Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Anyword Review: Είναι το καλύτερο εργαλείο γραφής τεχνητής νοημοσύνης;

Anyword Review: Είναι το καλύτερο εργαλείο γραφής τεχνητής νοημοσύνης;

Αναθεώρηση οποιασδήποτε λέξης: Είναι το καλύτερο εργαλείο κειμενογράφου AI; Αυτό είναι κάτι που μπορείς να αποφασίσεις μόνος σου αφού περάσεις από αυτό το κομμάτι. Σε αυτήν την ανασκόπηση, θα συζητήσω, θα επεξεργαστώ και θα δείξω (μέσω στιγμιότυπων οθόνης) τις δυνατότητες που προσφέρει το Anyword.

Εάν είστε κάποιος που χρησιμοποιεί κείμενο για οποιονδήποτε απολύτως σκοπό, αυτό Οποιαδήποτε λέξη η κριτική αξίζει μια ματιά. Θα μπορούσατε να είστε Διευθύνων Σύμβουλος ή καθηγητής γυμνασίου, η Anyword ισχυρίζεται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε (και μετατρέψτε) καλύτερα.

Γιατί πρέπει να εμπιστευτείτε αυτήν την κριτική; Δεν θα έπρεπε. Το Anyword είναι 100% δωρεάν για τις πρώτες 7 ημέρες. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Έτσι, μόλις περάσετε από αυτήν την κριτική, μπορείτε να επαληθεύσετε κάθε δήλωση από αυτήν την κριτική μόνοι σας!

Ας ξεκινήσουμε τότε;

Anyword Review: Τι είναι το Anyword;

Είναι ένα «εργαλείο δημιουργίας κειμένου» με την απλούστερη δυνατή πρόταση.

Μια πιο ακριβής απάντηση θα ήταν, «είναι ένα δωρεάν εργαλείο κειμενογράφου τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργεί κείμενο βελτιστοποιημένο για μετατροπές σχεδόν για τα πάντα». Σας βοηθά να δημιουργήσετε ολόκληρες αναρτήσεις ιστολογίου, αντίγραφα για σελίδες προορισμού, αντίγραφα διαφημίσεων και πολλά άλλα (λεπτομέρειες στην επόμενη ενότητα).

Τώρα, το Anyword AI υποστηρίζεται ότι εκπαιδεύεται σε διαφημιστικές δαπάνες άνω των 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Είμαι σκεπτικιστής, νόμιζα ότι αυτό ήταν ένα τέχνασμα μάρκετινγκ. Στη συνέχεια, όμως, χρησιμοποίησα το εργαλείο και η ιδέα μου άλλαξε.

Επιπλέον, εταιρείες όπως οι Red Bull, NBC, Ted Baker, Equinox χρησιμοποιούν το Anyword!

Αυτό από μόνο του είναι μια μαρτυρία, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε;

Ξεκινήστε τη δοκιμή 7 ημερών αμέσως τώρα

Τι μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας το Anyword;

Απλώς είπα ότι απολύτως οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το Anyword, έτσι δεν είναι; Δεν υπερέβαλα.

Λοιπόν, χρησιμοποιώντας το Anyword, μπορείτε να δημιουργήσετε:

 • Εγγενή αντίγραφα διαφημίσεων για Taboola και Outbrain.
 • Αποσπάσματα κειμένου και τίτλοι Facebook & Instagram.
 • Ολοκληρώστε τις αναρτήσεις ιστολογίου από την αρχή
 • Αντίγραφα σελίδας προορισμού
 • Επικεφαλίδα και περιγραφή για το Google Ads
 • Διαφημίσεις κειμένου LinkedIn
 • Διαφημίσεις Verizon
 • Γραμμές θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • διαφημίσεις Twitter (Τίτλος και αντίγραφο διαφήμισης)
 • Τίτλος και περιγραφή για το Pinterest
 • Και πολλά άλλα!

Επιλογές δημιουργίας οποιασδήποτε λέξης

Αυτή η λίστα προφανώς δεν είναι «οριστική». Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Anyword για σχεδόν οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με κείμενο.

Εξερευνήστε το Anyword

Διεπαφή χρήστη

Φανταστείτε ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο παρόμοιο εργαλείο στο παρελθόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Anyword; Χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες για να χρησιμοποιήσετε το Anyword; Ευτυχώς, όχι!

Ανάγνωση:  Ενδυνάμωση ομάδων δοκιμών με μεθοδολογίες ευέλικτης ανάπτυξης

Το Anyword φαίνεται εκπληκτικά εύκολο στην κατανόηση και στην εργασία.

