Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

EngageBay εναντίον Hubspot: Ποιο λογισμικό CRM είναι το καλύτερο για εσάς;

EngageBay εναντίον Hubspot: Ποιο λογισμικό CRM είναι το καλύτερο για εσάς;

EngageBay εναντίον Hubspot: Ποιος από αυτούς τους δύο γίγαντες CRM είναι καλύτερος; Σίγουρα θα βρείτε μια απάντηση σε αυτό σε αυτό το κομμάτι.

Έχω συγκρίνει όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν τα εργαλεία, με στιγμιότυπα οθόνης για το καθένα! Έχουν αναφερθεί και οι μικρότερες λεπτομέρειες/διαφορές μεταξύ δύο.

Σημειώστε ότι και τα δύο είναι εξαιρετικά πλούσια σε χαρακτηριστικά. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με κανένα από τα δύο. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια φθηνότερη εναλλακτική λύση Hubspot που κάνει ό,τι κάνει το Hubspot, το EngageBay μπορεί να σας βοηθήσει. Αλλά τότε το Hubspot προσφέρει περισσότερες δυνατότητες; Θα δούμε.

Εάν δεν έχετε χρόνο, απλώς μεταβείτε στην ενότητα τελικής ετυμηγορίας αυτής της κριτικής EngageBay εναντίον Hubspot! Αν και, σας συνιστώ να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα, θα αξίζει τον κόπο (Υπόσχομαι).

Διεπαφή χρήστη

Το UI είναι σημαντικό, περισσότερο από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Το UI αποφασίζει πόσο δύσκολο ή εύκολο θα είναι για εμάς να χρησιμοποιήσουμε ένα εργαλείο, σωστά;

Λοιπόν, ορίστε τι το EngageBay Ο πίνακας ελέγχου καλωσορίσματος μοιάζει με:

Και εδώ είναι ο πίνακας ελέγχου από το Hubspot:

Engagebay UI

Σημειώστε ότι με το EngageBay, έχετε έναν “κεντρικό ταμπλό” (επίσημα ονομάζεται “πίνακας ελέγχου υπηρεσίας). Έχει μια λίστα εργασιών με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε και δείχνει μια εικόνα για τις καμπάνιες/σελίδες προορισμού/επαφές/ακολουθίες κ.λπ.

Το HubSpot δεν διαθέτει αυτήν τη “λίστα ελέγχου εργασιών”. Δείχνει μερικές εργασίες που μπορώ και πρέπει να κάνω, ωστόσο, δεν είναι μια οργανωμένη “λίστα ελέγχου εργασιών” όπως το EngageBay. Δεν είναι κάτι που διακόπτει τη συμφωνία, αλλά εξακολουθεί να βοηθά τους νέους χρήστες να ξεκινήσουν στο EngageBay.

Επίσης, το HubSpot δεν εμφανίζει πληροφορίες για τα έργα σας όπως το EngageBay, όχι από προεπιλογή. Ωστόσο, επιτρέπει τη δημιουργία πολύ προηγμένων πινάκων ελέγχου για κάθε πτυχή των καμπανιών μου. Ωστόσο, αυτό πρέπει να δημιουργηθεί χειροκίνητα. Είναι πολύ εύκολο να γίνει, αλλά ο προεπιλεγμένος κεντρικός πίνακας εργαλείων του EngageBay εξακολουθεί να με κερδίζει.

Εισαγωγή νέου χρήστη EngageBay εναντίον Hubspot

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά να χρησιμοποιείτε και τα δύο εργαλεία, που διευκολύνει την κατανόηση των διαφορετικών χαρακτηριστικών; Ας δούμε.

Στο Hubspot, έχει “διαδραστικά demos” για κάθε μεμονωμένο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας. Δηλαδή, μου λέει πού να κάνω κλικ, τι θα συμβεί με το κλικ και μου δείχνει τα αποτελέσματα ζωντανά, σε πραγματικό χρόνο.

Το EngageBay έχει καρτέλες ειδοποιήσεων. Μου λέει επίσης ποια επιλογή κάνει τι. Ωστόσο, το EngageBay δεν διαθέτει αυτές τις “Διαδραστικές επιδείξεις”. Αλλά η λίστα ελέγχου του EngageBay κάνει τη χρήση του εργαλείου, ακόμη και για πραγματικά έργα, πολύ εύκολη.

Μην παίρνετε τα λόγια μου! Το EngageBay προσφέρει έναν για πάντα δωρεάν λογαριασμό που είναι εξαιρετικά πλούσιος σε δυνατότητες, δοκιμάστε τον;

Ξεκινήστε δωρεάν

Ενότητα σελίδας προορισμού

Τόσο το EngageBay όσο και το HubSpot μου επιτρέπουν να δημιουργήσω σελίδες προορισμού. Ποιο προσφέρει καλύτερες δυνατότητες; Ας δούμε.

Επιφανειακά και τα δύο εργαλεία είναι ίσα. Και οι δύο προσφέρουν δεκάδες προσχεδιασμένα πρότυπα για να διαλέξετε.

Ωστόσο, επειδή συγκρίνουμε το EngageBay με το HubSpot, μπήκα στις λεπτομέρειες. Έτσι, το Hubspot προσφέρει περίπου 21 δωρεάν προσχεδιασμένα θέματα.

Το EngageBay από την άλλη προσφέρει 40+ προσχεδιασμένα θέματα. Όσον αφορά την «ποσότητα», το EngageBay είναι ο νικητής μέχρι στιγμής.

Μια άλλη μικρή διαφορά είναι ότι τα θέματα Hubspot πρέπει να “εγκατασταθούν”. Είναι μια διαδικασία με ένα κλικ και διαρκεί δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αυτό δεν απαιτείται στο EngageBay.

Ανάγνωση:  Υπηρεσίες ανάπτυξης Vue JS: Πώς να βρείτε προγραμματιστές Vue JS;

Επίσης, από την προσωπική μου εμπειρία, τα βήματα από την εύρεση > εγκατάσταση και χρήση προτύπου είναι ευκολότερα στο EngageBay παρά στο Hubspot.

Αλλά, ας δούμε τον πραγματικό συντάκτη πριν αποφασίσουμε μια ετυμηγορία;

Ακολουθεί το πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας προορισμού EngageBay:

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας προορισμού Engagebay

Και μετά ορίστε αυτό που μου προσφέρει το Hubspot:

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας προορισμού Hubspot

Είναι λίγο πολύ τα ίδια, με παρόμοια χαρακτηριστικά. Και τα δύο είναι drag & drop για αρχή. Και τα δύο προσφέρουν τεράστιο έλεγχο στη σελίδα προορισμού και είναι και τα δύο εντυπωσιακά.

Ωστόσο, το EngageBay έχει αυτά τα “προσχεδιασμένα μπλοκ” που μπορώ να προσθέσω. Θα μπορούσε να είναι ένα μπλοκ τιμολόγησης, μπλοκ κουμπιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υποσέλιδο ή οτιδήποτε άλλο.

Αν και μπορώ να προσθέσω όλα αυτά στο Hubspot το ίδιο εύκολα, απλά δεν προσφέρει προσχεδιασμένα μπλοκ.

Επίσης, το EngageBay μου επιτρέπει να προσθέσω “μετα λέξεις-κλειδιά” καθώς και μεταπεριγραφές. Το HubSpot επιτρέπει μόνο μετα-περιγραφές.

Ενώ θα έλεγα ότι το Hubspot είναι ο νικητής, οι ρυθμίσεις φόρμας του EngageBay αλλάζουν το παιχνίδι. Στο EngageBay, μπορώ να προσαρμόσω/ορίσω μηνύματα επιτυχίας για συνδρομητές, να παίξω με τις ρυθμίσεις διπλής επιλογής και ακόμη και να ορίσω αυτόματη απάντηση.

Επεξεργαστής σελίδας προορισμού EngageBay

Αυτά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε με το πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας προορισμού του Hubspot. Σημειώστε ότι αυτά είναι απολύτως δυνατά στο Hubspot από διαφορετικές περιοχές. Απλώς το πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας προορισμού δεν προσφέρει μια ενσωματωμένη ρύθμιση για αυτά.

Τέλος, η επισκόπηση της σελίδας του EngageBay δείχνει το αρ. προβολών, μοναδικών προβολών, επαφών και ακόμη και μετατροπών από τη σελίδα. Το Hubspot προσφέρει λιγότερα δεδομένα μετατροπών.

