Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

8 τρόποι για να αυξήσετε το ποσοστό αφοσίωσης στο LinkedIn

8 τρόποι για να αυξήσετε το ποσοστό αφοσίωσης στο LinkedIn

Σήμερα, οι επιχειρήσεις αναπτύσσουν διαφορετικές στρατηγικές σε πολλές πλατφόρμες για να αναπτυχθούν αυξάνοντας τα ποσοστά αφοσίωσης τους. Σε αυτό το σημείο, το LinkedIn θεωρείται απαραίτητη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για αυτούς τους σκοπούς. Λοιπόν, γιατί το LinkedIn είναι τόσο σημαντικό; Πώς βοηθά το LinkedIn τις επιχειρήσεις να αυξήσουν το ποσοστό αφοσίωσης τους;

Γιατί το LinkedIn είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις;

Το LinkedIn είναι ένα μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ πλατφόρμα όπου οι επιχειρήσεις δημιουργούν εύκολα επαγγελματικές σχέσεις και αναλαμβάνουν δράση για ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Σερβίρει πάνω 700 εκατ χρήστες και περιλαμβάνει πολλά επαγγέλματα και σχέδια σταδιοδρομίας.

Χάρη στο LinkedIn, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν υψηλές αλληλεπιδράσεις λόγω ακριβών σχέσεων. Ως αποτέλεσμα, το LinkedIn σας βοηθά να δημιουργήσετε αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το επίκεντρο είναι οι επαγγελματικές επιχειρηματικές σχέσεις, που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε τις στρατηγικές μάρκετινγκ. Μπορείτε να συνδεθείτε με πελάτες και διαφημιστές σε αυτήν την πλατφόρμα μοιράζοντας δημιουργικό περιεχόμενο και συμμετέχοντας σε συζητήσεις του κλάδου. Έτσι, μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να βρείτε τους πιο κατάλληλους υπαλλήλους για την επιχείρησή σας.

Ανάγνωση:  SEO για τράπεζες: 8 τακτικές για υψηλότερες κατατάξεις Google

Πώς υπολογίζετε το ποσοστό αφοσίωσης στη σελίδα σας στο LinkedIn;

Το να έχετε μια σελίδα στο LinkedIn δεν αρκεί για να τραβήξετε την προσοχή. Χρειάζεστε υψηλά ποσοστά αφοσίωσης. Εδώ, αυτοί οι τύποι αφοσίωσης είναι οι επισημάνσεις “μου αρέσει”, τα κλικ και οι κοινοποιήσεις. Το ποσοστό αφοσίωσης είναι το αποτέλεσμα μετρήσεων των μετρήσεων. Ένα λογικό ποσοστό αφοσίωσης υποδηλώνει αφοσίωση μέσω μετρήσεων όπως υψηλά σχόλια και επισημάνσεις “μου αρέσει”. Δείχνει εάν προσελκύετε με επιτυχία την προσοχή του κοινού-στόχου σας. Ποσοστό αφοσίωσης στο LinkedIn κάτω από 2% δείχνει ότι δεν μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή των πελατών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω τύπο για να υπολογίσετε το ποσοστό αφοσίωσης.

Οι 8 καλύτερες πρακτικές για να αυξήσετε το ποσοστό αφοσίωσης στο LinkedIn;

Χρειάζεστε λεπτομερείς στρατηγικές για να αυξήσετε το ποσοστό αφοσίωσης. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το μάρκετινγκ του Linkedin για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με πολλές διαφορετικές και πολύπλοκες στρατηγικές.

1. Ξεχωρίστε με το περιεχόμενό σας

Η δημιουργία συναρπαστικού περιεχομένου μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Θα πρέπει να αποφεύγετε να ακολουθείτε τις ίδιες μορφές περιεχομένου που έφτιαχναν πάντα οι επιχειρήσεις με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να ανακοινώσετε αποτελεσματικά το μήνυμα που θέλετε να δώσετε με ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και βίντεο. Ειδικά τώρα που τα βίντεο είναι πολύ πιο εμφανή, τα μεγάλα κείμενα για την επιχείρησή σας δεν διαβάζονται και δεν τραβούν την προσοχή. Επομένως, το να μοιράζεστε όλες τις πληροφορίες σας με τους πελάτες σας μέσω βίντεο θα σας βοηθήσει να είστε πιο εμφανείς συμβάλλοντας στο ποσοστό αλληλεπίδρασης.

Ανάγνωση:  Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό αυτοματισμού εγγράφων για δικηγορικά γραφεία;

2. Κερδίστε πελάτες και συνδέσεις

Οι πελάτες και οι συνεργάτες είναι οι κρίσιμοι παράγοντες διαφοροποίησης. Εάν δεν έχετε αρκετούς ακόλουθους και συνεργάτες, η ανάπτυξή σας θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό. Για υψηλότερα ποσοστά αφοσίωσης, χρειάζεστε περισσότερους πελάτες και συνεργασίες. Για να προσεγγίσουν περισσότερα άτομα οι αναρτήσεις σας, αναζητήστε τα δημογραφικά στοιχεία που ταιριάζει στο στόχο σας και προσπαθήστε να τα αποκτήσετε.

3. Δημιουργήστε αποτελεσματικές διαφημίσεις

Αντί για πολυάριθμες αλλά κακής ποιότητας διαφημίσεις, διαφημιστείτε με ποιοτικό περιεχόμενο. Αυτό θα αυξήσει το ποσοστό αφοσίωσης σας. Η μορφή περιεχομένου της διαφήμισής σας είναι ζωτικής σημασίας για την αφοσίωση. Μπορείτε να προσπαθήσετε να λάβετε σχόλια με τη μέθοδο Q&A που θα εφαρμόσετε στις διαφημίσεις σας. Τα σχόλια από το κοινό σας μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη αφοσίωση και συμμετοχή. Επομένως, μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα σε στρατηγικές που ενθαρρύνουν τους πελάτες σας να σχολιάσουν ή να δώσουν σχόλια.