Για αρχή, εδώ είναι ο πίνακας ελέγχου καλωσορίσματος. Αυτό θα δείτε μόλις συνδεθείτε και δημιουργήσετε το πρώτο σας έργο:

Διεπαφή χρήστη Anyword

(Η ακριβής οθόνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το “τι” δημιουργείτε. Ωστόσο, είναι λίγο πολύ το ίδιο).

Στην άκρα δεξιά, υπάρχει η “μπάρα σκοπού” (τουλαχιστον ετσι το λεω εγω). Εδώ επιλέγω «γιατί» χρησιμοποιώ το Anyword ή τι θέλω να δημιουργήσω με αυτό. Στη συνέχεια, υπάρχει ο επιλογέας λειτουργίας ακριβώς δίπλα του (μετακινηθείτε προς τα κάτω για λεπτομερείς επεξηγήσεις λειτουργίας).

Και τέλος, το υπόλοιπο της δεξιάς πλευρικής γραμμής χρησιμοποιείται για την εμφάνιση παραδειγμάτων περιεχομένου. Μπορώ να επιλέξω τα αποσπάσματα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες μου.

Με λίγα λόγια, ακόμη και οι πιο απλοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Anyword χωρίς να μπερδεύονται ή να απογοητεύονται.

4 φόρμουλες δημιουργίας περιεχομένου!

Φανταστείτε να είστε σε θέση να δημιουργήσετε πραγματικά εντυπωσιακό κείμενο, βελτιστοποιημένο για μετατροπές, που τραβούν την προσοχή, με ένα μόνο κλικ! Αυτό είναι κυριολεκτικά αυτό που κάνει η λειτουργία “Δημιουργία με AI” του Anyword.

Από προεπιλογή, υπάρχουν 4 διαθέσιμες λειτουργίες όταν δημιουργώ νέο περιεχόμενο:

 • Δημιουργική λειτουργία
 • Λειτουργία λίστας
 • Πλαίσιο Pain-Agitate-Solution (PAS)
 • Πλαίσιο Προσοχής-Ενδιαφέροντος-Επιθυμίας-Δράσης (AIDA)

Τρόποι δημιουργίας οποιασδήποτε λέξης

Η δημιουργική λειτουργία είναι αρκετά απλή. Παράγει δημιουργικά, φιλόξενα αντίγραφα που τραβούν την προσοχή.

Στη συνέχεια, υπάρχει η λειτουργία “λίστα”. Προφανώς δημιουργεί περιεχόμενο που βασίζεται σε λίστα. Προσωπικά πιστεύω ότι οι λίστες είναι πιο έντονες, σύντομες και είναι καλύτερο να τις εξετάσουμε. Δεν συμφωνείτε;

Λειτουργία λίστας οποιασδήποτε λέξης

Η φόρμουλα PAS είναι στην πραγματικότητα αρκετά δημοφιλής μεταξύ των copywriters. Περιλαμβάνει 3 απλά αλλά αποτελεσματικά βήματα:

 • Πόνος: Αναδεικνύεται και κατανοείται ο πόνος του αναγνώστη. Το πρόβλημα παρουσιάζεται έτσι ώστε ο αναγνώστης να γνωρίζει ότι ο συγγραφέας κατανοεί το πρόβλημα. (σολ. «Δυσκολεύεστε να κατατάξετε υψηλότερα από τους ανταγωνιστές σας»;)
 • Αναταραχή: Εδώ είναι που (ο συγγραφέας/Οποιαδήποτε λέξη) αυξάνει τον πόνο, τον κάνει αφόρητο. (σολ. Οι ανταγωνιστές σας φαίνεται να αφαιρούν όλη την επισκεψιμότητα και την προσοχή σας; Τίποτα δεν λειτουργεί για εσάς;»)
 • Λύση: Το Anyword AI προσφέρει τελικά μια «λύση» στο πρόβλημα.

Έτσι, το περιεχόμενο που δημιουργείται χρησιμοποιώντας τον τύπο PAS στο Anyword θα ακούγεται ως εξής:

Οποιαδήποτε λέξη λειτουργία PAS

Η λειτουργία AIDA είναι η τελευταία λειτουργία που υποστηρίζει η Anyword για τη δημιουργία νέου περιεχομένου. Είναι μεγαλύτερος από εσένα, τους γονείς σου και ίσως και τους γονείς τους! Το ξεκίνησε το 1898!

Περιλαμβάνει την απαίτηση προσοχής > τη δημιουργία ενδιαφέροντος > το να κάνετε τους αναγνώστες σας να επιθυμούν αυτό που προσφέρετε > να κάνετε το κοινό σας να αναλάβει δράση!

