Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Clouding Review: Είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης VPS;

Clouding Review: Είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης VPS;

Clouding review 2023: Είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης VPS; Αυτό ακριβώς θα συζητήσουμε σε όλη αυτή την ανασκόπηση του Clouding.

Τώρα, σημειώστε ότι είναι μια κριτική VPS. Έτσι, αν ψάχνετε για κοινόχρηστους οικοδεσπότες, διαβάστε μερικά από τα άλλα κομμάτια μου.

Επίσης, έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά το Clouding πριν γράψω αυτή την κριτική. Οπότε, να είστε σίγουροι, ό,τι διαβάζετε είναι τόσο νόμιμο όσο γίνεται.

Ας ξεκινήσουμε τότε;

Σύννεφο Επισκόπηση

Αυτή η ανασκόπηση Clouding θα συζητήσει όλα τα καλύτερα (και το “όχι και τόσο καλό”) εμπειρίες που είχα με το Clouding.

Πριν ξεκινήσουμε, ακολουθεί μια επισκόπηση του τι να περιμένετε:

 • Δικτυακός τόπος: https://www.clouding.io
 • Τύπος διακομιστή: VPS μόνο
 • Διαχείριση: Μόνο αυτοδιαχείριση
 • Τοποθεσία διακομιστή: Ισπανία
 • Δωρεάν δοκιμή: Ναι
 • Περιλαμβάνεται δημόσια IP
 • Τύπος χρέωσης: Ωριαία.

Αν αυτό σας κέντρισε το ενδιαφέρον, αυτή η κριτική Clouding δεν θα πρέπει να σας απογοητεύσει.

Ακόμη και πριν ξεκινήσουμε, επιτρέψτε μου να σας πω γιατί μπορεί να αξίζει τον χρόνο σας.

Γιατί να εμπιστευτείτε αυτήν την κριτική Clouding;

Έχω δει δεκάδες “κριτικές φιλοξενίας” εκεί έξω. Πώς γνωρίζετε ότι ο κριτικός είχε χρησιμοποιήσει πραγματικά τον διακομιστή; Ίσως απλώς προσπαθούν να αποσπάσουν μια εγγραφή από εσάς;

Για να ξεκαθαρίσω αυτήν την αμφιβολία, έχω δημιουργήσει προσωπικά έναν τομέα στο Clouding και εδώ είναι η εγγραφή μου στο DNS για να αποδείξω το γεγονός:

Επιπλέον, εδώ είναι ο διακομιστής μου Clouding:

Διακομιστής φιλοξενίας Clouding.io

Έτσι, όλα όσα λέω σε αυτήν την κριτική Clouding βασίζονται στην προσωπική μου εμπειρία. Δεν πιστεύω στο να παίρνω τους ισχυρισμούς οποιασδήποτε εταιρείας ότι είναι «η καλύτερη» και να τους δημοσιεύω εδώ ως έχουν.

Επίσης, αυτή είναι μια εντελώς και εντελώς αμερόληπτη κριτική. Ο στόχος μου εδώ δεν είναι να σας κάνω να σας αρέσει το Clouding, είναι να σας έχω μια ειλικρινή ιδέα για το τι προσφέρει.

Ανάγνωση:  SEO για μικρές επιχειρήσεις: Πώς να βελτιώσετε την απόδοσή σας το 2024

Για να το κάνω αυτό, θα ωθήσω τον διακομιστή Clouding μου σε μια σειρά δοκιμών. Ας δούμε πώς θα αποδώσει τότε;

Δοκιμή ping

Έχω έναν βασικό ιστότοπο WordPress στον τομέα Clouding προς το παρόν. Ωστόσο, η δοκιμή ping βασικά υπολογίζει απλώς τον “χρόνο φόρτωσης ολόκληρου του ιστότοπου”. Επομένως, είναι μια καλή αρχή για να δείτε πώς λειτουργεί ο διακομιστής.

Δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτωθεί από διαφορετικές περιοχές του πλανήτη-

 • Βόρεια Αμερική- 1,21 δ
 • Γερμανία – 290 ms

Δοκιμή ping στο Clouding.io

 • Αυστραλία-1,82δευτ
 • Νότια Αμερική- 1,61 δ

Λάβετε υπόψη ότι η δοκιμή ping εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Έτσι, για έναν πιο βαρύ ιστότοπο με περισσότερο περιεχόμενο, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

Η ετυμηγορία μου: Για οποιαδήποτε τοποθεσία, ο χρόνος δεν ξεπέρασε τα 2 δευτερόλεπτα, κάτι που αγαπά η Google, όπως και εγώ.