4. Πείτε πίσω από τις σκηνέςΜάρκετινγκ βίντεο

Τα άτομα νοιάζονται για την ειλικρινή επικοινωνία. Επομένως, ανεξάρτητα από την επιθυμία σας να παρέχετε επαγγελματική υπηρεσία, μην ξεχνάτε ότι η οικειότητα ενισχύει το ποσοστό δέσμευσης. Ένα βίντεο από τα παρασκήνια για τους υπαλλήλους, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ειλικρίνεια της σχέσης σας. Η δημιουργία περιεχομένου σχετικά με τις διαδικασίες βοηθά τους πελάτες σας να δουν πόσο σκληρά εργάζεστε και να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη σύνδεση με την επιχείρηση. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε α δημιουργός βίντεο με έτοιμα προς χρήση πρότυπα για την επιχείρηση, τους υπαλλήλους και τα βίντεο μάρκετινγκ.

Ανάγνωση:  Πώς να εξελίξετε το Phantum

5. Ανακοίνωση ενημερώσεων

Η εξερεύνηση των σημείων πόνου ως ιδιοκτήτης επιχείρησης και η ακρόαση του κοινού σας είναι κρίσιμη για να γίνετε μια προηγμένη εταιρεία. Οι ενημερώσεις τομέα ή οι νέες έρευνες που θα μοιραστείτε με το κοινό σας αυξάνουν το ποσοστό αφοσίωσης παρέχοντας σχόλια στους νέους συμμετέχοντες. Μπορείτε να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους ακόλουθούς σας υποστηρίζοντας τις ενημερώσεις σας με στατιστικά, έρευνες και άρθρα. Με αυτόν τον τρόπο, οι ακόλουθοί σας αρχίζουν να σας απαντούν με like και σχόλια.

6. Χτίστε δυνατές σχέσεις

Η προσβασιμότητα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του ποσοστού αφοσίωσης. Οι συνεργασίες συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας στη σελίδα. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις με συνεργάτες με επιρροή. Αυτές οι σχέσεις μπορεί να είναι με εταιρείες σε άλλους τομείς, τόσο με τους οποίους ανταγωνίζεστε όσο και με τους οποίους έχετε κάτι κοινό. Επιπλέον, μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό αλληλεπίδρασης συνεργαζόμενοι με influencers. Σε αυτό το σημείο, σας συνιστούμε να κάνετε κάποια έρευνα εκ των προτέρων σχετικά με το ποιοι παράγοντες επιρροής ακολουθεί το κοινό σας.

7. Εγγραφείτε στις ομάδες LinkedIn ή ξεκινήστε τη δική σας

Η συμμετοχή σε ομάδες LinkedIn σάς βοηθά να κατανοήσετε τις προτιμήσεις του κοινού σας και να δημιουργήσετε στρατηγικές για να προσελκύσετε την προσοχή του. Μπορείτε να κάνετε βήματα για να αυξήσετε το ποσοστό αφοσίωσης σύμφωνα με τις συνομιλίες του κοινού-στόχου σας. Το πιο κρίσιμο βήμα εδώ είναι να δημιουργήσετε ένα LinkedIn λογαριασμός. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσκαλέσετε μέλη των ομάδων στις οποίες συμμετέχετε να συμμετάσχουν στην ομάδα σας στέλνοντας προσκλήσεις ανάλογα με την καταλληλότητά τους για το κοινό-στόχο σας. Η κοινή χρήση περιεχομένου που θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας είναι απαραίτητη για να έχετε καλή εντύπωση στους ακόλουθούς σας.

Ανάγνωση:  Τα πρέπει και τα μη του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

8. Συμπληρώστε τη σύνοψή σας στο LinkedIn

Το να αγνοείτε το πρώτο κείμενο που τραβάει τα βλέμματα του κοινού σας είναι ένα συνηθισμένο λάθος. Οι προτάσεις που γράφετε στην ενότητα σύνοψής σας για το κοινό σας είναι η κύρια ενότητα για να συστηθείτε στους οπαδούς σας. Μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό αλληλεπίδρασης προσθέτοντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και τα στοιχεία επικοινωνίας στις οποίες βρίσκεστε σε αυτήν την ενότητα σύνοψης.

Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες του HypoChat για αποτελεσματική διαχείριση LinkedIn!

HypoChat’s Η λειτουργία κονσερβοποιημένης απόκρισης σάς δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας και να απαντάτε εύκολα σε σχόλια και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο που συλλέγονται σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου, επιτρέποντας τη γρήγορη αφοσίωση. Επιπλέον, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τα σχόλια σύμφωνα με λέξεις-κλειδιά και συναισθήματα. Στη συνέχεια, μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα στα σχόλια των οπαδών σας με κανόνες αυτοματισμού, τακτοποιημένες λέξεις-κλειδιά και συναισθήματα.

Επιπλέον, το HypoChat παρέχει λεπτομερείς αναφορές για ανάλυση, δεδομένα και παρακολούθηση απόδοσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε το ρυθμό ανάπτυξης της αφοσίωσης και να κάνετε βελτιώσεις. Επικοινωνήστε με τον HypoChat σήμερα για να επωφεληθείτε από το πρόσθετο του HypoChat χαρακτηριστικά!

Σχετικό άρθρο – Πώς να βελτιώσετε την παρουσία της επωνυμίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης