Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

8 καλύτερα εργαλεία απόξεσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματίες του μάρκετινγκ!

Για να εξασφαλίσετε επιτυχημένο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρειάζεστε μια σειρά εργαλείων. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι μια εφαρμογή απόξεσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία ουσιαστικά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε νέους πελάτες και να ανοίξετε την πόρτα σε νέο μάρκετινγκ. Ελάτε μαζί μας καθώς συζητάμε τι είναι ένα εργαλείο απόξεσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του. Δοκιμάσαμε επίσης διάφορα εργαλεία απόξεσης και συντάξαμε μια λίστα με τα κορυφαία 8 για εμπόρους. Επιπλέον, προσθέσαμε κάποιο επιπλέον περιεχόμενο σχετικά με τα άλλα εργαλεία που χρειάζεστε για να διασφαλίσετε μια επιτυχημένη καμπάνια μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απολαύστε την ανάγνωση!

Τι είναι το Social Media Scraping;

Το social media scraper είναι ένα εργαλείο που εξάγει δημόσια διαθέσιμα δεδομένα από πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα εργαλεία απόξεσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης στοχεύουν συγκεκριμένα τις αναρτήσεις, τα σχόλια, τα likes, τα shares και τον αριθμό των ακολούθων. Αφού το εργαλείο εξαγάγει με επιτυχία τα δεδομένα, αφαιρεί τις περιττές πληροφορίες και συγκεντρώνει τα δεδομένα σε αναγνώσιμη μορφή.

Τέλος, τα δεδομένα αναλύονται για τάσεις, μοτίβα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Αυτά τα αναλυτικά στοιχεία χρησιμοποιούνται για την κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών, τον εντοπισμό τάσεων και την παρακολούθηση του συναισθήματος προς μια επωνυμία ή ένα προϊόν. Οι ομάδες μάρκετινγκ μπορούν στη συνέχεια να προσαρμόσουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ ανάλογα για να εξασφαλίσουν υψηλότερη απόδοση επένδυσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οφέλη από το ξύσιμο μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθεί μια λίστα με τα οφέλη των εργαλείων απόξεσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  • Ερευνα αγοράς: Η απόξεση δεδομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπει να συγκεντρώσετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τρέχουσες τάσεις της αγοράς, τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις εξελίξεις των ανταγωνιστών. Αυτό σας επιτρέπει να κατανοήσετε ποια προϊόντα είναι μοντέρνα, ποια χαρακτηριστικά είναι δημοφιλή και ποιες στρατηγικές μάρκετινγκ λειτουργούν για τους ανταγωνιστές σας.
  • Πληροφορίες καταναλωτή και παρακολούθηση επωνυμίας: Όταν σκουπίζετε τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ουσιαστικά σημαίνει ότι διεξάγετε ανάλυση συναισθήματος σχετικά με το πώς αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές την επωνυμία και τα προϊόντα σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και την υποστήριξη πελατών σας.
  • Αναγνώριση Influencer: Εάν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο απόξεσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να εξαγάγετε δεδομένα σχετικά με τους παράγοντες επιρροής που ακολουθούν οι πελάτες σας αυτές τις αγορές στη θέση σας – δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συνεργασίες ή εγκρίσεις με άτομα που έχουν μεγάλους ακόλουθους. Ως εκ τούτου, η επωνυμία σας αποκτά περισσότερη επισκεψιμότητα.
  • Ηγετική γενιά: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το web scraping σάς βοηθούν να εντοπίσετε άτομα που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απόξεση μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες. Αφού εντοπίσετε έναν δυνητικό πελάτη, μπορείτε να κατευθύνετε περισσότερες προσπάθειες μάρκετινγκ προς αυτά τα άτομα – αποφέροντας υψηλότερους δείκτες μετατροπής.
Ανάγνωση:  Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να ξεκινήσετε την επιχείρηση φιλοξενίας μεταπωλητών σας

8 Καλύτερα Social Media Scrapers

1) Στάζει

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Dripify είναι το νούμερο ένα εργαλείο απόξεσης ιστού. Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί ειδικά για απόξεση LinkedIn. Υπερέχει σε ό,τι αφορά την εξαγωγή δεδομένων, από τον εντοπισμό πιθανών δυνητικών πελατών έως τις επισκέψεις προφίλ και το συναίσθημα.

Ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορώ να περιγράψω αυτό το εργαλείο είναι ο προσωπικός μου βοηθός που χτενίζει ακατάπαυστα την πληθώρα των προφίλ του LinkedIn, συλλέγοντας όλα τα σχετικά δεδομένα. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίζω απρόσκοπτα τις καμπάνιες μάρκετινγκ στο LinkedIn.

Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη του είναι από τις πιο εύκολες στην εκμάθηση, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων. Ωχ, ανέφερα τις δυνατότητες αυτοματισμού – δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να αφιερώσετε σε πράγματα που έχουν σημασία! Εάν θέλετε ένα εργαλείο απόξεσης ιστού ειδικά για το LinkedIn – πηγαίνετε με το Dripify!

2) Octoparse

Το Octaparse είναι ένας σημαντικός παίκτης στον κόσμο του χειρισμού συλλεγόμενων δεδομένων. Το Octaparse σαρώνει ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να λάβει τα καλύτερα χρησιμοποιήσιμα δεδομένα, τα ξύνει και τα οργανώνει τακτοποιημένα για να τα ερμηνεύσετε.

Επιπλέον, αυτό το εργαλείο έχει το δικό του ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης, προσφέρει υπηρεσίες cloud για εξαγωγή δεδομένων και έχει μια τακτοποιημένη διεπαφή από σημείο σε κλικ. Συνοψίζοντας, αυτό το εργαλείο έχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να συλλέξετε τεράστιες ποσότητες δεδομένων από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Ανάγνωση:  Κορυφαίοι 10 ιστότοποι για δωρεάν λήψη ταινιών HD

3) Import.io

Το Import.io μπορεί να αντλήσει δεδομένα από οποιονδήποτε ιστότοπο, αλλά ευδοκιμεί με τα κανάλια κοινωνικών μέσων. Ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει ιδιαίτερα στο Import.io είναι η ικανότητά του να καθαρίζει και να οργανώνει τα δεδομένα με υψηλή ακρίβεια. Αυτό όχι μόνο μου εξοικονομεί προσπάθεια και χρόνο στη διαδικασία προετοιμασίας δεδομένων. Αλλά διασφαλίζει επίσης ότι τα δεδομένα επεξεργάζονται με υψηλή ακρίβεια, αποδίδοντας αξιόπιστα αποτελέσματα.

Συνολικά, το Import.io είναι ένα εξαιρετικά διαισθητικό εργαλείο απόξεσης ιστού που δίνει προτεραιότητα στην αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία στη διαδικασία απόξεσης δεδομένων.

4) Snov.io

Snov.io – ένα all-in-one εργαλείο απόξεσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παράγει δυνητικούς πελάτες υψηλής ποιότητας. Αυτό το εργαλείο διαθέτει εργαλείο εύρεσης και επαλήθευσης email, κάτι που είναι απαραίτητο εάν η επιχειρηματική στρατηγική σας περιλαμβάνει καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email.

Το Snov.io μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για την επέκταση του Chrome, επιτρέποντάς του να αποκόπτει δεδομένα από ιστότοπους σε πραγματικό χρόνο.

5) Φαρώου

Όπως το Dripify, το Pharow είναι ένα άλλο εργαλείο απόξεσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το LinkedIn. Διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως τη δημιουργία στόχευσης δυνητικών πελατών με βάση το ιδανικό προφίλ πελάτη (ICP), που σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε τα άτομα που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για τις προσφορές σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εάν θέλετε να γίνετε και έμπορος μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προσφέρει επίσης ενσωμάτωση με το Dropcontact, επιτρέποντάς σας να εξαγάγετε λίστες επαφών από το Pharow και να τις χρησιμοποιείτε σε ψυχρά email. Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει στο Pharow είναι η γκάμα των φίλτρων που χρησιμοποιείτε για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα αναζήτησής σας για να τα κάνετε πιο συγκεκριμένα για τον τομέα σας.

6) Zyte

Το Zyte είναι ένα από τα πιο προσιτά εργαλεία απόξεσης ιστού στην αγορά, καθώς και με τη γκάμα χαρακτηριστικών και την αξιοπιστία του. είναι πραγματικά συνολικά ένα εξαιρετικό εργαλείο απόξεσης ιστού. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι δυνατότητες επεκτασιμότητας της Zyte. Αυτό σημαίνει ότι η Zyte μπορεί να κλιμακωθεί για να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για νεοσύστατη εταιρεία ή διεθνή εταιρεία.

Η Zyte έχει επίσης μερικά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανάλυση ανταγωνιστών, διαχείριση κρίσεωνκαι ανάπτυξη προϊόντων.

Ανάγνωση:  Τα κορυφαία 7 λάθη του ψηφιακού μάρκετινγκ που πρέπει να αποφύγετε κατά την εκκίνηση

7) Scraping Bee

Το ScrapingBee είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο απόξεσης ιστού. Μπορεί να ξύσει σελίδες Javascript και Ajax, οι οποίες θεωρούνται ως εξαιρετικά δυναμικές σελίδες και διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να ξύσουν.

Ένα προσεγμένο χαρακτηριστικό του ScrapingBee είναι οι περιστρεφόμενοι μεσολαβητές του, οι οποίοι μειώνουν την πιθανότητα αποκλεισμού σας σε ιστότοπους. Αυτό διασφαλίζει ότι τα αιτήματα απόξεσης είναι επιτυχή. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι ενσωματώνεται με το Google Search API, επιτρέποντάς σας να εξάγετε δεδομένα από ιστότοπους που δεν έχουν ευρετηριαστεί από την Google.

Τέλος, η ικανότητα του ScrapingBee να βελτιώνει τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση τη γεωγραφική στόχευση και άλλους κανόνες εξαγωγής σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εξαιρετικά συγκεκριμένα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

8) Leadjet

Το Leadjet έχει να κάνει με τη δημιουργία μολύβδου, ειδικά από το LinkedIn. Έχει πολλά εύχρηστα χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να παράγει δυνητικούς πελάτες υψηλής ποιότητας σε απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα – πραγματικά αλλάζει το παιχνίδι για τη διαχείριση των αλληλεπιδράσεων και των δυνητικών πελατών του LinkedIn.

Αυτό το εργαλείο προσφέρει επίσης ενοποίηση με εργαλεία CRM, όπως το Google Alerts. Αυτό μειώνει την προσπάθεια εναλλαγής μεταξύ δύο προγραμμάτων και μη αυτόματης μεταφοράς όλων των δεδομένων.

Άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης που χρειάζεστε

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Όλοι γνωρίζουμε πόσο απογοητευτικό είναι να μεταπηδάς ανάμεσα σε πολλούς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης – ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης προς διάσωση! Εργαλεία όπως Google Alerts και το Social Sprout προσφέρουν μια σειρά από λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας πιο αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, το Google Alerts έχει έναν ενοποιημένο πίνακα ελέγχου που σας βοηθά να δημιουργείτε, να προγραμματίζετε και να διαχειρίζεστε όλο το περιεχόμενό σας για διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Επιπλέον, διαχειρίζεται τα σχόλια και τα μηνύματά σας, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τυχόν ανησυχίες καθώς και να διατηρείτε μια ελκυστική παρουσία στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπουν επίσης να βελτιώσετε τη ροή εργασίας μεταξύ των μελών της ομάδας – προωθώντας τις προσπάθειες συνεργασίας.

Social Analytics

Η γνώση είναι δύναμη, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στη σφαίρα του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εργαλεία όπως η Google Alerts συμπεριφορά κοινωνική παρακολούθηση και η ακρόαση για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις σχετικά με το κοινό σας και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό σας. Σας παρέχει επίσης ισχυρές πληροφορίες σχετικά με τα δημογραφικά στοιχεία του κοινού, τα μοτίβα, την ώρα που πρέπει να δημοσιεύσετε για να έχετε την καλύτερη αφοσίωση και πολλά άλλα!

Ανάγνωση:  5 μεγάλοι λόγοι για τους οποίους οι μικρές επιχειρήσεις γίνονται μήνυση

Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε αυτά τα δεδομένα για να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας για να εξασφαλίσετε την πιο αποτελεσματική δυνατή στρατηγική μάρκετινγκ.

Εργαλεία AI

Όπως ήδη γνωρίζετε, η τεχνητή νοημοσύνη αποκτά μια διαρκώς αυξανόμενη παρουσία στην ψηφιακή μας ζωή. Η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά ήδη τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τις καμπάνιες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα εργαλεία αυτοματοποιούν τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου, παρέχουν προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία και διαθέτουν εξαιρετικά chatbot που βελτιώνουν την εξυπηρέτηση πελατών.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι νόμιμη η απόξεση μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Εξαρτάται από τους όρους παροχής υπηρεσιών της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τον σκοπό της απόξεσης. Είναι νόμιμη η απόξεση δεδομένων προσβάσιμων από το κοινό στις ΗΠΑ

Το Instagram επιτρέπει το ξύσιμο;

Το Instagram δεν επιτρέπει την απόξεση και κινείται νομικά εναντίον οποιασδήποτε εταιρείας το κάνει.

Θα σας αποκλείσει η Google για ξύσιμο;

Ναι, εάν η εταιρεία που πραγματοποιεί την απόξεση παραβιάζει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Τελικές σκέψεις

Η απόξεση μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ισχυρή μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε νέους πελάτες και να αποκτήσετε πληροφορίες για την εξειδικευμένη αγορά σας. Ωστόσο, μια επιτυχημένη καμπάνια μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνει πολλά εργαλεία για να σχηματίσει ένα συνεκτικό και βελτιστοποιημένο μηχάνημα. Επομένως, για να χρησιμοποιήσετε πλήρως ένα εργαλείο απόξεσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρειάζεστε ένα εργαλείο όπως το Google Alerts που μπορεί πραγματικά να μετατρέψει αυτά τα ακατέργαστα δεδομένα σε μια ενεργή καμπάνια μάρκετινγκ. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε τα χαρακτηριστικά του Google Alerts και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην καμπάνια μάρκετινγκ, μη διστάσετε να κλείσετε μια συνάντηση μαζί μας.