, το Grove HR φροντίζει για τα δύο κύρια βήματα πρόσληψης. «Δημιουργία θέσεων εργασίας» και στην πραγματικότητα «στρατολόγηση» ανθρώπων.

Ανάγνωση:  Γιατί το Starlink μου είναι εκτός σύνδεσης;

Υπάρχει αυτή η καρτέλα “Εργασίες”. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κενές θέσεις εργασίας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν τύπο απασχόλησης (πλήρους / μερικής απασχόλησης / πρακτικής άσκησης / ελεύθερος επαγγελματίας κ.λπ.), τμήμα, γραφείο, αρ. των διαθέσιμων θέσεων κ.λπ.

Μια πολύ οργανωμένη σελίδα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις εφαρμογές. Μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε πιθανούς νεοσύλλεκτους σε διαφορετικά στάδια όπως έλεγχος, συνέντευξη, προσφορά, απόρριψη, πρόσληψη κ.λπ.

GroveHR-πρόσληψη-6

Αυτά τα στάδια είναι πλήρως προσαρμόσιμα. Μπορείτε να τα προσθέσετε/επεξεργαστείτε/αφαιρέσετε όπως απαιτείται.

Μου άρεσε επίσης η διαχείριση προφίλ του Grove HR. Έτσι μοιάζει ένα κανονικό προφίλ στο Grove HR:

GroveHR-profileview-7

Εντυπωσιακό, σωστά; Μπορείτε να διαχειριστείτε τις δεξιότητες, το βιογραφικό, τις βασικές πληροφορίες, τις σημειώσεις μου για το άτομο, μια αξιολόγηση βάσει αξιολόγησης και πολλά άλλα.

Ακόμα κι αν λάβετε χιλιάδες αιτήσεις, το Grove HR διατηρεί τα πράγματα δροσερά. Προσφέρει εκτεταμένα φίλτρα για τίτλους θέσεων εργασίας, στάδιο πρόσληψης, πηγές, δεξιότητες κ.λπ. Όταν εφαρμόζονται αυτά τα φίλτρα, μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα ακόμη και σε χιλιάδες εφαρμογές.

Μπορώ ακόμη και να διαμορφώσω πρότυπα αυτοματοποιημένων email για υποψηφίους που γίνονται δεκτοί και απορριφθέντες. Περίμενε! Να το διορθώσω! Μπορώ να διαμορφώσω “εξατομικευμένα, προσαρμοσμένα email”. Λοιπόν, ναι, το Grove HR υποστηρίζει placeholders.

Αυτό κάνει κάθε e-mail να ακούγεται και να νιώθει προσωπικό χωρίς να χρειάζεται να σηκώσω το δάχτυλό μου!

Άλλα χαρακτηριστικά του GroveHR

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που συζητήθηκαν παραπάνω, υπάρχουν πολλά περισσότερα στο Grove HR. Αυτά είναι δευτερεύοντα χαρακτηριστικά που εξακολουθούν να έχουν αντίκτυπο.

Για αρχή, σε οποιαδήποτε εταιρεία, μεγάλη ή μικρή, έχετε αρχεία να μοιραστείτε, σωστά; Μπορεί να είναι κιτ πολυμέσων, νέα λογότυπα, φυλλάδια, ανακοινώσεις ή πολλά άλλα πράγματα.

Το Grove HR διαθέτει μια ειδική σελίδα “έγγραφα”. Είναι ακριβώς όπως ένας κοινόχρηστος χώρος αποθήκευσης cloud. Οτιδήποτε ανεβάζετε εκεί είναι προσβάσιμο στα μέλη της ομάδας και στους υπαλλήλους σας.

Υπάρχει επίσης μια ειδική σελίδα για “ειδήσεις”. Το χρησιμοποιώ ως “πίνακα ανακοινώσεων”. Εδώ μπορείτε να δημοσιεύσετε πληροφορίες που θέλετε να μεταδώσετε.

Είναι σαν συντάκτης ιστολογίου. Μπορείτε να γράψετε μεγάλες αναρτήσεις, να προσθέσετε εικόνες, υπερσυνδέσμους κ.λπ. Μπορείτε να ελέγχετε ποιος βλέπει αυτήν την ανάρτηση. Μπορεί επίσης να μοιραστεί με συγκεκριμένα τμήματα προαιρετικά.

Ανασκόπηση Grove HR Support

Παρά το γεγονός ότι το εργαλείο είναι αρκετά απλό, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια. Πιστεύω ότι η συμπεριφορά μιας εταιρείας μετά την πώληση καθορίζει την πραγματική της ποιότητα.

Ευτυχώς, το Grove HR το καταλαβαίνει αυτό. Προσφέρει μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας. Τώρα, σίγουρα δεν είναι διαθέσιμο 24Χ7, αλλά είναι διαθέσιμο κατά τις εργάσιμες ώρες.