Εάν χρησιμοποιείτε το AIDA, το μάρκετινγκ μπορεί να μην ακούγεται καν σαν μάρκετινγκ! (Αυτό είναι το καλύτερο είδος, έτσι δεν είναι;) Το κοινό σας θα πεταχτεί στα προϊόντα σας.

Ανάγνωση:  Boohoo Review 2024 – Is It Legit & Ασφαλής Αγορά Ρούχων & Περισσότερο

Τέλος, το Anyword υποστηρίζει και προσαρμοσμένες λειτουργίες! Μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας παραλλαγές κειμένου. Το AI είναι αρκετά έξυπνο για να κατανοήσει τον τόνο, τη φόρμουλα και τη συνολική ιδέα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να δημιουργήσετε μελλοντικό περιεχόμενο.

Κατά τη δημιουργία περιεχομένου, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις δικές σας λέξεις-κλειδιά. Στη συνέχεια, το Anyword εστιάζει σε αυτές τις λέξεις-κλειδιά και δημιουργεί περιεχόμενο που θα μετατραπεί.

Το Anyword μου επιτρέπει επίσης να προσθέσω κύριες λέξεις-κλειδιά. Στη συνέχεια, τα αποσπάσματα που δημιουργούνται εστιάζονται γύρω από αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Επιλογή λέξης-κλειδιού οποιασδήποτε λέξης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, χρειάζεται μόνο να κάνετε κλικ στο κουμπί “δημιουργία”. Το Anyword ανακτά δεδομένα από τη σελίδα προορισμού σας από μόνο του και σας δημιουργεί αυτά τα αντίγραφα.

Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε προσφορές στα αντίγραφα που δημιουργήσατε! Αυτοί είναι απλοί εκπτωτικοί κωδικοί/κωδικοί εξαργύρωσης που μπορείτε να εισάγετε κατά τη δημιουργία αντιγράφων. Στη συνέχεια περιλαμβάνονται στο τέλος του παραγόμενου περιεχομένου.

Βελτιώστε με AI

Αυτό είναι το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό που προσφέρει η Anyword.

Κατά καιρούς έχω ήδη το περιεχόμενό μου. Στη συνέχεια χρησιμοποιώ αυτήν τη δυνατότητα για να βελτιώσω απλώς το υπάρχον περιεχόμενο.

Δεν έχω παρά να «επικολλήσω» το περιεχόμενό μου. Στη συνέχεια, μπορώ να επιλέξω αν θέλω μια πολύ παρόμοια έκδοση με το επικολλημένο κείμενο μου ή μια πιο ελεύθερα βελτιωμένη έκδοση.

Οποιαδήποτε γενιά AI

Προφανώς μπορώ να συμπεριλάβω και επιπλέον λέξεις-κλειδιά.

Το πραγματικά εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι το “Δημογραφικό φίλτρο”.

Μπορώ κυριολεκτικά να επιλέξω το «φύλο» που στοχεύω και την ηλικιακή ομάδα. Anyword σειρές χειροτεχνίας που ταιριάζουν καλύτερα στο συγκεκριμένο φύλο και ηλικιακές ομάδες!

Αυτό εξοικονομεί επίσης χρόνο και κόστος «πειραμάτων». Δεν χρειάζεται να κάνετε split tests για να καταλάβετε τι λειτουργεί καλύτερα για τις ομάδες-στόχους σας. Ακόμη και όταν κάνετε δοκιμές, θα είναι πιο στενές και ακριβείς.

Δημιουργία πλήρους ανάρτησης ιστολογίου χρησιμοποιώντας το Anyword

Φανταστείτε ότι έχετε μια εντελώς κενή σελίδα. Το Anyword σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πλήρες (μακρύς), βελτιστοποιημένη ανάρτηση ιστολογίου μέσα σε λίγα λεπτά.

Γενιά οποιασδήποτε λέξης blogpost

Απλώς εισάγετε μια περιγραφή, τον κλάδο και τις κύριες λέξεις-κλειδιά που στοχεύετε. Με βάση την περιγραφή και τις λέξεις-κλειδιά, το Anyword δημιουργεί αυτόματα έναν κατάλληλο τίτλο για την ανάρτησή σας.

Στη συνέχεια, σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα για το άρθρο σας! Αυτά είναι βασικά σημεία που πρέπει να αναλύσετε στο άρθρο σας.

