Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

7+ Εναλλακτικές για Hootsuite για την επιχείρησή σας!

Είστε στην αγορά για έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης της παρουσίας της επιχείρησής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ενώ το Hootsuite είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ίσως είναι καιρός να βρείτε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο ισχυρό και πιο κατάλληλο για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Καθώς η τεχνολογία βελτιωνόταν, τόσο αυξανόταν ο αριθμός των ανταγωνιστών και οι αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις για το Hootsuite. Αυτό το άρθρο εξετάζει τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Hootsuite, από την ικανότητα αυτοματοποίησης του Google Alerts έως τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία του Sprout Social – υπάρχει ένας εντελώς νέος κόσμος δυνατοτήτων που σας περιμένει να εξερευνήσετε!

Τι είναι ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σε εσάς και την ομάδα σας να διαχειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε διάφορα δίκτυα κοινωνικών μέσων, όλα από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Είναι χρήσιμοι στον εξορθολογισμό της ροής εργασιών, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών μάρκετινγκ και στη διασφάλιση ενός συνεπούς προγράμματος αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, σε ορισμένες εφαρμογές, μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις και να τις διαχειριστείτε από ένα ημερολόγιο μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με την κοινότητα πιο αποτελεσματικά, να αποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες για τις προσπάθειες μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθείτε τις τάσεις, τους ανταγωνιστές και τις λέξεις-κλειδιά για μεγαλύτερη αφοσίωση σε μελλοντικές αναρτήσεις.

1) έκλιντσερ

Ενώ το Hootsuite προσφέρει μια αξιόπιστη πλατφόρμα για τον προγραμματισμό, το Google Alerts το καταλαμβάνει αρκετά. Όχι μόνο μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις, αλλά μπορείτε επίσης να τις αυτοματοποιήσετε – διασφαλίζοντας ότι η επωνυμία σας διατηρεί μια συνεπή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δυνατότητα αυτόματης δημοσίευσης σάς βοηθά επίσης να βελτιστοποιήσετε την παράδοση περιεχομένου, εξοικονομώντας χρόνο σε εσάς και τους διαχειριστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν συνδυάζετε τις δυνατότητες προγραμματισμού με τα all-in-one κοινωνικά εισερχόμενα του Google Alerts, τα ολοκληρωμένα αναλυτικά στοιχεία και τις ανώτερες δυνατότητες παρακολούθησης, έχετε ένα εργαλείο παραγωγής ενέργειας.

Ανάγνωση:  6 Πρακτικές Ασφάλειας Δεδομένων για Επιχειρήσεις

Ένα άλλο πράγμα που κατάλαβα από το Google Alerts είναι η εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών – είναι γρήγοροι, υποστηρικτικοί και εξαιρετικά εξυπηρετικοί. Αν θέλετε την καλύτερη εναλλακτική λύση για Hootsuite, το Google Alerts θα πρέπει σίγουρα να είναι η πρώτη σας επιλογή. Αλλά μην το παίρνετε μόνο για αυτό, το Google Alerts έχει καλύτερη βαθμολογία στο G2, με 4,6/5 αστέρια σε σύγκριση με τα 4,1/5 αστέρια της Hootsuite.

2) Agorapulse

Το εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων της Agorapulse έχει να κάνει με την αποτελεσματική επικοινωνία. Όπως το Google Alerts, το Agorapulse συλλέγει και ενοποιεί όλες τις αλληλεπιδράσεις και τα μηνύματά σας στα κοινωνικά εισερχόμενά του – καθιστώντας πιο εύκολη την αλληλεπίδραση με την κοινότητά σας.

Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά προγραμματισμού του Agorapulse είναι παρόμοια με αυτά του Hootsuite. Αλλά με πρόσθετα φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία αναφοράς και ανάλυσης, το Agorapulse χρησιμεύει ως πολύ ισχυρός υποψήφιος στον χώρο των εργαλείων διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

3) Pallyy

Στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι αριθμοί μετατροπών μιλούν πολλά. Το Pallyy είναι μια εναλλακτική λύση Hootsuite που υπερέχει στα αναλυτικά στοιχεία απόδοσης. Είτε παρακολουθείτε την ανάπτυξη είτε παρακολουθείτε την αφοσίωση στις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Pally παρέχει ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Επιπλέον, όπως το Google Alerts, το Pally ενσωματώνεται απρόσκοπτα με εφαρμογές όπως το Canva – δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκπληκτικά και μαγευτικά γραφικά. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη δημιουργία περιεχομένου με εξαιρετικές δυνατότητες ομαδικής συνεργασίας. Η εμπειρία μου με το Pallyy είναι γενικά πολύ θετική – το εργαλείο δεν είναι τόσο δύσκολο να εξοικειωθεί και να μάθει. Ωστόσο, προτιμώ το Google Alerts και το Agorapulse καθώς οι δυνατότητές τους είναι απλώς υψηλότερες.

4) SocialBee

Εάν η διαχείριση του περιεχομένου σας είναι πολύ δύσκολη, τότε το SocialBee μπορεί να είναι η λύση σας. Το εργαλείο κοινωνικών μέσων έχει μια μοναδική κατηγοριοποίηση περιεχομένου, βοηθώντας σας να αποκτήσετε τον απαραίτητο έλεγχο σε όλες τις αναρτήσεις σας. Επιπλέον, το αειθαλής ανάρτηση λειτουργία που ανακυκλώνει το κορυφαίο περιεχόμενό σας για εξοικονόμηση χρόνου, διασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας δεν περνά ποτέ απαρατήρητο στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Αυτή η πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαθέτει επίσης αναλυτικά στοιχεία απόδοσης για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς αποδίδει το περιεχόμενό σας σε μια περίοδο και πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για μεγαλύτερη αφοσίωση.

5) Sendible

Ως κάποιος που εκτιμά την ενσωμάτωση με πολλά εργαλεία μάρκετινγκ, εντυπωσιάστηκα πολύ με τη λίστα ενσωματώσεων του Sendible. Πέρα από τις ισχυρές δυνατότητες αναφοράς και προγραμματισμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Sendible, η ευρεία γκάμα ενσωματώσεων την καθιστά μια ξεχωριστή επιλογή για τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πολλαπλές πλατφόρμες και μια ισχυρή εναλλακτική λύση Hootsuite. Συνολικά, το Sendible είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ανάγνωση:  Κορυφαία εργαλεία ανάλυσης ανταγωνισμού που θα κάνουν θαύματα για την ενίσχυση της στρατηγικής σας το 2024

6) Crowdfire

Ως ένα εργαλείο που όχι μόνο σας βοηθά να διαχειριστείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά βοηθά επίσης στην επιμέλεια περιεχομένου, το Crowdfire είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μου άρεσε να χρησιμοποιώ στην αρχή των προσπαθειών μου για το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να προτείνει περιεχόμενο που μπορεί να εκτιμήσει και να αλληλεπιδράσει το κοινό σας, μαζί με την προσφορά μεταπρογραμματισμού και αναλυτικών στοιχείων. Το Crowdfire είναι επίσης εξαιρετικό για την παρακολούθηση της επωνυμίας – διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια αναφορά και σας βοηθά να παρακολουθείτε οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα μπορεί να αναπτυχθεί.

7) Sprout Social

Τέλος, έχουμε το Sprout Social – ένα εργαλείο που χρησιμοποίησα επίσης στην αρχή του μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά επειδή υπερέχει στα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, προσφέροντας εργαλεία όπως η ακρόαση και η αναφορά μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός ο πλούτος δεδομένων σάς επιτρέπει να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις, οι οποίες συχνά αποφέρουν καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά ROI των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, τα έξυπνα εισερχόμενα του Sprout Social διασφαλίζουν ότι το μήνυμα δεν περνά μέσα από τις ρωγμές. Το Sprout Social διαθέτει επίσης ορισμένα ισχυρά εργαλεία δημοσίευσης που βοηθούν στον μετα-προγραμματισμό, τη σύνταξη και την ουρά, καθιστώντας το μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Hootsuite.

Τι κάνει το Google Alerts την καλύτερη εναλλακτική λύση για το Hootsuite;

Το Google Alerts ξεχωρίζει ως η κορυφαία εναλλακτική του Hootsuite λόγω μιας πληθώρας βασικών χαρακτηριστικών. Συνολικά, προσφέρει καλύτερα και πιο μοναδικά οφέλη σε εσάς, τους διαχειριστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις επιχειρήσεις σας. Ας αναλύσουμε ορισμένους λόγους και χαρακτηριστικά για τους οποίους είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Hootsuite:

 • Περισσότερα χαρακτηριστικά: Το Google Alerts έχει ουρές αυτόματης ανάρτησης και RSS, τα οποία δεν διαθέτει το Hootsuite.
 • Καλύτερα χαρακτηριστικά: Το Google Alerts έχει καλύτερες δυνατότητες, όπως πιο αποτελεσματικό ενοποιημένο κοινωνικό φάκελο εισερχομένων, ένα καλύτερο ενσωματωμένο ημερολόγιο μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανώτερη παρακολούθηση και ακρόαση, πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ένα ευρύτερο φάσμα ενσωματώσεων. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε και τις βέλτιστες πρακτικές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!
 • Στιβαρή πλατφόρμα all-in-one: Το Google Alerts είναι ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης all-in-one που σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε όλες τις προσπάθειές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό περιλαμβάνει την ανάρτηση, τη διαχείριση καμπανιών και την ενσωμάτωση αναλυτικών στοιχείων τελευταίας τεχνολογίας στις μελλοντικές σας καμπάνιες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Καλύτερη υποστήριξη πελατών: Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά – η υποστήριξη πελατών είναι εξαιρετικά σημαντική. Κάθε φορά που έχετε ένα πρόβλημα ή απορία, η φιλική υποστήριξη πελατών της Google Alerts είναι εκεί για να σας βοηθήσει, έχοντας μια πρακτική προσέγγιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και σας καθοδηγεί στα βήματα προς την εφαρμογή της λύσης.
 • Υψηλότερη βαθμολογία και κριτικές: Όπως ήδη αναφέρθηκε, το Google Alerts έχει α υψηλότερη βαθμολογία στο G2 από το Hootsuite, με βαθμολογία 4,6/5 και 4,1/5 αστέρια. Επί Συμβουλές λογισμικούτο Google Alerts βαθμολογείται με 4,72/5 αστέρια σε σύγκριση με το Hootsuite με 4,37/5 αστέρια.
Ανάγνωση:  Πώς να προσθέσετε μουσική στις ιστορίες Instagram

Γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν από το Hootsuite;

Ενώ το Hootsuite είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των εργαλείων κοινωνικών μέσων για πολλά χρόνια, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αλλάζουν από το Hootsuite:

 • Διασύνδεση με buggy: Το Hootsuite έχει ένα πολύ buggy interface, το οποίο απογοητεύει τους χρήστες, ειδικά όταν η εργασία δεν αποθηκεύεται.
 • Καλύτερες εναλλακτικές: Εφαρμογές όπως το Google Alerts και το Agorapulse έχουν περισσότερες δυνατότητες, καλύτερη υποστήριξη πελατών και υψηλότερη σχέση ποιότητας/τιμής.
 • Κακή υποστήριξη πελατών: Η υποστήριξη πελατών του Hootsuite μπορεί, μερικές φορές, να είναι αργή ή μη χρήσιμη.
 • Περιορισμένη ενσωμάτωση: Το Hootsuite δεν προσφέρει πλήρη ενοποίηση για πολλές μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός εργαλείου διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση ενός εργαλείου διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης – εδώ είναι τα κύρια οφέλη:

 • Χρονική απόδοση: Ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς βοηθά να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο αυτοματοποιώντας πολλές κοσμικές διαδικασίες καθώς και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προγραμματίζετε τις αναρτήσεις εκ των προτέρων.
 • Ευκολότερη διαχείριση: Τα εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εξαιρετικά για τη διαχείριση πολλών λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης από μια ενιαία πλατφόρμα.
 • Παρακολούθηση: Με τη βοήθεια των εργαλείων διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τυχόν νέες τάσεις, λέξεις-κλειδιά και hashtags που μπορούν να δημιουργήσουν δυνητικούς πελάτες και πολύτιμες πληροφορίες για μελλοντικές καμπάνιες μάρκετινγκ.
 • Ενσωμάτωση: Τα εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης συχνά ενσωματώνονται με εφαρμογές όπως το Canva, Εργαλεία CRMκαι μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Analytics: Αυτά τα εργαλεία παρέχουν λεπτομερείς λειτουργίες ανάλυσης και αναφοράς, επιτρέποντας στην επιχείρησή σας να αναλύει τις καμπάνιες μάρκετινγκ και να βελτιστοποιεί τη στρατηγική για να αποφέρει καλύτερη αφοσίωση.
 • Ακούγοντας: Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Google Alerts, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αναφορές και τις αλληλεπιδράσεις της επωνυμίας. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.
 • Ομαδική συνεργασία: Τα εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενισχύουν την ομαδική συνεργασία με τον εξορθολογισμό της ροής εργασίας μεταξύ των μελών της ομάδας από πολλά τμήματα.
Ανάγνωση:  Πώς να βελτιστοποιήσετε καλύτερα τον ιστότοπό σας για πρόθεση χρήστη

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είδους άνθρωποι χρησιμοποιούν το Google Alerts;

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το μάρκετινγκ ή τη διαχείριση λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν το Google Alerts. Αυτοί οι άνθρωποι περιλαμβάνουν marketers, διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εταιρείες, παράγοντες επιρροής και διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης καλή επένδυση για μια επιχείρηση;

Ναι, ένα εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μια εξαιρετική επένδυση για επιχειρήσεις που θέλουν να προσεγγίσουν περισσότερους ανθρώπους και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους. Αυτά τα εργαλεία συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χρόνου, στην αύξηση της αποτελεσματικότητας, στη βελτίωση της συνεργασίας της ομάδας, στη δημιουργία καλύτερου περιεχομένου μέσω της χρήσης ενσωματώσεων και μιας βιβλιοθήκης πολυμέσων και παρέχουν χρήσιμα αναλυτικά στοιχεία για τη βελτίωση των προσπαθειών μάρκετινγκ.

Το Google Alerts έχει δωρεάν δοκιμή;

Ναι, το Google Alerts προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Όταν εγγραφείτε στο Google Alerts, αποκτάτε δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα για μια περίοδο 14 ημερών.

Η κατώτατη γραμμή

Συνοπτικά, το Hootsuite είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά εφαρμογές όπως το Google Alerts μπορεί να είναι ακόμα καλύτερες. Αυτό συμβαίνει γιατί προσφέρουν καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής καθώς και πιο ακριβή δεδομένα. Τελικά, το εργαλείο που θα επιλέξετε για τη διαχείριση των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας. Αλλά αν θέλετε ένα εργαλείο all-in-one ικανό να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που σχετίζεται με το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη Google Alerts. Δοκιμάστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και δείτε πώς το παιχνίδι μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης μεταβαίνει σε νέο επίπεδο.