Οι απαντήσεις τους είναι εξαιρετικά λεπτομερείς και μάλιστα πλούσιες σε στιγμιότυπα! Ο χρόνος απόκρισης είναι επίσης εντυπωσιακός, διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, ένα λεπτό στην καλύτερη περίπτωση για τις περισσότερες απαντήσεις.

Θα μπορούσε να βελτιωθεί; Σίγουρα. Αν το κάνουν χαρακτηριστικό 24Χ7, αυτό θα ήταν καταπληκτικό. Αλλά ακόμα και τώρα, επειδή είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεν βλέπω ότι αυτό είναι ένα σημαντικό «πρόβλημα», έτσι;

Ανάγνωση:  Πώς να ενεργοποιήσετε το DisneyNow σε Roku, Apple TV, Fire TV, TV Box, Samsung Smart TV

Εφαρμογή για κινητά GroveHR

Το GroveHR προσφέρει κινητικότητα τόσο σε εσάς όσο και στους υπαλλήλους σας με τις εφαρμογές του για κινητά. Για να πω την αλήθεια, θεωρώ ότι η εφαρμογή για κινητά είναι πιο εύκολη και πιο απλή στη χρήση από την ήδη απλοποιημένη εφαρμογή web. Δείτε πώς φαίνεται:

GroveHR Mobile App

Αρκετά μινιμαλιστικό, μοντέρνο και φιλόξενο, έτσι δεν είναι; Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους υπαλλήλους σας. Για αρχή, μπορούν:

 • Σημειώστε τη συμμετοχή τους, ξεκινήστε το ρολόι με χρονόμετρα και καταγράψτε τις ώρες εργασίας για κάθε συνεδρία.
 • Κάντε αίτηση για αιτήματα άδειας. Όλες οι λειτουργίες, όπως σημειώσεις, συνημμένα και προσθήκη ετικετών σε άτομα όπως ακριβώς στην εφαρμογή Ιστού είναι διαθέσιμες.
 • Πρόσβαση στις λίστες υποχρεώσεών τους.
 • Διαβάστε ειδήσεις/ειδοποιήσεις που δημοσιεύονται από εσάς/την εταιρεία.
 • Πραγματοποιήστε απευθείας κλήσεις (χρησιμοποιώντας το κυψελοειδές δίκτυο τους) για να άλλα μέλη της ομάδας.
 • Διαχειριστείτε τους λογαριασμούς, τη διεύθυνση, την επαφή, το πρόγραμμα εργασίας, τα συμβόλαια, τις αποδείξεις πληρωμής, τα τραπεζικά στοιχεία και οτιδήποτε άλλο μπορούν να διαχειρίζονται στην εφαρμογή για κινητά.

Grove HR Pricing

Το εργαλείο είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι. Αλλά, αυτό σημαίνει ότι είναι και ακριβό; Θα έκαιγε μια τρύπα στην τσέπη σας;

Τι θα γινόταν αν έλεγα ότι το Grove HR είναι δωρεάν;

Λοιπόν, ναι, το Grove HR προσφέρει ένα πρόγραμμα «για πάντα δωρεάν» που ονομάζεται «Σχέδιο εκκίνησης»! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα, αρκεί να το θέλετε!

Αν νομίζετε ότι θα είναι περιορισμένο, κάνετε λάθος! Με εξέπληξε το γεγονός ότι ακόμη και αυτό το σχέδιο μου επιτρέπει να διαχειριστώ έως και 250 υπαλλήλους!

Στην πραγματικότητα, δεν λείπει σχεδόν κανένα από τα χαρακτηριστικά! Έχετε πρόσβαση σχεδόν σε όλα όσα προσφέρει το πρόγραμμα επί πληρωμή!

Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε το επί πληρωμή “Πρόγραμμα Ανάπτυξης”. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε 250+ υπαλλήλους και μερικές πρόσθετες δυνατότητες, όπως διαχείριση απόδοσης, διαχείριση στόχων κ.λπ.

Αποκτήστε το δωρεάν τώρα

Αναθεώρηση Grove HR – Τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, είναι το Grove HR το καλύτερο λογισμικό HR για μικρές επιχειρήσεις; Ναι είναι! Μπορεί να είναι ένας τολμηρός ισχυρισμός, ωστόσο, δεν βλέπω να λείπουν πολλά, έτσι;

Αν περάσατε από την παραπάνω ανασκόπηση του Grove HR, θα παραδεχτείτε ότι φροντίζει σχεδόν τα πάντα! Δεν ασχολούμαι ακριβώς με το HR, αλλά μετά τη χρήση του Grove HR κατάλαβα πραγματικά τι σημαίνει να είσαι HR, πόσο απλό και εύκολο στη χρήση είναι το εργαλείο.

Για να ολοκληρώσω αυτήν την κριτική Grove HR, θα βαθμολογήσω το εργαλείο με 5/5. Αυτό βασίζεται καθαρά στην ολόπλευρη απόδοσή του, την ευκολία χρήσης, τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά και την εξαιρετικά λογική τιμή (0,00 $).

Επισκέψου την ιστοσελίδα