Επιπλέον, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στον δωρεάν τομέα σελίδας προορισμού που δημιουργεί το EngageBay για εμάς. Οι δωρεάν διευθύνσεις URL σελίδας προορισμού Hubspot χρειάζονται έναν λογαριασμό Hubspot για επίσκεψη!

EngageBay εναντίον Hubspot Email Automation

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά και τα δύο εργαλεία που προσφέρουν είναι η αυτοματοποίηση email. Προφανώς, το ένα προσφέρει πιθανώς περισσότερες δυνατότητες από το άλλο. Ας δούμε ποιο από τα δύο το κάνει αυτό;

Για αρχή, και τα δύο εργαλεία προσφέρουν προσχεδιασμένα πρότυπα email για να διαλέξετε. Και οι δύο προσφέρουν παρόμοιους επεξεργαστές για αυτά τα πρότυπα.

Τώρα, το Hubspot προσφέρει περισσότερα διακριτικά εξατομίκευσης (περισσότερα δεδομένα μπορείτε να εξατομικεύσετε). Ωστόσο, είναι ελαφρώς πιο απλό να εξατομικεύσετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο EngageBay από το Hubspot.

Και τα δύο εργαλεία προσφέρουν συντομεύσεις για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επίσης. Στο EngageBay λέγεται “Macros” και το Hubspot έχει “snippets”. Αυτές είναι προ-πληκτρολογημένες απαντήσεις για γενικές ερωτήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζετε πιο συχνά.

Νικητής: Είναι ισοπαλία.

Σύγκριση αλληλουχίας

Αυτή είναι βασικά μια προηγμένη δυνατότητα αυτοματισμού email. Πρόκειται για μια σειρά αυτοματοποιημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία ενεργοποιούνται από συγκεκριμένα συμβάντα/ενέργειες από τον επικεφαλής/χρήστη/παραλήπτη.

Τώρα, λατρεύω το Hubspot σε αυτή την περίπτωση. Προσφέρει έναν τόνο προσχεδιασμένων ακολουθιών που μπορώ να χρησιμοποιήσω.

Ακολουθίες email Hubspot

Αυτές οι ακολουθίες περιέχουν τα πάντα, από το email έναρξης, το πρόγραμμα κλήσεων, τη λίστα υποχρεώσεων και οτιδήποτε άλλο.

Αυτή η ακριβής ακολουθία μπορεί να δημιουργηθεί και στο EngageBay, ωστόσο, δεν προσφέρει αυτές τις προκατασκευασμένες ακολουθίες.

Τώρα, όπως μόλις ανέφερα, η αλληλουχία Hubspot επιτρέπει επίσης τη δημιουργία εργασιών κλήσεων, λίστας υποχρεώσεων και άλλων ενεργειών για αυτές τις ακολουθίες. Μπορεί να φαίνεται ότι το EngageBay δεν διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά, ωστόσο, δεν είναι αλήθεια.

Το EngageBay έχει μια ξεχωριστή δυνατότητα που ονομάζεται “Ροές εργασίας”. Αυτό θα συγκρίνω στη συνέχεια.

Όσον αφορά την αλληλουχία e-mail, είναι και τα δύο σχεδόν πανομοιότυπα.

Ανάγνωση:  Ο απόλυτος οδηγός για την ανάπτυξη της στρατηγικής SEO σας

Σύγκριση ροής εργασιών μεταξύ EngageBay και Hubspot

Αυτό είναι ένα άλλο άμεσο χαρακτηριστικό που είναι κοινό και στα δύο εργαλεία. Αυτές είναι βασικά σειρές δράσης. Με άλλα λόγια, σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια σειρά εργασιών. Με βάση το τι κάνει ένας χρήστης, ενεργοποιείται αυτόματα μια εργασία παρακολούθησης.

Ο στόχος με τις ροές εργασίας είναι η μετατροπή απλών επισκεπτών/συνδρομητών σε πελάτες που πληρώνουν.

Τόσο το EngageBay όσο και το Hubspot προσφέρουν προσχεδιασμένες ροές εργασίας με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε, ώστε να έχουν ίση βαθμολογία προς το παρόν.

Τώρα, από την προσωπική μου εμπειρία, το Hubspot έχει μια πιο δύσκολη διεπαφή/διαδικασία δημιουργίας ροών εργασίας. Πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τα χρησιμοποιήσετε για αυτοματοποίηση. Η διαδικασία να το κάνω αυτό με απογοήτευσε την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα.

