Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Fiverr Review For Gig Seller & Αγοραστής

 Fiverr Review For Gig Seller & Αγοραστής

Το Fiverr είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς, αξιόπιστες και καθιερωμένες πλατφόρμες ελεύθερου επαγγελματία στο Διαδίκτυο, αλλά υπάρχει μεγάλη ασάφεια σχετικά με αρκετές από τις πτυχές του, και αυτό είναι που στοχεύουμε να ρίξουμε λίγο φως σε όλη αυτήν την κριτική του Fiverr.

Εδώ είναι τι στοχεύουμε να καλύψουμε σε όλη αυτή την κριτική Fiverr:

 • Τι είναι το Fiverr;
 • Πώς λειτουργεί το Fiverr;
 • Ποια είναι τα επίπεδα Fiverr;
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων Fiverr.
 • Είναι το Fiverr απάτη;

Fiverr Review: Τι είναι το Fiverr;

Σε FiverrΌπως λέει ο ίδιος, είναι μια αγορά για Ψηφιακές Υπηρεσίες.

Με άλλα πιο απλά και επεξηγηματικά λόγια, μπορεί να οριστεί ως μια πλατφόρμα ελεύθερου επαγγελματία, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει αλλά και να πουλήσει ψηφιακές υπηρεσίες ανάλογα με την τεχνογνωσία του, από και προς οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου.

Βρέθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2010 και αρχικά είχε την ιδέα των συναυλιών μόνο $5 USD. Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους σε ελάχιστη τιμή 5 $, που είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται “Five-rr”.

Παρόλο που παραιτήθηκαν από αυτό το όριο των 5 $ και άρχισαν να επιτρέπουν στους χρήστες να ορίζουν τις δικές τους τιμές για τις συναυλίες τους μετά τον γύρο χρηματοδότησης της Series D το 2015. (Πηγή: Βικιπαίδεια).

Εκτός από αυτό, οι πωλητές έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουν «πακέτα», για μια πιο προηγμένη, καλύτερη έκδοση της δουλειάς τους σε διαφορετικές τιμές.

Είναι εύκολο στη ρύθμιση, διαρκεί κυριολεκτικά δευτερόλεπτα και είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη, ώστε ο καθένας να μπορεί να ρυθμίσει μια συναυλία, να την προωθήσει και να αρχίσει να κερδίζει χρήματα αμέσως.

Ή, εάν είστε αγοραστής, μπορείτε να βρείτε έναν ελεύθερο επαγγελματία για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας σε δευτερόλεπτα ή λεπτά στην καλύτερη περίπτωση, για σχεδόν οτιδήποτε και οτιδήποτε μπορεί να παραδοθεί ψηφιακά, οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στο Fiverr είναι:

Σημειώστε ότι αυτά είναι μόνο ένα κλάσμα των διαθέσιμων στο Fiverr, ένας πωλητής επιτρέπεται να δημιουργήσει μια συναυλία για σχεδόν οτιδήποτε, αρκεί να μην είναι άσεμνο ή προσβλητικό.

Ας κάνουμε μια βόλτα σε άλλες πτυχές αυτής της κριτικής Fiverr.

Πώς λειτουργεί το Fiverr;

Η δομή εργασίας του Fiverr διαφέρει για έναν αγοραστή και έναν πωλητή. Έτσι, θα πάρουμε κάθε κατηγορία ξεχωριστά και θα προχωρήσουμε στην ανατομή της σε όλη αυτήν την ενότητα αυτής της κριτικής Fiverr.

Πώς λειτουργεί το Fiverr για έναν πωλητή:

Ακολουθεί ένα περίγραμμα προτού μπούμε στις λεπτές λεπτομέρειες του τρόπου λειτουργίας του Fiverr για έναν πωλητή:

Εγγραφείτε > Παρέχετε πρόσθετες λεπτομέρειες > Ορισμός τιμολόγησης > Καθορισμός απαιτήσεων > Ενισχύστε τη συναυλία με εικόνες/βίντεο > Δημοσίευση > Αυτή η συναυλία βρίσκεται από τους αγοραστές > αγοράζουν τις υπηρεσίες σας.

Εάν είστε πωλητής, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο Fiverr, κάτι που συνήθως διαρκεί δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό, θα πρέπει να συμπληρώσετε το προφίλ σας με επιπλέον στοιχεία (προαιρετικός)το οποίο σας βοηθά να πλασάρετε τον εαυτό σας.

