Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

BuhoCleaner Review: Είναι το καλύτερο Mac Cleaner;

BuhoCleaner Review: Είναι το καλύτερο Mac Cleaner;

Ανασκόπηση BuhoCleaner: Είναι το καλύτερο λογισμικό καθαρισμού Mac; Θα δούμε.

Σε όλο αυτό το κομμάτι, θα συζητήσω πόσο γρήγορα (ή αργά) είναι, ποια αρχεία διαγράφει, πόσο έλεγχο προσφέρει στα αρχεία και άλλες δυνατότητες που προσφέρει.

Εάν διαθέτετε Mac και δεν είστε βέβαιοι γιατί επιβραδύνεται ή γιατί ο χώρος στον σκληρό σας δίσκο απλώς εξαφανίζεται, αυτή η κριτική μπορεί να σας βοηθήσει!

Δεν υπάρχουν τεχνικές δεξιότητες; Ακόμα κι αν είστε ο πιο ανόητος άνθρωπος στον πλανήτη, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σαν επαγγελματίας! Πηγαίνετε στην ενότητα UI σε αυτό το κομμάτι και θα μάθετε γιατί το λέω αυτό!

Τέλος πάντων, ας ασχοληθούμε;

Τι είναι το BuhoCleaner;

Με τα πιο απλά λόγια είναι ένα λογισμικό που καθαρίζει το Mac σας. Στην πραγματικότητα, το εργαλείο αυτοδιαφημίζεται ως το καλύτερο καθαριστικό Mac. Είναι έτσι? Περάστε από αυτήν την κριτική του BuhoCleaner για να το μάθετε.

Μπορεί επίσης να ονομαστεί ενισχυτής Mac. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάνει περισσότερα από το να «καθαρίζει» το Mac. Ακολουθεί μια επισκόπηση του λογισμικού:

  • Δικτυακός τόπος: https://www.drbuho.com/
  • Συμβατότητα: Mac 10.12/ 10.12+/ macOS Big Sur/ macOS Monterey
  • Καθαρισμός φλας με ένα πάτημα
  • Διαγραφή μεγάλων αρχείων
  • Ανίχνευση και διαγραφή διπλών αρχείων
  • Διαχείριση εφαρμογών εκκίνησης
  • Πρόγραμμα απεγκατάστασης εφαρμογών
  • Προσαρμοσμένο πρόγραμμα καθαρισμού κρυφής μνήμης Xcode
  • Το φθηνότερο πρόγραμμα: 2,99 $/χρήστη (όταν αγοράζεται πακέτο 10 αδειών)
  • Αξιολόγηση ταχύτητας καθαρισμού: 5/5 (48 δευτερόλεπτα για σκληρό δίσκο 500 GB).

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Ενημερώνεται επίσης πολύ συχνά. Στην πραγματικότητα, μετά την τελευταία του ενημέρωση, προσωπικά το ένιωσα πολύ πιο σταθερό!

Περιλαμβάνει επίσης τώρα μια οθόνη σε πραγματικό χρόνο! Αυτό διατηρεί το σύστημά σας να λειτουργεί ομαλά και ακόμη και καθαρίζει τη μνήμη RAM εάν και όταν είναι απαραίτητο.

Αξιολόγησα την ταχύτητα 5/5 παραπάνω και αυτό δεν είναι χωρίς ουσία! Η εφαρμογή προσφέρει περίπου 3 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα ευρετηρίασης σε συστήματα εξοπλισμένα με το τσιπ Apple M1.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το Google Bard «Κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα» Σφάλμα;

Διεπαφή χρήστη

Ένα από τα κύρια αξιοθέατα για μένα με το BuhoCleaner είναι η “ευκολία χρήσης” του.

Γενικά, οι εφαρμογές καθαρισμού Mac έχουν λίγη καμπύλη μάθησης, έτσι δεν είναι; Πιθανότατα έχει γίνει συνειδητά για να κάνει την εφαρμογή να φαίνεται πιο «πλούσια σε χαρακτηριστικά», «προηγμένη» και προφανώς ακριβή.

Δεν βρήκα τίποτα από αυτά με το BuhoCleaner. Διαθέτει μια απλή λίστα πλοήγησης. Μπορώ να κάνω κλικ στην ακριβή λειτουργία που θέλω να χρησιμοποιήσω και με οδηγεί εκεί.