Στο EngageBay, η διαδικασία είναι συγκριτικά πιο ομαλή.

Η πραγματική δημιουργία ροής εργασίας είναι σχεδόν πανομοιότυπη. Και στις δύο πλατφόρμες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Έτσι φαίνεται στο EngageBay:

EngageBay-ροή εργασίας

Πρώτον, μπορούμε να θέσουμε “έναρξη”. Αυτά είναι που ξεκινούν μια εκδήλωση. Π.χ. κάποιος που ανοίγει ένα e-mail, κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο, κάνει μια αγορά κ.λπ.

Στη συνέχεια, μπορούμε να συνδέσουμε αυτά τα ερεθίσματα με συμβάντα. Π.χ. σε κάποιον που κάνει μια αγορά μπορεί να σταλεί αυτόματα ένα email ή να προστεθεί σε μια σειρά πελατών που έχουν μετατραπεί για περισσότερες προσφορές και ούτω καθεξής. μικρό

Και τα δύο εργαλεία προσφέρουν παρόμοια εναύσματα και συμβάντα. Και πάλι, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές που θα με έκαναν να διαλέξω το ένα από το άλλο.

Σύγκριση κοινωνικής σουίτας

Η ενότητα κοινωνικών μέσων είναι κάτι που είναι κοινό και στα δύο εργαλεία.

Τόσο το HubSpot όσο και το EngageBay επιτρέπουν τη δημιουργία και τον προγραμματισμό αναρτήσεων για πολλά κοινωνικά δίκτυα ταυτόχρονα.

Ωστόσο, το EngageBay επιτρέπει επίσης τη διαχείριση των δικών σας προηγούμενων αναρτήσεων. Δηλαδή, μπορείτε να δείτε το χρονοδιάγραμμα, τις αναρτήσεις σας κ.λπ. που έχετε κάνει πριν συνδεθείτε στο EngageBay.

Engagebay ρέματα

Το Hubspot δεν διαθέτει αυτή τη δυνατότητα. Το Hubspot εμφανίζει δεδομένα μόνο για αναρτήσεις που δημιουργείτε αφού συνδεθείτε στο Hubspot.

Επί του παρόντος, το Hubspot επιτρέπει τη διαχείριση λογαριασμών Facebook, Twitter, Instagram και Linkedin. Το EngageBay επιτρέπει επίσης τη διαχείριση αυτών των 4 κοινωνικών δικτύων.

Προσωπικά μου αρέσει η λειτουργία “Δημοσιεύστε σαν άνθρωπος” του Hubspot. Απλώς επιλέγει αυτόματα μια ώρα για τη δημοσίευση της ανάρτησής μου, σε εύρος 10 λεπτών από τον χρόνο που έχω επιλέξει. Το EngageBay δεν έχει τη δυνατότητα.

Ωστόσο, στο EngageBay, μπορώ να δημοσιεύσω αμέσως μια προγραμματισμένη ανάρτηση ανά πάσα στιγμή με μη αυτόματο τρόπο. Δεν είναι δυνατό στο Hubspot.

Αλλά και πάλι, το Hubspot δείχνει μια πολύ πιο λεπτομερή εικόνα για τις δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιεί γραφήματα και γράφημα για να δείξει το ποσοστό αφοσίωσης, τις αλληλεπιδράσεις, τα κλικ, τις κοινοποιήσεις, τις εμφανίσεις κ.λπ.

Πιστεύω ότι το EngageBay δεν εμφανίζει δεδομένα τόσο λεπτομερή ή ενημερωτικά όσο το Hubspot σε αυτήν την περίπτωση.

Συμφωνίες

Τόσο το Hubspot όσο και το EngageBay έχουν μια δυνατότητα “συμφωνίας”. Αυτό είναι ίσως το πιο παρόμοιο/πανομοιότυπο χαρακτηριστικό μεταξύ των δύο εργαλείων.

Στο EngageBay, μπορώ να ρυθμίσω:

 • Περιγραφή συμφωνίας
 • Ενα κομμάτι
 • Ορόσημο
 • Εταιρείες κλπ.

Ομοίως, το Hubspot έχει επίσης μια ίδια διεπαφή και μας επιτρέπει να ορίσουμε:

 • Ημερομηνία ραντεβού
 • Στάδιο συμφωνίας
 • Προτεραιότητα
 • Τύπος συμφωνίας κ.λπ.

