Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Evolving Basculin Pokemon Scarlet & Violet

Οι λάτρεις των Pokemon που είναι εξοικειωμένοι με τα Pokemon: Legends of Arceus θα αναγνωρίσουν τον Basculin ως ένα Pokemon ψαριού με ένα περίπλοκο ταξίδι εξέλιξης. Μια μοναδική ανατροπή στις εκδόσεις Scarlet και Violet είναι η εισαγωγή της φόρμας Hisui του Basculin, της μοναδικής που μπορεί να εξελιχθεί στο πανίσχυρο Basculegion. Αυτή η φόρμα μπορεί να βρεθεί στο Kitakami, αλλά η διαδικασία εξέλιξης είναι μια πρόκληση που απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό.

Η άφιξη του Teal Mask DLC στο Scarlet & Violet προανήγγειλε την επιστροφή αρκετών μορφών και εξελίξεων Hisua από το Pokemon Legends Arceus. Μεταξύ αυτών, η εξέλιξη του Basculin σε Basculegion ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μετασχηματισμούς και είναι σύμφωνος με την παράδοση των Pokemon των φαινομενικά συνηθισμένων πλασμάτων που εξελίσσονται σε οντότητες δύναμης. Για όσους αναζητούν καθοδήγηση σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, αυτό το άρθρο χρησιμεύει ως ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την εξέλιξη του Basculin και το ξεκλείδωμα του εκπληκτικού Basculegion στο Pokemon Scarlet and Violet DLC.

Τοποθεσία του Basculin στο Pokemon Scarlet and Violet

Μοιάζει με ένα πιράνχα με τις κόκκινες, μπλε και λευκές ριγέ παραλλαγές του, ο Basculin προσθέτει ένα δυναμικό στοιχείο στο σύμπαν των Pokemon. Το κόκκινες ρίγες Basculin περιπλανιέται στα τοπία της Paldea, αλλά η άπιαστη παραλλαγή με λευκές ρίγες που βρέθηκε στο Kitakami κρατά το κλειδί για την εξέλιξη. Οι εκπαιδευτές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το προηγμένο έντυπο Basculegion πρέπει να τολμήσουν στο διαχρονικό δάσος του Kitakami, όπου το Basculin κρύβεται με χαμηλό ρυθμό αναπαραγωγής.

Ανάγνωση:  Πώς να εξελιχθεί το Toedscool Pokemon Scarlet & Purple

Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να συλλάβετε αυτό το δύσκολο Pokemon τύπου νερού, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα netball. Όταν το Basculin ζει στο νερό, οι κινήσεις γρασιδιού ή ηλεκτρικού τύπου θα κόψουν αποτελεσματικά το HP του, κάνοντας τη διαδικασία ανάκτησης ευκολότερη.

Μια ασυνήθιστη μέθοδος εξέλιξης

Το Teal Mask DLC εισάγει διάφορες μορφές και εξελίξεις του Hisui, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου Basculegion. Ωστόσο, η εξέλιξη ενός Basculin σε αυτό το φοβερό πλάσμα απαιτεί περισσότερα από την απλή ανύψωση. Οι εκπαιδευτές πρέπει να καθοδηγήσουν τον Bascul μέσω μιας ειδικής μεθόδου εξέλιξης που περιλαμβάνει την επιβίωση 294 ζημιών ανάκρουσης χωρίς λιποθυμία.

Η ζημιά ανάκρουσης συμβαίνει όταν τα Pokemon εκτελούν κινήσεις που τα καθιστούν ανυπεράσπιστα ή ενεργούν απερίσκεπτα. Στο δρόμο του προς το Basculegion, ο Basculin μαθαίνει κινήσεις όπως το Take Down, το Wave Crash, το Head Crash και το Double-Edge, τα οποία προκαλούν knockback ζημιά. Οι εκπαιδευτές θα πρέπει να βαδίζουν προσεκτικά για να διασφαλίσουν ότι το Basculin δεν θα λιποθυμήσει ενώ προξενεί την απαραίτητη ζημιά.

Για να βοηθήσουν το Basculin να διαχειριστεί τα επίπεδα HP του, οι εκπαιδευτές μπορούν να το εξοπλίσουν με μούρα που αποκαθιστούν την υγεία ως αντικείμενα. Επιπλέον, η μεταφορά ανάπαυσης αποδεικνύεται πολύτιμη για την αυτοβελτίωση και παρέχει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα στην εξελικτική διαδικασία. Μόλις το Basculin καταφέρει να συσσωρεύσει την απαιτούμενη ζημιά ανάκρουσης, το επόμενο βήμα είναι να το ισοπεδώσει εκ νέου, πυροδοτώντας την πολυαναμενόμενη εξέλιξη του Basculegion.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 465 του CBS Sports το 2024

Η πανίσχυρη παρουσία του Basculegion

Η εξέλιξη παράγει το Basculegion, ένα Pokemon διπλού τύπου νερού/φάντασμα που μπορεί να υπερηφανεύεται για εντυπωσιακά στατιστικά, ειδικά σε HP και Attack, τα οποία υπερβαίνουν τα 100. Με κινήσεις όπως το Phantom Force και το Waterfall στο οπλοστάσιό τους, το Basculegion γίνεται μια υπολογίσιμη δύναμη στις μάχες. Οι εκπαιδευτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν στρατηγικά τις STAB κινήσεις (μπόνους επίθεσης ίδιου τύπου) για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους όταν ενσωματωθούν στις ομάδες τους Pokemon.

Το ταξίδι από το Basculin στο Basculegion στο Pokemon Scarlet and Violet είναι ένα συναρπαστικό εγχείρημα που απαιτεί συνδυασμό στρατηγικής, προσεκτικού σχεδιασμού και μυστηρίου. Όταν οι εκπαιδευτές βουτούν στο διαχρονικό δάσος του Kitakami εξοπλισμένοι με το Teal Mask DLC, σας περιμένει η ευκαιρία να εξελιχθεί ο Basculin σε ένα πανίσχυρο Basculegio. Μια αινιγματική μέθοδος εξέλιξης προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο πρόκλησης, διασφαλίζοντας ότι μόνο οι πιο αφοσιωμένοι εκπαιδευτές μπορούν να απελευθερώσουν το πλήρες δυναμικό αυτής της μονάδας παραγωγής ενέργειας τύπου Water/Ghost.