Ανάγνωση:  Δημιουργία συνδέσμων ηλεκτρονικού εμπορίου: Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Μπορείτε να συμπληρώσετε:

 • Περιγραφή
 • Δεξιότητες
 • Εκπαίδευση
 • Πιστοποιήσεις κλπ.

Αφού συμπληρώσετε τις προαιρετικές λεπτομέρειες προφίλ, μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία της πρώτης σας συναυλίας!

Τώρα, όταν ένας αγοραστής αναζητά υπηρεσίες που ταιριάζουν με τις λέξεις-κλειδιά και τις κατηγορίες αυτού που προσφέρετε, του/της παρουσιάζεται η συναυλία σας και, στη συνέχεια, μπορεί να προχωρήσει και να πραγματοποιήσει την πληρωμή εάν του αρέσει η προβολή και το προφίλ σας.

Τι συμβαίνει μετά την υποβολή μιας παραγγελίας;

Μόλις ένας αγοραστής πραγματοποιήσει την πληρωμή, πηγαίνει στο Fiverr Escrow (και όχι στον πωλητή), μετά την οποία ο πωλητής πρέπει να παραδώσει την υποσχεθείσα υπηρεσία εντός του υποσχεθέντος χρόνου.

Μόλις παραδοθεί, ο πωλητής επισημαίνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μετά από αυτό, ο αγοραστής λαμβάνει μια χρονική περίοδο 3 ημερών για να ζητήσει αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες, να ζητήσει τροποποιήσεις, επεξεργασίες ή οτιδήποτε άλλο.

*Σημειώστε ότι ο χρόνος ελέγχου που παίρνει ο αγοραστής για παραγγελίες που περιλαμβάνουν κάποιο είδος «αποστολής» είναι 14 ημέρες.

Εάν ο αγοραστής δεν κάνει τίποτα, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι έχει αποδεχτεί τις υπηρεσίες που του παρέχονται και ο πωλητής παίρνει τα χρήματά του.

Εάν όμως ο αγοραστής ζητήσει οποιουδήποτε είδους τροποποιήσεις ή τροποποιήσεις, η κατάσταση της παραγγελίας θεωρείται «μη ολοκληρωμένη» και πάλι ο πωλητής πρέπει να κάνει τις ζητούμενες αλλαγές και να επισημάνει την παραγγελία «παραδόθηκε» ξανά.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και/ή ο αγοραστής δεν ζητήσει καμία τροποποίηση για 72 ώρες μετά την επισήμανση της υπηρεσίας ως “παραδόθηκε”, η παραγγελία επισημαίνεται ως ολοκληρωμένη και ο πωλητής μπορεί να κάνει ανάληψη των χρημάτων μετά από 14 ημέρες από την παραγγελία που «ολοκληρώνεται».

Η όλη διαδικασία από την Εγγραφή έως τη δημιουργία της συναυλίας δεν διαρκεί περισσότερο από 5 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση, κάτι που αποδίδει το Fiverr 5 αστέρων από εμάς, δεδομένου ότι αυτή είναι μια κριτική Fiverr.

Πώς λειτουργεί το Fiverr για έναν αγοραστή;

Ο αγοραστής πρέπει απλώς να μεταβεί στην αρχική σελίδα του Fiverr και να αναζητήσει τις υπηρεσίες που αναζητά χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο πλαίσιο αναζήτησης.

Στη συνέχεια, το Fiverr εμφανίζει όλες τις διαθέσιμες συναυλίες που ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησης του αγοραστή.

Μόλις ο αγοραστής επιλέξει μια συναυλία, πρέπει να κάνει την πληρωμή για αυτήν εκ των προτέρων. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, τα χρήματα αποθηκεύονται στο Fiverr Escrow και ο πωλητής ειδοποιείται για την αγορά.

Ο πωλητής κάνει το μέρος του και παραδίδει τις υπηρεσίες στον αγοραστή. Εάν ο αγοραστής χρειάζεται οποιεσδήποτε αλλαγές, πρέπει να ενημερώσει τον πωλητή εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, αφού γίνουν οι αλλαγές και ο αγοραστής είναι ευχαριστημένος με την παραγγελία, η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί.