Δείτε πώς φαίνεται η συμφωνία μετά τη δημιουργία στο EngageBay:

Προσφορές στο EngageBay

Και εδώ είναι η συμφωνία στο Hubspot:

Προσφορές Hubspot

Όπως είναι προφανές, δεν υπάρχει πραγματικά καμία διαφορά.

Και τα δύο εργαλεία επιτρέπουν επίσης τη δημιουργία προσαρμοσμένων πεδίων για αυτές τις προσφορές. Αυτό σημαίνει ότι, όπως ακριβώς υπάρχουν “κατάλληλοι για αγορά”, “πρόταση”, “κερδισμένοι” κ.λπ. μπορούμε να προσθέσουμε τα δικά μας πεδία με βάση τις ανάγκες και την εταιρεία μας.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Copilot στα Windows 11

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα εργαλεία για προσφορές. Δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορά ή πλεονέκτημα το ένα από αυτά σε σχέση με το άλλο.

Καθήκοντα

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό δεν είναι το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό σε αυτά τα εργαλεία, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι χρήσιμο και διαθέσιμο και στις δύο πλατφόρμες (διευκολύνοντας τη σύγκριση του EngageBay με το Hubspot).

Βασικά μου επιτρέπει να δημιουργήσω λίστες υποχρεώσεων.

Και στις δύο πλατφόρμες, μπορώ:

 • Ορίστε ένα επίπεδο προτεραιότητας. Ωστόσο, παραδόξως, το Hubspot επιτρέπει μόνο την «υψηλή» προτεραιότητα!
 • Τύποι εκκρεμοτήτων: Και οι δύο προσφέρουν θέσεις εργασίας «κλήσεις/ηλεκτρονικό ταχυδρομείο/λίστα ελέγχου» που πρόκειται να δημιουργηθούν.
 • Ορίστε ημερομηνίες λήξης/ υπενθυμίσεις εργασιών προσθήκη σημειώσεων κ.λπ.

Και πάλι, δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος εδώ. Και οι δύο προσφέρουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Έντυπα

Ας δούμε ποια από τις δύο πλατφόρμες προσφέρει καλύτερη δημιουργία φόρμας;

Το EngageBay μου επιτρέπει να δημιουργήσω τους ακόλουθους τύπους φορμών σύλληψης δυνητικών πελατών:

Το Hubspot προσφέρει συγκριτικά περισσότερες επιλογές. Μπορώ να δημιουργήσω:

 • Ενσωματωμένες φόρμες
 • Μεμονωμένες σελίδες
 • Αναδυόμενα παράθυρα
 • Αναπτυσσόμενα πανό
 • Διαφάνειες

Και τα δύο εργαλεία προσφέρουν εκπληκτικό έλεγχο για το ποιος και πότε βλέπει τα αναδυόμενα παράθυρα. Στο EngageBay, μπορώ να επιλέξω να εμφανίσω το αναδυόμενο παράθυρο με βάση:

Κανόνες EngageBay

 • Συσκευή του επισκέπτη
 • Συχνότητα
 • Το σκορ του επισκέπτη
 • URL παραπομπής

Το Hubspot προσφέρει επίσης παρόμοια φίλτρα για την εμφάνιση του αναδυόμενου παραθύρου.

Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν επίσης μηχανισμό αποκλεισμού. Στο EngageBay μπορώ να αποκλείσω δωρεάν παρόχους email, καθώς και διευθύνσεις IP.

Στο Hubspot, μπορώ να χρησιμοποιήσω το φίλτρο “εξαίρεση” για να αποκλείσω όλα όσα ανέφερα στην παραπάνω λίστα, όπως συσκευή, χώρα, χρόνο από την τελευταία επίσκεψη, συμπεριφορά χρήστη κ.λπ.

Οι κανόνες ενεργοποίησης πρόθεσης εξόδου και κύλισης σελίδας είναι επίσης κοινές τόσο στο Hubspot όσο και στο Engagebay.

Επομένως, θα πήγαινα με το EngageBay εάν ​​επιθυμώ να δημιουργήσω κάτι που να είναι ελκυστικό, βελτιστοποιημένο ως προς τις μετατροπές και πρέπει να το κάνω γρήγορα. Θα πήγαινα με το Hubspot αν χρειαζόμουν κάτι πολύ περίπλοκο, με δεκάδες διαφορετικούς κανόνες και εναύσματα.