Όπως δείχνει το στιγμιότυπο οθόνης, τα ονόματα χαρακτηριστικών δεν είναι επίσης πολύπλοκα. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ποια επιλογή κάνει τι, έτσι δεν είναι;

Καθαρισμός φλας με ένα πάτημα

Πώς πραγματικά «χρησιμοποιείτε» το BuhoCleaner; Κάνεις κλικ, μια φορά! Λοιπόν, ναι, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να επιταχύνετε το σύστημά σας.

Αφήνετε το καθαριστικό φλας να σαρώσει το σύστημά σας. Στη συνέχεια, σας δείχνει όλα τα σκουπίδια που μπορείτε να καθαρίσετε αμέσως.

Καθαρισμός φλας BuhoCleaner

Αυτός είναι βασικά ο πιο γρήγορος, απλούστερος τρόπος για να ενισχύσετε το σύστημά σας. Λέω πιο γρήγορα γιατί αυτή η σάρωση διαρκεί το μικρότερο χρονικό διάστημα.

Όσο για την ταχύτητα καθαρισμού, έχω SSD 500 GB, η σάρωση ολοκληρώθηκε σε ακριβώς 48,3 δευτερόλεπτα (Στην πραγματικότητα χρησιμοποίησα α χρονόμετρο!) Αυτό είναι αρκετά γρήγορο, σωστά;

Εάν κάνετε κλικ στην κατάργηση, όλα αυτά τα αρχεία έχουν φύγει. Στιγμή! Έτσι ακριβώς.

Έλεγχος αρχείων προς διαγραφή

Έτσι, στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, βλέπετε όλα τα αρχεία που παραθέτει το BuhoCleaner μου για άμεσο καθαρισμό.

Αυτή είναι η «έξυπνη» οθόνη του. Βασικά είναι το AI του BuhoCleaner που ανιχνεύει αυτόματα τι πρέπει να καθαριστεί. Αλλά ρε, γιατί να εμπιστεύεσαι τα ρομπότ (ή κωδικός) στα τυφλά, σωστά;

Έτσι, το BuhoCleaner μας επιτρέπει να επιλέξουμε ποια αρχεία θέλουμε να εξαιρέσουμε από αυτήν τη λίστα κατάργησης.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “προβολή λεπτομερειών” και να εξαιρέσετε με μη αυτόματο τρόπο τα αρχεία που θέλετε να διατηρήσετε.

Επιλογές διαγραφής αρχείου BuhoCleaner

Αυτό διασφαλίζει ότι το BuhoCleaner δεν αφαιρεί ποτέ σημαντικά αρχεία κατά λάθος. Εάν είστε κάποιος σαν εμένα, πιθανότατα θα θέλατε να διατηρήσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας, σωστά;

Ανάγνωση:  Πού να παρακολουθήσετε το 2024 MotoGP ζωντανή ροή δωρεάν

Διαγράψτε πλήρως τις εγκατεστημένες εφαρμογές

Το επόμενο χαρακτηριστικό που προσφέρει το BuhoCleaner είναι οι εξουσίες «Απεγκατάστασης Εφαρμογών». Όταν διαγράφουμε μια εφαρμογή, απλώς γίνεται «αχρησιμοποίητη» στο σύστημά μας. Δεν αφαιρείται ποτέ «εντελώς και πλήρως».

Στις περισσότερες περιπτώσεις, έχει αρχεία που διατηρούνται στο σύστημά μας. Αυτά μπορεί να είναι προηγούμενα αρχεία καταγραφής, αποθήκευση αρχείων και άλλα δεδομένα.

Με την πάροδο του χρόνου, καθώς απεγκαθιστούμε όλο και περισσότερα αρχεία, μεγαλύτερο μέρος του σκληρού μας δίσκου δεσμεύεται για αυτά τα αρχεία που έχουν απομείνει.

Η μη αυτόματη εύρεση και διαγραφή αυτών των αρχείων είναι μια αγγαρεία. Ετσι, πώς να απεγκαταστήσετε εφαρμογές σε Mac? Και πάλι, το BuhoCleaner έρχεται στη διάσωση.

Δείχνει δύο διαφορετικούς τύπους δυνατοτήτων απεγκατάστασης. Μπορείτε είτε να απεγκαταστήσετε εγκατεστημένες εφαρμογές είτε, μπορείτε να επιλέξετε να απεγκαταστήσετε/διαγράψετε αρχεία που έχουν απομείνει από προηγούμενες απεγκαταστάσεις.

Επιπλέον, εμφανίζει ακόμη και μεμονωμένα αρχεία από εφαρμογές. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε συγκεκριμένα αρχεία εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο μέλλον και αυτά τα αρχεία μπορεί να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε την εργασία σας.

Διαγραφή μεγάλων αρχείων

Στα συστήματά μας, υπάρχουν αρχεία που είναι μεγάλα, πολύ μεγάλα. Αυτά είτε είναι κρυμμένα είτε θαμμένα βαθιά μέσα σε φακέλους και ως εκ τούτου είναι πιο δύσκολο να βρεθούν.

Το BuhoCleaner διαθέτει αυτή τη δυνατότητα που εντοπίζει αυτόματα τα μεγαλύτερα αρχεία στα συστήματά μας.

Προφανώς, η διαδικασία αφαίρεσης γίνεται με ένα κλικ. Αλλά, προχωρήστε με προσοχή. Διαπίστωσα ότι το BuhoCleaner δίνει προτεραιότητα στο “μέγεθος αρχείου” κατά τη διάρκεια αυτής της σάρωσης. Ως αποτέλεσμα, μπορεί πολύ συχνά να βλέπετε σημαντικά αρχεία να παρατίθενται προς διαγραφή. Μπορείτε εύκολα να τα επιλέξετε και να τα εξαιρέσετε από τη διαγραφή.

Διπλότυπη εύρεση αρχείων

Αυτή είναι η επόμενη κύρια λειτουργία που θα βρείτε στο BuhoCleaner. Όπως υποδηλώνει το όνομα, εντοπίζει διπλά αρχεία και τα εμφανίζει.

Στην περίπτωσή μου, κάνω συχνά κλικ στο κουμπί λήψης πολλές φορές ή κάνω πολλά αντίγραφα των ίδιων αρχείων ως προφύλαξη ασφαλείας. Αυτό μου τρώει τον σκληρό δίσκο και δεν μπορώ να βρω ξανά αυτά τα διπλότυπα.

Το BuhoCleaner το κάνει αυτό σε δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχουν πολλά να συζητηθούν εδώ. Σαρώνει το σύστημά μου, μου δείχνει τα διπλότυπα αρχεία και με αφήνει να επιλέξω ποιο αντίγραφο θέλω να διαγράψω.

Ανάγνωση:  Πώς να στρατολογήσετε ταλέντο που έχει το «σφάλμα της υπηρεσίας»

Διαχείριση εφαρμογών εκκίνησης

Τι επηρεάζει τον χρόνο εκκίνησης ενός συστήματος; Αυτό! Όσο περισσότερες εφαρμογές έχετε σε «αυτόματη εκκίνηση», τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για την εκκίνηση του συστήματός σας.

Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες εφαρμογές έχουν ενεργοποιημένη από προεπιλογή την “αυτόματη εκκίνηση κατά την εκκίνηση”. Ως εκ τούτου, όταν τα εγκαθιστάτε, τα προσθέτετε στη λίστα εκκίνησης και αυτό επιβραδύνει το σύστημά σας.

Όχι μόνο αυτό, τις περισσότερες φορές ξεχνάω να κλείσω αυτές τις εφαρμογές μόλις εκκινηθεί το σύστημά μου. Συνεχίζουν να τρέχουν στο βάθος.

Αυτό σημαίνει ότι μου τρώνε τη μνήμη RAM όταν δεν τα χρησιμοποιώ καν. Αυτό επιβραδύνει τις άλλες εφαρμογές που πραγματικά χρησιμοποιώ.

Προφανώς, το BuhoCleaner βοηθά και σε αυτό! Διαθέτει δύο ξεχωριστές ενότητες και εμφανίζει ξεχωριστά τα «Στοιχεία σύνδεσης χρήστη» και «Υπηρεσίες εκκίνησης».

Καθαριστικό εκκίνησης BuhoCleaner

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μόνο κλικ (πάλι). Χρειάζεται μόνο να κάνετε κλικ στο ρυθμιστικό “ενεργοποιημένο/απενεργοποιημένο” για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την αυτόματη εκκίνηση της αντίστοιχης εφαρμογής κατά την εκκίνηση.

Συμβατότητα

Το BuhoCleaner είναι προφανώς μια εφαρμογή macOS. Γιατί έχω αυτήν την ενότητα “συμβατότητας” σε αυτήν την κριτική του BuhoCleaner;

Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή το έχω δοκιμάσει στο Big Sur και λειτούργησε σαν γοητεία. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όχι μόνο υποστηρίζει Mac με τσιπ M1 αλλά αυξάνει επίσης την ταχύτητα ευρετηρίασης 3x.

