Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Crello Review: Είναι λογισμικό γραφικού σχεδιασμού για όλους;

Crello Review: Είναι λογισμικό γραφικού σχεδιασμού για όλους;

Είστε συγγραφέας περιεχομένου, προγραμματιστής ιστού, blogger ή τύπος SEO, αλλά όχι σχεδιαστής. έχετε απολύτως 0 εμπειρία, μπορείτε ακόμα να σχεδιάσετε τις καλύτερες εικόνες κοινωνικών μέσων, banner, μικρογραφίες αναρτήσεων ιστολογίου, υλικό μάρκετινγκ ή κινούμενα σχέδια; Αυτό στοχεύει αυτό το κομμάτι να εξερευνήσει σε όλη αυτή την κριτική του Crello.

Περίμενε! Γιατί χρειάζεστε ακόμη και εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στις αναρτήσεις ιστολογίου σας για αρχή; Λοιπόν, ένας από τους λόγους που θα μπορούσα να σε πάρω είναι σύμφωνα με τον Τζεφ Μπούλαςεάν ένα άρθρο έχει εικόνες έχει περίπου 94% περισσότερες προβολές.

Crello Review: Τι είναι το Crello;

Η κοινή ιδέα γύρω από τις «Επαγγελματικές» εικόνες είναι ότι πρέπει να έχετε κάποιο δίπλωμα ή χρόνια εμπειρίας στο Photoshop για να το δημιουργήσετε. Αυτό δεν ισχύει ιδιαίτερα.

Crello είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο γραφικού σχεδιασμού όπως το Visme που στοχεύει να αλλάξει ότι, με απλούστερα δυνατά λόγια, επιτρέπει σε οποιονδήποτε, με 0 σχεδιασμό-εμπειρία σχεδίασης, τις πιο επαγγελματικές, ελκυστικές, ενημερωτικές γραφικές εικόνες/banner, ακόμη και κινούμενα gifs σε ένα απίστευτο!

Τα κινούμενα gif είναι αυτά που τράβηξαν πραγματικά την προσοχή μου, δεν είναι απλά κείμενα ή ρυθμιστικά, αλλά έχουν πολλές άλλες επαγγελματικές υπερδυνάμεις (καλύπτεται αναλυτικά στην ενότητα «Κινούμενα σχέδια-δημιουργός»).

Fun fact- Depositphotos, μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες στοκ φωτογραφιών είναι η μητρική εταιρεία που κατέχει την Crello, ως εκ τούτου προσφέρει μια πληθώρα προσχεδιασμένων φωτογραφιών, φόντου, εικονιδίων και άλλων στοιχείων!

Προσχεδιασμένα Πρότυπα και Στοιχεία

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες δυνατότητες που προσφέρει η Crello, διαθέτει μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 1100 διαφορετικά προσχεδιασμένα πρότυπα σε διάφορες κατηγορίες, τα οποία μπορούν απλά να ληφθούν, να επεξεργαστούν ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία ή την εταιρεία σας και να δημοσιευτούν αμέσως!

Υπάρχουν 33 προσχεδιασμένες μορφές διαθέσιμες, οι γονικές μορφές είναι:

 • Κινούμενες αναρτήσεις
 • Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Blogging
 • Εξώφυλλα και κεφαλίδες
 • Υλικά Μάρκετινγκ
 • Εκδηλώσεις
 • Διαφήμιση

Και καθεμία από αυτές τις μορφές έχει αναλυθεί σε υποκατηγορίες βοηθώντας περαιτέρω τους χρήστες να αποκτήσουν τα καλύτερα banner και πρότυπα για αυτές, π.χ. η “Διαφήμιση” έχει διαφήμιση Facebook, διαφήμιση Instagram, διαφήμιση Twitter κ.λπ.

Το “Covers and Headers” περιλαμβάνει εξώφυλλα Facebook, Email Headers, Twitter Headers, Youtube Thumbnail και ούτω καθεξής.