Δοκιμή χρόνου απόκρισης διακομιστή

Όπως μόλις είπα, η δοκιμή ping υπολογίζει τον χρόνο φόρτωσης ενός ιστότοπου με βάση το πόσο περιεχόμενο έχει. Όχι πάντα πολύ ακριβής, σωστά; Μπορεί να έχετε έναν ιστότοπο πολύ διαφορετικό σε μέγεθος από τον δικό μου.

Λοιπόν, ας μετρήσουμε κάτι που δεν εξαρτάται πλήρως από το περιεχόμενο ενός ιστότοπου; Σε αυτό θα μας βοηθούσε αυτή η δοκιμή SRT.

Η δοκιμή SRT ελέγχει βασικά τον χρόνο απόκρισης του διακομιστή. Με άλλα λόγια, είναι ο χρόνος που απαιτείται για να ανταποκριθεί ένας διακομιστής στο αίτημα ενός προγράμματος περιήγησης για φόρτωση ενός ιστότοπου.

Δεν είναι το μόνο πράγμα που καθορίζει την ταχύτητα ενός ιστότοπου, αλλά σίγουρα έχει σημαντικό αντίκτυπο σε αυτόν συνολικά.

Λοιπόν, εδώ είναι τα αποτελέσματα που πήρα για τον ιστότοπό μου:Clouding.io ανασκόπηση δοκιμής SRT

Τώρα, τα αποτελέσματα από τη Γερμανία και το Λονδίνο είναι πέρα ​​από εντυπωσιακά. Ωστόσο, αν είμαι δίκαιος, αυτό οφείλεται στην τοποθεσία του διακομιστή μου.

Ακόμη και για τις άλλες τοποθεσίες, η ταχύτητα είναι αρκετά εντυπωσιακή, δεν θα λέγατε; Είναι όλα κάτω από 200 ms (ως επί το πλείστον)ακριβώς αυτό που επιθυμείτε σε μια τυπική δοκιμή SRT.

Η ετυμηγορία μου: Είναι αρκετά γρήγορο.

Αυτοδιαχειριζόμενοι διακομιστές

Αυτό πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Το cloud προσφέρει μόνο αυτοδιαχειριζόμενους διακομιστές. Θα πρέπει να ρυθμίσετε το δικό σας VPS χρησιμοποιώντας SSH. Προφανώς, παρέχεται πρόσβαση root.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε τα διαγραμμένα tweets – 5 τρόποι

Τώρα, το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι χρειάζεστε λίγη προηγούμενη εμπειρία ή, τουλάχιστον κάποια τεχνική τεχνογνωσία για να θέσετε σε λειτουργία το VPS σας.

Η ανάποδη; Έχετε τον πλήρη έλεγχο. Επίσης, η τιμολόγηση είναι πολύ φθηνότερη από ό,τι για τους διαχειριζόμενους διακομιστές.

Η ετυμηγορία μου: Οι αυτοδιαχειριζόμενοι διακομιστές είναι πιο συνηθισμένοι από τους διαχειριζόμενους διακομιστές. Εάν έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε έναν, είναι εκθετικά φθηνότερος από τους διαχειριζόμενους διακομιστές.

Ωριαία χρέωση

Ανάλογα με τις προδιαγραφές που θα επιλέξετε, λαμβάνετε μια εκτίμηση για το τι θα χρεώνεστε ανά ώρα. Είναι μια προπληρωμένη υπηρεσία. Έτσι, εάν συμπληρώσετε το υπόλοιπο στον λογαριασμό σας, θα μειωθεί έως ότου χτυπήσετε το μηδέν (ή επαναφορτίζεις, προφανώς).

Δεν υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές ή σταθερές τιμές που πρέπει να πληρώσετε! ‘

Μπορείτε ακόμη και να “αρχειοθετήσετε” τον διακομιστή! Με αυτόν τον τρόπο, βεβαιωθείτε ότι χρεώνεστε μόνο για τον χώρο SSD NVMe του δίσκου σας και όχι για τη CPU ή τη RAM!

