Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Contentcal – Καλύτερη κριτική από χρήστη το 2024

Contentcal – Καλύτερη κριτική από χρήστη το 2022

Η δημιουργία περιεχομένου δεν είναι η τελική αποστολή του digital marketer. Οι δημιουργίες περιεχομένου είναι σαν τα τελικά προϊόντα. Αλλά όχι μόνο η κατασκευή, αλλά πρέπει επίσης να διανείμετε τα προϊόντα. Αν δεν έχετε μια σταθερή πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου για ισορροπημένη διανομή του περιεχομένου, δεν μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για αυτόν τον τύπο εργασίας, η Contentcal πρόκειται να επιλύσει όλα τα ζητήματα και τους πονοκεφάλους που σχετίζονται με τη διαχείριση περιεχομένου.

Ας δούμε «τι είναι το Contentcal».

Τι είναι το Contentcal;

Τι είναι Contentcal

Το Contentcal είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε, να δημιουργείτε και να δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας. Έχουν μια πολύ σταθερή ενσωματωμένη διαδικασία έγκρισης όπου φροντίζεται κάθε ανάλυση περιεχομένου και διανομή.

Αυτή η πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου είναι μια τέτοια ανακούφιση για μένα. Καθώς έχω πολλούς τύπους περιεχομένου, κάθε περιεχόμενο είναι ειδικά κατασκευασμένο για συγκεκριμένη εργασία. Και τα περιεχόμενα που βασίζονται στον στόχο έχουν πάντα ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο. Μετά τη χρήση αυτής της πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου, η διανομή περιεχομένου μου γίνεται πολύ πιο ακριβής.

Ανάγνωση:  Πώς να στρατολογήσετε ταλέντο που έχει το «σφάλμα της υπηρεσίας»

Ξεκινάω με τα έξυπνα χαρακτηριστικά του Contentcal.

4 έξυπνα χαρακτηριστικά του Contentcal

Έξυπνα χαρακτηριστικά του Contentcal

Η Adobe αναλαμβάνει το περιεχόμενο. Και αυτή η πλατφόρμα αναπτύσσει ένα εύκολο σύστημα μάρκετινγκ περιεχομένου για κάθε πλατφόρμα και πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Ακολουθούν τέσσερα χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας. Διαβάστε το και μάθετε γιατί χρησιμοποιώ αυτήν την πλατφόρμα.

1. Δημοσίευση και προγραμματισμός περιεχομένου

Το Contentcal είναι μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα δημοσίευσης περιεχομένου. Τα έξυπνα εργαλεία των πλατφορμών σας βοηθούν να συγκεντρώσετε και να συλλέξετε νέες ιδέες. Όταν έχετε πολλά κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η δημοσίευση και ο προγραμματισμός του περιεχομένου σας γίνονται πιο αυθόρμητοι.

Πρέπει να δημιουργήσετε το περιεχόμενό σας μόνο για μία μόνο φορά. Στη συνέχεια, διανείμετε το περιεχόμενο σε διάφορες πλατφόρμες. Δεν έχετε παρά να συνδεθείτε με τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία είναι όλα. Στη συνέχεια, προγραμματίζονται οι αυτόματες αναρτήσεις.

2. Παρέχετε κατάλληλες δεσμεύσεις

Η σωστή δέσμευση είναι το κλειδί για την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με το κοινό σας. Οι κριτικές περιεχομένου μου είναι αρκετά απλές. Δημοσιεύω το περιεχόμενο στα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για δεσμεύσεις. Για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απαιτούνται πάντα οι κατάλληλες δεσμεύσεις.

Πώς να κάνετε τους αρραβώνες; Η λύση είναι να απαντήσετε στο κοινό σας την κατάλληλη στιγμή. Και αυτή η πλατφόρμα σας παρέχει τη μέγιστη ευελιξία. Θα γνωρίζετε για τις απαντήσεις του κοινού σας και στη συνέχεια θα δώσετε αυθόρμητες απαντήσεις.

3. Αξιολογήστε την απόδοση του περιεχομένου

Τα δεδομένα είναι ό,τι πιο πολύτιμο για το μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι πολύ δύσκολο να αξιολογηθούν οι ακριβείς επιδόσεις περιεχομένου με το σωστό αποτέλεσμα δεδομένων. Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει το αναλυτικό της σύστημα με το οποίο μπορείτε απλά να αναλύσετε τις χαλαρές σημειώσεις και τις πιο δυνατές πλευρές του περιεχομένου σας.

Ανάγνωση:  Γιατί η επιχείρησή σας πρέπει να στραφεί σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Με βάση αυτά τα δεδομένα, μπορείτε να αξιολογήσετε την απόδοση του περιεχομένου. Έτσι, αφού αρχίσω να χρησιμοποιώ το contentcal, δεν χρησιμοποιώ κανένα άλλο εργαλείο για να αξιολογήσω την απόδοση του περιεχομένου.

4. Γρήγορη και εύκολη διαδικασία

Το κατάλληλο καλό ελκυστικό περιεχόμενο δεν δημιουργείται μέσα σε δευτερόλεπτα. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για τη δημιουργία περιεχομένου. Αφού δημιουργήσετε το περιεχόμενο με εστίαση και άλλες λέξεις-κλειδιά, μπορείτε να κυκλοφορήσετε το περιεχόμενο σε διάφορες πλατφόρμες με αυτό το εργαλείο.

Το Contentcal έχει μια πολύ στιβαρή πρόσοψη AI. Έτσι, μετά τις δημιουργίες περιεχομένου σας, δεν χρειάζεται να περιμένετε για περισσότερο χρόνο. Μπορείτε να κυκλοφορήσετε αυτόματα το περιεχόμενο σε διάφορες πλατφόρμες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτά τα τέσσερα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Contentcal. Τώρα ας προχωρήσουμε στο επόμενο μέρος της γνώσης των δομών τιμών αυτής της πλατφόρμας.