Το «Μάρκετινγκ Υλικό» θα σας επέτρεπε να σχεδιάσετε αφίσες, φυλλάδια, δωροεπιταγές. Το “Εκδήλωση” προσφέρει παρομοίως Προσκλήσεις και ακόμη και Επαγγελματικές κάρτες μεταξύ μερικών άλλων επιλογών.

Συμπέρασμα, οι περισσότεροι τύποι banner/απαιτήσεις γραφικών που απαιτεί από εμάς η σύγχρονη, ψηφιακή εποχή έχουν προσεγγιστεί από την Crello, και αρκετά τακτοποιημένα, αν μπορώ να προσθέσω.

Προσφέρει επίσης πάνω από 12000 δωρεάν εικόνες HD και στοιχεία όπως εικονίδια, μοτίβα, πλαίσια, διανύσματα, σχήματα, εικονογραφήσεις και ούτω καθεξής ακολουθούμενα από πάνω από 60.000.000 φωτογραφίες (ευγενική παραχώρηση ότι ανήκει σε μια εταιρεία τόσο μεγάλη και καθιερωμένη όσο η DepositPhotos).

Crello Editor

Αυτή η ενότητα για την κριτική Crello θα καλύπτει τον πραγματικό επεξεργαστή, όπου οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν το περιεχόμενό τους. Ο βαθμός ελέγχου που παρέχεται στα προσχεδιασμένα πρότυπα καθώς και στο περιεχόμενο που έχει μεταφορτωθεί με μη αυτόματο τρόπο.

Ανάγνωση:  4 τρόποι για να κάνετε Retrogaming σε υπολογιστή

Πριν ξεκινήσετε με ένα από αυτά τα προσχεδιασμένα πρότυπα, επιτρέψτε μου απλώς να επισημάνω ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια εντελώς τυχαία, μοναδική μορφή με βάση τις απαιτήσεις διαστάσεων σας, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα “Ορισμός διαστάσεων” που είναι διαθέσιμη στη σελίδα “Δημιουργία σχεδίου”.

Ορισμός διάστασης

Και σας επιτρέπει ακόμη και να ορίσετε τις διαστάσεις σε “Inches” ή “Centimetres” σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε άνετα με τα “Pixels”!

Διαθέτει μια αριστερή πλευρική γραμμή που μοιάζει με το “Κύριο μενού” και προσφέρει τα πιο σημαντικά στοιχεία ελέγχου, όπως Δημιουργία σχεδίασης, Βοήθεια και Υποστήριξη, Ρυθμίσεις λογαριασμού κ.λπ.

Κύριο μενού Crello

Αν δεν έχετε ιδέες, έχει μια καρτέλα «Έμπνευση» που παρουσιάζει 23 κατηγορίες για να διαλέξετε, με προσχεδιασμένα πρότυπα σε κάθε κατηγορία που θα εξάψουν τη δημιουργικότητά σας αρκετά.

Πρότυπα

Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στη “σελίδα όλων των μορφών” (https://crello.com/home-all-formats/) για να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα προσχεδιασμένα πρότυπα στις διάφορες κατηγορίες, απλώς να επιλέξουν ένα και να αρχίσουν να σχεδιάζουν!

Μια άλλη επιλογή είναι, απλά κάνοντας κλικ σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο και, στη συνέχεια, στη σελίδα επεξεργασίας, επιλέξτε «Φίλτρο κατά κατηγορία» από το αριστερό παράθυρο για να λάβετε μια λίστα με όλες τις μορφές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Τέλος πάντων, για τους σκοπούς αυτής της κριτικής του Crello, θα χρησιμοποιήσω ένα προσχεδιασμένο πρότυπο στην ενότητα Blogging. Να τι μου παρουσιάζεται όταν επέλεξα ένα τυχαίο πρότυπο “Εικόνα ιστολογίου” στην πλατφόρμα.

πρότυπο εικόνας ιστολογίου

Προφανώς επεξεργάστηκα λίγο το banner για να ταιριάζει με αυτήν την κριτική Crello (που μου πήρε λιγότερο από 3 λεπτά, στην πραγματικότητα). Γεια, γιατί δεν σε πάω ένα ταξίδι με όλες τις επιλογές επεξεργασίας; Οι μικρότερες και βασικές υπερδυνάμεις προσαρμογής;

Επεξεργασία κειμένου:

Έτσι μοιάζει το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου στο Crello:

Επεξεργασία Κειμένου

Όπως είναι προφανές, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος κειμένου, τη γραμματοσειρά, να επιλέξουν από Έντονη/Πλάγια/Υπογράμμιση, στοίχιση και χρώμα γραμματοσειράς.

Επιπλέον, η Crello έχει παράσχει ρυθμιστικά σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εισαγάγετε τις τιμές με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τα ρυθμιστικά για να αυξήσετε/μειώσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, το ύψος της γραμμής ή το διάστημα.

Υπάρχει επίσης η καρτέλα που μοιάζει με στήλη δίπλα στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται τις οπτικές ιδιότητες του κειμένου, π.χ. τη διαφάνεια, τη διαστρωμάτωση κ.λπ.!

Οι αλλαγές μπορούν να εμφανιστούν ζωντανά στον πίνακα εργαλείων επεξεργασίας στο δεξί τμήμα της οθόνης. Εύκολο μέχρι εδώ, έτσι δεν είναι;

Η αριστερή στήλη:

Αυτή είναι η κύρια γραμμή που σας επιτρέπει να προσθέσετε διάφορα στοιχεία στην εικόνα σας:

Ανάγνωση:  Αυτές οι τακτικές μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των πωλήσεών σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Πρωτεύουσα Μπάρα

Σχέδιο:

Η επιλογή “Σχεδίαση” σάς επιτρέπει να επιλέξετε από τις εκατοντάδες προσχεδιασμένες εικόνες, οι οποίες έχουν όλες μοναδικά φόντο, τοποθέτηση κειμένου και συνολική ατμόσφαιρα.

Σχεδιασμός προτύπων

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι οποιοδήποτε από αυτά τα σχέδια μπορεί να προσαρμοστεί 100% και να μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο ή μοναδικό σχέδιο από μόνο του. Επομένως, αυτή η καρτέλα μοιάζει περισσότερο με ένα σκαλοπάτι ή ένα σημείο εκκίνησης, ώστε να έχετε κάτι να δουλέψετε.

Φωτογραφίες:

Η επιλογή “Φωτογραφίες” στη συνέχεια σάς επιτρέπει προφανώς να προσθέσετε Φωτογραφίες στο περιεχόμενό σας, έχει τρεις βασικές επιλογές:

 • Εκθεσιακός χώρος
 • Δωρεάν Φωτογραφίες
 • & Μεταφορτώσεις.

Η Gallery είναι όπου μπορείτε να αγοράσετε εικόνες premium, χωρίς δικαιώματα εκμετάλλευσης για το περιεχόμενό σας με σταθερή τιμή 0,99 $ η καθεμία.

Το Free Photos σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες δωρεάν αλλά επαγγελματικές στοκ φωτογραφίες.

Και οι μεταφορτώσεις είναι όπου μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες, είτε μικρές εικόνες περιεχομένου είτε πλήρη φόντο χωρίς περιορισμούς.

Η ευκολία πλοήγησης μεταξύ των τριών επιλογών ή ότι όλες αναφέρονται στην ίδια καρτέλα το καθιστά ευκολότερο εναλλαγή σε σχέση με κάποιους άλλους οπτικούς επεξεργαστές με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ιστορικό:

Όπως καθιστά σαφές η λέξη-κλειδί, εδώ μπορείτε να επιλέξετε ένα συνολικό φόντο για την εικόνα σας, οι εικόνες που περιλαμβάνονται εδώ έχουν επιλεγεί προσεκτικά, διασφαλίζοντας ότι κάθε μία ταιριάζει πραγματικά και λειτουργεί ως φόντο και δεν είναι απλώς μια τυχαία φωτογραφία.

Έχει “Φωτογραφίες” και “Μοτίβα”, παρόλο που τεχνικά και τα δύο είναι φωτογραφίες, τα φόντο στην ενότητα Φωτογραφίες μπορεί να έχουν λουλούδια, φρούτα ή άλλα θέματα, ενώ αυτά στην ενότητα “Μοτίβα” αποτελούνται από γραμμές και τετράγωνα διατεταγμένα ως ένα σχέδιο.

Έχει ακόμη και μονόχρωμο φόντο, και μετά υπάρχει η ενότητα Μεταφορτώσεις.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ενότητα μεταφόρτωσης είναι η ίδια στην οποία μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση από την προηγούμενη ενότητα “Φωτογραφίες”, επομένως ό,τι έχει μεταφορτωθεί μία φορά στο Crello, μπορεί να προσπελαστεί ή να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε άλλη ενότητα όπου η επιλογή Μεταφόρτωση είναι διαθέσιμη χωρίς να χρειάζονται πολλές μεταφορτώσεις.

Κείμενο:

Η αγαπημένη μου ενότητα σε αυτήν την κριτική Crello καθώς και κατά τη χρήση της πλατφόρμας, αυτή είναι η επιλογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε και να προσθέσετε από τα εκατοντάδες γραφικά κειμένου στο περιεχόμενό σας!

Ακολουθεί μια γεύση από το πώς φαίνεται η ενότητα:

Επιλογές κειμένων

Όπως είναι προφανές, μπορείτε είτε να προσθέσετε απλό κείμενο (Επικεφαλίδα/Υποτίτλος/Κείμενο σώματος), ή μπορείτε να επιλέξετε από τις γραφικές εικόνες.

Οι γραφικές εικόνες μοιάζουν με επαγγελματικά σχεδιασμένα κείμενα, ωστόσο μπορούν να επεξεργαστούν το ίδιο εύκολα με το κανονικό κείμενο και μέχρι τον πυρήνα!

Το “Photo Text” είναι κάτι μοναδικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον που προσφέρει η Crello, το οποίο δικαιολογεί αναφορά σε αυτήν την κριτική Crello. άρα είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να γράφετε κείμενο, χρησιμοποιώντας γραμματοσειρά φωτογραφίας, που σημαίνει ότι το κείμενο θα αποτελείται από θραύσματα φωτογραφίας, εδώ είναι ένα παράδειγμα-

Ανάγνωση:  5 βασικοί λόγοι για τους οποίους η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι σημαντική για το SEO

κείμενο φωτογραφίας

Έτσι, απλώς έκανα κλικ στο “Photo Text”, έγραψα το κείμενό μου, σύρω & άφησα την εικόνα από την αριστερή πλευρική γραμμή που λέει “SALE” στο κείμενο και αποτυπώθηκε πάνω από τη γραμματοσειρά. Μπορεί να γίνει με σχεδόν κάθε φωτογραφία στο Crello!

Αντικείμενα:

Αυτά είναι μικρότερα αντικείμενα που βελτιώνουν το περιεχόμενο και μπορούν να προστεθούν από αυτήν την ενότητα, περιλαμβάνουν:

 • Σχήματα
 • εικονίδια
 • εικονογραφήσεις
 • Γραμμές
 • σύνορα
 • Αυτοκόλλητα
 • Κορνίζες

Τα περισσότερα από αυτά τα αντικείμενα είναι δωρεάν, αλλά όχι όλα και τα επί πληρωμή κοστίζουν 0,99 USD.

Τα αρχεία μου

Η τελευταία επιλογή στην αριστερή στήλη λέει “Τα αρχεία μου”, αυτή είναι βασικά η καρτέλα Μεταφορτώσεις, εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση/προβολή όλων των μεταφορτώσεων σας και επίσης να ανεβάσετε νεότερο περιεχόμενο.

