Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

EngageBay Review: Χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα & Τιμολόγηση

 EngageBay Review: Χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα & Τιμολόγηση

Όντας στην εποχή και τη βιομηχανία που είμαστε, το «Marketing» είναι το παν. Απλά η δημιουργία ενός προϊόντος «ποιότητας» δεν αξίζει μια δεκάρα αν οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το προϊόν. Όλοι ξέρουμε, από στόμα σε στόμα φτάνει μόνο τόσο μακριά. EngageBay είναι μια εταιρεία που ισχυρίζεται ότι είναι η «όλα σε ένα» λύση μάρκετινγκ, και αυτό θα εξετάσουμε σε αυτήν την κριτική του EngageBay.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στην εταιρεία προσωπικά ήταν η ολοκληρωμένη της (αν είναι έστω μια λέξη). Το μάρκετινγκ δεν είναι μόνο να βάζεις μερικά μάτια. Πρόκειται για την απόκτηση νέας προβολής, τη μετατροπή του νεοαποκτηθείσας κοινού, την ανάλυσή τους, τη χρήση όσων συνεργάζονται με άλλους νέους πελάτες, την κλιμάκωση της καμπάνιας σας και πολλά άλλα.

Γενικά, θα χρειαστείτε μια ολόκληρη στρατιά εργαλείων για να συμβεί αυτό. Το EngageBay ισχυρίζεται ότι είναι το οπλοστάσιο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, και πιθανώς περισσότερα.

Κριτική EngageBay: Τι είναι το EngageBay;

Το επίσημο tagline λέει –“ALL-IN-ONE MARKETING AND SALES CRM”. Φαίνεται να κάνει τη συζήτηση ως επί το πλείστον. Ας ξεκινήσουμε με όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες και δυνατότητες. Το EngageBay προσφέρει:

(Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει μόνο το 30% περίπου όλων των διαθέσιμων λειτουργιών!)

 • Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Το αγαπημένο μου).
 • Αλληλουχία E-mail.
 • Αυτοματισμός Μάρκετινγκ.
 • Ιστοσελίδες προορισμού.
 • Φόρμες Ιστού.
 • Προγραμματιστές ραντεβού.
 • Επικοινωνήστε με τη Διαχείριση.
 • Ολόπλευρη άποψη πελατών.

Και στη συνέχεια, υπάρχει επίσης ένας αριθμός διαθέσιμου λογισμικού, το οποίο περιλαμβάνει:

EngageBay
 • CRM
 • Μακροεντολές.
 • Λογισμικό Live-Chat.
 • Παραλαβή εισιτηρίων.
 • Και πολλά άλλα παρόμοια εργαλεία (ανατρέξτε στο στιγμιότυπο οθόνης παραπάνω).

Η φιλική προς τους αρχάριους, πρακτική προσέγγισή του είναι αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο. Ακόμα κι αν έχετε 0 εμπειρία μάρκετινγκ, σας επιτρέπει πρώτα να επιλέξετε το τμήμα μάρκετινγκ στο οποίο θέλετε να εργαστείτε. Στη συνέχεια, παρατίθεται μια σειρά από εργασίες.

τμήμα μάρκετινγκ

Ακόμη και η ολοκλήρωση μερικών από αυτές τις εργασίες απογειώνει την καμπάνια σας.

Τα χαρακτηριστικά/εργαλεία φαίνονται εκτεταμένα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το να αποκτήσετε μια βαθύτερη εικόνα για τις πραγματικές δυνατότητες καθεμιάς από αυτές τις επεκτάσεις θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα αυτήν την κριτική EngageBay, δεν συμφωνείτε;

Marketing μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πάντα μου άρεσε το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γιατί να μην το κάνω; Ποια άλλη μορφή μάρκετινγκ προσφέρει απόδοση επένδυσης 4400%; Έτσι, κάθε δολάριο που ξοδεύετε στο μάρκετινγκ μέσω e-mail, θα σας φέρει πίσω 44,00 USD! Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για νεκρά δεδομένα, και ναι είναι. Αυτή η απόδοση επένδυσης καταγράφηκε τελευταία φορά σε διάφορες αναφορές το 2016!

