Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αποποίηση ευθυνών

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Οι πληροφορίες στον ιστότοπο μάρκετινγκ του GeekTekies Blog είναι μόνο για γενικές πληροφορίες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την επάρκεια, την εγκυρότητα, την αξιοπιστία, τη διαθεσιμότητα ή την πληρότητά τους.

Σε καμία περίπτωση δεν θα φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκύψει από τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς ή την εξάρτηση από τις πληροφορίες που παρέχονται στην Ιστοσελίδα. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτα μέρη. Δεν ελέγχουμε ούτε παρακολουθούμε αυτούς τους εξωτερικούς συνδέσμους ως προς την ακρίβεια, την εγκυρότητα, τη διαθεσιμότητα ή την πληρότητά τους.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ή ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΕΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ο ιστότοπος δεν παρέχει νομικές συμβουλές και δεν πρέπει να βασίζεται σε αυτόν ως τέτοιο. Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως υποκατάστατο επαγγελματικών νομικών συμβουλών.

Επομένως, συνιστάται να ζητάτε τη συμβουλή ειδικευμένων επαγγελματιών πριν λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται. Δεν προσφέρουμε νομικές συμβουλές.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο GeekTekies.com προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Είναι σημαντικό να κάνετε τη δική σας ανάλυση και να λάβετε υπόψη τις προσωπικές σας συνθήκες πριν πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Σας συμβουλεύουμε να αναζητήσετε ανεξάρτητη νομική συμβουλή ή να διερευνήσετε και να επαληθεύσετε ανεξάρτητα τυχόν πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπό μας και στις οποίες σκοπεύετε να βασιστείτε.

Οποιαδήποτε χρήση ή εξάρτηση από τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους συνεργατών και ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά ή προβείτε σε ενέργειες στους ιστότοπους συνεργατών μέσω αυτών των συνδέσμων.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει σχόλια από χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι μαρτυρίες βασίζονται στις πραγματικές εμπειρίες και απόψεις αυτών των χρηστών.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι εμπειρίες είναι μοναδικές για κάθε μεμονωμένο χρήστη και μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις εμπειρίες όλων των χρηστών. Δεν εγγυόμαστε ότι όλοι οι χρήστες θα έχουν την ίδια εμπειρία.

ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

Ο ιστότοπος λαμβάνει μαρτυρίες σε διάφορες μορφές, όπως κείμενο, ήχο ή βίντεο, τις οποίες εξετάζουμε πριν από τη δημοσίευση. Οι συστάσεις εμφανίζονται στον ιστότοπο ακριβώς όπως παρέχονται από τους χρήστες, εκτός από τυχόν γραμματικά ή τυπογραφικά λάθη που μπορεί να έχουν διορθωθεί. Μερικές φορές οι μαρτυρίες συντομεύονται για να αφαιρεθούν άσχετες λεπτομέρειες και να γίνουν πιο συνοπτικές για το κοινό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στις μαρτυρίες είναι ευθύνη του μεμονωμένου χρήστη και δεν αντιπροσωπεύουν τις δικές μας απόψεις και απόψεις.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ

Παρόλο που έχουμε λάβει μέτρα για να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία των πληροφοριών σε αυτόν τον ιστότοπο, το GeekTekies Blog’s Marketing δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα ή πληροφορίες που λείπουν ή για τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη χρήση αυτών των πληροφοριών. Όλες οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται «ως έχουν», χωρίς εγγύηση ως προς την πληρότητα, την ακρίβεια, την επικαιρότητά τους ή τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη χρήση του και χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητής ή σιωπηρής, συμπεριλαμβανομένης αλλά χωρίς περιορισμό απόδοσης, εμπορευσιμότητας, κτλ. Γυμναστική για συγκεκριμένο σκοπό.

Η GeekTekies Marketing και οι συνδεδεμένες με αυτήν συνεργασίες, εταιρείες και οι συνεργάτες, οι αντιπρόσωποι ή οι υπάλληλοί τους δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε αποφάσεις ή ενέργειες που λαμβάνονται με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, δεν ευθύνονται για τυχόν ζημίες, ιδιαίτερα αποθετικές ή παρόμοιες ζημίες, ακόμη και αν γνώριζαν την πιθανότητα τέτοιων ζημιών.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου μπορεί να περιλαμβάνει συνεισφορές από προσκεκλημένους συγγραφείς. Οποιεσδήποτε απόψεις ή απόψεις εκφράζονται σε αυτές τις αναρτήσεις είναι ατομικές και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις της GeekTekies ή των υπαλλήλων ή των συνεργατών της, εκτός εάν αναφέρεται ρητά.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

Τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα τρίτων που αναφέρονται στο GeekTekies.com είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Η παρουσία αυτών των εμπορικών σημάτων ή λογότυπων δεν υποδηλώνει έγκριση, υποστήριξη ή χορηγία των GeekTekies Marketing Blog από αυτούς τους κατόχους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν έχετε σχόλια, σχόλια, αιτήματα τεχνικής υποστήριξης ή άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση geekinfo [@] geektekies.com.