Το ιδιαίτερο είναι ότι το Crello δεν σας περιορίζει μόνο στις Φωτογραφίες και σας επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε τις δικές σας γραμματοσειρές!

Αυτή η καρτέλα σάς επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που έχετε αγοράσει στο Crello ή στο αγαπημένο σας περιεχόμενο! (Ναι, μπορείτε να πατήσετε ένα μικρό εικονίδιο “καρδιά” δίπλα σε κάθε περιεχόμενο για να το αγαπήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση αργότερα από εδώ).

Αυτό είναι περίπου, πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε μια ίντσα από τον πίνακα ελέγχου που έχουμε αφήσει ανέγγιχτο. Ας προχωρήσουμε στην πιο συναρπαστική πτυχή αυτής της κριτικής Crello (ή την πλατφόρμα γενικά) έπειτα?

Δημιουργός κινουμένων σχεδίων

Έτσι, η κύρια εμφάνιση και αίσθηση του κατασκευαστή κινουμένων σχεδίων είναι ακριβώς παρόμοια με τον κανονικό επεξεργαστή στο Crello.

Η αριστερή στήλη του ωστόσο έχει κάποιες νέες επιλογές που λείπουν από τον κανονικό επεξεργαστή, οι οποίες είναι “Μέσα” και “Κινούμενα σχέδια”.

κατασκευαστής κινουμένων σχεδίων

Τα πολυμέσα προσφέρουν εκατοντάδες κινούμενες σκηνές για να διαλέξετε, μπορείτε είτε να κάνετε αυτές τις σκηνές το κύριο φόντο σας είτε ένα στοιχείο περιεχομένου με πολύ μικρότερο χώρο στην οθόνη.

Το “Animations” από την άλλη πλευρά έχει δύο επιλογές – “Objects” και “Backgrounds”. Αυτό το κουμπί αντικειμένου (μέσα στην καρτέλα Κινούμενα σχέδια)όπως συνέβαινε με το κανονικό πρόγραμμα επεξεργασίας σάς επιτρέπει να προσθέτετε αντικείμενα στο περιεχόμενό σας, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, αυτά είναι ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ, όπως ένας κινούμενος αντίχειρας, ένα χαμογελαστό πρόσωπο και ούτω καθεξής.

Και καθένα από αυτά τα αντικείμενα όταν κάνετε κλικ αποκαλύπτει εκατοντάδες άλλα αντικείμενα παρόμοιας κατηγορίας.

Όσον αφορά την επιλογή “Φόντο”, προσφέρει ολοκληρωμένα, ειδικά κατασκευασμένα κινούμενα σχέδια που ταιριάζουν καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται ως φόντο για κινούμενα σχέδια.

Έχει επίσης το στοιχείο “φίλτρο ανά κατηγορία” που σας επιτρέπει να προσγειωθείτε σε ένα κατάλληλο φόντο για το έργο σας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από τις πολλές διαφορετικές διαθέσιμες κατηγορίες.

Τα μεγέθη βίντεο που είναι διαθέσιμα στο Crello είναι:

 • 1080pX1080p
 • Full HD
 • Μέγεθος εξωφύλλου στο Facebook.

Συνέχιση και λήψη έργων

Ο Crello, ως οπτικός συνθέτης που βασίζεται σε σύννεφο, σας επιτρέπει να συνεχίσετε τα έργα σας αργότερα, ακόμη και μετά τον πλήρη τερματισμό της περιόδου λειτουργίας.

Ανάγνωση:  Στατιστικά διαχείρισης ακινήτων

Επίσης, δεν απαιτεί μη αυτόματη αποθήκευση έργων, επομένως όποια εργασία έχει γίνει αποθηκεύεται άμεσα και αυτόματα στον λογαριασμό σας.

Μόλις ολοκληρωθούν, τα έργα μπορούν να ληφθούν κάνοντας κλικ στο κουμπί «λήψη» στην επάνω γραμμή, προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές λήψης:

 • JPG
 • PNG
 • Διαφανές PNG
 • PDF (Τυπική ποιότητα)
 • PDF (Ποιότητα εκτύπωσης).

Πρόσθετη βοήθεια

Κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για εμάς, η πλατφόρμα παρέχει πάνω από 18 πλήκτρα συντόμευσης, για τα πάντα, από αποθήκευση, μεγέθυνση/σμίκρυνση, επιλογή στοιχείων, αντιγραφή έως αλλαγή μεγεθών αντικειμένων και όλα τα ενδιάμεσα.

Μπορείτε να τα προσπελάσετε ή να τα μάθετε από την επιλογή “Πλήκτρα συντόμευσης” στην αριστερή στήλη.

Και αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Crello, η πλατφόρμα προσφέρει μια άλλη επιλογή που ονομάζεται “Πώς να οδηγήσετε” ακριβώς κάτω από τα πλήκτρα συντόμευσης στην αριστερή στήλη, προσφέρει έως και 8 εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τον τρόπο προσθήκης κειμένου, αποστολής περιεχομένου, δημιουργίας κείμενο κορνίζες και οτιδήποτε άλλο.

Τιμολόγηση

Το Crello είναι ουσιαστικά δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Ωστόσο, ορισμένες από τις στοκ φωτογραφίες, αντικείμενα και άλλα στοιχεία του πληρώνονται.

Το Crello κοστίζει 16,67 USD/μήνα για την έκδοση Pro εάν και εφόσον επιλεγεί η ετήσια συνδρομή. ή προσφέρει επίσης ένα μηνιαίο πρόγραμμα που κοστίζει 19,99 $ USD/μήνα.

Η έκδοση Pro προσφέρει όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση έχει ορισμένους περιορισμούς, όπως η διαθεσιμότητα μιας μόνο μορφής. δηλαδή 1080Χ1080 και έλλειψη επιλογής αλλαγής μεγέθους. Επίσης μερικά σχέδια (όχι όλα) μπορεί να υδατογραφηθεί κατά τη λήψη από την πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τη δωρεάν έκδοση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Crello:

Πριν ολοκληρώσετε αυτήν την κριτική Crello, Επιτρέψτε μου απλώς να συνοψίσω αυτό το κομμάτι σε αυτήν τη λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων που προσωπικά βρήκα ότι προσφέρεται ή παρουσιάζεται στην πλατφόρμα:

Πλεονεκτήματα:

 • Τεράστια βιβλιοθήκη φωτογραφιών/αντικειμένων.
 • Ευκολία προσαρμογής.
 • Δημιουργός κινουμένων σχεδίων.
 • Τρεις επιλογές λήψης.
 • Προσχεδιασμένα πρότυπα.

Μειονεκτήματα:

 • Τα κινούμενα σχέδια χρειάζονται 3-5 λεπτά κατά μέσο όρο για να εξαχθούν.

Τελικές λέξεις για την κριτική Crello

Οπότε αυτό είναι ένα περιτύλιγμα όσο πάει αυτή η κριτική του Crello. Ελπίζω κάθε ίντσα της πλατφόρμας να έχει αναλυθεί μέχρι τον πυρήνα της, παρουσιάζοντας μια διαφανή και σχεδόν ζωντανή εικόνα της πλατφόρμας για εσάς τις περίεργες ψυχές.

Κατά την προσωπική μου άποψη, το Crello είναι αναμφισβήτητα μεταξύ των κορυφαίων 3 αν όχι η κορυφαία θέση όταν πρόκειται για μια κατάταξη παρόμοιων εργαλείων γραφικού σχεδιασμού.

Αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που σκέφτομαι, θα σας παροτρύνω να βγείτε για να δοκιμάσετε το εργαλείο και μετά να αφήσετε τα δύο σεντ σας σχετικά με την πλατφόρμα καθώς και αυτήν την κριτική Crello στα σχόλια.