Στη συνέχεια, δημιουργεί μια εισαγωγική παράγραφο για εσάς με ένα μόνο κλικ! Χρειάζονται δευτερόλεπτα! Δημιουργούνται πολλές διαφορετικές εισαγωγές και εμφανίζεται μια βαθμολογία απόδοσης για καθεμία (εξηγείται στην επόμενη ενότητα). Απλώς πρέπει να κάνετε κλικ στην εισαγωγή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Τέλος, μεταφέρεστε στον συντάκτη. Εκεί, μπορείτε να δημιουργήσετε, από την αρχή, ολόκληρες παραγράφους/ενότητες για την ανάρτηση του ιστολογίου σας. Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος των παραγράφων σας, μπορεί να είναι σύντομες/μεσαίες/μακριές.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε και να λύσετε σημεία πόνου πελατών

Εγγραφείτε Δωρεάν τώρα

Δημιουργία και βελτίωση σελίδων προορισμού με χρήση του Anyword

Οι σελίδες προορισμού είναι κάτι άλλο που μπορείτε να δημιουργήσετε (ή βελτιώστε τις υπάρχουσες σελίδες) χρησιμοποιώντας Anyword. Έχουν τις δικές τους ρυθμίσεις και δυνατότητες, γι’ αυτό επέλεξα να τα επισημάνω ειδικά σε αυτήν την κριτική του Anyword.

Ας μιλήσουμε πρώτα για τη δημιουργία αντιγράφων για μια νέα σελίδα προορισμού;

Επομένως, πρέπει να εισαγάγετε ένα όνομα προϊόντος και μια σύντομη περιγραφή για το προϊόν για το οποίο προσπαθείτε να δημιουργήσετε τη σελίδα. Στη συνέχεια, το Anyword δημιουργεί έναν αριθμό τίτλων σελίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη σελίδα προορισμού σας.

Σελίδα προορισμού οποιασδήποτε λέξης

Στη συνέχεια, σας βοηθά να δημιουργήσετε μια περιγραφή προϊόντος. Τώρα, μου επιτρέπει να επιλέξω από έναν αριθμό διαφορετικών λειτουργιών για αυτό:

 • Λίστα
 • Παράγραφος
 • Φόρμουλα PAS
 • Ξαναγράψτε μια υπάρχουσα περιγραφή
 • Λίστα χαρακτηριστικών του Amazon
 • ή περιγραφή προϊόντος της Amazon.

Οι λειτουργίες βελτιστοποιημένες για το Amazon είναι ένα όφελος αν είστε επιχειρηματίας ηλεκτρονικών επικοινωνιών, σωστά;

Η τρίτη καρτέλα (στο στιγμιότυπο οθόνης παραπάνω) είναι για ένα κουμπί CTA, σωστά; Μπορώ είτε να προτείνω το δικό μου κείμενο, είτε απλώς να κάνω κλικ στο κουμπί “δημιουργία”. Στη συνέχεια, το Anyword δημιουργεί το πιο κατάλληλο κείμενο κουμπιού CTA για μένα.

Τέλος, δημιουργεί επίσης βελτιστοποιημένες μετα-περιγραφές SEO τις οποίες μπορώ να χρησιμοποιήσω στη σελίδα προορισμού μου!

Σε περίπτωση που έχετε ήδη μια σελίδα προορισμού, μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη βελτίωση του υπάρχοντος κειμένου σε αυτές τις σελίδες! Απλώς επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να βελτιώσετε και κάντε κλικ στο κουμπί “βελτίωση με AI”.

Δημιουργία σελίδας προορισμού με οποιαδήποτε λέξη

Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις 4 λειτουργίες (αυστηρή/ χαλαρή/ ΠΑΣ/ δεσμευτική) για το νέο σας αντίγραφο. Οι νέες παραλλαγές και η προγνωστική βαθμολογία τους εμφανίζονται στο δεξί παράθυρο.

Βελτίωση σελίδας προορισμού με οποιαδήποτε λέξη

Στη συνέχεια, μπορείτε να αντιγράψετε την παραλλαγή που σας ταιριάζει καλύτερα και να την επικολλήσετε στη σελίδα προορισμού σας.

Η καρτέλα των αποτελεσμάτων

Πιστεύω ότι αυτή η κριτική του Anyword δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να συζητήσουμε την καρτέλα των αποτελεσμάτων της. Εδώ το Anyword εμφανίζει τα αποτελέσματα για τα αντίγραφα που δημιουργήθηκαν. Πραγματικά κάνει πολλά περισσότερα!

Καρτέλα Anyword αποτελέσματα

Για αρχή, μπορώ να «επισημάνω» κακές παραλλαγές. Αυτό λέει στην Anyword ότι δεν μου άρεσε αυτό που δημιουργήθηκε. Ως αποτέλεσμα, το εργαλείο βελτιώνεται μόνο του και δεν εμφανίζει παρόμοιες παραλλαγές με εμένα στο μέλλον.