Να σου φέρουμε κάτι φρέσκο ​​τότε; Στην έκθεση δεδομένων τέλους έτους 2018 που δημοσιεύτηκε από το Campaign Monitor, παρατήρησαν ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει τη μέγιστη απόδοση επένδυσης για το 59% των αξιολογούμενων εταιρειών.

Ανάγνωση:  Marketing Funnel: Στάδια και πώς να τα εφαρμόσετε

Και hey, το Facebook παρόλο που είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη έχει μόνο περίπου 2,4 δισεκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Συγκρίνετε το με τα σημερινά 3,2 δισεκατομμύρια και προβλεπόμενους 4,2 δισεκατομμύρια χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως το 2022.

Χαρακτηριστικά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου EngageBay

Επομένως, τα e-mail είναι σημαντικά, αυτό έχει διευθετηθεί. Όσον αφορά το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που βοηθούν με το ίδιο.

Προσχεδιασμένα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ας ξεκινήσουμε με τα προσχεδιασμένα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Το EngageBay προσφέρει μια πληθώρα προσχεδιασμένων προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

EngageBay προσχεδιασμένα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατηγοριοποιούνται ακόμη και σε ενότητες όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι εκδηλώσεις και οι εορτασμοί κ.λπ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε ως χρήστες είναι να επιλέξουμε το πρότυπο που μας ταιριάζει καλύτερα και να επεξεργαστούμε το περιεχόμενό μας.

Εάν είστε κάποιος σαν εμένα, πιθανότατα θα εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απλού κειμένου λειτουργούν καλύτερα. Σε αυτήν την περίπτωση, η πλατφόρμα μας επιτρέπει να συνθέσουμε το δικό μας, από την αρχή χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας προτύπων Drag & drop.

Εξατομίκευση

Αν μου αρέσει το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν είναι χωρίς “Εξατομίκευση”. Ποιο e-mail θα ανοίγατε πιο γρήγορα, ένα e-mail που γράφει “Hey user” ή “Hey Adam” (αν αυτό είναι το όνομά σου;)

Μπορείτε να συνθέσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απλώς να εισαγάγετε σύμβολα κράτησης θέσης για την εξατομίκευση. Το e-mail που θα λάβει κάθε χρήστης θα έχει αυτόματα τα «διαπιστευτήριά του». Θα είναι διαφορετικό, μοναδικό και προσωπικό για κάθε χρήστη. Ωστόσο, πρέπει απλώς να δημιουργήσετε ένα ενιαίο E-mail!

Εξατομίκευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου EngageBay

Σύμφωνα με α αναφορά από το Statista, τα ανοιχτά ποσοστά σας θα είναι έως και 18,8% για εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα νούμερα για τα μη εξατομικευμένα μηνύματα είναι μόλις 13,1%.

Αλληλουχία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Drip E-mail)

Ποιος εγγράφεται πια για αυτά τα “Λάβετε τα εβδομαδιαία ενημερωτικά μας e-mail”; Ακριβώς, κανένας! Τα drip e-mail από την άλλη είναι σαν τον πωλητή που επιστρέφει συνέχεια. Αν και κάθε φορά με κάτι καλύτερο, πιο ελκυστικό και λιγότερο ανθεκτικό.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια σειρά από e-mail που μπορούν να σταλούν σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Εναλλακτικά, μπορεί να οριστεί ένας αριθμός ενεργειών, όπως μετά το άνοιγμα ενός e-mail ή κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο κ.λπ.

EngageBay Drip Email

Αυτό σας βοηθά να επαναφέρετε χρήστες που έφυγαν πολύ νωρίς (για π.χ. μετά την προσθήκη προϊόντων σε ένα καλάθι) Επειδή αυτά είναι Αυτοματοποιημένα, πρέπει να δουλέψετε μόνο μία φορά στα e-mail, τα υπόλοιπα αναλαμβάνονται αυτόματα.