Μετά από αυτήν την ημερομηνία «ολοκλήρωσης», ο αγοραστής έχει μια περίοδο επιστροφής χρημάτων 14 ημερών, εντός της οποίας μπορεί να ζητήσει επιστροφή χρημάτων για τους κατάλληλους λόγους.

Έτσι λειτουργεί το Fiverr τόσο για έναν αγοραστή όσο και για έναν πωλητή. Τώρα ας προχωρήσουμε σε άλλες πτυχές αυτής της κριτικής του Fiverr!

Χρέωση Fiverr

Η Fiverr χρεώνει το δίκαιο μερίδιό της τόσο στους Αγοραστές όσο και στους πωλητές της.

Οι αγοραστές χρεώνονται 1 $ για συναλλαγές μικρότερες από 20 $ και για συναλλαγές > 20 $ επιβάλλεται χρέωση 5% επί του συνολικού ποσού

Ανάγνωση:  Pepperlive νέα διεύθυνση Ιανουάριος 2024

Όσον αφορά τους πωλητές, το Fiverr χρεώνει ένα πάγιο τέλος 20% στη συναυλία σας. Έτσι, αν πουλάτε κάτι για 5 $, πληρώνεστε μόνο 4 $. Αυτό ισχύει για μια συναυλία οποιουδήποτε ποσού.

Για ανάληψη στους λογαριασμούς τους στο Paypal, οι πωλητές πρέπει και πάλι να πληρώσουν το 2% του ποσού ανάληψης ως χρέωση επεξεργασίας. Αν και αυτή η χρέωση δεν υπερβαίνει ποτέ το $1.

Για τραπεζικές μεταφορές, χρεώνεται ένα ποσό 3 $/ανάληψη, μαζί με κάποια άλλη προαιρετική χρέωση που μπορεί να χρεωθεί ή να μην χρεωθεί ανάλογα με τη χώρα και την τράπεζά σας.

Τι είναι τα επίπεδα Fiverr;

Ένα σημαντικό φτερό στο καπάκι του Fiverr είναι τα “Levels” του. Σηματοδοτούν και μεταφέρουν στους αγοραστές πόσο ενεργή, αποτελεσματική και γενικά μια «καλή / κακή» επιλογή είναι οποιοσδήποτε συγκεκριμένος πωλητής με βάση τα προηγούμενα αρχεία του πωλητή.

Επίσης, ξεκλειδώνουν νέες δυνατότητες και επιλογές για τους πωλητές καθώς προωθούνται μέσω των επιπέδων.

Τα επίπεδα Fiverr υπαγορεύονται από διάφορους παράγοντες, αλλά με λίγα λόγια όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο ενός πωλητή, τόσο πιο «επαγγελματική» και «καλύτερη» επιλογή είναι για τον αγοραστή. Επίσης, τόσο πιο εύκολο είναι για αυτούς να λαμβάνουν παραγγελίες σε σύγκριση με νέους πωλητές.

Πώς υπολογίζονται ή εκχωρούνται αυτά τα επίπεδα;

Εδώ είναι οι παράγοντες που υπαγορεύουν ποιο θα είναι το επίπεδο λογαριασμού Fiverr:

 • Ικανοποίηση των πελατών (μετράται μέσω αξιολογήσεων).
 • Ποσοστό ακύρωσης
 • Αριθμός παραγγελιών.
 • Μέρες που ήσουν ενεργός κ.λπ.

Ως αρχάριοι, οι πωλητές ξεκινούν από το επίπεδο “Νέος πωλητής”. Αυτό είναι το βασικό επίπεδο και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, επομένως ούτε ειδικά χαρακτηριστικά ή προνόμια.

Επίπεδο νέου πωλητή:

 • Επιτρέπεται να έχει 2 έξτρα συναυλίες.
 • Επιτρέπεται η έξτρα γρήγορη παράδοση.
 • Επιτρέπεται η λήψη 4 παραγγελιών σε 1 συναλλαγή.

Επίπεδο 1:

Για να προβιβαστείτε στο επίπεδο 1, πρέπει να πληρούνται τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Τουλάχιστον ένα μήνα (30 μέρες) παλιό προφίλ.
 • Πουλήστε 10 γκ.
 • Έχετε τουλάχιστον αξιολογήσεις με 4 αστέρια.
 • Χαμηλά ποσοστά ακύρωσης.

Τα προνόμια που λαμβάνετε με έναν λογαριασμό επιπέδου 1 είναι:

 • Επιτρέπεται να έχει έως και 15 ενεργές συναυλίες.
 • Επιτρέπεται η λήψη 4 συναυλιών-έξτρα- ($5 / $10 / $20/ $40).
 • Επιτρέπονται έως και 8 παραγγελίες σε 1 συναλλαγή.
 • Εξαιρετικά γρήγορη παράδοση με αυξημένη τιμή.
 • Δημιουργήστε προσαρμοσμένες παραγγελίες έως και 1500 $.

Επίπεδο 2:

Οι πωλητές επιπέδου 2 πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες απαιτήσεις πριν προωθηθούν σε αυτό το επίπεδο:

 • Ολοκληρώστε τουλάχιστον 50 παραγγελίες, σε 2 συνεχόμενους μήνες.
 • Συνολικές αξιολογήσεις 4,5 αστέρων.
 • Χαμηλό ποσοστό ακύρωσης.

Τα προνόμια που λαμβάνει ένας πωλητής με έναν λογαριασμό επιπέδου 2 είναι:

 • 20 Ενεργές συναυλίες.
 • 5 έξτρα συναυλίες: (5 $ / 10 $ / 20 $ / 40 $ / 50 $).
 • Επιτρέπεται να υπάρχουν πολλαπλάσια 15 gig.
 • Επεξεργαστείτε έως και 12 παραγγελίες σε 1 συναλλαγή.
 • Προτεραιότητα υποστήριξης πελατών.

Επίπεδο 3:

Αυτό είναι το πιο προηγμένο και πιο κερδοφόρο επίπεδο στο Fiverr. Φυσικά, είναι επίσης το πιο δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά και πάλι προσφέρει αρκετά premium προνόμια.

Αυτό το επίπεδο ονομάζεται “Πωλητής με κορυφαία βαθμολογία” και παρόλο που υπάρχουν ορισμένες “ελάχιστες” απαιτήσεις, η εκπλήρωσή τους δεν σημαίνει ότι θα προαχθείς σε αυτό το επίπεδο σίγουρα.

Η προώθηση σε αυτό το επίπεδο είναι μια μη αυτόματη διαδικασία από την ομάδα Fiverr και, ακόμη και μετά την προώθηση, γίνεται συνεχής αξιολόγηση των προφίλ πωλητών TRS για να διασφαλιστεί ότι συνεχίζουν να παρέχουν το είδος της υπηρεσίας που θέλουν οι αγοραστές.

Μερικές από τις ελάχιστες απαιτήσεις που απαιτούνται για την επίτευξη αυτού του επιπέδου είναι:

 • Αξιολογήσεις 7-5 αστέρων.
 • Εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά ακύρωσης.
 • Υψηλός όγκος πωλήσεων. (Το Fiverr δεν έχει προσδιορίσει κάποιον ακριβή αριθμό σε αυτό).

Τα προνόμια που απολαμβάνει ένας πωλητής σε αυτό το επίπεδο είναι:

 • 30 Ενεργές συναυλίες.
 • 6 επιπλέον συναυλίες ($5/ $10/ $20/ $40/ $50/ $100).
 • VIP υποστήριξη πελατών.
 • 20 Gig πολλαπλάσια.
 • VIP υποστήριξη πελατών.
Ανάγνωση:  PDF Extra Review: Είναι ο καλύτερος επεξεργαστής PDF;

Ας ολοκληρώσουμε την ενότητα των επιπέδων σε αυτήν την κριτική Fiverr, λαμβάνοντας υπόψη πώς έχουμε φωτίσει τις απαιτήσεις και τα προνόμια κάθε επιπέδου.

Προχωρώντας στην επόμενη ενότητα αυτής της κριτικής Fiverr – ας εξετάσουμε την πολιτική επιστροφής χρημάτων του Fiverr.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων Fiverr:

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων του Fiverr είναι κάπως ασαφής για να είμαι ειλικρινής, μια αναζήτηση στο Google για την “Πολιτική επιστροφής χρημάτων Fiverr” δεν αποφέρει κανένα σταθερό αποτέλεσμα που να αντιμετωπίζει άμεσα την ερώτηση.

Αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη δική μας εμπειρία και ορισμένα άρθρα στο Διαδίκτυο, ορίστε τι έχουμε συγκεντρώσει σχετικά με την πολιτική επιστροφής χρημάτων της Fiverr:

 1. Το Fiverr έχει αρχή επιστροφής χρημάτων.
 2. Στον αγοραστή παρέχεται μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 14 ημερών, εντός της οποίας μπορεί να διεκδικήσει επιστροφή χρημάτων.
 3. Εάν εγκριθεί μια επιστροφή χρημάτων, το ποσό δεν πιστώνεται πίσω στην τράπεζα ή στον επεξεργαστή πληρωμών του αγοραστή, αντίθετα, αποθηκεύεται ως πίστωση Fiverr, η οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω αγορές Fiverr.
 4. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, ο αγοραστής δεν λαμβάνει το “τέλος επεξεργασίας” που πλήρωσε για την παραγγελία που περιλαμβάνεται στην επιστροφή χρημάτων.

Για έναν αγοραστή, αυτά τα επίπεδα τον βοηθούν να αποφασίσει με ποιους πωλητές θα πάει. Όχι μόνο παρέχει ευκαιρίες «καλύτερης εξυπηρέτησης», αλλά αυξάνει και τον παράγοντα «εμπιστοσύνη».

Αυτό συμβαίνει επειδή ένας πωλητής αποκτά αυτά τα επίπεδα αφού παραδώσει αρκετές παραγγελίες και έχοντας ευχαριστημένους πελάτες στο χαρτοφυλάκιό του, επομένως μειώνονται οι πιθανότητες να εξαπατηθεί ή να εξαπατηθεί από έναν τέτοιο πωλητή.

Είναι το Fiverr απάτη;

Εντάξει, αρκετοί άνθρωποι στο Διαδίκτυο ισχυρίζονται ότι έχουν εξαπατηθεί στο Fiverr, είτε από τον αγοραστή, είτε από τον πωλητή ή την ίδια την πλατφόρμα (όσον αφορά την υποστήριξη πελατών).

Έτσι, παρόλο που δεν πρόκειται για απάτη, σίγουρα υπάρχουν μερικά κενά στην πλατφόρμα τα οποία θα εξετάσουμε στις αμέσως ενότητες.

Πρώτον, έχει έδρα από το Τελ Αβίβ του Ισραήλ! Λοιπόν, αυτό απορρίπτει κάθε εξουσία νομικής ενέργειας που μπορεί να είχατε ασκήσει εναντίον της Fiverr από άλλες χώρες.

Δεύτερον, η υποστήριξή τους δεν είναι πολύ συνεργάσιμη ή επικείμενη, και είναι μια μακροχρόνια κατηγορία εναντίον της fiverr, από αρκετές χιλιάδες αγοραστές αλλά και πωλητές. (πηγή: TrustPilot).

Παραθυράκια για έναν πωλητή:

Ένας αγοραστής μπορεί να δείξει τη δυσαρέσκειά του για την εργασία σας μετά από ακόμη και μεγάλο χρονικό διάστημα, και μερικές φορές δεν χρειάζεται να υπάρχει και ένας εξαιρετικά λογικός λόγος για αυτό. Τέλος, τα χρήματα αφαιρούνται από τον λογαριασμό σας.

Δεύτερον, ένας αγοραστής πρέπει να ελέγξει εκ των προτέρων το προφίλ ενός πωλητή, αλλά ο πωλητής δεν έχει αυτή την πολυτέλεια και δεν έχει ιδέα για τη φήμη, την εμπιστοσύνη ή την αυθεντικότητα του ατόμου που παραγγέλνει τη συναυλία.

Επίσης, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η Fiverr τείνει να συμπαρατάσσεται με τους Αγοραστές (όταν πλευρίζουν με μια πλευρά, κάτι που είναι σπάνιο καθώς η υποστήριξη δεν είναι υπερβολική).

Παραθυράκια για έναν αγοραστή:

Οι αγοραστές πληρώνουν εκ των προτέρων και ακόμη και όταν ξεκινήσει μια επιστροφή χρημάτων, τα χρήματα αυτά δεν επιστρέφονται απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά ως πίστωση Fiverr.