Σύγκριση μονάδων ζωντανής συνομιλίας

Το Livechat είναι ίσως ένα από τα καλύτερα προγράμματα ενίσχυσης μετατροπών στο διαδίκτυο, έτσι δεν είναι;

Πίσω στη δεκαετία του 2000, η ​​δημιουργία μιας δυνατότητας ζωντανής συνομιλίας απαιτούσε «δεξιότητες κωδικοποίησης». Σήμερα, απαιτεί μερικά κλικ, διαλέγοντας το αγαπημένο σας χρώμα και τελειώσατε! Τόσο το EngageBay όσο και το Hubspot το κάνουν αυτό δυνατό.

Οι ρυθμίσεις και στα δύο εργαλεία είναι σχεδόν ίδιες. Μπορώ να ρυθμίσω:

 • Χαιρετισμός καλωσορίσματος
 • Λογότυπο μάρκας
 • Κανόνες εμφάνισης (exit-intent/ scroll % )
 • Ώρες λειτουργίας κ.λπ.

Στο EngageBay είναι δυνατές και λειτουργίες αυτοματισμού, όπως αυτόματη εκχώρηση εισιτηρίων, αποστολή ειδοποιήσεων σε μέλη της ομάδας, κλείσιμο εισιτηρίων κ.λπ.

Αυτό που δίνει στο EngageBay το πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα προσαρμοσμένων πεδίων. Μου επιτρέπει να ζητήσω προσαρμοσμένες πληροφορίες από επισκέπτες, π.χ. θα μπορούσα να ζητήσω αριθμούς τηλεφώνου, διεύθυνση, ακόμα και το όνομα των συνεργατών τους! Είναι πλήρως προσαρμόσιμο.

Προσαρμοσμένα πεδία συνομιλίας EngageBay

Αν και το Hubspot μου επιτρέπει να ζητήσω δεδομένα email, δεν επιτρέπει προσαρμοσμένα πεδία.

Επίσης, όσον αφορά την εμφάνιση (και αυτό είναι εξαιρετικά υποκειμενικό, δεν χρειάζεται να ισχύει για εσάς) Πιστεύω ότι η ζωντανή συνομιλία του EngageBay είναι καλύτερη από αυτή του Hubspot.

Σχέδια τιμολόγησης EngageBay εναντίον Hubspot

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το EngageBay είναι τρόπος (τρόπος….) φθηνότερο από το Hubspot.

Και τα δύο εργαλεία προσφέρουν για πάντα δωρεάν λογαριασμούς. Ωστόσο, το EngageBay προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες με τα δωρεάν προγράμματά του από το Hubspot.

Π.χ. οι ακολουθίες, η αυτοματοποίηση, η σουίτα κοινωνικής δικτύωσης, η τμηματοποίηση κ.λπ. περιλαμβάνονται στο δωρεάν σχέδιο EngageBay. Ωστόσο, το Hubspot τα προσφέρει μόνο στα επί πληρωμή του προγράμματα.

Ανάγνωση:  Tailor Brands Review 2024: Είναι αυτό το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας λογότυπων;

Τα προγράμματα EngageBay είναι επίσης φθηνότερα γενικά:

Τιμολόγηση EngageBay

 • Βασικό: 8,99 $/μήνα/χρήστης
 • Ανάπτυξη: 29,99 $/μήνα/χρήστης
 • Pro: 47,99 $/μήνα/χρήστης

Τα σχέδια Hubspot ξεκινούν εκεί που τελειώνουν τα σχέδια του EngageBay.

Σχέδια τιμολόγησης Hubspot

Τώρα, το Hubspot έχει πολλά διαφορετικά σχέδια. Θα μπορούσατε να πάτε για πακέτα ή μεμονωμένες ενότητες.

Ωστόσο, το φθηνότερο πρόγραμμα ξεκινά από 45,00 $/μήνα. Τότε είναι 800 $/μήνα, 1600,00 $/μήνα και ακόμη και 4000,00 $/μήνα.

EngageBay Αποκλειστικά χαρακτηριστικά

Μιλάω αποκλειστικά για τις δυνατότητες του “EngageBay” εδώ για κάποιο λόγο. Κοστίζει ένα κλάσμα από αυτό που κάνει το Hubspot, σωστά; Επομένως, αν μου προσφέρει κάτι που δεν προσφέρει το Hubspot, πιστεύω ότι αξίζει μια ειδική αναφορά, δεν θα συμφωνούσατε;

 • Ειδοποιήσεις Push: Το EngageBay μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ειδοποιήσεις push για σελίδες προορισμού/ιστοτόπους. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε άμεσες ειδοποιήσεις απευθείας στη συσκευή ενός χρήστη, ακόμη και όταν δεν βρίσκονται στον ιστότοπό σας! Λειτουργεί σαν γούρι για νέες προσφορές και προσφορές!
 • Κολλώδεις ράβδοι: Αυτές είναι εκείνες οι λεπτές λωρίδες ειδοποιήσεων που κολλάνε σε μια ιστοσελίδα. Αυτά δεν εξαφανίζονται ακόμη και όταν ένας χρήστης κάνει κύλιση προς τα πάνω ή προς τα κάτω σε μια σελίδα.

Είμαι βέβαιος ότι έχετε μια ιδέα, σωστά;

Υποστήριξη

Και τα δύο εργαλεία προσφέρουν ζωντανή συνομιλία. Προσφέρουν και άλλες λειτουργίες επαφής, αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να τις δοκιμάσω, με αποτέλεσμα να μην περάσω μη επαληθευμένη «εμπειρία» μαζί τους.

Όσον αφορά τη ζωντανή συνομιλία, η συνομιλία Hubspot είναι εντελώς εκτός σύνδεσης τα Σαββατοκύριακα. Από την άλλη πλευρά, η συνομιλία του EngageBay μπορεί ακόμα να επιτευχθεί 356 ημέρες. Τώρα, βρήκα τον χρόνο απόκρισης λίγο πιο αργό από ό,τι τις εργάσιμες ημέρες, ωστόσο, δεν είναι εκτός σύνδεσης.

Η υποστήριξη του EngageBay είναι καλύτερη από το Hubspot

Είναι αυτό αρκετό για μένα για να δηλώσω το EngageBay καλύτερο; Προφανώς δεν είναι! Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα πλεονέκτημα που μου αρέσει.

EngageBay εναντίον Hubspot: Ποιο είναι το καλύτερο CRM;

Έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο εργαλεία προσωπικά και μου αρέσουν και τα δύο εργαλεία εξίσου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως προκατάληψη ή προκατάληψη σε αυτό το κομμάτι. Αυτό θα ήταν σαν να μου ζητούσα να διαλέξω ανάμεσα σε δύο από τα μωρά μου.

Ωστόσο, ανάλογα με διαφορετικούς παράγοντες (ειδικά προϋπολογισμός), το ένα εργαλείο φαινόταν καλύτερη επιλογή στις πρώτες μου μέρες από το άλλο. Αυτό το εργαλείο είναι EngageBay.

Απλώς, εάν είστε άτομο, μια νέα startup ή μια ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι, δεν έχετε πολλά μετρητά (Σίγουρα όχι πριν από λίγα χρόνια).

Σε αυτή την περίπτωση, EngageBayΤο αρχικό πρόγραμμα των 8,99 $ ακούγεται πολύ πιο φιλόξενο από το σημείο εισόδου των 45,00 $ του Hubspot.

Επιπλέον, ακόμα και όταν η ομάδα σας μεγαλώνει, Engagebay εξακολουθεί να προσφέρει όλα όσα κάνει το Hubspot, στην πραγματικότητα περισσότερα, στο 30% περίπου της τιμής του Hubspot!

Οπότε, η τελική μου ετυμηγορία για αυτήν τη σύγκριση EngageBay εναντίον Hubspot είναι, εάν ψάχνετε αποκλειστικά και μόνο για προηγμένες λειτουργίες, χωρίς καμία ανησυχία για τον προϋπολογισμό, το Hubspot είναι η απάντησή σας.

Ωστόσο, αν χρειάζεστε κάτι που να ταιριάζει στην τσέπη σας, να προσφέρει όλα όσα παίρνετε με το Hubspot και στη συνέχεια κάποια άλλα, σε ένα κλάσμα της τιμής του Hubspot, EngageBay δεν απογοητεύει καθόλου!

Εξερευνήστε το EngageBay Εξερευνήστε το Hubspot