Λειτουργούν και αυτά; Καλά, σύμφωνα με το Epsilonμια ερευνητική εταιρεία που κάνουν!

(BAU= Business as Usual, ή κανονικά e-mail).

Δοκιμές A/B

Ο Neil Patel, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κλάδο του Digital Marketing λέει Η δοκιμή A/B είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη! Εννοώ ότι δεν μπορείτε απλώς να δημοσιεύσετε ένα αντίγραφο της καμπάνιας σας και να περιμένετε ότι θα λειτουργήσει, σωστά;

Σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερες ή διαφορετικές εκδόσεις, με καλύτερα αποτελέσματα! Η δυνατότητα δοκιμής A/B του EngageBay μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε σχεδόν τα πάντα σε μια καμπάνια. Συμπεριλαμβανομένης της γραμμής θέματος, του σώματος, των εικόνων που χρησιμοποιούνται κ.λπ.

Ανάγνωση:  Βάθος ανίχνευσης στο SEO: Τι είναι & Πώς να το βελτιώσετε;

Διπλή Συμμετοχή

Πέρασαν οι μέρες που μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφορούσε απλώς αριθμούς. Σήμερα, είναι καλύτερο να έχετε πιο κοντούς αλλά πιο ενδιαφερόμενους και δυνητικά μετατρέψιμους χρήστες.

Το EngageBay προσφέρει διπλές φόρμες Opt-in για να συλλάβετε τους δυνητικούς πελάτες. Αυτό αναγκάζει τους χρήστες να επαληθεύσουν τα e-mail τους για να επιβεβαιώσουν τις συνδρομές τους. Σίγουρα, δεν θα το κάνουν όλοι. Αλλά όσοι το κάνουν, θα ανταποκριθούν καλύτερα στα μελλοντικά σας e-mail.

Αυτοματοποίηση

Καθώς το έργο/η καμπάνια σας μεγαλώνει, η λίστα σας μεγαλώνει. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μεμονωμένα ή να εργαστείτε με τις λίστες όταν συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν διάφορες λειτουργίες Αυτοματισμού διαθέσιμες με το EngageBay για να σας βοηθήσουν με αυτό.

Κατάτμηση

Αυτό μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα υποσύνολο χρηστών με βάση τη συμπεριφορά τους. Θα υπάρχουν αυτοί που ανοίγουν τα e-mail σας, κάνουν κλικ σε συνδέσμους, αγνοούν τους συνδέσμους και πολλά άλλα. Όλες αυτές οι συμπεριφορές χρησιμοποιούνται αυτόματα για την τμηματοποίηση των χρηστών.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτελέσετε καμπάνιες που στοχεύουν αυτά τα διαφορετικά σύνολα χρηστών με βάση τις προηγούμενες συμπεριφορές τους.

Διαθέτει επίσης “Προβλεψική Βαθμολογία Υποχρεώσεων”. Χρήστες που δείχνουν ένα συγκεκριμένο είδος συμπεριφοράς (π.χ. κάνοντας κλικ σε συνδέσμους ή μη κλικ σε συνδέσμους) κερδίστε ή χάνετε «βαθμολογίες». Το πότε και πώς θα κερδίσουν βαθμολογίες μπορούμε να το ορίσουμε εμείς.

Αυτές οι βαθμολογίες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την παράδοση διαφορετικών καμπανιών στις διαφορετικές ομάδες/άτομα. Οι υποψήφιοι με υψηλότερες βαθμολογίες μπορούν να μετατραπούν εύκολα και απαιτούν διαφορετική προσέγγιση από εκείνες που είναι χαμηλότερες στην κλίμακα βαθμολογίας.

Λίστες βάσει συνθηκών

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μου άρεσε είναι οι λίστες που βασίζονται σε καταστάσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες που προσθέτουν αυτόματα χρήστες σε αυτές τις λίστες, με βάση την πηγή ή τα χαρακτηριστικά τους.

Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε μια λίστα που αποτελείται μόνο από Διευθύνοντες Συμβούλους ή μόνο αυτούς που εισήλθαν από μια σελίδα προορισμού, μια ενσωματωμένη φόρμα κ.λπ.

Λίστες βάσει συνθηκών EngageBay

Στη συνέχεια, αυτή η λίστα μπορεί να συμπεριληφθεί ή να εξαιρεθεί από τις καμπάνιες σας για καλύτερο φιλτράρισμα και πιο στοχευμένες καμπάνιες.

Αυτοματοποιημένη Παρακολούθηση

Θέλετε να γνωρίζετε πότε ένας χρήστης ανοίγει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Ή μήπως κάνει κλικ σε ένα e-mail; Η παρακολούθηση αυτών των ενεργειών είναι επίσης δυνατή.

Σημειώστε ότι αυτές είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες αυτοματισμού που είναι διαθέσιμες με το EngageBay. Προφανώς δεν μπορούμε να τα συμπεριλάβουμε στο σύνολό τους σε αυτή τη σύντομη κριτική του EngageBay. Αλλά είμαι σίγουρος ότι έχετε μια εικόνα για τις δυνατότητες που έχει η εταιρεία;

Εκπομπές SMS

Το EngageBay όπως αναφέρθηκε προηγουμένως δεν είναι απλώς ένα «εργαλείο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου». Μία από τις άλλες υπερδυνάμεις της περιλαμβάνει την εκπομπή SMS!

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, Τα «τρία τέταρτα» του παγκόσμιου πληθυσμού έχουν κινητό τηλέφωνο. Ενώ μόνο το 40% περίπου έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα μια ευρύτερη αγορά για SMS από ό,τι τα e-mail.

Α και επίσης σχεδόν Το 99% των SMS είναι ανοιχτά, ενώ είναι μόνο γύρω στο 33% για τα e-mail. Το SMS λειτουργεί, τελεία.

Χρησιμοποιώντας το EngageBay, μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες SMS που δεν είναι πιο δύσκολες από τη ρύθμιση των καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ανάγνωση:  Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το WeTransfer δωρεάν
Καμπάνιες SMS EngageBay

Και αυτά μπορούν να φιλτραριστούν ή να σταλούν μόνο σε αποκλειστικές λίστες!

Ιστοσελίδες προορισμού

Οι σελίδες προορισμού είναι εξαιρετικά σημαντικές. Βοηθούν να αποδείξετε το λογισμικό CRM με δεδομένα, να δείτε τον προηγούμενο και μελλοντικό προορισμό των χρηστών σας και πολλά άλλα. Προφανώς, εάν προωθείτε κάτι συγκεκριμένο, θα χρειαστείτε μια Σελίδα προορισμού.

Με το EngageBay, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού ακόμα κι αν δεν είστε σχεδιαστής ή κωδικοποιητής. Προσφέρουν αρκετά προσχεδιασμένα πρότυπα σελίδας προορισμού.

Πρότυπα σελίδας προορισμού EngageBay

Η διεπαφή Drag & Drop φαινόταν αρκετά ομαλή και απλή. Απλώς επιλέξτε αυτό που θέλετε να προσθέσετε, αφήστε το στη σελίδα, επεξεργαστείτε και τελειώστε!

Αυτές οι σελίδες προσφέρουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τη μετατροπή, τους επισκέπτες, τον αριθμό των συνδρομών κ.λπ. Σίγουρα ανταποκρίνονται επίσης (η ανταπόκριση μπορεί επίσης να ελεγχθεί κατά τη σχεδίασή τους!)

Προφανώς μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας για την περίπτωση που είστε κολλητοί για πρωτοτυπία.