Η ετυμηγορία μου: Η ωριαία χρέωση είναι πάντα καλύτερη από μια δέσμευση σταθερής τιμής, έτσι δεν είναι;

Πλήρως προσαρμόσιμοι διακομιστές

Έτσι, έχετε πλήρη επιλογή και έλεγχο στον διακομιστή VPS σας με το Clouding.

Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας:

 • Λειτουργικό σύστημα (Linux/ Windows/ Ubuntu/Debian/ AlmaLinux, Ubuntu Desktop)
 • Εφαρμογές (WordPress/ Magento/LAMP/ WireGuard κ.λπ.)
 • Πίνακες ελέγχου (cPanel, Plesk, HestiaCP)
 • και προφανώς, ο χώρος στο δίσκο RAM/vCores και SSD NVMe.

Εφαρμογές Clouding.io

Η διεπαφή από μόνη της δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή (όπως φαίνεται από το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης). Απλώς επιλέγετε το λειτουργικό σύστημα/εφαρμογές που θέλετε, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να διαμορφώσετε τις προδιαγραφές σας και τελειώσατε!

Ακριβώς σε περίπτωση που χαθείτε ή δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία, έχουν μια εντυπωσιακή, βήμα προς βήμα σελίδα FAQ που σας βοηθά να ξεκινήσετε!

Εξαιρετική ευελιξία

Ένα από τα χαρακτηριστικά του που είμαι ερωτευμένος; Η ευελιξία του!

Όταν ξεκινάς, οι απαιτήσεις δεν είναι πολλές. Ωστόσο, σε λίγες εβδομάδες και μήνες θα αρχίσετε να αισθάνεστε το τσαλάκωμα, έτσι δεν είναι;

Ανάγνωση:  Ενημερώσεις HypoChat: Νέες δυνατότητες και χάρτης πορείας προϊόντων

Το clouding σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως το VPS σας. Όμως, αυτό δεν είναι μόνο η πρώτη φορά. Αφού επιλέξετε τους RAM/vCores και το Space κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να “αλλάξετε το μέγεθός τους” οποιαδήποτε στιγμή αργότερα.

Προσαρμογή προδιαγραφών του Clouding.io

Αυτό διασφαλίζει ότι δεν δεσμεύεστε υπερβολικά όταν ξεκινάτε. Μπορείτε να ξεκινήσετε με χαμηλότερες προδιαγραφές (και ως εκ τούτου φθηνότερη τιμή). Εάν και όταν νιώσετε την ανάγκη να αναβαθμίσετε, διαρκεί δευτερόλεπτα, κυριολεκτικά!

Το καλύτερο κομμάτι? Μπορείτε ακόμη και να κάνετε υποβάθμιση όταν χρειάζεται. Δεν σας κλειδώνουν με υψηλότερες προδιαγραφές μόλις κάνετε αναβάθμιση!

Η ετυμηγορία μου: Δεν υπάρχουν πολλοί διακομιστές VPS που προσφέρουν τέτοια ευελιξία. Οπότε ναι, έχω εντυπωσιαστεί.

100% δωρεάν δοκιμή

Λοιπόν, το καταλαβαίνω. Αυτή η κριτική απεικονίζει το Clouding κυρίως με θετικό φως. Γιατί να εμπιστεύεσαι οτιδήποτε λέω; Δεν πρέπει!

Η εταιρεία προσφέρει 100% δωρεάν δοκιμές. Απλώς εισάγετε το email σας και έναν κωδικό πρόσβασης και ολοκληρώνετε τρία απλά βήματα και η εταιρεία σας προσφέρει δωρεάν πιστώσεις αξίας 5,00 ευρώ.

Αυτό είναι αρκετό για να σας βάλει σε λειτουργία για λίγες ώρες ή μέρες, ανάλογα με τις προδιαγραφές που επιλέγετε.

Το θέμα είναι ότι αρκεί για να έχετε μια ιδέα για τις πραγματικές δυνατότητες που έχει. Αν δεν σου αρέσει, χωρίς απώλειες, ε;

Εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και στιγμιότυπα

Εντάξει, αυτό μάλλον δεν είναι το πιο “wow” χαρακτηριστικό σε αυτήν την κριτική Clouding. Ωστόσο, η ευκολία με την οποία το Clouding μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας και στιγμιότυπα; αξίζει απολύτως μια αναφορά.