Επιπλέον, η εταιρεία δημοσίευσε πρόσφατα ένα Ανάρτηση στο Instagram δείχνοντας ότι η εφαρμογή λειτουργεί άψογα και στο macOS Monterey!

Με λίγα λόγια, η εφαρμογή λειτουργεί σε οτιδήποτε είναι είτε macOS 10.12 είτε νεότερο.

Τι λένε οι άλλοι για το BuhoCleaner;

Γεια σου, αυτή η κριτική του BuhoCleaner ήταν μόλις “οι σκέψεις μου”, σωστά; Γιατί να έχει τόση σημασία η γνώμη μου;

Έτσι, αποφάσισα να συγκεντρώσω μερικές κριτικές από άλλους χρήστες. Τώρα, η εταιρεία παραθέτει μερικές κριτικές στην αρχική της σελίδα.

Αλλά hey, προφανώς μια εταιρεία θα απαριθμούσε μόνο καλές κριτικές στην αρχική της σελίδα, σωστά; Έτσι, αποφάσισα να τα απορρίψω και να πάρω κάτι επιπλέον.

Αποφάσισα να λάβω κριτικές από άλλους ιστότοπους τρίτων όπου οι άνθρωποι έχουν αφήσει τη γνώμη τους. Σημειώστε ότι αυτές οι κριτικές δεν μπορούν να ελεγχθούν από το BuhoCleaner.

Ανάγνωση:  Στατιστικά Twitch

Αξιολόγηση BuhoCleaner

Όλοι φαίνεται να το βαθμολογούν με 5/5, σημαίνει ότι είναι το καλύτερο λογισμικό καθαρισμού Mac; Οχι ακριβώς! Αλλά θα έλεγα ότι είναι αρκετά αξιοπρεπές και σίγουρα τελειώνει τη δουλειά, σωστά;

Τιμολόγηση BuhoCleaner

Τα χαρακτηριστικά δεν ωφελούν εάν το εργαλείο δεν έχει λογική τιμή, σωστά; Λοιπόν, πόσο κοστίζει το BuhoCleaner;

Λοιπόν, ξεκινά με μια αρκετά λογική άδεια ζωής 9,99 $! Λοιπόν ναι, πληρώνεις μόνο μία φορά και ποτέ ξανά!

Τιμολόγηση BuhoCleaner

Μπορείτε επίσης να λάβετε 3 άδειες για 14,99 $ και 10 άδειες για 29,99 $! Η συμφωνία για τις 10 άδειες φαίνεται η πιο κερδοφόρα καθώς πληρώνετε κυριολεκτικά μόλις 2,9 $ για κάθε χρήστη! Δεν είναι φθηνότερο από αυτό, έτσι δεν είναι; Περιλαμβάνει δωρεάν αναβαθμίσεις διάρκειας ζωής σε όλα τα σχέδιά του!

Σημειώστε ότι τα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς τα ίδια για όλα αυτά τα σχέδια! Η μόνη διαφορά είναι στον αριθμό των χρηστών/Mac στους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

BuhoCleaner Review- Τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, αξίζει το BuhoCleaner; Λοιπόν, για 2,9 $/χρήστη, λαμβάνετε ένα πολύ γρήγορο πρόγραμμα αφαίρεσης αρχείων με ένα κλικ, ένα πρόγραμμα απεγκατάστασης εφαρμογών, έναν διαχειριστή εφαρμογών εκκίνησης και έναν εντοπισμό διπλότυπων αρχείων!

Η ταχύτητα είναι ειλικρινά μία από τις καλύτερες που έχω βιώσει ποτέ και η ευρετηρίαση γίνεται 3 φορές πιο γρήγορη εάν το Mac σας διαθέτει το τσιπ Apple M1!

Και αμφιβάλλω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα παρόμοιο λογισμικό, με παρόμοια χαρακτηριστικά, σε φθηνότερη τιμή από 2,9 $ για τη ζωή!

Οπότε ναι, με λίγα λόγια, θα βαθμολογούσα το BuhoCleaner με 5/5 για αυτήν την κριτική του BuhoCleaner. Χωρίς αμφιβολία έχει τομείς που θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Ωστόσο, συγκρίνοντας την τρέχουσα αναλογία τιμής: χαρακτηριστικών, θα έλεγα ότι αξίζει μια δοκιμή!

Κάντε λήψη τώρα από την επίσημη ιστοσελίδα