Έντυπα

Οι φόρμες είναι βασικά η ραχοκοκαλιά μιας καμπάνιας. Για να μπορέσετε να στοχεύσετε χρήστες, πρέπει να καταγράψετε τα e-mail τους και άλλα στοιχεία επικοινωνίας, έτσι δεν είναι; Το EngageBay φροντίζει για αυτό προσφέροντας δύο τύπους φορμών που πρόκειται να δημιουργηθούν:

Δεν χρειάζονται σχεδόν 5 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση. Απλώς επιλέξτε ένα από τα προσχεδιασμένα πρότυπα, επεξεργαστείτε το περιεχόμενο και δημοσιεύστε τη φόρμα σας. Μπορούν να γίνουν εκτενείς προσαρμογές για την τοποθέτηση, τα κουμπιά CTA, τη σχεδίαση και το περιεχόμενο.

Έντυπα EngageBay

Η επαλήθευση συμμετοχής είναι επίσης διαθέσιμη για επαγγελματίες του μάρκετινγκ που αναζητούν λιγότερα ανεπιθύμητα μηνύματα. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε ένα ευχαριστήριο μήνυμα ή να προωθήσετε τη συνδρομή σε μια αυτόματη απάντηση.

Άλλα αναφερόμενα χαρακτηριστικά

Ας ολοκληρώσουμε αυτήν την ανασκόπηση του EngageBay αφού διαβάσουμε τη λίστα με άλλα λογισμικά διαχείρισης που προσφέρει η εταιρεία; Προσφέρει:

 • Λύση έκδοσης εισιτηρίων
 • Ζωντανή συνομιλία για το blog/ιστοσελίδα/την εταιρεία σας.
 • Μακροεντολές.
 • SLA
 • Λογισμικό διαχείρισης επαφών.
 • Λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού.

Η λύση Ticketing σάς βοηθά να ρυθμίσετε μια λειτουργία έκδοσης εισιτηρίων στο έργο σας. Αφήστε τους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας με πιο οργανωμένο τρόπο. Προσφέρει επίσης SLA για τα εισιτήρια. Οι πελάτες μπορούν να ορίσουν τους αναμενόμενους χρόνους ανάλυσης, να παρακολουθούν την απόδοση του προσωπικού σας και να λαμβάνουν λεπτομερείς αναφορές για το ίδιο.

Οι μακροεντολές βοηθούν στην εξάλειψη των επαναλαμβανόμενων απαντήσεων για παρόμοια ερωτήματα. Η ζωντανή συνομιλία είναι βασικά μια προσθήκη ζωντανής συνομιλίας που μπορεί να εγκατασταθεί στα έργα σας. Μπορούν να γίνουν προσαρμογές στο προεπιλεγμένο κείμενο, τα χρώματα, την τοποθέτηση κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να έχετε μια φόρμα αντί για την επιλογή αποστολής μηνύματος για πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Θέλετε να επιτρέψετε στους επισκέπτες/αναγνώστες/τους πιθανούς πελάτες σας να ορίσουν ραντεβού; Ένας εύκολος στη χρήση προγραμματιστής ραντεβού το κάνει επίσης δυνατό.

Δεν είναι μόνο αυτό, το EngageBay προσφέρει επίσης:

 • Social Suite: Διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από τον λογαριασμό σας στο EngageBay!
 • Αποθετήριο αρχείων: Ένα είδος ενότητας αποθήκευσης για όλα τα υλικά μάρκετινγκ! Οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία.
 • Συντομεύσεις: Δημιουργήστε συντομεύσεις πληκτρολογίου σε δευτερόλεπτα. Γράψε ένα μήνυμα (ίσως μεγάλη, αλλά επαναλαμβανόμενη)χρησιμοποιήστε τη συντόμευση για να κάνετε το μήνυμα να εμφανίζεται μαγικά.
Ανάγνωση:  Συνέντευξη ειδικού: The Rise Of Social Conversational Marketing & Διαφημίσεις κλικ σε μήνυμα

Μηνύματα ιστότοπου, κολλώδεις γραμμές, κανόνες Ιστού κ.λπ. είναι μερικές από τις άλλες διαθέσιμες λειτουργίες!

Μετατροπή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εισιτήριο

Ένα άλλο φτερό στην κορυφή αυτής της κριτικής του EngageBay είναι η δυνατότητα “Μετατροπή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εισιτήριο”. Οι χρήστες σας δεν χρειάζεται να συνδεθούν ή να βρουν τις επιλογές έκδοσης εισιτηρίων.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα email υποστήριξης από την ενότητα EngageBay > Πωλήσεις. Όλα τα e-mail που αποστέλλονται σε αυτήν τη διεύθυνση γίνονται αυτόματα εισιτήρια για να απαντήσετε εσείς και η ομάδα σας!

Υποστήριξη

Η τελευταία ενότητα αυτής της κριτικής του EngageBay θα πρέπει σίγουρα να μιλήσει για την υποστήριξή τους. Θα δεις γιατί.

Για αρχή, υπάρχει μια ζωντανή συνομιλία. Δεν είναι ακριβώς «στιγμιαίο», αλλά σίγουρα απαντούν. Αν και, βρήκα το ραντεβού-προγραμματιστή τους να είναι πιο χρήσιμο. Μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού και να επιλέξετε τις δικές σας χρονοθυρίδες.

Καλούν από τα τοπικά τους γραφεία στη χώρα σας για να σας βοηθήσουν σε επίπεδο 1-1. Ακόμα και για δωρεάν ή μη εγγεγραμμένους χρήστες!

Τιμολόγηση

Αυτή είναι μια κριτική στο EngageBay, δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς τα σχέδια τιμολόγησης τους, έτσι δεν είναι; Επομένως, η τιμολόγηση διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών, τις επαφές και τα επώνυμα e-mail.

Τα σχέδια κοστίζουν επί του παρόντος:

Τιμολόγηση EngageBay
 • $0,00 USD- Το δωρεάν πρόγραμμα.
 • 8,99 USD $/χρήστης- 15.000 επαφές (λίστα) και 10.000 επώνυμα e-mail.
 • 29,99 USD $/χρήστης- 50.000 επαφές και 25.000 επώνυμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • 47,99 USD $/χρήστης- Απεριόριστες επαφές, 50.000 επώνυμα e-mail.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του EngageBay

Σίγουρα έχουμε γρατσουνίσει μόνο την επιφάνεια της πλατφόρμας με αυτήν την κριτική του EngageBay. Ας συνοψίσουμε όμως όλα τα υπέρ και τα κατά που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα;

Πλεονεκτήματα:

 • Ολόπλευρη λύση μάρκετινγκ.
 • Προηγμένος Αυτοματισμός.
 • Ζωντανή συνομιλία + έκδοση εισιτηρίων.
 • Μάρκετινγκ SMS.
 • Responsive Support.

Μειονεκτήματα:

 • Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μερικά ακόμη προσχεδιασμένα πρότυπα.

Τελική ετυμηγορία για την αναθεώρηση EngageBay

Αφού περάσαμε από αυτήν την κριτική του EngageBay, αμφιβάλλω ότι υπάρχουν πολλά downers που πρέπει να αναφερθούν, δεν συμφωνείτε;

Τα προσχεδιασμένα πρότυπα, οι προηγμένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μάρκετινγκ SMS, οι σελίδες προορισμού και οτιδήποτε άλλο είναι απλά εντυπωσιακά. Επιπλέον, η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και αυτό είναι που της προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Ο σχεδιασμός ροών εργασιών ή η αυτοματοποίηση εργασιών είναι επίσης εφικτός με μια διεπαφή “Drag & drop”! Ειλικρινά μια από τις πιο εύκολες υλοποιήσεις που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε ορισμένοι από εμάς είναι με την τιμολόγηση, ειδικά για μεγαλύτερες ομάδες. Αλλά εκτός από αυτό, είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος. Είσαι? Πριν κατέβεις από αυτό EngageBay κριτική αφήνετε τα δύο σεντ και τις ερωτήσεις σας στα σχόλια; Έχει σημασία για εμάς.