Περιεχόμενη Δομή Τιμών

Περιεχόμενη Δομή Τιμών

Το Contentcal έχει τρεις τύπους δομών τιμών. Το ένα είναι απαραίτητο, το δεύτερο είναι προχωρημένο και το τρίτο είναι το σχέδιο των ειδικών.

Ας δούμε τον παρακάτω πίνακα για να γνωρίζουμε την ακριβή τιμολόγηση περιεχομένου και τις υπηρεσίες.

Τιμολόγηση ονόματος σχεδίου Σχέδια τιμολόγησης Contentcal Χαρακτηριστικά
Ουσιώδης 30 $/μήνα (το καλύτερο για μεμονωμένους χρήστες).

6 κοινωνικά προφίλ ανά χρήστη.

 • Άμεσος προγραμματισμός.
 • Δικαιώματα χρήστη.
 • Ετικέτες κατηγορίας.
 • Κόμβος περιεχομένου.
 • Pinboard.
 • Προβολή πλέγματος Instagram
 • Analytics.
Προχωρημένος Προσαρμόσιμο σχέδιο.

$90-$119

Θα έχετε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά. Μαζί με αυτό, θα λάβετε όλα τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

 • καμπάνιες.
 • Προηγμένη έγκριση.
 • Χρονοδιάγραμμα προγραμματισμού.
 • Εξαγωγή περιεχομένου,
 • Δημοσίευση ομάδας στο Facebook.
 • Αρθρο.
 • Παύση του περιεχομένου.
Ειδικός Προσαρμόσιμο σχέδιο. Θα λάβετε όλες τις προηγμένες δυνατότητες. Μαζί με αυτό, θα λάβετε όλα τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

 • Προσαρμοσμένοι χρήστες.
 • Απεριόριστη εξατομικευμένη εκπαίδευση.
 • Εξειδικευμένη διαχείριση ροής εργασιών και περιεχομένου.
Ανάγνωση:  Πώς να ανταλλάξετε το Ichimoku Cloud

Οι εμπειρίες μου σχετικά με το περιεχόμενο:

Το Contentcal είναι μια πλήρης πλατφόρμα. Σχεδόν παίρνω τα πάντα. Ξεκίνησα με ένα ουσιαστικό σχέδιο και μετά πέρασα στην επόμενη φάση με προηγμένες δυνατότητες προσαρμογής. Τα προσαρμόσιμα σχέδια σάς προσφέρουν καλύτερη ευελιξία.

Πληρώνετε για αυτό που χρησιμοποιείτε. Δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά που θα απαιτείτε τα πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που στράφηκα σε προσαρμόσιμα σχέδια. Αυτό είναι ένα πολύ διαισθητικό εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επομένως, δεν χρειάζεται να επενδύσετε χρόνο στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας σας.

Το βασικό σχέδιο του Contentcal είναι καλύτερο για μεμονωμένους ή λιγότερους από έξι χρήστες. Αλλά στο προηγμένο σχέδιο, υπάρχουν πολλά περισσότερα. Μαζί με αυτό, υπάρχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες που πρέπει να προσθέσετε στο σχέδιό σας. Και έχουν επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική προσφορά.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν πάτε για τις προσφορές επί πληρωμή. Μπορείτε να μαντέψετε πόσα άτομα χρησιμοποιούν το Contentcal; Έχουν 4 εκατομμύρια παγκόσμιους χρήστες. Αυτή η δημοτικότητα προέρχεται επίσης από τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά τους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Contentcal

1. Μπορείτε να λάβετε το ContentCal χωρίς κόστος;

Το ContentCal διαθέτει δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα. Αλλά αυτό το σχέδιο είναι για μεμονωμένους χρήστες. Το δωρεάν πρόγραμμα της Contentcal προσφέρει τις υπηρεσίες για έναν μόνο χρήστη μαζί με ένα ημερολόγιο περιεχομένου. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να δημοσιεύσετε το περιεχόμενο σε τέσσερις δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάγνωση:  Ποια είναι η καλύτερη λύση βελτιστοποίησης περιεχομένου SEO;

2. Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις του ContentCal;

Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ContentCal; Φαίνεται λίγο ακριβό; Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις έξι εναλλακτικές λύσεις περιεχομένου cal.

 1. Hootsuite.
 2. Sprout Social.
 3. Sendible.
 4. Loomly.
 5. Ρυθμιστής.
 6. Zoho Social.

3. Θέλετε να απενεργοποιήσετε το Contentcal;

Ναι, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε μόνο το Contentcal, πρέπει να ειδοποιήσετε γραπτώς 30 ημέρες εκ των προτέρων. Αφού σας δοθεί η ειδοποίηση, ξεκινά η διαδικασία τερματισμού. Αλλά πρέπει επίσης να πληρώσετε σχετικά τέλη για τον τερματισμό. Διαφορετικά, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την ομάδα υποστήριξής τους.

Τυλίγοντας

Ωστόσο, τώρα, είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες Contentcal. Τώρα γνωρίζετε τα πάντα για τις δυνατότητες και τα σχέδια τιμών αυτής της πλατφόρμας. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτών των πλατφορμών είναι ότι θα λάβετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο. Και μπορείτε να σχεδιάσετε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Σκέφτεστε να επιλέξετε τις υπηρεσίες τους για τη χρήση σας;

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στις ενότητες σχολίων. Και για να δείτε αυτό το είδος περιεχομένου, συνεχίστε να επισκέπτεστε το ιστολόγιο.