Μετά, υπάρχει η αποθήκευση (σαν δισκέτα) εικόνισμα. Μου επιτρέπει να αποθηκεύσω μια παραλλαγή. Στη συνέχεια εμφανίζεται σε μια ξεχωριστή στήλη που ονομάζεται “αποθηκευμένο” στην ίδια οθόνη. Παραμένει εκεί την επόμενη φορά που θα δημιουργήσω περισσότερο περιεχόμενο. Χωρίς αποθήκευση, όλες αυτές οι γενιές χάνονται μόλις επικολληθεί νέο κείμενο για παραλλαγές.

Ανάγνωση:  Πώς να μεταγλωττίσετε βίντεο με δωρεάν προγράμματα και εφαρμογές

Και πάλι, ο πιο εντυπωσιακός παράγοντας είναι το χαρακτηριστικό προγνωστικής εμπλοκής του! Το Anyword βαθμολογεί τη συνολική βαθμολογία του παραγόμενου περιεχομένου. Όσο υψηλότερη είναι αυτή η βαθμολογία, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα του περιεχομένου. (Ανατρέξτε στο γράφημα στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης).

Το πιο σημαντικό, μου δείχνει ποιο φύλο και ποια ηλικιακή(ες) ομάδα(ες) θα ελκύονται περισσότερο από το περιεχόμενο.

Υποστηρίζονται πολλοί χρήστες

Ίσως απασχολείτε ή εργάζεστε με μια ομάδα; Το Anyword κάνει εύκολες τις ομαδικές συνεργασίες. Μπορείτε εύκολα να προσκαλέσετε τα μέλη της ομάδας σας στον λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, αποκτούν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που δημιουργείτε ή περνάτε μέσω του Anyword. Αυτό σίγουρα επιταχύνει τα πράγματα και λαμβάνετε πληροφορίες από πολλά μέλη της ομάδας, έτσι δεν είναι;

Πόσο κοστίζει το Anyword;

Αυτή η κριτική του Anyword δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την τιμολόγηση του Anyword, έτσι δεν είναι;

Κοστίζει απολύτως $0,00! Λοιπόν, ναι, το Anyword προσφέρει 100% δωρεάν δοκιμή για 7 ημέρες. Δεν απαιτούνται πιστωτικές κάρτες ούτε για τη δωρεάν δοκιμή.

Μόλις ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμή του Anyword, μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα επί πληρωμή πακέτα του. Ξεκινούν από 19,00 $. Λαμβάνετε 15.000 λέξεις περιεχομένου σε αυτό το σχέδιο. Ωστόσο, η προγνωστική βαθμολογία δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το σχέδιο.

Υπάρχουν δύο άλλα σχέδια, το Pro και το Enterprise. Αυτά προσφέρουν περισσότερες λέξεις/μήνα και μερικές επιπλέον δυνατότητες. Η τιμολόγηση για αυτά τα σχέδια δεν είναι δημοσίως γνωστή. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το προσωπικό υποστήριξής τους για τις αναβαθμίσεις.

Anyword Review- Τελικές λέξεις

Εάν έχετε διαβάσει αυτό το κομμάτι, είμαι βέβαιος ότι έχετε σχηματίσει τη δική σας γνώμη για το εργαλείο μέχρι τώρα. Ωστόσο, αν θέλετε να μάθετε το δικό μου, ορίστε.

Το AI που χρησιμοποιεί το Anyword είναι εξαιρετικά έξυπνο και προηγμένο. Τα αντίγραφα περιεχομένου που δημιουργεί μπορούν πραγματικά να τραβήξουν την προσοχή και δεν είναι κάτι που λένε απλώς για μάρκετινγκ.

Επιπλέον, η προσαρμογή μου προσφέρει επίσης άφθονο έλεγχο, έτσι δεν είναι; Μπορώ να επιλέξω το μήκος, το στυλ, τη λειτουργία και την ακριβή πλατφόρμα για την οποία δημιουργώ περιεχόμενο.

Δεν υπάρχει λόγος να μην μου αρέσει το Anyword. Θα βαθμολογούσα το εργαλείο με 5/5 για αυτήν την κριτική του Anyword. Θα πρέπει να πάτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας. Είναι 100% δωρεάν για 7 ημέρες, πηγαίνετε να το δοκιμάσετε;

Ξεκινήστε τη δοκιμή 7 ημερών αμέσως τώρα