Ανάγνωση:  Οι 10 καλύτερες προπληρωμένες κάρτες με IBAN του 2024

Και ακόμη και μετά από μια επιστροφή χρημάτων, μερικές φορές στους αγοραστές επιστρέφεται μόνο το βασικό ποσό και όχι το επιπλέον «τέλος επεξεργασίας» που πλήρωσαν για την παραγγελία.

Γιατί το Fiverr δεν είναι απάτη;

Τα παραπάνω σημεία υποδηλώνουν ελαφρώς και σας κάνουν να κλίνετε προς το ότι το Fiverr είναι απάτη, αλλά αυτή η κριτική του Fiverr θα ήταν πλήρης μόνο αν μιλάμε και για τις δύο πλευρές.

Εδώ είναι τα σημεία που υποδηλώνουν γιατί το Fiverr δεν είναι και δεν έχει καμία πρόθεση να εξαπατήσει ανθρώπους:

 • Έχει πολιτική επιστροφής χρημάτων.
 • Προσφέρει διαφάνεια στους αγοραστές σχετικά με τη φήμη του πωλητή.

Τελικά, είναι το Fiverr απάτη;

Πιθανώς όχι. Το Fiverr είναι μια καθιερωμένη πλατφόρμα τώρα, οπότε πρώτα απ ‘όλα, δεν θα θέλει να καταστρέψει τη φήμη του.

Δεύτερον, ακόμη και όταν υπάρχει διαφωνία, προκαλείται είτε από τον πωλητή, είτε από τον αγοραστή, όχι από την ίδια την Fiverr.

Οπότε, με λίγα λόγια, είναι οι άνθρωποι στο Fiverr που κατά καιρούς δίνουν κακό όνομα στο Fiverr, και όχι η ίδια η πλατφόρμα.

Η πλειονότητα της αρνητικής κριτικής του Fiverr δεν οφείλεται στο ότι κάποιος υφίσταται απάτη στην πλατφόρμα, (αυτό συμβαίνει παντού)αλλά επειδή η ομάδα υποστήριξης αποτυγχάνει να αναγνωρίσει το γεγονός και να βοηθήσει τα θύματα με αποδεκτό τρόπο.

Αξίζει το Fiverr;

Από τη δική μας προσωπική εμπειρία, ναι, αξίζει τον κόπο. Γιατί;

 • Μπορείτε να πουλήσετε «οτιδήποτε» και, ως εκ τούτου, όποια και αν είναι η ψηφιακή σας εμπειρία, μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα.
 • Οι συναυλίες $5 το καθιστούν φθηνό και προσιτό.
 • Καθιστά εύκολο και γρήγορο για τους αγοραστές να βρουν κάποιον που είναι πρόθυμος να ολοκληρώσει την εργασία του αμέσως χωρίς πολλή έρευνα.

Το Fiverr, ως πλατφόρμα αξίζει τον κόπο, αν λάβετε υπόψη την υποδομή, τις αρχές λειτουργίας και άλλες πτυχές. Είναι πολύ λαμπρό για να είμαι ειλικρινής.

Αλλά η μόνη φορά που δεν αξίζει τον χρόνο σας είναι όταν ξεμείνετε από τύχη και πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον που σας αναγκάζει σε μια διαμάχη, οπότε η διάσημη υποστήριξη Fiverr δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Επιλεγμένα πράγματα για εσάς:

Τελική ετυμηγορία για το Fiverr Review:

Ας ολοκληρώσουμε αυτήν την κριτική του Fiverr, το Fiverr είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα και η πλειοψηφία της πληθυσμόςτόσο ως αγοραστές όσο και ως πωλητές είναι αρκετά ευχαριστημένοι με αυτό.

Ακόμη και η προσωπική μας εμπειρία, όπως περιγράφεται σε αυτήν την κριτική Fiverr, είναι θετική.

Αν και οι αρνητικές εμπειρίες και η κριτική του Fiverr άλλων δεν μπορούν να αγνοηθούν εντελώς, και αυτό είναι που μπορεί να μας εμποδίσει να τραγουδήσουμε δυνατά τα επαινετικά τραγούδια του.

Ως τα τελευταία λόγια αυτής της κριτικής του Fiverr, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, με λίγα λόγια, το Fiverr είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες πλατφόρμες τόσο για ελεύθερους επαγγελματίες όσο και για πωλητές, αρκεί να έχετε να κάνετε με το σωστό άτομο, τελεία.