Έτσι, έχει δύο ξεχωριστές καρτέλες, η καθεμία με την ένδειξη “Αντίγραφα ασφαλείας” και “Στιγμιότυπα” αντίστοιχα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε και στη συνέχεια να επιλέξετε τις προτιμήσεις σας. Ειλικρινά χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα και 0 τεχνικές δεξιότητες!

Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και στιγμιότυπα του Clouding.io

Λάβετε υπόψη ότι τα αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι δωρεάν. Σε αυτήν την περίπτωση, όπου έχω επιλέξει 4 κουλοχέρηδες, θα χρεωθεί επιπλέον 0,40 EUR/μήνα

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο εξίσου εύκολα. Αυτό θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε τον διακομιστή σας στον χρόνο του στιγμιότυπου, εάν τα πράγματα πάνε άσχημα στο μέλλον.

Ανάγνωση:  Η απόλαυση πελατών είναι μια στρατηγική απώλειας στο ηλεκτρονικό εμπόριο: Δείτε τι είναι καλύτερο

Η ετυμηγορία μου: Πολύ πρακτικό και εύκολο χαρακτηριστικό, εκτιμάται απόλυτα.

Οι ευέλικτες τιμές του Clouding

Λοιπόν, πόσο κοστίζει το Clouding;

Όπως μόλις είπα, είναι 0,00 $ για να ξεκινήσετε, αν συνεχίσετε με τη δωρεάν δοκιμή. Ωστόσο, το χαμηλό κόστος VPS τους είναι 3,00 ευρώ/μήνα.

Σχέδια τιμολόγησης του Clouding.io

Η πραγματική τιμολόγηση θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες: τις προδιαγραφές που χρησιμοποιείτε και εάν τις αλλάξετε. Επίσης, εάν αρχειοθετήσετε τον διακομιστή, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα!

Η ετυμηγορία μου: Ξεκινά από 3,00 ευρώ/μήνα για ένα VPS; Είμαι περισσότερο από εντυπωσιασμένος. Μπορείτε να ξεκινήσετε τόσο χαμηλά και στη συνέχεια να κλιμακώσετε εάν και όποτε χρειαστεί!

Υποστήριξη

Εντάξει, ίσως ένα από τα πράγματα που θα άλλαζα μαζί τους; Η υποστήριξή τους. Ναι, δεν είναι πολύ εντυπωσιακό. Υπάρχει ένα κουμπί “βοήθεια” στον ιστότοπο, αλλά δεν είναι για ζωντανή συνομιλία.

Μάλλον, μοιάζει περισσότερο με φόρμα επικοινωνίας. Εισαγάγετε την ερώτησή σας και ένα αναγνωριστικό e-mail και η ομάδα επικοινωνεί μαζί σας.

Τώρα, στις περισσότερες περιπτώσεις, έλαβα μια απάντηση σε λιγότερο από μία ώρα. Ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς, τίποτα δεν αντικαθιστά τη ζωντανή συνομιλία!

Η ετυμηγορία μου: Η υποστήριξη είναι καλή και γρήγορη. Ωστόσο, μια ζωντανή συνομιλία θα το βελτίωνε.

Τελική ετυμηγορία- Αξίζει το Clouding;

Λοιπόν, ας συνοψίσουμε αυτήν την ανασκόπηση του Clouding; Είναι πολύ καλό όταν πρόκειται για ταχύτητα και απόδοση. Η χρέωσή του είναι εξαιρετικά ευέλικτη και η προσαρμογή είναι κάτι παραπάνω από πιστευτό.

Τώρα για τα μειονεκτήματα; Είναι αυτοδιαχειριζόμενο. Αυτό δεν είναι καν πρόβλημα τεχνικά. Έτσι ακριβώς είναι οι πιο οικονομικοί διακομιστές VPS. Η υποστήριξη σίγουρα θα μπορούσε να βελτιωθεί με μια ζωντανή συνομιλία.

Η 100% δωρεάν δοκιμή του είναι μόνο το κεράσι από πάνω. Λοιπόν, ξεχάστε όλα τα επαινετικά τραγούδια μου στην κριτική Clouding. Πηγαίνετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας?