Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

7 Συμβουλές γραφής από εξέχοντες συγγραφείς

7 Συμβουλές γραφής από εξέχοντες συγγραφείς

Είναι πάντα ωραίο να έχεις κάποιον να κοιτάς. Δεν πυροδοτεί μόνο το πάθος σας να ασχοληθείτε με τον τομέα που έχετε επιλέξει, αλλά σας δίνει επίσης ελπίδα ότι κάποια μέρα θα είστε και εσείς στη θέση αυτού του ατόμου. Και για τους επίδοξους συγγραφείς, υπάρχουν πολλοί διάσημοι συγγραφείς και συγγραφείς που μπορούν να αποτελέσουν το πρότυπο και την έμπνευσή τους για να τα καταφέρουν καλύτερα στον τομέα που έχουν επιλέξει.

Περισσότερο από τα καλύτερα παραδείγματα που προσφέρουν αυτοί οι εξέχοντες συγγραφείς, είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή συγγραφικών συμβουλών που θα φωτίσουν το μυαλό μας και θα μας καθοδηγήσουν στη δημιουργία των αριστουργημάτων μας. Διαλέξαμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές γραφής από διάσημους συγγραφείς που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον ενθουσιασμό σας για το γράψιμο.

Ξεκινήστε να διαβάζετε για να γράψετε κάτι υπέροχο

Αυτή είναι μια από αυτές τις σπουδαίες συμβουλές από τον εξέχοντα συγγραφέα βιβλίων τρόμου, Stephen King. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανάγνωση της δουλειάς των άλλων, είτε είναι καλή είτε κακή, θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με τη συγγραφή. Το καθένα θα σας διδάξει ένα μάθημα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε και το γράψιμό σας καλό!

Ανάγνωση:  6 Συμβουλές Ψηφιακού Μάρκετινγκ για Μικρές Επιχειρήσεις

Δημιουργήστε υγιεινές συνήθειες και ρουτίνες

Κατά τη διάρκεια της γραφής, μπορεί να εστιάζουμε υπερβολικά στο ίδιο το πράγμα. Αλλά σύμφωνα με τον Ιάπωνα συγγραφέα Χαρούκι Μουρακάμι, χρειάζεται επίσης καλή κατάσταση σώματος για να δημιουργηθεί εξαιρετική γραφή. Μην το κάνεις σαν να είσαι υποχρεωμένος να γράψεις. Αντίθετα, γράψτε όταν θέλετε να το κάνετε, και αναπόφευκτα θα καταλήξετε σε κάτι ευχάριστο.

Γράψτε αυτό που θέλετε να διαβάσετε

Αυτή η συγγραφική συμβουλή είναι από την Toni Morrison και βασίζεται στη δική της εμπειρία. Είπε ότι αν υπάρχει κάτι που νιώθεις ότι θέλεις να το διαβάσεις, αλλά δεν μπορείς να το βρεις πουθενά, είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο να το γράψεις μόνος σου και να το διαβάσεις αργότερα.

Μειώστε την εξήγησή σας για να κάνετε τη γραφή σας κατανοητή

Όπως είπε ο πατέρας της αμερικανικής λογοτεχνίας, Μαρκ Τουέιν, η υπερβολική εξήγηση μπορεί να καταστρέψει το γράψιμό σας αντί να το κάνει καλύτερο. Αντί να προσπαθείτε να φαίνεστε έξυπνοι, είναι καλύτερα να εστιάσετε στο να κάνετε τα σχόλιά σας ξεκάθαρα και κατανοητά για τους αναγνώστες σας. Πηγαίνετε κατευθείαν στο θέμα και περιγράψτε το με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν να σχετιστούν οι αναγνώστες σας.

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ jargon

Αυτή είναι διαχρονική συμβουλή από τον πατέρα της διαφήμισης, David Ogilvy. Ως συγγραφέας, σίγουρα δεν θα ήθελες να φαίνεσαι πομπώδης, οπότε καλύτερα να σκεφτείς προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιείς. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ λέξεις που μπορεί να μπερδέψουν τους αναγνώστες σας ή να τους κάνουν να νιώθουν ότι είναι λιγότερο έξυπνοι από εσάς. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε λέξεις που μπορούν να καταλάβουν ακόμη και τα παιδιά.

Ανάγνωση:  Restoro Review 2024 – Αξίζει να αποκτήσετε αυτό το PC Optimizer;

Αποκτήστε συγγραφική έμπνευση αλληλεπιδρώντας με τον κόσμο

Ο Ντέιβιντ Μπριν είπε κάποτε ότι ο κόσμος είναι η καλύτερη πηγή της συγγραφικής σας έμπνευσης. Η πλοκή, οι χαρακτήρες και το σκηνικό της γραφής σας μπορεί να είναι εμπνευσμένα από αυτά που βλέπετε, ακούτε ή βιώνετε έξω. Αντί να σκέφτεστε μόνοι σας, είναι καλύτερα να βγείτε έξω και να βρείτε το κίνητρό σας κάπου.

Γράψε γιατί σου αρέσει να γράφεις

Το να βάζεις την καρδιά σου σε αυτό που κάνεις είναι αυτό που πιστεύει ο Ray Bradbury. Είναι απαραίτητο εσείς, οι ίδιοι να είστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα της τέχνης σας. Το γράψιμό σας θα είχε περισσότερο νόημα αν το κάνατε με πολύ ενθουσιασμό και ενθουσιασμό. Το γράψιμο είναι πάθος. Εάν δεν είναι, πρέπει να σταματήσετε να το κάνετε.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις συμβουλές γραφής από συγγραφείς που είναι γνωστοί στους περισσότερους από εμάς, ειδικά εκείνους που ασχολούνται με την ανάγνωση και τη γραφή. Υπάρχουν ακόμα πολλά εκεί έξω, που σίγουρα θα σας κάνουν να θέλετε να γράψετε περισσότερα. Πάρτε αυτές τις συμβουλές με όλη σας την καρδιά και σίγουρα θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

συμπέρασμα

Με τη βοήθεια των συμβουλών που δίνουν ορισμένοι από τους εξέχοντες συγγραφείς, θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για το γράψιμο. Και εκτός από τις διαχρονικές συμβουλές που μπορούμε να πάρουμε από αυτούς. ορισμένες εφαρμογές μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες για να σας βοηθήσουν με τη γραφή σας. Μια εφαρμογή που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη είναι WritingPaperSucks. Όπως αναφέρεται στο τον ιστότοπο autorαυτή η εφαρμογή παρέχει την καλύτερη βοήθεια που αναζητούν όλοι.

Ανάγνωση:  Συνήθη λάθη που πρέπει να αποφεύγονται στη μετανάστευση στο σύννεφο