Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Final Fantasy 7 Remake Part 3: Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. 2028 Πιθανό.

Το Final Fantasy 7 Remake (Μέρος 1) προσέφερε εκπληκτικά γραφικά, ένα επανασχεδιασμένο σύστημα μάχης και πιστότητα στο πρωτότυπο με νέες ανατροπές και φανταστική βαθμολογία. Οι θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί από τις φιλοδοξίες και τις αφηγηματικές ανατροπές στο Final Fantasy 7 Rebirth (Μέρος 2). Ωστόσο, με αυτά τα παιχνίδια να έχουν ξεκινήσει πλήρως, ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στην τελευταία δόση – Μέρος 3 – για να τελειώσει αυτή η επική αναπαράσταση. Ας αναλύσουμε τι γνωρίζουμε και πότε μπορεί να δούμε την άφιξή τους.

Χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας: Μια ματιά πίσω

Σειρά Τίτλος Μέρος Ημερομηνία κυκλοφορίας
Final Fantasy 7 Ξανακάνω Μέρος 1 10 Απριλίου 2020
Final Fantasy 7 Αναγέννηση Μέρος 2ο 29 Φεβρουαρίου 2024
Final Fantasy 7 N/A Μέρος 3 Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Εικασίες παραθύρου έκδοσης: Λαμβάνοντας υπόψη το χάσμα μεταξύ των μερών 1 και 2, μια κυκλοφορία 2027 – 2028 για το Μέρος 3 δεν αποκλείεται.

Ο Δρόμος προς το Μέρος 3

Αν και η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει επίσημη, η Square Enix έχει προσφέρει μερικές υποσχόμενες πληροφορίες:

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες

 • Τελική δόση: Το Μέρος 3 επιβεβαιώθηκε ως το τελικό κεφάλαιο της τριλογίας του Final Fantasy 7 Remake.
 • Σε ανάπτυξη: Η Square Enix ανακοίνωσε ότι έχει ήδη μια ισχυρή βάση για ανάπτυξη, με ορισμένες περιοχές να μπορούν να παίζονται πλήρως.
 • Δυνατότητες για Open World: Ο σκηνοθέτης Naoki Hamaguchi εξέφρασε ενδιαφέρον για την ενσωμάτωση περισσότερων πτυχών του ανοιχτού κόσμου στο Μέρος 3.
 • Αναπτυξιακή ορμή: Ο συν-σκηνοθέτης Naoki Hamaguchi δήλωσε ότι το Μέρος 3 έχει μια ισχυρή βάση ανάπτυξης, με ορισμένες περιοχές να μπορούν να παίξουν πλήρως. Αυτό υποδηλώνει μια πιο ομαλή διαδικασία από τα προηγούμενα μέρη.

Τι να περιμένεις

Το τέλος του Rebirth άφησε τους θαυμαστές με καυτές ερωτήσεις και θέτει τις βάσεις για μια αξέχαστη τελική πράξη:

 • Το πεπρωμένο του Aerith: Η μοίρα της θα αντικατοπτρίζει το αρχικό παιχνίδι ή το Remake έχει χαράξει έναν νέο δρόμο για εκείνη; Το τέλος του Μέρους 2 δημιουργεί αβεβαιότητα γύρω από την πιθανή επιβίωση της Aerith, καθιστώντας την ιστορία της μια σημαντική πλοκή.
 • Δυνατότητες Ανοιχτού Κόσμου: Οι προγραμματιστές υπαινίχθηκαν να εξερευνήσουν μεγαλύτερα περιβάλλοντα ανοιχτού κόσμου στο Μέρος 3.
 • Ο αντίκτυπος του Ζακ: Ο διευρυμένος ρόλος του Zack Fair δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική με το Cloud και την κύρια πλοκή.
 • Πέρα από το Midgar: Πιθανότατα θα δούμε εμβληματικές τοποθεσίες όπως το Wutai, η Πόλη των Αρχαίων και πολλά άλλα από τον αρχικό παγκόσμιο χάρτη.
 • Αναχώρηση από το αρχικό χρονοδιάγραμμα: Η σειρά remake έχει αποκλίνει από την πλοκή του αρχικού παιχνιδιού, αφήνοντας σημαντικό περιθώριο για εκπλήξεις και πρωτότυπη αφήγηση.

Πώς θα ονομαστεί το Μέρος 3

Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, αλλά θα υποθέσουμε ότι θα είναι κάτι που ξεκινά με το γράμμα “R”. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές που ακούγονται ενδιαφέρουσες:

 1. Εκδίκηση
 2. Μνημόσυνο
 3. Μνήμη
 4. Ανάλυση
 5. Αποκάλυψη
 6. Επανένωση
Ανάγνωση:  Οι ρουτίνες Alexa δεν λειτουργούν: Γρήγορη επιδιόρθωση

Πού να βρείτε ενημερώσεις

Σημαντική σημείωση: Μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Square Enix, οποιαδήποτε ημερομηνία κυκλοφορίας ή συγκεκριμένες λεπτομέρειες πλοκής παραμένουν εικασίες. Να είστε προσεκτικοί με ανεπίσημες πηγές. δώστε προτεραιότητα στα επίσημα κανάλια για επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Αναπτυξιακές Πληροφορίες

Σε αυτήν την ενότητα, θα εξερευνήσουμε τη δομή και την πρόοδο της ανάπτυξης για το Final Fantasy VII Remake Part 3.

Νέα Αναπτυξιακή Δομή

Υπό την ηγεσία των Tetsuya Nomura και Naoki Hamaguchi, η ομάδα της Square Enix ανέλαβε μια νέα δομή ανάπτυξης για την αποτελεσματική πλοήγηση στην παραγωγή του Final Fantasy VII Remake Part 3. Ο Nomura, ο οποίος υπηρετεί ως δημιουργικός διευθυντής, και ο Hamaguchi, ο σκηνοθέτης, είναι συνεργαζόμενος με τον Yoshinori Kitase, τον παραγωγό, μαζί με τον συγγραφέα Kazushige Nojima για να τελειοποιήσουν τη διαδικασία ανάπτυξης.

Ενημέρωση προόδου

Το τρέχον στάδιο ανάπτυξης για το Final Fantasy VII Remake Part 3 αντικατοπτρίζει την ίδια φάση που ο προκάτοχός του, το Rebirth, βρισκόταν στο post-production. Αυτό δείχνει έναν σταθερό κύκλο ανάπτυξης. Οι πληροφορίες από τον Naoki Hamaguchi δείχνουν ότι η ομάδα σημειώνει σταθερή πρόοδο. Αν και οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες της ημερομηνίας κυκλοφορίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, υπήρξαν υποδείξεις για ένα παράθυρο πρόωρης κυκλοφορίας για τους ανυπόμονους θαυμαστές που περιμένουν την τελευταία δόση.

Ιστορία και χαρακτήρες

Το έπος του Cloud και των συμμάχων του συνεχίζεται στο πολυαναμενόμενο Final Fantasy VII Remake Part 3όπου η ιστορία ξεκινά μετά τα γεγονότα του Final Fantasy VII Rebirth. Τα βασικά αφηγηματικά σημεία και οι εξελίξεις χαρακτήρων πρόκειται να συναρπάσουν τους παίκτες, προσφέροντας μια νέα αντίληψη για το εμβληματικό Final Fantasy VII πλοκή.

Ανάγνωση:  Εκμάθηση htaccess: Μάθηση των διαμορφώσεων διακομιστή Web

Βασικοί Πρωταγωνιστές

Cloud Strife: Ο πρωταγωνιστής ήρωας, ο Cloud επιστρέφει με την περίπλοκη περσόνα του, που χαρακτηρίζεται από τις εμπειρίες του στο Midgar και όχι μόνο. Οπλισμένος με το εμβληματικό Buster Sword, το ταξίδι του Cloud είναι κεντρικό στα γεγονότα που εκτυλίσσονται καθώς παλεύει με το παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον του.

Άλλοι Χαρακτήρες: Αν και οι λεπτομέρειες για ολόκληρο το καστ δεν έχουν ακόμη πλήρως διευκρινιστεί, αναμένουμε να δούμε την επιστροφή των αγαπημένων των θαυμαστών από τα προηγούμενα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Tifa, Barrett και Aerith, τόσο σε εξελιγμένους ρόλους όσο και σε συνέχεια των χαρακτήρων τους που ξεκίνησαν το Remake του Final Fantasy VII και Final Fantasy VII Rebirth.

Συνέχεια πλοκής από το Rebirth

Η αφήγηση πρόκειται να προχωρήσει από τα δραματικά συμπεράσματα που φαίνονται Αναγέννηση. Με το ταξίδι του Cloud να οδηγεί τους παίκτες από το Midgar στην πόλη του Kalm και πέρα, η πλοκή είναι πιθανό να προσφέρει νέες προκλήσεις και βαθύτερες γνώσεις για τις συνδέσεις του Cloud με χαρακτήρες όπως ο Zack, ο ρόλος του οποίου έχει πειραχθεί δελεαστικά σε προηγούμενες δόσεις.

Πρόοδος σεναρίου: Καθώς το σενάριο ενώνει τις περίπλοκες ιστορίες κάθε χαρακτήρα, σημειώθηκε η πρόοδος Αναγέννηση θέτει τα θεμέλια για μια επιτακτική συνέχιση του Final Fantasy VII σύμπαν. Η προσεκτική κατασκευή του ταξιδιού κάθε χαρακτήρα διασφαλίζει ότι κάθε ανατροπή στην ιστορία θα έχει απήχηση τόσο στους μακροχρόνιους θαυμαστές όσο και στους νεοφερμένους.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι θαυμαστές είναι πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα για το πολυαναμενόμενο Final Fantasy 7 Remake Part 3. Εδώ, θα εξετάσουμε μερικά από τα κοινά ερωτήματα σχετικά με την κυκλοφορία και τις δυνατότητες του παιχνιδιού.

Ανάγνωση:  Το HDMI στο DisplayPort δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Ποιο είναι το αναμενόμενο παράθυρο εκκίνησης για το Final Fantasy 7 Remake Part 3;

Η Square Enix δεν έχει δώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Final Fantasy 7 Remake Part 3. Πολλοί εικάζουν ότι το 2028 θα μπορούσε να είναι το συντομότερο βάσει της διαφοράς 4 ετών από το Μέρος 1 έως το Μέρος 2. Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά οι προσδοκίες είναι ψηλά για μια ανακοίνωση κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πώς ταιριάζει το Final Fantasy 7 Remake Part 3 στη συνολική σειρά remake;

Το Final Fantasy 7 Remake Part 3 είναι το τελικό κεφάλαιο της τριλογίας του remake. Ακολουθεί τα γεγονότα του Final Fantasy VII Rebirth του 2024, που υπόσχεται να δώσει ένα μεγάλο φινάλε στο ταξίδι του Cloud.

Υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το Final Fantasy 7 Remake Part 3;

Ναι, η Square Enix ανακοίνωσε το παιχνίδι τον Ιούνιο του 2022. Έχουν επίσης κάνει δηλώσεις που δείχνουν ότι η ανάπτυξη προχωρά, ευθυγραμμίζοντας με τις φάσεις παραγωγής των προηγούμενων τίτλων. Αλλά δεν έχουμε ακόμη ξεκάθαρη απάντηση για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σε ποιες πλατφόρμες θα είναι διαθέσιμο το Final Fantasy 7 Remake Part 3;

Αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την πλατφόρμα, οι προηγούμενες δόσεις κυκλοφόρησαν στην κονσόλα PlayStation. Είναι πιθανό ότι το Μέρος 3 θα ακολουθήσει το παράδειγμά του, τουλάχιστον αρχικά.

Θα συνεχιστεί η ιστορία του Final Fantasy 7 Remake Part 3 απευθείας από εκεί που σταμάτησε το Μέρος 2;

Η ιστορία αναμένεται να συνεχιστεί αμέσως μετά τα γεγονότα του Final Fantasy VII Rebirth, παρέχοντας συνέχεια και ανάλυση στους θαυμαστές της σειράς.